IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отбор на Инвестор.бг в [url]www.imperiaonline.org[/url]

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сигурно още не си пуснал сградата с която си минал 30 точки. Изчакай да се построи и след това като я пуснеш няма да имаш проблеми с влизането.

Коментар

• Вече имам над 30 точки, а ми казва, че не съм бил 72 часа онлайн. Аз се регистрирах преди повече от 72 часа. Къде мога да видя колко часа съм бил онлайн и през колко време трябва да върша нещо за да ми се брои онлайн време?

Коментар

• da, Unicode (UTF-8 ) , vsichkata kiriliza izprobvah samo unicode ne se setih ... )

Коментар

• Ако е било с Unicode, моля

Коментар

• 10xthanks! Raboti!

Коментар

• Избери Unicode.
              View->Character Encoding->Unicode за Мозила
              View->Encoding->Unicode (UTF-8 ) за IE

Коментар

• Относно въпроса на tup, no uporit:
                Пробваи от View->Character Encoding->Windows-1252
                Аз съм с Мозила и по този начин де декодирам. Ако не се оправиш пусни си мейла и ще ти го пратя.
                Любо

Коментар

• Ditora, veche te vkljuchih, oste vednuj dobre doshul i uspeh!

Ljubo, ako ti trajbva zlato prodavaj resursi na pazara i taka ste si nabavish zlato. Drugia nachin e ot vodene na uspeshno vojni, ama zatova oste e rano.

HH, ne znam kak se smenja parolata, naj-dobre piraj administratorite, ne vjarvam da e problem.

Kolcho, napulno si prav! V nachaloto ti trjabvat samo resursi i hora. Strojte hambari, tova uvelichava rajdaemostta. Hajde, skoro te chakame v sujuza.

I sega edin vupros ot men: Mojete li da otvorite podrobnoto opisanie na igrata?? Na men mi se pojavjavat njakakvi jeroglifi. Ako moje njakoj nego go postne tuk.

Коментар

• в началото правилното е само да се помпат сгради за хора и ресурси...
                    надявам се скоро да мога да и аз да подам молба за членство...
                    ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Bihte li mi kazali kak da si smenia patolata za vhod! 10x

Коментар

• Здравейте,
                        следвайки вашите инструкции и инструкциите на играта се опитах да колонизирам и ми казва, че ми трябва първо ниво централна власт. Тя струва много злато. Как да се развивам като нямам злато

Коментар

• Здравейте и от мен, току що подадох молба за присъединяване към съюза, надявам се да ме приемете...
                          провинцията ми е korona.
                          -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

Коментар

• Chestito! Sujuza ni veche e aktiven i ostava otvoren za novi chlenove. Kato pozajaknem oste malko ste provedem i njakoja i druga sujuznicheska operazia srestu njakoj sused

Коментар

• Защо ви няма в чата?

Коментар

• Toku sto sujuza ni se razshiri s oste edin nov chlen!

Коментар

Working...
                                X