IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Остави го Мангъров - по дърт лъжец от него няма !!!

Не се е заразявал и преболедувал КОВИД.....
    Не се е ваксинирал ...
    Обаче всеки ден влиза в инфекциозното ...

Та той направо е СУПЕРМЕН или по-вероятното ДЪРТ ЛЪЖЕЦ ....

Веднъж го чух да казва, че е изкарал вируса. Може да се е изпуснал
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
      Матеев, най-малко ти си човекът, на чиито оценки за хората мога да вярвам.

Мангъров е човекът с необходимото медицинско образование, комуто безрезервно вярвам.

За година и половина не е сгрешил, вкл. и по отношение на стадния имунитет.

Матеев, имам усещането, че постоянното ти отричане на гореказаното е по причината, че самият ти не смееш да се имунизираш (заради малкият брой имунизирани). Ако все пак си имунизиран, предлагам ти да прескочиш следващите етапи и досадни подобности в България и да се довериш на режима в Австралия, като направо се пренесеш там, за да се отдадеш на желаното от теб бъдеще.

В ролята на какъв му предлагаш?
      Защото можеш да заплатиш билетите до Австралия за него и близките му и контейнера с багажа или защото си по-умен и успешен от него и му мислиш доброто ??
      Не е препоръка

Коментар

• Матеев, най-малко ти си човекът, на чиито оценки за хората мога да вярвам.

Мангъров е човекът с необходимото медицинско образование, комуто безрезервно вярвам.

За година и половина не е сгрешил, вкл. и по отношение на стадния имунитет.

Матеев, имам усещането, че постоянното ти отричане на гореказаното е по причината, че самият ти не смееш да се имунизираш (заради малкият брой имунизирани). Ако все пак си имунизиран, предлагам ти да прескочиш следващите етапи и досадни подобности в България и да се довериш на режима в Австралия, като направо се пренесеш там, за да се отдадеш на желаното от теб бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          .....Може да разгледаш и ситуацията в: Австралия, Израел... и да си припомниш за ДОЦ. МАНГЪРОВ, който всеки ден влиза в Инфекциозното, което (важно е!) - се намира в България!
          Остави го Мангъров - по дърт лъжец от него няма !!!

Не се е заразявал и преболедувал КОВИД.....
          Не се е ваксинирал ...
          Обаче всеки ден влиза в инфекциозното ...

Та той направо е СУПЕРМЕН или по-вероятното ДЪРТ ЛЪЖЕЦ ....

Коментар

• Интересно е, дали в Дания ще продължи със същия темп ваксинирането за "новите" щамове.

Барбарела, отново си манипулирал данните за ваксинираните - този път в Дания.

Да не си ги объркал с данните за "препълнените" болници в Русе - от вчера?

Барбарела, предлагам да погледнеш същият справочник, от който черпиш "данните" си и да ни кажеш какви са разликите в клиничните пътеки (не само за ковид) в Дания и България. Може най-после да зацепиш, че произволните картинки и "данни" са несъвместими и НЕ помагат за никакви коректни изводи.

Може да разгледаш и ситуацията в: Австралия, Израел... и да си припомниш за ДОЦ. МАНГЪРОВ, който всеки ден влиза в Инфекциозното, което (важно е!) - се намира в България!

Не е във Франция, не е в Израел, нито в Австралия. В България се намира!

Коментар

• Коментар

• Ковидсектата агресивно и грубо владее темата. Опити за диалог са безнадеждни, коментарите са излишни. Успех на всеки - с каквото е преценил за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз нищо не казвам. Казва го проф. Витанов. Повярвай ми - за разлика от тебе той е много наясно какво трябва да казва и какво - не.
                  Защо вярваш на математика Витанов, а не на имунолога Чорбанов? И двамата са професори, кое те кара да вземаш такава категорична позиция и то в полза на непрофесионалиста в медицинската област, какъвто е проблемът? Витанов не знае какво да прави с числата, които получава по безспорните математически модели, с които борави. Хипотезите му също съдържат това незнание. Не е ли странна такава бленда, през която гледат с такава упоритост и управленските елити?

Коментар

• Дания отмени задължението за ползването на Зелен сертификат...
                    https://trud.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D...A%D0%B0%D1%82/
                    Държава Умряли / Заболели % Ваксинирани % Заболели Умряли Заболели / 1М Умряли / 1М
                    Bulgaria 4,15% 15.51% 453,689 18,841 65,871 2,735
                    Denmark 0,77% 75.25% 333,815 2,562 57,404 441
                    .
                    Дания :

България :

Last edited by barbaron; 01.09.2021, 22:55.

Коментар

• Намерихме си доктори да ни лекуват.
                      Десет хиляди здравни работници в Гърция са отстранени от работа днес, защото не са ваксинирани срещу Covid-19.

Сега е момента да ВЪВЕДЕМ ЗДРАВНА СВОБОДА В България. Всеки да може да си работи и всеки специалист чужденец да получи БГ гражданство.
                      Да спасим евреите опс гражданите от здравния геноцид
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• (01.09.2021) Дания отмени задължението за ползването на Зелен сертификат... Честито на датчаните!

https://trud.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D...A%D0%B0%D1%82/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Ivan Mirchev Nikolov :
                          "Пост-ковид последиците при мен се изразяват в сериозни поражения на белите дробове. В продължение на повече от три месеца бях на кислороден апарат. Първия месец прохождах и се движих с инвалидна количка, защото след болничното лечение мускулите ми бяха атрофирали. До четвъртия-петия месец се разхождах с кислороден апарат. До 6-7-ия месец спях през нощта с кислороден апарат, защото по време на сън сатурацията ми падаше до 90.
                          Последните функционални изследвания на белите дробове (през юни) показват дифузионен капацитет 57% и тотален белодробен капацитет 64%.
                          Все още (десет месеца след разболяването ми през ноември 2020) при ходене и леки физически усилия се задъхвам и сатурацията ми пада.
                          Ето и първата снимка на белите дробове при влизането ми в болница.
                          Убедене съм, че ваксините могат да спасят живота и здравето на повечето хора, които са застрашени от тежко боледуване.

Важно е да уточня, че преди да се заразя бях в идеално здравословно състояние. Може би в най-добрата си физическа и здравословна форма през последните 20 години. Редовно плуване, контрастни душове, здравословно хранене, сън..., активен живот, имунна система на макс.
                          Казвам го, защото много хора казват, а бе сигурно си имал някакво придружаващо заболяване, предразположение. Не и нещо, което да е известно на мен и на лекарите до този момент. Явно този вирус се свърза много коварно с някои хора независимо от здравословното им състояние. Няма никаква гаранция за защита от имунната система. Напротив. Може да се получи силна имунна реакция, която е неадекватна и вместо да помогне, да навреди.

Ужасен е кошмарът да се бориш за всяка глътка кислород и дни наред да си на ръба между живота и смъртта. И да знаеш, че дори да си в най-добрата болница, с най-добрите лекари, с всички налични лекарства и медицинска апаратура, нямаш никаква гаранция, че ще оцелееш. Да не говорим, че понякога кошмарът продължава и дълго след оцеляването, а уврежданията може да доведат до инвалидизиране за цял живот.
                          През ноември миналата година все още нямаше ваксини. Сега, когато са налице, всичко това може да бъде избегнато. Абсолютно безумна е за мен тази борба срещу единственото средство, което може да предотврати или да намали до минимум страданието и тежките последици от вируса."

Zhivko Velkov :
                          "И моето положение беше подобно на това, описано от Иван, но по-леко. И снимката на белите ми дробове беше подобна, последствията – също. Не бих могъл да го преживея отново и затова вече (шест месеца след боледуването) се ваксинирах. Безумие е да се отрича единственото разумно средство за защита от Ковид19. Убеден съм, че всички приказки срещу ваксината са част от хибридната война."

На Иван желая от все сърце бързо оздравяване и пълно възстановяване.
                          И му благодаря за куража да сподели личния си опит, белким на някой му уври тиквата.
                          Аз не бях карал ковид 2017г, отслабнах 43кг, 3 месеца не можех да ходя, надигах се с чужда помощ, раздвижвах се 1 година, не можех да кача 2 см прагче, падах 8 пъти като талпа, и близо 2 години ми падаше сатурацията и при минимални движения.
                          За белите дробове - питаха ме колко години съм работил в мина, с прахоляк, химии !?!?!?
                          Карах ковид - лежах 27 дена в болница, на 3 месец нямаше и помен и каквито и да е последствия. отслабнах само 12-13кг и ги възстанових за 1 месец.
                          Кво ще рече това? НИЩО, е освен че господ е мой човек

ДОКАТО ИМАМ АНТИТЕЛА НЯМА ДА СЕ ФАКСИНИРАМ
                          Last edited by bota156; 01.09.2021, 21:47.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• ДОЦ. МАНГЪРОВ:

"Това, което показват резултатите от Израел – ваксината не създава колективен имунитет."

"Доц. Мангъров определи като безсмислени опитите за насилствено налагане на ваксинация на определени професионални групи от населението, тъй като и при наличие на имунитет способността да заразяваш другите остава. Той подчерта, че решението за ваксиниране винаги трябва да е лично и да бъде предмет на свободен избор от страна на гражданите."

https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%...%D0%BD%D0%B0-/

Слушайте Мангъров! Тия неща ги говори, повече от година и половина и нищо не е променил в гледната си точка, като шеф на Инфекциозно отделение, който ЕЖЕДНЕВНО среща десетки (може би - стотици) "случаи"...

Иначе - хората се раждат, живеят и умират, но умират от много други видове смърт (които дори престанахме да коментираме!!!), а не само С ковид. Клиничните ни пътеки са така ориентирани, че носят много повече средства на лекарите, кога? Всички могат да си отговорят какви са "стимулите", за да "борим" "ковида"...

Коментар

• Ivan Mirchev Nikolov :
                              "Пост-ковид последиците при мен се изразяват в сериозни поражения на белите дробове. В продължение на повече от три месеца бях на кислороден апарат. Първия месец прохождах и се движих с инвалидна количка, защото след болничното лечение мускулите ми бяха атрофирали. До четвъртия-петия месец се разхождах с кислороден апарат. До 6-7-ия месец спях през нощта с кислороден апарат, защото по време на сън сатурацията ми падаше до 90.
                              Последните функционални изследвания на белите дробове (през юни) показват дифузионен капацитет 57% и тотален белодробен капацитет 64%.
                              Все още (десет месеца след разболяването ми през ноември 2020) при ходене и леки физически усилия се задъхвам и сатурацията ми пада.
                              Ето и първата снимка на белите дробове при влизането ми в болница.
                              Убедене съм, че ваксините могат да спасят живота и здравето на повечето хора, които са застрашени от тежко боледуване.

Важно е да уточня, че преди да се заразя бях в идеално здравословно състояние. Може би в най-добрата си физическа и здравословна форма през последните 20 години. Редовно плуване, контрастни душове, здравословно хранене, сън..., активен живот, имунна система на макс.
                              Казвам го, защото много хора казват, а бе сигурно си имал някакво придружаващо заболяване, предразположение. Не и нещо, което да е известно на мен и на лекарите до този момент. Явно този вирус се свърза много коварно с някои хора независимо от здравословното им състояние. Няма никаква гаранция за защита от имунната система. Напротив. Може да се получи силна имунна реакция, която е неадекватна и вместо да помогне, да навреди.

Ужасен е кошмарът да се бориш за всяка глътка кислород и дни наред да си на ръба между живота и смъртта. И да знаеш, че дори да си в най-добрата болница, с най-добрите лекари, с всички налични лекарства и медицинска апаратура, нямаш никаква гаранция, че ще оцелееш. Да не говорим, че понякога кошмарът продължава и дълго след оцеляването, а уврежданията може да доведат до инвалидизиране за цял живот.
                              През ноември миналата година все още нямаше ваксини. Сега, когато са налице, всичко това може да бъде избегнато. Абсолютно безумна е за мен тази борба срещу единственото средство, което може да предотврати или да намали до минимум страданието и тежките последици от вируса."

Zhivko Velkov :
                              "И моето положение беше подобно на това, описано от Иван, но по-леко. И снимката на белите ми дробове беше подобна, последствията – също. Не бих могъл да го преживея отново и затова вече (шест месеца след боледуването) се ваксинирах. Безумие е да се отрича единственото разумно средство за защита от Ковид19. Убеден съм, че всички приказки срещу ваксината са част от хибридната война."

На Иван желая от все сърце бързо оздравяване и пълно възстановяване.
                              И му благодаря за куража да сподели личния си опит, белким на някой му уври тиквата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Я пак повтори
                                Държава Умряли / Заболели % Ваксинирани % Заболели Умряли Заболели / 1М Умряли / 1М
                                Bulgaria 4,15% 15.51% 453,689 18,841 65,871 2,735
                                Portugal 1,74% 79.95% 1,009,571 17,601 99,337 1,732
                                France 1,73% 70.21% 6,533,383 112,976 99,843 1,726
                                Ireland 1,54% 73.38% 329,388 5,074 65,878 1,015
                                Netherlands 0,94% 69.41% 1,909,211 17,927 111,145 1,044
                                Finland 0,85% 71.53% 119,321 1,008 21,497 182
                                Denmark 0,77% 75.25% 333,815 2,562 57,404 441
                                Norway 0,55% 71.27% 146,373 811 26,764 148
                                Cyprus 0,42% 64.49% 110,098 467 90,446 384
                                Iceland 0,31% 77.08% 10,705 33 31,136 96
                                Italy 0,29% 66.87% 4,456,765 128,579 73,835 2,131
                                Какво да повтарям - всички са ваксинирани, пък се заразяват. Вируса от космоса ли идва и се разпространява от извънжемните ?

Коментар

Working...
                                X