IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vietnam - (общо заразени) 2432, (общо умрели) - 35
    Singapore 59925 - 29
    S. Korea 89321 - 1595
    Cuba 49161 - 318
    Finland 57052 - 742
    Norway 70650 - 622
    New Zealand 2372 - 26
    Australia 28965 - 909
    Hawaii 27,399 - 437
    Брей, тоя вируЗ много избирателен, някъде е слаб, някъде е силен.
    Цитирал съм държави с поне 1 мил души от различни континенти, ама там не мислят песимистично за живота, що така бре ?
    Излишно е да се коментират изкуфели тролчета, полу0лигофрени и БигФарма лекар4ета.
    Last edited by hazard; 27.02.2021, 23:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Няма такова нещо. Месец след като го преболедувах си направих кръвен количествен тест
      за антитела. Оказа се концентрация от 4 AU/ml /при референтна стойност минимум 12 -15/,
      което на практика означава, че нямам достатъчен имунитет.
      Тези, които са преболедували, но не са си направили тест, могат само да се надяват, че са защитени.
      Ти вярваш ли им на тия тестове...?

Коментар

Няма такова нещо. Месец след като го преболедувах си направих кръвен количествен тест
        за антитела. Оказа се концентрация от 4 AU/ml /при референтна стойност минимум 12 -15/,
        Тези, които са преболедували, но не са си направили тест, могат само да се надяват, че са защитени.
        То ясно ,че всички разбираме от всичко но първо,що си сигурен ,че си го карал а не си бил фалшиво положителен и второ клетъчен имунитет нещо да ти говори . Имам приятели да кажем единия преди 4м е преболедувал и е доста над нормата с антителата.

Коментар

Изследване за клетъчен имунитет направи ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Пълен имунитет имаш само след прекаран ковид ако обичаш ,поне за момента е тъй !!! С ваксината имунитут на горни дихателни нямаш !

Коментар

Е смей се де то лошо няма, с ваксинката можеш да заразяваш но да не боледуваш "тежко" ! Фън някакъв . Никъде не се говори за естествен имунитет а само за ваксини ....., ваксини,ваксини,ваксини .....
              Ама, не се ядосвай нали никой не те кара да се ваксинираш ? Въпреки всичко не можеш да отречеш ,че "Проповедника с картечницата" го е написал доста смешно.
              Хайде, усмихнете се малко. Петък е !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Повярвай ми ,нямам никакво намерение да споря. Още се смея с глас, а мъжа ми отиде до едното място ,че направо щеше да се п@ере.
                Ох, стана миризливо ,но пък наистина смешно
                Е смей се де то лошо няма, с ваксинката можеш да заразяваш но да не боледуваш "тежко" ! Фън някакъв . Никъде не се говори за естествен имунитет а само за ваксини ....., ваксини,ваксини,ваксини .....

Коментар

Пълен имунитет имаш само след прекаран ковид ако обичаш ,поне за момента е тъй !!! С ваксината имунитут на горни дихателни нямаш !
                  Повярвай ми ,нямам никакво намерение да споря. Още се смея с глас, а мъжа ми отиде до едното място ,че направо щеше да се п@ере.
                  Ох, стана миризливо ,но пък наистина смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                    Ваксинирана съм и съм с пълен имунитет без никакви последици след това. Преди малко прочетох това и да си призная още ми е смешно

ДЕН СРЯДА. ПОСТ ВЪВ ФЕЙСБУК. МЪЖЪТ МИ СЕ Н@РА
                    Млада жена публикува, че 1 час след поставянето на ваксина, мъжът и се е на@рал. Под поста са написани 215 коментара по темата с най-различно естество и съдържание. Освен това беше и споделен още 81 пъти, като събра общо 3902 коментара.
                    НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЧЕТВЪРТЪК
                    С. Великова рано, рано уведоми аудиторита за нов и непознат до сега страничен ефект от ваксините и събуди невръстен политолог от ЮЗУ, който след много мънкане констатира, че на@ирането след ваксиниране, ще се отрази на изборната активност и това ще намали резултата на БСП.
                    А. Хекимян и В. Николаев разпитваха всеки поканен за новия ефект от ваксината, като ги питаха, как и каво мислят по случая.
                    Гала моментално направи панел с тема „На@ирането в живота на човека“. К. Патрашкова го приключи със заключението, че нищо човешко не ни е чуждо, включително и да се на@ереш“.
                    И. Недева подходи предпазливо по наболялата тема, като я спомена бегло, но попита доц. Кунчев, какво ще каже за на@ирането след ваксиниране. Доц. Кунчев обясни, че на@ирането след ваксиниране е нещо обичайно, всички са го правили. Попита още И. Недева, дали е спряла да се на@ира, след като е била ваксинирана като бебе.
                    Д. Големинова моментално повика за мнение Р. Петков, който обясни, че за на@ирането е виновен НОЩ. Каза още, че досега не е чул някой да се е на@рал от Спутник V.
                    А. Бабикян публикува в Информиран.нет, че над 100 човека са се на@рали от ваксината. Вечерта обяви пред двайсетината протестиращи, че властта използва ваксините и на@ирането, за да спре протестите, но те ще продължат въпреки това.
                    ПЕТЪК
                    В. Миланова започна да разпитва адвокати и политолози, как и до колко инцидента ще се отрази на бъдещите избори и какви права има пострадалия.
                    Г. Шикерова направи репортаж в който показа улицата, кооперацията, входа, стълбите и площадката, където живее пострадалия и с помощта на неговата съпруга показа, къде точно е станало на@ирането. Репортажът беше показван на всеки половин час придружен с реклами против на@иране.
                    И. Василев, в обширен пост, написа, че след като правителството не успя да ни накара да мълчим с маските, прибягва до още по-агресивни методи.
                    К. Зарков, в пространно интервю обясни, че правителството и Борисов са се провалили с ваксинирането, като са внесли некачествени ваксини и народът масово се е о@рал.
                    К. Нинова прочете декларация, в която поиска Борисов да дойде в Парламента и да обясни, защо гражданите се на@ират след ваксиниране.
                    Л. Железова попита представител на „Правосъдия за всеки“, какво е мнението му за инцидента. Той обясни, че главния прокурор все още не се е самосезирал и не е назначил проверка по случая и поиска оставката му.
                    Д. Янкулова се свърза с М. Манолова която каза, че на@ирането е легитимна форма на протест и системата е намерила начин, с който да убива бавно.
                    Майка от „Системата ни убива“ обяви, че ще поставят нощни гърнета пред Мин. Съвет, в знак на протест и който иска, да дойде, за да ги подкрепи.
                    СЪБОТА
                    П. Волгин обясни, че капиталистическите либерални ваксини причиняват ефекта на на@иране и че няма как това да не е дело на Сорос и Западния либерален капитализъм.
                    НЕДЕЛЯ
                    С. Великова се свързва с потърпевшия, който разказа, че след ваксинирането му се е при@рало. И понеже живеел наблизо, решил да се отбие и да свърши тази работа. Оказало се, че си е забравил ключовете и телефона и не е могъл да влезе. Тя, моята, като влезе във фейса оглушава, цял час съм звънял и тропал на вратата и накрая се на@рах.
                    #Partenka news.bg

Сава Павлов

Коментар

• Ваксинирана съм и съм с пълен имунитет без никакви последици след това. Преди малко прочетох това и да си призная още ми е смешно

ДЕН СРЯДА. ПОСТ ВЪВ ФЕЙСБУК. МЪЖЪТ МИ СЕ Н@РА
                      Млада жена публикува, че 1 час след поставянето на ваксина, мъжът и се е на@рал. Под поста са написани 215 коментара по темата с най-различно естество и съдържание. Освен това беше и споделен още 81 пъти, като събра общо 3902 коментара.
                      НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЧЕТВЪРТЪК
                      С. Великова рано, рано уведоми аудиторита за нов и непознат до сега страничен ефект от ваксините и събуди невръстен политолог от ЮЗУ, който след много мънкане констатира, че на@ирането след ваксиниране, ще се отрази на изборната активност и това ще намали резултата на БСП.
                      А. Хекимян и В. Николаев разпитваха всеки поканен за новия ефект от ваксината, като ги питаха, как и каво мислят по случая.
                      Гала моментално направи панел с тема „На@ирането в живота на човека“. К. Патрашкова го приключи със заключението, че нищо човешко не ни е чуждо, включително и да се на@ереш“.
                      И. Недева подходи предпазливо по наболялата тема, като я спомена бегло, но попита доц. Кунчев, какво ще каже за на@ирането след ваксиниране. Доц. Кунчев обясни, че на@ирането след ваксиниране е нещо обичайно, всички са го правили. Попита още И. Недева, дали е спряла да се на@ира, след като е била ваксинирана като бебе.
                      Д. Големинова моментално повика за мнение Р. Петков, който обясни, че за на@ирането е виновен НОЩ. Каза още, че досега не е чул някой да се е на@рал от Спутник V.
                      А. Бабикян публикува в Информиран.нет, че над 100 човека са се на@рали от ваксината. Вечерта обяви пред двайсетината протестиращи, че властта използва ваксините и на@ирането, за да спре протестите, но те ще продължат въпреки това.
                      ПЕТЪК
                      В. Миланова започна да разпитва адвокати и политолози, как и до колко инцидента ще се отрази на бъдещите избори и какви права има пострадалия.
                      Г. Шикерова направи репортаж в който показа улицата, кооперацията, входа, стълбите и площадката, където живее пострадалия и с помощта на неговата съпруга показа, къде точно е станало на@ирането. Репортажът беше показван на всеки половин час придружен с реклами против на@иране.
                      И. Василев, в обширен пост, написа, че след като правителството не успя да ни накара да мълчим с маските, прибягва до още по-агресивни методи.
                      К. Зарков, в пространно интервю обясни, че правителството и Борисов са се провалили с ваксинирането, като са внесли некачествени ваксини и народът масово се е о@рал.
                      К. Нинова прочете декларация, в която поиска Борисов да дойде в Парламента и да обясни, защо гражданите се на@ират след ваксиниране.
                      Л. Железова попита представител на „Правосъдия за всеки“, какво е мнението му за инцидента. Той обясни, че главния прокурор все още не се е самосезирал и не е назначил проверка по случая и поиска оставката му.
                      Д. Янкулова се свърза с М. Манолова която каза, че на@ирането е легитимна форма на протест и системата е намерила начин, с който да убива бавно.
                      Майка от „Системата ни убива“ обяви, че ще поставят нощни гърнета пред Мин. Съвет, в знак на протест и който иска, да дойде, за да ги подкрепи.
                      СЪБОТА
                      П. Волгин обясни, че капиталистическите либерални ваксини причиняват ефекта на на@иране и че няма как това да не е дело на Сорос и Западния либерален капитализъм.
                      НЕДЕЛЯ
                      С. Великова се свързва с потърпевшия, който разказа, че след ваксинирането му се е при@рало. И понеже живеел наблизо, решил да се отбие и да свърши тази работа. Оказало се, че си е забравил ключовете и телефона и не е могъл да влезе. Тя, моята, като влезе във фейса оглушава, цял час съм звънял и тропал на вратата и накрая се на@рах.
                      #Partenka news.bg

Сава Павлов

Коментар

• https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproj...henost-1055658
                        Иво Христов: Обществата приемат тоталния контрол, който бива опакован в приказки за загриженост

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И точно затова, макар и засега опасността да е теоретична, смятам че ваксинирането трябва да става принудително. Както в крайна сметка и ще стане, само дето тъпите либерали първо ще изчакват 1-2 години, че такива решения хич не са свикнали да взимат.

И всякакви хитрости свързани с издаване на фалшиви сертификати да се санкционират с перманентно губене на медицинските права на издаващия.
                          Интересно изказване , което не знам защо не е изтрито / с нищо не е по-меко от Кавръковото/.
                          Та принуда е възможна разбора се. В човешката история има много примери, дори и в близката в демократични и цивилизовани страни например с държавна Евгеника водеща да избиване, кастриране и т.н. на ''неподходящи''...
                          Добре да имаш предвид 2 неща - първото, че подобна принуда може да доведе до ответни мерки-антитела / например голяма част от семейството ми няма да бъде ваксинирано поне в близките 5 години докато не се разбере повече за последствията от ваксините... разбирай буквално на всяка цена / И второто опитай се да си представиш как би се чувствал ако въведат принуда за неща , които биха навредили на теб или близките ти или хайде може да навредят при това фатално и ти са наясно с това ? Ще се съгласиш ли доброволно ?
                          В момента мерките/принудата , които се прилагат и ще се прилагат ще ПРИНУДЯТ поне 80% от хората да се ваксинират така или иначе. Те нямат избор и не могат да кажат не....
                          Ваксинирането в момента особено с иРНК и донякъде векторните ваксини също е равнозначно на ароматерапията в камерите по концлагерите.... Когато излязат живи или умъртвени ваксини , които са тествани няколко години тогава филма е друг....

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

рупай ГМО салами, гледай умно битивито

Разсмя ме здраво

Повече от година светът е в извънредно положение. В момента нещата вървят уж към подобрение но това е само защото голям брой страни са напълно блокирани. Отпуснат ли блокадите ще стане страшно само след месец.

Да чакаме с блокади докато пандемията естествено се изтощи? А ще се изтощи ли естествено? Уви, не знам. Може би д-р Лев би казал нещо по въпроса. Не съм оптимист.

Та задължителното ваксиниране е просто логично, прагматично решение. И то си има цена, но тя изглежда евтина спрямо алтернативите. Сигурно има и други решения за връщане към нормалност, но на мен не ми хрумват. Сподели ако имаш идеи.

Коментар

• Global Vaccination Summit on 12 September 2019, in Brussels. ???

Хора, мислете !

https://ec.europa.eu/health/sites/he...actions_en.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Каквото такова, Песи. Сметката е на масата, Човечеството ще я плати.
                                Левчо, филма е трилър с елементи на драма и почти неизбежна трагедия в края.... Какъвто и да е пълнежа по средата...
                                Едно нещо е сигурно - преборването на РНК вирус с ваксина е гонене на вятърни мелници.... Може да отнеме от силата на вятъра ... временно , но няма как да го спре. Да не вкарваме в уравнението и кросвидовото разпространение - знаем че норки и котки до приемат и предават .... Тях кой ще ги ваксинира и за мутациите които могат да направят ? :-)
                                Разбира се ще се опита с ваксини и след няколко години ще стане ясно че е неуспешно/ дано да греша/. Най-малкото вече е ясно че и ваксинираните разпространяват = вируса и в тях се множи и мутира....може и повече поради затруднената среда...
                                Та сметката ще е дебела и може би катастрофална за човешката раса и аз по-скоро си мисля, че към ваксината ще трябва да има много ама много по-строги мерки за дистанциране, живот, работа.... дори и за любов....Изцяло нов начин на живот...
                                Добро начало например е разработката на домашни тестери/тестове и всеки преди да излезе се тества ... контролирано от държавата и т.н.....

Само с ваксини няма да стане....
                                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.02.2021, 20:10.

Коментар

Working...
                                X