Като знам какъв съм инжинер, елате да ми обясните и да повярвам, че има умници дето са направили действаща ваксина без последствия, ще ви слушам по цял ден докат си пия бирата, че скука нещо иначе така да се каже....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Що ,да не си член на „Свидетелите на Йехова“
Не сме се регистрирали още официално, важното е обаче, че на космическо ниво сме регистрирани!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Прочетох статията, но така или иначе аз ваксина никога не бих си поставил, защото е против религиозните ми убеждения!
Съветвам хората да не се лъжат на пропагандата с ваксините и да не си поставят също!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Можеш ли да си извадиш изводи какво става ясно от статията? Не ме разОбеждавай, опитай се да ме разУбедиш.
Съветвам хората да не се лъжат на пропагандата с ваксините и да не си поставят също!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нямам намерение да те разобеждавам да се боцнеш...
Всеки си преценя!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Всеки си преценя!
- 2 Харесвания
Коментар
-
"За първи път в историята на ваксинацията т. нар. МРНА ваксини от последно поколение се намесват директно в генетичния материал на пациента и следователно променят индивидуалния генетичен материал, който представлява генетичната манипулация, нещо което вече е било забранено и дотогава се има предвид Престъпни. Тази интервенция може да се сравни с генетично манипулираната храна, която също е силно противоречива. Дори медиите и политиците в момента да тривиализират проблема и дори глупаво да призовават нов тип ваксина да се върне към нормалността, тази ваксинация е проблематична по отношение на здравето, морала и етиката, а също и по отношение на генетичните щети, които за разлика от щетите причинени от предишни ваксини, ще бъдат необратими и непоправими. Уважаеми пациенти, след безпрецедентна ваксина MRNA, вече няма да можете да лекувате симптомите на ваксината по допълващ начин. Ще трябва да живеят с последствията, защото вече не могат да бъдат излекувани просто чрез премахване на токсините от човешкото тяло, точно като човек с генетичен дефект като синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетичен сърдечен арест, хемофилия, кистичен кистик фиброза, синдром на рет и др. ), защото генетичният дефект е завинаги! Това означава ясно: ако симптом на ваксинация се развие след ваксинация MRNA, нито аз, нито някой друг терапевт може да ви помогне, защото увреждането, причинено от ваксинацията, ще бъде генетично необратимо. Според мен тези нови ваксини представляват престъпление срещу човечеството, което никога не е било извършено по такъв голям начин в историята. Като д-р Wolfgang Wodarg, опитен лекар, каза: Всъщност тази ′′ обещаваща ваксина ′′ за огромното мнозинство от хората трябва да бъде ЗАБРАНЕНА, защото това е генетична манипулация! ′′ Ваксината, разработена и одобрена от Антъни Фаучи и финансирана от Бил Гейтс, използва експериментална mRNA технология. Три от 15-те човешки морски свинчета (20 %) са преживели ′′ сериозно неблагоприятно събитие ".... Забележка: messenger RNA или MRNA е рибонуклеиновата киселина, която прехвърля генетичния код на ДНК на клетъчното ядрено вещество в цитоплазмата, т.е. е. тази, която определя реда, в който аминокиселините на протеините се свързват и действат като мухъл или модел за синтеза на този протеин..."
п.п.
Традиционните ваксини работят на принципа, че в организма се вкарва отслабен "болестотворен агент", като от там на сетне "имунитет" се изработва по естествен път, сякаш човек е имал реален сблъсък в естествена среда със заразата!
Тези нови ваксини превръщат човека в реално ГМО!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Разкажете моля за технологията,
п.п.
Традиционните ваксини работят на принципа, че в организма се вкарва отслабен "болестотворен агент", като от там на сетне "имунитет" се изработва по естествен път, сякаш човек е имал реален сблъсък в естествена среда със заразата!
Тези нови ваксини превръщат човека в реално ГМО!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малееей, орнитолог
Блаженото неведение се отразява твърде положително върху психичното ми здраве.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Гълъбче, този който не разбира, че не разбира, няма как и да разбере, че не разбира!
Блаженото неведение се отразява твърде положително върху психичното ми здраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хората нямат информация що за пагубна технология е това!
Жалкото е, че повечето от населението са пълни овце!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Ето, почти излеза и ваксината на Модерна със нано ботовете.
Четеш и ревеш сигурно..
Страничните ефекти са мн по-страшни от самия вирус, ама щом си сложил подписа си отдолу..
Вече е речено-отсечено!
Както при цигарите, знаеш, че убиват, но на собствена отговорност ги пушиш.
ЕС успява да си осигури около 2 млрд. дози на ваксини срещу коронавирус при население 447 милиона, половината нежелаеши ваксината
Верно, Ковида ще се окаже измамата на века, Мадофф ряпа да яде.Last edited by распутин; 17.11.2020, 05:53.
Коментар
-
Значи първо, хората масово няма да искат да се ваксинират! Няма какво да говорим за ваксини! Това не стои на дневен ред, ИЗОБЩО!!!
Второ, трябва да имаш категорични доказателства, че прекаралите вируса не изграждат траен имунитет! Аз имам 7-8 познати изкарли вируса! В момента навсякъде има Корона, а мутиралите щамове са над 10! Те са прекарали един от щамовете! Когато видя, че те сега когато ТОТАЛНО НЕ СЕ ПАЗЯТ и фактически се сблъскват и с остналите щамове, ако повече от 1 го повтори, тогава може да мислим, че мутациите елеминират имунитета!
И въпреки, че множеството мутации са навсякъде, НИЕ нямаме масово РЕзаразяване и изпищели хора! Вече имаме хиляди и хиляди хора прекарали вируса! Ако започне РЕзаразяване на повече от 2-3% от същите, може да приемем, че теориите ти имат някакво основание. Преди това да се е случило обаче, зад тезите ти стоят единствено ДОГАДКИ и дървена философщина!
Така е, не е и нужно всеки да се ваксинира, а който желае. Особено непреболедувалите. Някъде да съм писал колко време е имунитета? Не съм. Но рисков контингент ще се ваксинира, аз също, все ми е тая вие дали ще го правите. Просто и да не го правим в началото оставяйки здрави ще видим колко често може да се разболее някой от друг щам. Не всяка мутация означава нов напълно непознат вирус. Аз съм от тези които не бягат пред вятъра.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То, хубаво да се информира човек, ама пусти чичко Гугъл понякога такива невероятности бълва
Всъщност, вчера и аз се забавлявах за известно време с господина, но в другата тема за вируса. От цялата размяна на коментари ми се изясни, че имам някакви пропуски относно хипотезите и доказателствата, но това според мен не е Корона за умиране
Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар