Браво Аквариус!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит 8 март !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БобиМили дами,
....Аз Ви пожелавам всеки ден да Ви е празник, защото такава Ви е мисията за която сте създадениНие винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Боби остава да признеш на девойките и оная страшна тайна, че комунистите освен 8-ми март са измислили и любовта.
Що така бе братко, изобщо не твърдя, че сме кой знае какво цвете. Не забравяй обаче, че господ ни е създал да сме си лика прилика и колкото недостатъци имаме ние и при тях е така. Иначе как щяха да ни търпят през вековете или ние тях. Та ако не знаем в определен момент кусурите им това изобщо не значи че ги нямат, напротив въпросът е защо не ги виждаме и къде се крият. Разбира се това пък изобщо не означава, че трябва да ги обичаме по- малко. Напротив те са най-хубавото нещо, което ни се случва в тоя живот. И заедно трябва да съзнаваме колко малко време сме на този свят и как трябва да ценим всеки миг щастие с човека когото обичаме в тоя живот. Та нека пием ракия и нека те правят салатата - няма лошо. Почти във всеки учебник по сексология пише, че всяко нещо, което се прави с любов не е перверзия. Това се отнася и за салатата смятам.
Коментар
-
Боби, хареса ми какво си написалОсобено това за протоколния зюмбюл много ме разсмя
Слава богу, такъв още не съм получавала
Искам да дам на мъжете (дори и на тези които си чакат салатката) една идея, лесна и проста, за романтичен десерт с който да изненадат нежните си половинки, просто ей така даже без повод: ягоди сервирани с течен шоколад и/или бита сметана!! Добре е шоколада да се стопли леко за да може ягодите да се потопяват в него, много лесно се топли, даже и при допир с тяло ще достигне необходимата степен на втечняванеМмммм, да ви е сладко ... и Горчиво
!
Коментар
-
За истинския джентълмен всеки Божи ден е ден на тази прекрасна украса на битието - жената. Това е състояние на духа, а не календарна дата, която селската сволоч - комунистите е въвела, за да могат номенклатурчиците да пощипват подпийнали текезарки по банкетите...
Мили дами,
Някои от нас, когато се приберат си изуват обущата, посядат край масата и чакат да им сипете ракията, на което с гаден поглед казват "А салатката?" Същите иначе високопатриотични маймуни, когато не се карат с телевизора си четата вестник, докато вие чистите и гладите. Тези хора днес се опитват да измият гузната си съвест с протоколен стрък зюмбюл в целофан, изваден от дипломатическото куфарче.
Ваша работа е как ще го приемете.
Аз Ви пожелавам всеки ден да Ви е празник, защото такава Ви е мисията за която сте създадени
Коментар
Коментар