Президентът на Хаити също беше против експерименталните ваксини, и май също умря от скоротечен ковид.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Съжалявам за проблема ти и дано всичко да е наред, но това значи нема сертификат и от догодина с травела финито....
Странното е че толкова съм пътувал,ял съм street food в Индия,Непал,Бирма където хигиената е никаква и никога не съм имал проблеми.А сега така са ни наплашили,че едва ли не
ако излезеш навън и край.Last edited by travelboy; 05.08.2021, 22:19.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Боби не лъже.... Него са го излъгали. Една лъжа като се повтори много пъти по ВСИЧКИ медии след известно време се превръща в истина. А излъганите са дори интелигентни хора като Боби....
И пак вируса си е много реален и не е грип....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ами разбира се, че е така. Ти не можеш ли да разсъждаваш? По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Аз не съм тарикат.Както писах съдовия хирург при който ходих за мнение (имам генетично предразположение към тромбози)написа"Не подлежи на ваксинация".С това и направи и без това трудният избор много лесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Няма да те разбере защото е зомбиран .
БТВ уж нямаше да си активен У форума ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разбира се че ваксините ще станат задължителни и вероятно по-често от 1 на година. Така че нагъвай ръкава и не се оплаквай.... Така или иначе ваксини са поръчани засега за 3 години напред.....
При РНК вирусите е така. Не можеш да ги изкорениш с ваксини, особено ТЕЗИ, които не спират разпространението и мутациите. Нали не мислиш, че вируса прави тест дали заразеният е ваксиниран или не преди да мутира
БТВ уж нямаше да си активен У форума ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е и? Проблемът не е техен, а ваш. Колкото и ваксинирани да има, явно това няма да ви спаси тарикатите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Не е слаб, но преди ваксините и съвременните лекарства (най-вече антибиотиците), чумата и други епидемии са върлували, почти постоянно.
Едва ли искаме точно Ковид да остане за постоянно, при нивото на смъртност което има. Без високо ниво на ваксинация, рискуваме да тлее, докато не дойдат мутации, които не се влияят от тези ваксини и да правим всяка година ваксинация. Един вид антиваксърите ще ни докарат до положението да се ваксинираме всяка година. Не съм противник на ваксините, но не искам всяка година да се ваксинирам срещу Ковид... това обаче неминуемо ще се случи ако антиваксърите продължават да "надделяват" в общественото пространство. Заради тях ще стигнем до ежегодни задължителни ваксини. Ще стигнем точно до това срещу което уж те се борят.
Помнете ми думата за ваксините, като станат задължителни и ежегодни, а те ще станат такива, именно заради антиваксърите.
При РНК вирусите е така. Не можеш да ги изкорениш с ваксини, особено ТЕЗИ, които не спират разпространението и мутациите. Нали не мислиш, че вируса прави тест дали заразеният е ваксиниран или не преди да мутира
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Защо ти трябва да лъжеш за смърта на президента МАГУФУЛИ?!
https://www.dw.com/en/tanzanias-covi...-61/a-56908583
И пак вируса си е много реален и не е грип....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
С малкото уточнение, че никоя от сегашните ковид ваксини не прави това което си описал. Ваксинирането изобщо не спира репродуцирането на вируса в клетките. Може би леко го потиска, но засега не съм видял данни за това.
Фактът че след дълго дълго четене за ваксините не си проумял тази елементарна истина е изумителен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеда клетъчния имунитет е слаба и измислена работа, васкините са новата религия !
Едва ли искаме точно Ковид да остане за постоянно, при нивото на смъртност което има. Без високо ниво на ваксинация, рискуваме да тлее, докато не дойдат мутации, които не се влияят от тези ваксини и да правим всяка година ваксинация. Един вид антиваксърите ще ни докарат до положението да се ваксинираме всяка година. Не съм противник на ваксините, но не искам всяка година да се ваксинирам срещу Ковид... това обаче неминуемо ще се случи ако антиваксърите продължават да "надделяват" в общественото пространство. Заради тях ще стигнем до ежегодни задължителни ваксини. Ще стигнем точно до това срещу което уж те се борят.
Помнете ми думата за ваксините, като станат задължителни и ежегодни, а те ще станат такива, именно заради антиваксърите.
- 1 like
Коментар
-
По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
Фактът че след дълго дълго четене за ваксините не си проумял тази елементарна истина е изумителен.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day
Double-blind study shows ivermectin reduces disease’s duration and infectiousness • FDA and WHO caution against its use
Ivermectin, a drug used to fight parasites in third-world countries, could help reduce the length of infection for people who contract coronavirus for less than a $1 a day, according to recent research by Sheba Medical Center in Tel Hashomer.
Prof. Eli Schwartz, founder of the Center for Travel Medicine and Tropical Disease at Sheba, conducted a randomized, controlled, double-blinded trial from May 15, 2020, through the end of January 2021 to evaluate the effectiveness of ivermectin in reducing viral shedding among nonhospitalized patients with mild to moderate COVID-19.
https://www.jpost.com/health-science...er-1day-675612
- 1 like
Коментар
-
Ами разбира се, че е така. Ти не можеш ли да разсъждаваш? По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар