If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е Google Crome Extension, която разпознава всички песни, пуснати да се плейват в браузъра. Няма значение какъв е източника - след като е в прозореца на браузъра, той може да я разпознае коя е песента. Важи за You Tube и за всички други сайтове с клипове или песни в тях.
Важи и за MP3-ките от компютъра. Довлачват се до екрана на браузъра, той започва да ги плейва, и след това се натиска синята иконка с лупичка. Няколко секунди мисли и веднага казва коя е песента.
Ето например един от анонимните ми MP3 хитове, който го открих с помощта на Google:
Още не съм си играл с него. На жена ми почина баща и и нали знаеш - пътуване Габрово-Благоевград на 9-тия ден, на 20-тия ден, на 40-тия и т.н. Та сега се стягаме за следващото пътуване. Ще отнеме 2 дена и като се върна, ще имам време да си поиграя с програмата на спокойствие.
Иначе това със създаването на цялостна MP3 колекция ще отнеме много време, сам знаеш. Ще ползвам и предложенията в тази тема, за което съм ти благодарен на тебе и на всеки един друг, който пусне нещо интересно.
Mнооого часове има да слушаш....дано да ти харесат....това са последните компилации дори от 2021г,......, които ми харесват......дай отправна точка .....
Коментар