Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина (Август 2021)?
Collapse
X
-
Матеев, имам и втори въпрос към теб. Би ли обяснил положението в Япония. Там имат поредна вълна с над 2 пъти повече случаи от предните вълни от миналата година и тази година. Но като се погледне броя на починалите и нещо нещата не се връзват. Починалите са някаква направо мижава бройка. При 15000 случая на ден имат само по 15 починали. Защо е така, обясни ми, моля те? А при предните вълни са имали значителна смъртност.
Не, не бързай да даваш бърз отговор от рода на "Ами ето ваксините работят". Защото Япония не е от лидерите по ваксинация. (Сега намерих данни, Япония ваксинирани 1/3 от населението - 34%) Причината е, че в Япония има силно "антиваксарско" настроение в обществото. Назад във времето са имали някакви много големи издънки с някакви други техни ваксини и са се получили увреждания и усложнения у много хора и е имало драми и скандали и т.н. И оттогава те просто нямат доверие на ваксините, по принцип.
Ето данните за Япония:
https://www.worldometers.info/corona...country/japan/Last edited by d333; 10.08.2021, 23:54.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМатеев, ти ще стимулираш ли твоите работници и служители да се ваксинират, като им предложиш паричен бонус?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМатеев, ти ще стимулираш ли твоите работници и служители да се ваксинират, като им предложиш паричен бонус?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеГледам нещо ваксинираните в анкетата превъзхождат като бройка неваксинираните. Какво става? Изглежда антиваксърите са малко като бройка, но с денонощното крещене на простотии във форума се опитват да компенсират този си недостатък.
Малко му били идиотите - ти да видиш.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Истината е обаче че ще се крия и ще трябва да стрелям по изроди щото ще дойдат да ме търсят в дома ми.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Я па тоя си мисли, че нормалните хора са му длъжни с нещо!!!...
КРЪГОМ БЕГОМ МАРШ .....
Имам си антитела и НЯМА ДА СЕ ФАКСИНИРАМ С шитните.
Ако направят смислени ваксини след 5-10 години ще се ваксинирам. По скоро ще изчезне короната след 2 години и НЯМА ДА се налага.
Истината е обаче че ще се крия и ще трябва да стрелям по изроди щото ще дойдат да ме търсят в дома ми.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа сега само двете крайности... с лек превес на хората със здрав разум
Интересно обаче защо Ботата и други истерички не са гласували. Да не са боцнали два пъти и сега тука само да тролят? Както правят водещите във Fox News...
КРЪГОМ БЕГОМ МАРШ .....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Екстра си ми е математиката. Млад, здрав, преболедувал ... какво да я правя тая ваксина?
Друг е въпроса че бюрократи и политици управляват процеса и предпочитат всички да са надупчени.
- 5 Харесвания
Коментар
-
За сега само двете крайности... с лек превес на хората със здрав разум
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОтварям тази анкета този път по молба на Money. Анкетата е публична и всеки може да види кой за какво е гласувал.
Идеята е да видим как са еволюирали настроенията след предишната анкета, която се проведе през Ноември 2020г.Last edited by Money; 10.08.2021, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Екстра си ми е математиката. Млад, здрав, преболедувал ... какво да я правя тая ваксина?
Да се ваксинират възрастните, рисковите, приключилите със семейното планиране и тези които държат да се покажат като "отговорни граждани, невярващи в конспирации" пред правителствата.
За другите има Юрокарт/МастерКарт.
За останалите има факсина за оня по добрия святНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А ясно, зле си с математиката. Нищо ново.
Да се ваксинират възрастните, рисковите, приключилите със семейното планиране и тези които държат да се покажат като "отговорни граждани, невярващи в конспирации" пред правителствата.
За другите има Юрокарт/МастерКарт.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар