IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 8 март !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво Аквариус!
    tya

Коментар

• Първоначално изпратено от Боби
      Мили дами,
      ....Аз Ви пожелавам всеки ден да Ви е празник, защото такава Ви е мисията за която сте създадени
      И за да не остават добрите пожелания на Боби само добри намерения - добър и успешен ден умни и красиви дами. Бъдете щастливи, обичайте и бъдете обичани, наслаждавайте се на чувствата... Защото както е казал Карлос Кастанеда - не е важно какво казваш на тревата, важно е чувството с което го правиш. Така че не е важна сметаната и течния шоколад в десерта, нито домата или олиото в салатката, а чувството с което ще консумирате едното или другото с любимия човек. Не забравайте, че истинската целувка превръща жабата в принц, салатката в амброзия, ракията в нектар. Целувайте истински и бъдете целувани с любов.
      Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Що нападате така Боби - в много случаи той е прав... аз гледам да съм мил към девойчетата ежедневно, да...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честит празник на всички дами! И никакви компромиси към нас мъжете!!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Боби остава да признеш на девойките и оная страшна тайна, че комунистите освен 8-ми март са измислили и любовта.
            Що така бе братко, изобщо не твърдя, че сме кой знае какво цвете. Не забравяй обаче, че господ ни е създал да сме си лика прилика и колкото недостатъци имаме ние и при тях е така. Иначе как щяха да ни търпят през вековете или ние тях. Та ако не знаем в определен момент кусурите им това изобщо не значи че ги нямат, напротив въпросът е защо не ги виждаме и къде се крият. Разбира се това пък изобщо не означава, че трябва да ги обичаме по- малко. Напротив те са най-хубавото нещо, което ни се случва в тоя живот. И заедно трябва да съзнаваме колко малко време сме на този свят и как трябва да ценим всеки миг щастие с човека когото обичаме в тоя живот. Та нека пием ракия и нека те правят салатата - няма лошо. Почти във всеки учебник по сексология пише, че всяко нещо, което се прави с любов не е перверзия. Това се отнася и за салатата смятам.

Коментар

• Еми аз нищо не разбирам от готварство, нито от сладкарство,
              но това не може да бъде основателна причина да не си кажа мнението по въпроса!

Според мен долната рецепта за романтичен десерт ще е по-вървежна със сметана!

Коментар

• Боби, хареса ми какво си написал Особено това за протоколния зюмбюл много ме разсмя Слава богу, такъв още не съм получавала

Искам да дам на мъжете (дори и на тези които си чакат салатката) една идея, лесна и проста, за романтичен десерт с който да изненадат нежните си половинки, просто ей така даже без повод: ягоди сервирани с течен шоколад и/или бита сметана!! Добре е шоколада да се стопли леко за да може ягодите да се потопяват в него, много лесно се топли, даже и при допир с тяло ще достигне необходимата степен на втечняване Ммммм, да ви е сладко ... и Горчиво !

Коментар

• За истинския джентълмен всеки Божи ден е ден на тази прекрасна украса на битието - жената. Това е състояние на духа, а не календарна дата, която селската сволоч - комунистите е въвела, за да могат номенклатурчиците да пощипват подпийнали текезарки по банкетите...

Мили дами,
                  Някои от нас, когато се приберат си изуват обущата, посядат край масата и чакат да им сипете ракията, на което с гаден поглед казват "А салатката?" Същите иначе високопатриотични маймуни, когато не се карат с телевизора си четата вестник, докато вие чистите и гладите. Тези хора днес се опитват да измият гузната си съвест с протоколен стрък зюмбюл в целофан, изваден от дипломатическото куфарче.
                  Ваша работа е как ще го приемете.

Аз Ви пожелавам всеки ден да Ви е празник, защото такава Ви е мисията за която сте създадени

Коментар

• Честит 8 Март на всички трудови колежки! Не мога да измисля някакви хубави думи да опаковам в целофан и затова пожелавам просто: повече усмивки на лицето!

Коментар

• Още веднъж благодаря на всичките колеги от форума, приятно изкарване на празника днес и на вас, напускам ви и отивам да работя... :
                      tya

Коментар

• Честит празник на всички дами с пожелание за успехи в личен и професионален план

Коментар

• Честит празник на девойките и от мен! Пожелавам ви всеки ден да получавате толкова внимание колкото днес
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честит празник и от мен на всички дами!Бдете живи и здрави,много любов и щастие ви пожелавам!

Коментар

• Почти на обяд, но се сетихте! Имате виртуална почерпка от мен

Коментар

• Благодаря за вниманието от името на всички колежки, момчета, много сте внимателни, бъдете все такива и по отношение на нежните си половинки!
                                tya

Коментар

Working...
                                X