Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музикални хитове на всички времена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Истинските хитове имат милиони почитатели и лайкове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАма много сте велики в злобата и негативизма. Хайде, качете някой ваш хит, че и аз да позлобея малко ...
Давай смело
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧовека е отворил тема за комерсиална музика, пък ти се буташ с някакви хитове за ценители...
Ма като стана приказка, "Hotel California" ми е в топ 3 - отврат за всички времена.
И при мен там някъде. В конкуренция с джулаята
Ма джулаята може и топ 2 да е вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеНе те виня за това, че не се сещаш. Обаче и Коко Ямбола не ми е хит на всички времена.
Ма като стана приказка, "Hotel California" ми е в топ 3 - отврат за всички времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБе нещо за хит на Pantera не мога да се сетя...
Още по-малко пък за такъв "на всички времена".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеPantera или ако трябва да е по-нежно AC/DC
Още по-малко пък за такъв "на всички времена".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Любопитно ми е какъв хит ще предложиш ти, за да видим какво е харесвало твоето поколение ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеС тоя микс дотук го докарвате или за гей парти или за стари каки реюниън, или за микс между двете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеС тоя микс дотук го докарвате или за гей парти или за стари каки реюниън, или за микс между двете.
Last edited by Mateev; 05.08.2021, 00:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар