Jim не 30% вие просто толко си можете, а че и ние сме трагични, това е така
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велик ЦСКА!!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Смях в залата!!!
ПО СМЕШЕН ОТБОР НА ЦСКА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ДОСЕГА))
А ЗА КАФЕДЖИЯТА КАКВО ДА КАЖА - ДА ПОЧНЕ БЕЗ НИТО ЕДИН НАПАДАТЕЛ С/У ЛЕВСКИ, ТА ТОЯ ТАКА ИЗЛЕЗЕ И СРЕЩУ ХАМБУРГЕР))
ЯВНО И ЛЕВСКИ СА ГО УПЛАШИЛИ ЗДРАВО))
ТА ЛЕВСКИ ИГРА ЕДВА С 30 %-ТА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ С/У ТОЯ ЖАЛЪК ТИМ))
ТАКА И НЕРАЗБРАХ, КОЙ ОТ ДВАТА ОТБОРА Е ИГРАЛ ИЗТОЩИТЕЛЕН МАЧ ПРЕДИ ТРИ ДНИ?!
Коментар
-
С този велик отбор и само 6 точки преднина на ЦСКА пред Локо София ми се струва, че второто място не е сигурно. Загуба във Варна и Стара Загора, равен със Славия и Родопа и ще решавате май в прекия двубой, а защо да не помечтаем за едно 4-о място.
Еххххххх, велик отбор, а колко глупости изписаха цесекарчетата последните седмици
Коментар
-
Anton Chigurh
Най-мразя сблъсъците м/у Левски и ЦСКА защото приятелите ми ме съсипват от бъзици вижте какво ми пратиха:
http://img142.imageshack.us/my.php?i...alevski5wu.gif
Коментар
-
...а за присъствието на темите за ЦСКА и Левски туканка - те са в раздел отдих и развлечение... не виждам де е проблемът да ги има - все пак ние туканка сме нормални хора, не финансови роботи. Единственото което модераторите да правят трябва е да следят да се спазва коректен тон - както в тези теми, така и във всички други. Казвам го като човек който може би най-много си е патил от разправии с всевъзможни олигофрени туканка.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Искам да знам само :
КОЙ СЪСИПА НАШИЯТ ОТБОР - ОТБОР, КОЙТО АКО БЕ ОСТАВЕН В СЪСТАВЪТ СИ ОТ ЕСЕНТА ЩЕШЕ ДА МАЧКА НАРЕД, КАКТО И ПРАВЕШЕ И ЩЕШЕ ДНЕС ДА СПУКА ОТ БОЙ ИЗТОЩЕНИЯТ ОТ ГАВРИТЕ НА ЧЕЛСИ УЕСКИ ???
Продадоха най-добрите защитници в България, благодарение на некадърно проведената подготовка може би най-важните играчи се контузиха и още два пъти по толкова са в трагачна форма - виновните за това трябва да бъдат изритани от клубът !!!
А инак уески се готвеха да ни разгромят, ама нещо не стана - биха ни едва-едва с гол от дузпа... нали бяхме уж страшно слаби, то и си е така... ама май и те са нещастници... по-голямата част от второто полувреме я пропуснах, ама като чух че са ни вкарали от дузпа, нещо ми говореше кой я е извършил - някой от столипиновските цигани, довчера верни слуги на уески, играещи в пловдивският им сателит... и така и излезе. Иначе дузпата си беше нарисувана, макар че циганинът дето я направи се тръшкаше после отчаяно по теренът... такова идиотско спъване в наказателното поле и 10-годишните хлапета, дето се правят на защитници в детските отборчета няма да направят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Въпросът е защо модераторите допускат всички псувни и мръсотии? Къде отидоха правилата на форума?
Отново повтарям предложението си:
ДВЕТЕ ТЕМИ ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ НЕЗАБАВНО! МОДЕРАТОРИТЕ ДА УПРАЖНЯВАТ ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ЗА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ОТНОВО!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар