IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велик ЦСКА!!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Jim не 30% вие просто толко си можете, а че и ние сме трагични, това е така

Коментар

• Смях в залата!!!

ПО СМЕШЕН ОТБОР НА ЦСКА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ДОСЕГА ))

А ЗА КАФЕДЖИЯТА КАКВО ДА КАЖА - ДА ПОЧНЕ БЕЗ НИТО ЕДИН НАПАДАТЕЛ С/У ЛЕВСКИ, ТА ТОЯ ТАКА ИЗЛЕЗЕ И СРЕЩУ ХАМБУРГЕР ))

ЯВНО И ЛЕВСКИ СА ГО УПЛАШИЛИ ЗДРАВО))

ТА ЛЕВСКИ ИГРА ЕДВА С 30 %-ТА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ С/У ТОЯ ЖАЛЪК ТИМ ))

ТАКА И НЕРАЗБРАХ, КОЙ ОТ ДВАТА ОТБОРА Е ИГРАЛ ИЗТОЩИТЕЛЕН МАЧ ПРЕДИ ТРИ ДНИ?!

Коментар

• А кой беше този отбор, който вчера загуби от Левски??? Аз досега не съм го гледал, а и не искам никога да го виждам отново. Със сигурност обаче не беше любимият ми ЦСКА...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А дотогава?
          Life won't wait for you.

Коментар

• ЦСКА Завинаги !!! Рано или късно п...сите които са в управата на този отбор ще си заминат...заедно със собственика на HDPAT и MOSTS, надявам се.

Коментар

• Отидохме по дяволите момчета.Сега и смяна на Йешич не ни оправя.Късно е вече.А адв.Патков ще го слушаме да плямпа простотии поне до есента.Вместо да пере комсомолските и еврейските мафиотски пари , той ще се занимава с нас.
              Life won't wait for you.

Коментар

• С този велик отбор и само 6 точки преднина на ЦСКА пред Локо София ми се струва, че второто място не е сигурно. Загуба във Варна и Стара Загора, равен със Славия и Родопа и ще решавате май в прекия двубой, а защо да не помечтаем за едно 4-о място.

Еххххххх, велик отбор, а колко глупости изписаха цесекарчетата последните седмици

Коментар

• Най-мразя сблъсъците м/у Левски и ЦСКА защото приятелите ми ме съсипват от бъзици вижте какво ми пратиха:

http://img142.imageshack.us/my.php?i...alevski5wu.gif

Коментар

• ...а за присъствието на темите за ЦСКА и Левски туканка - те са в раздел отдих и развлечение... не виждам де е проблемът да ги има - все пак ние туканка сме нормални хора, не финансови роботи. Единственото което модераторите да правят трябва е да следят да се спазва коректен тон - както в тези теми, така и във всички други. Казвам го като човек който може би най-много си е патил от разправии с всевъзможни олигофрени туканка.
                    Да.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Искам да знам само :

КОЙ СЪСИПА НАШИЯТ ОТБОР - ОТБОР, КОЙТО АКО БЕ ОСТАВЕН В СЪСТАВЪТ СИ ОТ ЕСЕНТА ЩЕШЕ ДА МАЧКА НАРЕД, КАКТО И ПРАВЕШЕ И ЩЕШЕ ДНЕС ДА СПУКА ОТ БОЙ ИЗТОЩЕНИЯТ ОТ ГАВРИТЕ НА ЧЕЛСИ УЕСКИ ???
                      Продадоха най-добрите защитници в България, благодарение на некадърно проведената подготовка може би най-важните играчи се контузиха и още два пъти по толкова са в трагачна форма - виновните за това трябва да бъдат изритани от клубът !!!
                      А инак уески се готвеха да ни разгромят, ама нещо не стана - биха ни едва-едва с гол от дузпа... нали бяхме уж страшно слаби, то и си е така... ама май и те са нещастници... по-голямата част от второто полувреме я пропуснах, ама като чух че са ни вкарали от дузпа, нещо ми говореше кой я е извършил - някой от столипиновските цигани, довчера верни слуги на уески, играещи в пловдивският им сателит... и така и излезе. Иначе дузпата си беше нарисувана, макар че циганинът дето я направи се тръшкаше после отчаяно по теренът... такова идиотско спъване в наказателното поле и 10-годишните хлапета, дето се правят на защитници в детските отборчета няма да направят.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Напълно споделям. Абсолютно никаква връзка с инвестициите и финансите.

Коментар

• Ei taka vi obi4am 4orbeta,
                          Jalki i bezpomo6tni !

Pla4ete !

P.S. Samo Levski !

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                            Въпросът е защо модераторите допускат всички псувни и мръсотии? Къде отидоха правилата на форума?
                            Да, къде отидоха правилата на форума? Не става въпрос само за псувните. Темата за Левски и ЦСКА въобще НЯМА МЯСТО ВЪВ ФОРУМА! Поне докато някое от двете АД-та не стане ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО. Аз самият съм левскар и разбира се имам мнение по вечната тема, но считам че и двете теми трябва да бъдат заличени от модераторите. Тук си говорим за инвестиции, а не за футболни страсти. Който иска да пише за футбол - има достатъчно форуми за това! А ако някой от Вас, колеги иска да коментира тук вечния въпрос кой е по-добър, предлагам да подеме кампания за превръщането на любимия си клуб в публично дружество - тогава ще има възможност да дискутира темата в Инвестора.

Отново повтарям предложението си:

ДВЕТЕ ТЕМИ ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ НЕЗАБАВНО! МОДЕРАТОРИТЕ ДА УПРАЖНЯВАТ ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ЗА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ОТНОВО!
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Han Krum,
                              Spokoino!
                              Razbiram otkade idva zlobata,no
                              prosto mi Lapai patkata..

SAMO LEVSKI OLE !
                              4ERVENITE PRASETA PAK
                              SA NA KOLENE !

Коментар

• Dnes izkarah nai-lesnite pari ot
                                ''Evrofutbola'' blagodarenie na 4orbata,
                                zatova Bii,bii ia po Glavata...