Ot lidera
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отбор на Инвестор.бг в [url]www.imperiaonline.org[/url]
Collapse
Заключена.
X
X
-
P.S. Sledi si susto taka i limita na naselenieto i stroj navreme fermi za da ti se kachva limita. Gledaj da njamsh bezrabotno naselenie. Moje da postoish i njakoj drug hambar, povishava skorostta s koajto se rajda naselenieto, sustata funkzia ima i medizianata, no tja v nachaloto e oste skupa i ne si struva.
Коментар
-
Za mgeorgiev: (kakuv nik imash v investora, za da znam vse pak s koj govorja
OK, ami kato za nachalo naj-vajna ti e ikonomikata, trajbva ti vreme dokato se razviesh, dotogava najma smisul ot vojnizi, ne vjarvam njakoj da trugne da te napada. Stroj durvodelnizi, zastoto ste ti trjabva dosta durvo, nablegni na prouchvaniata "universitet" i "arhitektura", slujat za namaljavane zenite i vremeto za stroesh na sgradite i prouchavniata. Kato suberesh dostatuchno materiali si postroj krepost, dava ti dosta bonusi. Kato imash krepost 3 nivo, moje da pochnesh da mislish za kolonizazia - vinagi s kopienoszite (naj-evtini i burzo se strojat)
I naj-vajnoto procheti podrobnoto oputvane sus spokojstvie i snikni v nego i opitaj sam da si izgradish strategia, imenno tova e naj-interesnoto. Ako nesto ne ti e jasno moje da mishesh tuk ili naoravo v chata. Pozdravi i skoro te chakame v sujuza
Коментар
-
Как става присъединяването в съюза "investorbg":
Отивате на "статистика" от където избирате "съюзи". След това пишете горе където пише "търсене по име" investorbg. От долу се появява съюза и кликвате на него. Тук на мен не ми излиза защото съм член на този съюз, но ако не ме лъже паметта трябва д аима бутон "присъединяване". Натискате го и чакате да бъдете одобрен.
Коментар
-
Vlezlite sega stavat avtomatichno suvetnizi, t.e. te sa takiva po rojdenie i s Bojieto blagovolenie, akto veliki, mudri i stedri vladeteli ) Abe avtora na igrata ima mnogo jaki hrumvania ponjakoga. Opisanieto na igrata buka ot biseri, pisano e s mnogo merak!
Hora, abe kato ste online vlizajte c sujuznia chat be, taman moje da si obsujdame investiziite na spokojstvie i pone njama zenzura kato v investora
Коментар
-
BigBoss, bi li postanl edno podrobno opisanie na tova kak horata mogat da se prisuedinjat kum sujza ni (kude trjabva da natisnat i t.n.), che imam sumati zapitvania veche, naj-dobre e da go imame na edno mjasto za da ne pishem po 10 puti.
Mia ste se radvame da te vidim v nashite doblestni redizi!
Коментар
-
Zdravejte momcheta, toku sto se pribiram ot rabota i puskam igrata:
Veche sme trima - Krank ti li Bugs Bunny?? Koj e tova?
Sega za napadeniata - po prinzip ne si imoniziran, obache dokato imash malko tochki nikoj njama da te zakacha, zastoto prosto ne mu e izgodno. Gledaj da si postroish krepost za vseki sluchaj i da ja update-vash pri vsjaka vuzmojnost. Uspeh i chakame i oste hora. Hajde oste 1-2 ni trjabvat i sujuza stava dejstvast!
Коментар
-
Krank, sujuza ni se kazva investorbg, za sega sme dvama s BigBoss i ste se radvame na novi chlenove ot investora.
Lubo, za da kolonizirash sa ti neobhodimi 500 kopienoszi ili mechonoszi (po prinzip kopienoszite ti izlizat po-evtino i se strojat po-burzo, az koloniziram s tjah). Tjah si gi proizvejdash normalno ot grafa "naemane" -> "vojnizi" posle ste ti se pojavjat v " tekusti trenirovki" Sled kato gi napravish, otivash v "operativen zentur" i posle "Kolonizirane", predi tova si izberi koja provinzia iskash da kolonizirash, na kartata ste gi vidish kakvo i predimstvata na otdelnite provinzii ("karti" -> "shema na provinziite"
Otnosno razstojanieto: Edinizata e "imperska milja" , tezi chisla ti pokazvat na kolko e otdalechen dugia igrach. Procheti v opisanieto po-podrobno za razstojanijata, ima gi opsani.
Pozdravi i vi chakame v sujuza! Strashna sila stavame veche! Treperete vragove, idvame !!!
BigBoss, bravo, s mnogo dobro tempo se razvivash za sega. Az postroih 4-tata si kolonia. Ti na koja ferma si? Postroj si krepost. Pozdravi
Коментар
Коментар