IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои български градове ще са под вода ако морското ниво се качи с 10те метра?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Знаех си че ще ме подведете и аз да стана пиянде.
    (Само на теб ще споделя, че всъщност обичам да си наливам по едно-две-три понякога от време на време... всяка вечер... Шшшш... )
    Тия, дето сека вечер си наливат, не ги гледаме с добро око - много бързо ще изпразнат избата, а нас ни чакат дни на изпитания. Кой знае колко лозя ще бастиса глобалното претопляне? И колко солници ще затрие разгневения океан. Требва се учим на габроска спестовност и да прескачаме по някой и друг ден без едно, та две, чак па три. Капитализъмът се разклаща. Каква напитка ще излезе от мътилката хич се не знае

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Импе, пияница се вика на тоя под масата, а на тоя върху масата му се казва веселяк. Ела в Кръчмата да ги понаучиш тея работи. Кака Тянка ще те черпи с обучителна цел със субсидии от ЕУ.
      Знаех си че ще ме подведете и аз да стана пиянде.
      (Само на теб ще споделя, че всъщност обичам да си наливам по едно-две-три понякога от време на време... всяка вечер... Шшшш... )
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
        https://m.facebook.com/story.php?sto...68633008&mdf=1

Чакайте си глобалното затопляне. Скоро ще затракате от студ, докато го чакате
        Никой не може избегне бъдещето, освен тоя, който се измъкне тутакси. Пази Боже!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И аз съм разочарован. Поради отсъствието на тема за катастрофа с астероид. Сигурен съм че колегата с разводнените питиета има силни виждания и за астероидите. Особено в комбинация с падащ лед. Леден астероид?
          По-добре да не се срещате с астероидчето. Нема да е като в холивудските филм със загладен край.

Коментар

Много съм разочарован, Тракатрак, пияница сте вие...
            Импе, пияница се вика на тоя под масата, а на тоя върху масата му се казва веселяк. Ела в Кръчмата да ги понаучиш тея работи. Кака Тянка ще те черпи с обучителна цел със субсидии от ЕУ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Мчи къ?

По лаишките ми познания на много от астероидите и кометите има воден лед, а някои са основно от него.

В развихрянето на фантазията на енвиронменталюгите даже по някаква забравена вече от мен причина влизаха планове за добив на вода от тях, щото на Земята щяла да свърши...
              Да, май се сетих: не, че ще свърши, но нямало да имало чиста. Даже впрегнаха О-О-Не! и учЕните си в разработване на проектИ, за да ги тръбят, от своя страна, журналюгите. Дават си пасове един другиму
              Ей го са па БГейтс па щел да прави тебеширени облаци над нас, заедно с неговите учЕни, щото затопляне.

Такива ми ти енвиронменталистски работи...
              Тоя термин определено ми е сложен. Обаче съм склонен да съм съгласен.

Сега, предполагам че тези астероиди с лед най-вероятно ще трябва да ги пльокнат в океана?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И аз съм разочарован. Поради отсъствието на тема за катастрофа с астероид. Сигурен съм че колегата с разводнените питиета има силни виждания и за астероидите. Особено в комбинация с падащ лед. Леден астероид?
                Мчи къ?

По лаишките ми познания на много от астероидите и кометите има воден лед, а някои са основно от него.

В развихрянето на фантазията на енвиронменталюгите даже по някаква забравена вече от мен причина влизаха планове за добив на вода от тях, щото на Земята щяла да свърши...
                Да, май се сетих: не, че ще свърши, но нямало да имало чиста. Даже впрегнаха О-О-Не! и учЕните си в разработване на проектИ, за да ги тръбят, от своя страна, журналюгите. Дават си пасове един другиму
                Ей го са па БГейтс па щел да прави тебеширени облаци над нас, заедно с неговите учЕни, щото затопляне.

Такива ми ти енвиронменталистски работи...

Коментар

• Аз съм против разреждането на питиетата, но както е видно от линка, който постнах, преди малко, лед ще има предостатъчно за любителите на разредени елексири.

Коментар

Коментар

• https://m.facebook.com/story.php?sto...68633008&mdf=1

Чакайте си глобалното затопляне. Скоро ще затракате от студ, докато го чакате

Коментар

Скъпа Лелче, аз като голем любител на леда знам, че кога си налея пиене и сложа вътре много лед, пиенето ми се разлива. Затова първо слагам много лед и после си наливам. Под пиене разбирам неква газировка или сокче, щото ракията я пия студена от фризера и не я разводнявам с ледчета. Но за това повече в кръчмата ще ти обяснявам. Та в момента по ръба на Антарктида има много лед, който дано не цопне изневиделица у световния океан.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение

В Маями го има модела(повдигане на пътното платно и строене на сгради вероятно ще стават Венеция).
                          Там където е светло синьото петно 2005 г премина Катрина.https://prikachi.net/image/TFekW
                          Е как да се обясни на тези това?
                          https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B8%D0%BB%D0%B0
                          Флорида ще е полигон за изпробване на масово наводно общежитие. Бангладеш може да стане наполовина държава от салове и понтони. Въпросът е какво ще отглеждат в тези нови соленоводни пространства?

Коментар

Говоря за модели за обществено поведение. Крайбрежните държави трябва да имат планове за реакция при опасни инциденти с бързо надигане на водите на световния океан. Вероятно има такива за евакуация, но какво следва при заливане на крайбрежните райони. Това са колосални загуби. Един невинен вирус разтресе световната икономика, а какво ще стане с глобализираното стопанство когато крайбрежните пътища, летища, пристанища бъдат пометени повсеместно от някое глобално цунами. Опазил ни Господ! Трябва да се разработят резервни варианти за функциониране на общностите.
                            В Маями го има модела(повдигане на пътното платно и строене на сгради вероятно ще стават Венеция).
                            Там където е светло синьото петно 2005 г премина Катрина.https://prikachi.net/image/TFekW
                            Е как да се обясни на тези това?
                            https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B8%D0%BB%D0%B0

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ракия не се пие от фризера не може да усетиш аромата на грозГето
                              Ракията от фризера постепенно се затопля и започваш да усещаш ароматите. Докато изстудена ракия предполага по-лека първа глътка. Така срещата с огнената напитка е по-сладка. Същото ще е, ако ледовете се топят постепенно. Уви, това е невъзможно. При топенето им се натрупва напрежение в различни точки и е възможно експлозивно да се спуснат ледени късове към открити води. Вчера гледах как навремето е бил потопен Догърленд в Северно море. Нещо подобно се е случило с ледената покривка в Северна Америка и Северния Атлантик.При разпадането им, освен бързо вдигане на водите, по някоя време през низината е минало цунами, което е поизмило и затрило тамошните популации.

Коментар

Скъпа Лелче, аз като голем любител на леда знам, че кога си налея пиене и сложа вътре много лед, пиенето ми се разлива. Затова първо слагам много лед и после си наливам. Под пиене разбирам неква газировка или сокче, щото ракията я пия студена от фризера и не я разводнявам с ледчета. Но за това повече в кръчмата ще ти обяснявам. Та в момента по ръба на Антарктида има много лед, който дано не цопне изневиделица у световния океан.
                                Ракия не се пие от фризера не може да усетиш аромата на грозГето

Коментар

Working...
                                X