IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Това са фактите в този случай, по принцип това не са фактите !
    Виж сега какви са фактите вече никой не може да каже,знаеш ли защо ?
    Защото освен другите вируси с които можеш да се объркаш за Ковид,самия Ковид има безброй мутации и през теб може да е минала една,две един Господ знае ,но в един момент да настъпиш дървото ,а разликите с обикновенните грипове и този е ,че този е много по коварен и непридвидим ,най важното .Това е .

Коментар

• В момента върлува грип (а както казват специалистите, той е една идея по-опасен от ковидището), така че се пазете. Тестовете са пунта мара. Какво засичат, само те си знаят.
      Да споделя моя опит. Преди години прекарах свински грип. На прахчета и чайчета. Бях като пребит. Никога не се бях чувствал така. (По принцип пия лекарства в краен случай. Прахчетата на мен ми помагат винаги като усетя през зимата накъде духа вятъра.) Прекарах и ковида пак на прахчета и чайчета и общо взето като лек сезонен грип, плюс досадните липса на обоняние и другите там.
      Сега споделям за ваксините от мои познати и близки. Зет ми си сложи Пфайзер преди два дни - досега адско главоболие и висока температура. Не ми е изглеждал никога кекав, работяга е, енергичен, ама на - ваксината не му понася. Дано отшумят тия симптоми бързо. Друг познат жена му с Астра от вчера - висока температура и втрисане, цяла нощ жената е на "тръни". Имам и друга информация за поставили си ваксини през общи познати, ама като не ги познавам лично хората, би се получило все едно ЕЖК.
      В моето семейство сме си били ваксини за други неща, такова нещо не е имало. Малките с една лепенка за охлаждане и всичко е било ОК. Та хич тия ковид-ваксини не са като другите. (Лични наблюдения - не ангажирам никой с тях.)
      Цяла година хората не обменяха бацилите си един-друг и сега ще страдаме и от най леката настинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

баща ми като е пил оспамокь и какво ли не ...в момента е с тръбата в гърлото ,в безсъзнание .......коварното е че тази мутация е такава .че те лъже и се чувстваш що годе добре но в същото време вируса вече ти яде от белия дроб и като се усетиш вече е късно и те слагат на маска

кавръче,

то проблемът на короната е , че няма еднозначно лечение, което да е доказано. ако имаше нямаше да я има тази криза
        лекарите напрактика лекуват или се опитват да овладеят пневмонията и температурата, която причинява.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Самата корона не е настинка но не е и сблъсък с товарния влак, дори по-скоро е ташак работа.
          НО (голямо но), ако не сте готови да се заразите, по-добре не го правете.
          Ако го отричате и проповядвате Мангъра , Чорбанов и др подобни, и смятате да го карате на крак с чайче и витамини, не го хващайте.
          Ако вярвате, че при първи симптоми с два антибиотика в болницата бързо и без последствия ще се оправите, по добре се пазете да не ви пипне.
          Ако имате пълно довери на щаба, Бойко или докторите, че ще ви опраявт и спасят ,стойте далече от вируса.
          Ако се уповавате на Бог и вярата, пак стойте на далеч от това.
          Ако сте почти умрели от шубе по ковида, по добре се ваксинирайте.
          Ако смятате, че ваксините са леко съмнителни и могат да ви навредят в близък или дългосрочен план, не се ваксинирайте.
          Ако сте по възрастен или с кофти заболяване по-добре се скътайте докът отмине тая работа.
          Ако сте здрави и млади и не ви пука, щъкайте си, но се наблюдавайте и вземете мерки своевременно при определени симптоми.
          Всяко неглижиране или параноичен страх от зараза са абсолютно не състоятелни.
          Общо взето всичко си е във ваши ръце, във вашата начетеност, във вашите си критични разбирания за проблема и най-вече в собствената ви имунна система.
          Пазете се, бъдете разумни, не мислете, че на някой (Щаб, ББ, Мангър, доктори и др многознайковци) му пука за вас.
          Горното ги пиша на база над 50 човека лични познати, които го изкараха, и двама в болни в момента.
          Слава на съдбата, умрели няма.

Коментар

• Лекарското съсловие се превърна в още по-гадна секта от полицаите-съдиите-прокурорите... съгласни за 3 сребърника да продадат себе си, човешкото достойнство, ... - само и само да се чувстват управляващи.

Левче, не сте управлящи. Вас управляват... но кво да се прави... свинята е свиня, човекът е човек. Нямате шанс да сте човеци.
            Last edited by RUBLA; 23.03.2021, 15:38. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Виж сега ,точно това обясних че въпросния Ковид с първите симптоми е абсолютно замаскиран под маската на обикновен грип.Първия път когато разговях с баща ми коментирахме че той препочита Фервекса , аз за мен по оптималния вариянт беше Тайлол хот ,общи приказки и нищо сериозно ,после мина около седмица ,когато пак го чух вече беше първи ден в болницата в Карлово ,след 3 дни го преметсиха в интензивното в Пловдив .
              Това са фактите .
              Това са фактите в този случай, по принцип това не са фактите !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Има доста народ с ниска темп за няколко дни и после отшумяване на симптомите, не доста а болшинството от тези със симптоми. Болшинството от всички принципно са без или с много леки симптоми . Така чета а доколко и кое е вярно евентуално времето ще покаже . Но създадената масова психоза,че като имаш темп можеш да умреш вече е налице . Последиците за псиологическото здраве което всъщност е водещо ,ще бъдат катастрофални.
                Виж сега ,точно това обясних че въпросния Ковид с първите симптоми е абсолютно замаскиран под маската на обикновен грип.Първия път когато разговях с баща ми коментирахме че той препочита Фервекса , аз за мен по оптималния вариант беше Тайлол хот ,общи приказки и нищо сериозно ,после мина около седмица ,когато пак го чух вече беше първи ден в болницата в Карлово ,след 3 дни го преметсиха в интензивното в Пловдив .
                Това са фактите .

Коментар

Преди няколко дни имах висока температура около 38 ,направих бърз тест,отрицателен и я свалих за 16 часа с прахчета тайлол хот .
                  Важно е да знаеш че разликите с другите грипове е че при Ковида има една много ниска температура която само по себе си не ти и пречи много ,но е показателна че вуруса малко,бавно и постепенно си проправя път към белия ти дроб и ако не се усетиш до седмица вече те захапва яко и в този момент вече е късно ,това установих по историята с баща ми ,тотал след първите симптоми ,след 20 дни ,в момента е интубиран и шансовете му са почти никакви да живее ,засега ,чудо е нужно ...
                  Има доста народ с ниска темп за няколко дни и после отшумяване на симптомите, не доста а болшинството от тези със симптоми. Болшинството от всички принципно са без или с много леки симптоми . Така чета а доколко и кое е вярно евентуално времето ще покаже . Но създадената масова психоза,че като имаш темп можеш да умреш вече е налице . Последиците за псиологическото здраве което всъщност е водещо ,ще бъдат катастрофални.

Коментар

• в момента болниците са пълни и легла почти няма ...молете се на не ви захапе новия щам ...молете се ...това което видях че се случи с баща ми е като филм за ебола ,не преувеличавам нито най-малко става една седмица от както е интубиран ,от последния ни разговор който беше за това какво ще правим кати излезе 8 дни по -късно вече е вкаран в безсъзнание заради интубацията .....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Започна от съботата / по-предната/ с гърло при трима в семейството едновременно / аз, тя и дете/ без температура, после се появи кашлица за кратко, имаше леко разстройство / временно/. Имахме всички болки в ставите/ мускулите и втрисане чат пат като да ти е студено...Сатурацията на двама ни беше гранична / около 95/... Аз и детето се пооправихме малко / аз кашлям само/, , но тя от срядата вдигна температура 37-37.5 и в четвъртък направи бърз тест отрицателен. Стягат я гърдите с болка и няма сили за нищо , няма въздух разправя.
                      В събота направи ПСР щото нещата вървяха на влошаване , междувременно джж пито и каза че със сигурност по симптоми било корона ,Тестовете отрицателни можело да бъдат грешни. Тя пи Азакс /самоназначен/ и витамини, цинк и т.н. и гърлото и се оправи, но температурата седи около 37.5 вече седмица и днес направи снимка и кръвни изследвания ...пак самоназначени. Кръвните са ок и няма данни за пневмония / има там един показател за нея - знам щото съм боледувал от нея преди няколко години/ . На обяд намерихме от 5-ти опит един пулмолог в Белодробната болница на Гешов който преглежда некоронувани / добре е болниците да са ти близо това във връзка с имотите :-)/. Видя снимката и каза без съмнение бронхит и няма нищо общо с измененията при Короната....
                      От лаборантките по тестовете / много точни жени/ дочула че било ПЪЛНО в момента с болни от други вируси. И при нас се оказа така... Сега се затваряме за 2 седмици докато се изчисти този бронхит, че ако лепнем и корона по същото време няма да е добре....
                      Преди няколко дни имах висока температура около 38 ,направих бърз тест,отрицателен и я свалих за 16 часа с прахчета тайлол хот .
                      Важно е да знаеш че разликите с другите грипове е че при Ковида има една много ниска температура която само по себе си не ти и пречи много ,но е показателна че вуруса малко,бавно и постепенно си проправя път към белия ти дроб и ако не се усетиш до седмица вече те захапва яко и в този момент вече е късно ,това установих по историята с баща ми ,тотал след първите симптоми ,след 20 дни ,в момента е интубиран и шансовете му са почти никакви да живее ,засега ,чудо е нужно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

баш си е за самолечение

ако бяхте издумкали по един антибиотик (примерно аугментин) от 3-4 ден нататък може би щеше да се размине бронхита.
                        баща ми като е пил оспамокь и какво ли не ...в момента е с тръбата в гърлото ,в безсъзнание .......коварното е че тази мутация е такава .че те лъже и се чувстваш що годе добре но в същото време вируса вече ти яде от белия дроб и като се усетиш вече е късно и те слагат на маска

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Какви са симптомите на жена ти?
                          Започна от съботата / по-предната/ с гърло при трима в семейството едновременно / аз, тя и дете/ без температура, после се появи кашлица за кратко, имаше леко разстройство / временно/. Имахме всички болки в ставите/ мускулите и втрисане чат пат като да ти е студено...Сатурацията на двама ни беше гранична / около 95/... Аз и детето се пооправихме малко / аз кашлям само/, , но тя от срядата вдигна температура 37-37.5 и в четвъртък направи бърз тест отрицателен. Стягат я гърдите с болка и няма сили за нищо , няма въздух разправя.
                          В събота направи ПСР щото нещата вървяха на влошаване , междувременно джж пито и каза че със сигурност по симптоми било корона ,Тестовете отрицателни можело да бъдат грешни. Тя пи Азакс /самоназначен/ и витамини, цинк и т.н. и гърлото и се оправи, но температурата седи около 37.5 вече седмица и днес направи снимка и кръвни изследвания ...пак самоназначени. Кръвните са ок и няма данни за пневмония / има там един показател за нея - знам щото съм боледувал от нея преди няколко години/ . На обяд намерихме от 5-ти опит един пулмолог в Белодробната болница на Гешов който преглежда некоронувани / добре е болниците да са ти близо това във връзка с имотите :-)/. Видя снимката и каза без съмнение бронхит и няма нищо общо с измененията при Короната....
                          От лаборантките по тестовете / много точни жени/ дочула че било ПЪЛНО в момента с болни от други вируси. И при нас се оказа така... Сега се затваряме за 2 седмици докато се изчисти този бронхит, че ако лепнем и корона по същото време няма да е добре....

Коментар

Жената пи производно на Сумамед нещо с А беше ... Мина и гърлото от него, но бронхита надолу си е дълбал.... За него е друг антибиотика от днес го почна....
                            Какви са симптомите на жена ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

баш си е за самолечение

ако бяхте издумкали по един антибиотик (примерно аугментин) от 3-4 ден нататък може би щеше да се размине бронхита.
                              Жената пи производно на Сумамед нещо с А беше ... Мина и гърлото от него, но бронхита надолу си е дълбал.... За него е друг антибиотика от днес го почна....

Коментар

Каврък, споделям написаното от теб във всичките ти постове. Ситуацията е безизходна поне от моя гледна точка - вируса е гаден / за някои/ , а ваксините също / майка ти как си представяш да си сложи втората доза, която е по-ударна от първата/ , като имат съмнителен ефект върху новите мутации, които при настоящото политическо разбиране е гарантирано, че ще са масови у нас до няколко месеца. Сичко негативно за ваксините се прикрива, изопачава или откровено се лъже и описаните истории от теб са доказателство за това.
                                Въпреки това вероятно ваксинирането е по-добрият вариант за повечето хора...
                                И личният пример , понеже семейството ми бяхме с коронови симтоми и все още сме донякъде на жена ми нервите не и издържаха и направи 2 теста миналата седмица - и двата отрицателни, тази седмица снимка и се оказа бронхит.....понапреднал вече сериозно....това докато 10 дни си мислим че имаме корона...., а пулмолози нема... Никой не иска да преглежда от страх от Короната.... Джи пи то трагедия - не иска нито вайбър да даде имала корона по симптоми според него и да пиела парацетамол и витамини и т.н. смех....Самолечение на макс...Не знам как е с другите заболявания....не ми се мисли....
                                баш си е за самолечение

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X