IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Фалшиво одобрение

    Изглежда, че FDA е използвала хитър трик, като е издала отделни решения за ваксината на Pfizer Inc.-BioNTech, която се използва широко в САЩ, и друго решение за подобна ваксина на базирания в Германия партньор на Pfizer и разработчик на платформата за мРНК - BioNTech от Майнц. Единствено BioNTech получи одобрение от FDA, но при условие, че до 2027 г. бъдат извършени серия от допълнителни тестове върху избрани групи, включително бебета, бременни жени и младежи. Американската ваксина, ваксината Covid-19 на Pfizer-BioNTech, получи само удължаване на разрешението си за спешна употреба (EUA), а не пълно одобрение!

    В отделното си писмо до Pfizer FDA заявява,

    "...На 23 август 2021 г., след като стигна до заключението, че преразглеждането на това EUA е подходящо за защита на общественото здраве или безопасност съгласно раздел 564(g)(2) от Закона, FDA преиздава писмото от 12 август 2021 г. за разрешение за (спешна употреба) в неговата цялост с включени изменения, за да изясни, че EUA ще остане в сила за ваксината Pfizer-BioNTech COVID-19 за одобрените преди това показания и употреби..." (курсивът е добавен).

    Заровена в бележка под линия в писмото, FDA признава, че има две юридически отделни лица и ваксини - ваксината Covid-19 на Pfizer-BioNTech и BioNTech GmbH от Майнц със собствена ваксина с търговско име Comrinaty. FDA пише, че "Продуктите са юридически различни с някои разлики..." Юридически различни означава две отделни ваксини. Ако смятате, че това е объркващо, то трябва да бъде объркващо. Единствено по силата на решение на EUA понастоящем Pfizer е освободена от отговорност за ваксините. Някои адвокати наричат хитростта на FDA класическа тактика "примамка и подмяна", форма на измама, основана на заблуда.

    Американският ваксинолог и разработчик на техниката на мРНК, д-р Робърт Малоун, обвини FDA, че играе "бюрократична игра с черупки" с предполагаемото си ранно одобрение на ваксината Covid-19 на Pfizer. Той цитира две отделни писма на FDA,

    "Има писмо за Pfizer и писмо за BioNTech. Ню Йорк Таймс и Вашингтон Пост са сбъркали. Разрешението не е за Pfizer. Разрешението е за BioNTech и то ще бъде инициирано едва в момента, в който продуктът на BioNTech стане достъпен..."

    Към странните нередности се прибавя и фактът, че в двете си отделни писма - едното до BioNTech, а другото до Pfizer, FDA многократно заличава мястото на производство на ваксината, което одобрява. Защо? Дали е в Китай, където BioNTech има съвместно споразумение с Fosun Pharma от Шанхай за съвместно производство и предлагане на пазара на ваксината Comirnaty за COVID-19? Защо им е необходимо да крият тези данни за местоположението от обществеността? Това би ли разкрило цялата измама?

    Конфликти на интереси между FDA и Pfizer

    През 2019 г. Pfizer направи много конфликтни назначения в своя съвет на директорите. Тя взе Скот Готлиб, който току-що беше подал оставка като ръководител на FDA три месеца по-рано. Ако това създава впечатление за огромен конфликт на интереси, то това е така. Заедно с Готлиб в борда на директорите на Pfizer седи д-р Сюзън Дезмънд-Хелман, която до 2020 г. оглавяваше фондацията "Бил и Мелинда Гейтс". Фондация "Гейтс" стои зад всяка една ключова част от бързането с ваксината срещу ковидоза и освен това притежава акции в Pfizer.

    Друг човек, който свързва Пфайзер и Гейтс, е професор Холи Джейнс, експерт по биостатистика в родния град на Гейтс - Сиатъл, в центъра за изследване на рака "Фред Хъф". Джейнс е и член на Комитета по ваксините към FDA до 2023 г. Забележително е, че тя е съавтор на противоречивите изпитвания на мРНК ваксините на Pfizer и Moderna за NIAID на Фаучи от своя център в Сиатъл, който също е финансиран от фондация "Гейтс".

    Джейнс е професор в Центъра за изследване на рака "Фред Хътчинсън", отдел "Ваксини и инфекциозни болести", известен като "Фред Хътч". По-рано тя е получавала пари за научни изследвания от фондация "Гейтс" за период от шест години, когато е работила за фондация "Гейтс" от 2006 до 2012 г. за разработване на "статистическа и проектна подкрепа за проучвания за предклинични изпитвания на ефективността на ваксините". Професор Джейнс помага и за разработването на програмата, която проследява данните за ваксините в университета "Джон Хопкинс".

    Човекът, който ръководи FDA като "изпълняващ длъжността директор", е Джанет Уудкок. Да я наречем опетнена е меко казано. Тя е в FDA от 1986 г., почти толкова дълго, колкото Фаучи в NIAID. Уудкок беше изборът на Байдън за ръководител на FDA, но масовата опозиция от 28 групи, включително генерални прокурори на щати и граждански групи, го принуди да я назначи за "изпълняваща длъжността", което не се нуждае от контрол от страна на Конгреса.
    Уудкок е пряко отговорна за одобрението на смъртоносните опиоиди от страна на FDA, въпреки възраженията на собствените ѝ учени и други съветници. Преди две десетилетия, като ръководител на отговорното звено на FDA, Уудкок е допринесла за одобряването на мощния опиоид Zohydro, въпреки че собственият научен консултативен комитет на FDA гласува с 11:2 да не се допуска лекарството на пазара, тъй като е опасно. Онлайн изданието Drugs.com пише: "Хидрокодонът (Zohydro) може да забави или спре дишането ви. Никога не използвайте Zohydro ER в по-големи количества или за по-дълго време от предписаното. ... Поглъщайте го цял, за да избегнете излагане на потенциално фатална доза. Хидрокодонът може да формира навик, дори и при редовни дози". По-късно Уудкок одобрява продажбата на висококачественото наркотично хапче OxyContin като "по-безопасно и по-ефективно от други болкоуспокояващи" въз основа на неверните твърдения на вече фалиралия производител Purdue Pharma. Оттогава около 500 000 американци са починали в резултат на опиоидна зависимост.

    Уудкок очевидно е ключовият човек от FDA, който стои зад двуличното решение на Pfizer от 23 август, като се грижи за това да няма публични консултативни изслушвания за преглед на съответните данни. Би било уместно да се знае какви дискусии или комуникации са се водили с бившия ѝ шеф, сега директор на Pfizer, Скот Готлиб.

    Защо?

    В тази заплетена история за корупция в FDA и Pfizer има много въпроси без отговор. Дали администрацията на Байдън е избързала с този театър, за да ускори принудителното ваксиниране на милиони американци, които не са сигурни или са скептично настроени към приемането на спешна или експериментална инжекция? Защо има такъв невероятен натиск от страна на водещите медии и политици да се ваксинира всеки мъж, жена, а вече и дете в САЩ? Наистина ли ваксините са безопасни, след като има толкова много тежки случаи на нежелани реакции след инжекцията на Pfizer? Защо Федералното министерство на здравеопазването отказва да даде възможност на своя независим комитет по ваксините да се произнесе?

    Заслужава да се отбележи, че от 14 август Pfizer не изисква ваксини за собствените си служители. Белият дом на Байдън също не изисква ваксини за своите служители. Това са сериозни въпроси, които изискват сериозни и честни отговори.
    https://www.globalresearch.ca/scanda...er-jab/5754509

    Коментар


    • Скандал зад "фалшивото одобрение" на ваксината Pfizer от страна на FDA

      Държавният регулатор на САЩ за лекарствата, Агенцията за храните и лекарствата, току-що обяви, че е гласувал пълно одобрение за генетичната ваксина с мРНК на Pfizer и BioNTech, или не? Този предполагаем нов статут се използва от администрацията на Байдън и много щати и компании за налагане на задължителни ваксинации. Известният с конфликтите си съветник на Байдън по въпросите на ковидите, Тони Фаучи от NIAID, използвайки това решение, призовава за национална задължителна ваксинация в страната.

      Това, което не се разкрива, е помийната яма от корупция и конфликти на интереси между FDA и големите фармацевтични компании, включително Pfizer, които стоят зад прибързаното одобрение. И това не е пълното одобрение за ваксината на Pfizer, а само за различната по закон ваксина на BioNTech.

      "...окончателен печат за одобрение"?

      На 23 август като FDA обяви пълното одобрение за веществото на Pfizer с редактиран ген mRNA. Или не съвсем, когато се проучат пълните документи на FDA. Фаучи, чийто NIAID има финансов интерес към ваксината, нарече решението на FDA "окончателен печат за одобрение". То обаче е всичко друго, но не и окончателна или безпристрастна, научно строга медицинска оценка. Това е по-скоро политически мотивирано решение на FDA, която е корумпирана отвъд представите на повечето хора.

      Отстъпвайки от изявлението си през 2020 г., че ще проведе нормални изслушвания на консултативния комитет на FDA с независими експерти, за да обсъди заявлението на Pfizer за пълно одобрение, сега FDA заяви пред British Medical Journal, че не смята, че е необходимо да се провежда среща преди да се даде пълно одобрение на най-спорната ваксина в съвременната история. BMJ цитира Ким Витчак, защитник на безопасността на лекарствата, която е представител на потребителите в Консултативния комитет по психофармакологични лекарства към FDA: "Тези публични срещи [на FDA] са наложителни за изграждане на доверие и увереност, особено когато ваксините се появиха на пазара със светкавична скорост при разрешение за спешна употреба."


      Витчак продължава с тревожната бележка: "Вече е обезпокоително, че пълното одобрение се базира на данни за 6 месеца, въпреки че клиничните изпитвания са планирани за две години. Няма контролна група, след като Пфайзер е предложил продукта на участниците с плацебо преди приключването на изпитванията." Прочетете това отново, бавно. Изпитанията на Pfizer са унищожили собствената им контролна група по средата на процеса! Шестмесечното разпространение на мРНК ваксината по целия свят е довело до катастрофални странични ефекти, които са били напълно официално игнорирани. Това ли е "науката", д-р Фаучи?

      Отказът на FDA и на нейния изпълняващ длъжността директор Джанет Уудкок да свикат Консултативния комитет по лекарствата за обсъждане на решенията на Pfizer и BioNTech е още по-шокиращ, тъй като през юни трима членове на същия този комитет подадоха оставка в знак на протест срещу пренебрегването им при одобряването на друго лекарство. Мрежата на NPR съобщи: "Трима експерти вече подадоха оставка от консултативния комитет на Агенцията по храните и лекарствата, след като агенцията одобри лекарство за Алцхаймер, наречено Aduhelm, против волята на почти всички членове на комитета." Един от тримата, д-р Аарон Кеселхайм, в писмото си за оставка от Консултативния комитет на FDA (10 юни 2021 г.) пише

      "Както за етеплирсен, така и за адуканумаб, решенията на администраторите на FDA да пренебрегнат ясните препоръки на Консултативния комитет доведоха до одобрението им на две силно проблематични лекарства, които не предлагаха почти никакви доказателства, че ще донесат значителна полза на пациентите... При етеплирсен AdComm (Консултативният комитет) и собственият научен персонал на FDA докладваха, че няма убедителни доказателства, че лекарството действа; и двете групи бяха отхвърлени от ръководството на FDA... "

      Сега отказът на FDA да свика своя консултативен комитет за решението на Pfizer е още по-учудващ в светлината на факта, че правителственият Център за контрол на заболяванията (CDC) в своята официална банка данни VAERS за регистриране на негативните ефекти от ваксините е регистрирал 8 508 съобщения за смъртни случаи след инжекцията mRNA на Pfizer през последните седем месеца - брой, по-голям от този за всички ваксини взети заедно през последните 30 години. Отказвайки публично изслушване, FDA избягва всякакво обсъждане на тези тревожни данни за смъртните случаи, да не говорим за десетките хиляди сериозни странични ефекти, включително сърдечни пристъпи, кръвни съсиреци, спонтанни аборти, трайни парализи след инжекциите на Pfizer-BioNTech. Публичното изявление на Фаучи преди одобрението, че го е очаквал, също е неетично повлияване, но това е най-малкото престъпление...................................... ..........................
      https://www.globalresearch.ca/scanda...er-jab/5754509
      Last edited by neon7; 01.09.2021, 01:22.

      Коментар


      • Публикувано е най-голямото проучване за безопасността
        на ваксината Pfizer/BioNTech BNT162B2 срещу COVID-19 в реални условия

        884 828 ваксинирани индивида на възраст 16 и повече години
        бяха внимателно съчетани с 884 828 неваксинирани индивиди

        Настоящото изследване разчита на анализа на милиони анонимизирани електронни медицински досиета, които са далеч по-изчерпателни.
        ...
        За разлика от сравнително малкия брой нежелани реакции, свързани с ваксината, високи нива на множество сериозни нежелани събития са свързани с коронавирусна инфекция сред неваксинирани пациенти, включително: Сърдечни аритмии (3,8 пъти увеличение - 166 допълнителни случая на 100 000 заразени пациенти), увреждане на бъбреците (14,8-кратно увеличение; 125 допълнителни случая на 100 000), перикардит (5,4-кратно увеличение; 11 допълнителни случая на 100 000), белодробна емболия (12,1-кратно увеличение; 62 допълнителни случая на 100 000), дълбока венозна тромбоза (3,8-кратно увеличение; 43 допълнителни случая на 100 000), инфаркт на миокарда (4,5-кратно увеличение; 25 допълнителни случая на 100 000) и инсулт (2,1-кратно увеличение; 14 допълнителни случая на 100 000).
        ...
        "Тези резултати показват убедително, че тази ваксина с иРНК е много безопасна и че алтернативата "естествена" заболеваемост, причинена от коронавируса, поставя човек на значителен, по-висок и много по-често срещан риск от сериозни нежелани събития. Тези данни трябва да улеснят информирания индивидуален риск", добавя проф. Балисър

        https://nauka.offnews.bg/news/Novini...-s_173645.html
        Last edited by barbaron; 31.08.2021, 23:21.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
          Има франкофон във форума, нека да преведе интервюто на тези,
          които не разбират и не се доверяват на англоезичния сайт..
          Франкофона няма време за губене с глупости на антиваксъри
          Last edited by barbaron; 01.09.2021, 13:45.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

            И на мен "Ти какво направи, за да ги спреш" ми е забито като идея какво ще отговоря, но честно казано, аз съм един обикновен човек и нямам ресурсите за особено противопоставяне. Една цифрово-дигитална диктатура със спирания на препитанието не ми беше топ идеята за прекарване на живота, ама какво да направя?
            Идея си нямаш колко много неща можеш да направиш!

            Коментар


            • Сектата на Светата Ваксина се разпада:
              https://endpts.com/breaking-in-a-maj...g-down-report/

              Коментар


              • Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

                Аз ще се възползвам от късия пас на колегата относно централните банки, за да изложа моето тълкуване на събитията от началото на 2020 до този момент.

                Както винаги, при едно такова глобално събитие като Ковид кризата, основният въпрос е :
                Qui bono?

                Милиардерите по света са увеличили богатството си с 8 трилиона долара от началото на 2020, докато 200 млн души са докарани до изключителна бедност и глад. Очеваден трансфер на богатство от 99,9% към 0,01%.

                Светът не е излизал от кризата от 2008, оттогава са дадени 29 трилиона за спасяване на банки и финансови институции too big to fail. За сравнение БВП на целият свят за 2020 е 84 трилиона. Критичната точка, point of no return, бе кризата на репо пазара септември 2019, когато банките спряха да си раздават кредити.

                Тогава централните банки се разделиха с илюзията, че ще нормализират някога балансите си.
                През 2008 балансите на централните банки бяха 5Т, в края на 2020 вече бяха 30,5 трилиона. Фед увеличи баланса си от началото на 2020 досега от 4 на 6,8 трилиона долара.

                Само няколко месеца след репо кризата, когато стана ясно, че кейнсианския монетарен модел е безвъзвратно счупен, започва ковид кризата.

                Самото развитие на кризата, показва, че точно тези глобалисти с малтусиански и евгенични възгледи от Римския клуб, Световният икономически форум, международни финансови институции умело я управляват в полза на своите адженди за постигане на абсолютна тоталитарна власт и дехуманизация на човечеството и свеждането му до едномилиардна биомаса.

                Самият вирус действа на евгеничен принцип и поразява тези, които са с куп хронични заболявания, компрометирана имунна система и почти изключително в напреднала възраст.

                Бях председател на СИК на последните избори през юли в една голяма болница. Понеже към 16 часа записаните в изборния списък бяха гласували до един, реших да се възползвам от изпросената от мен покана на завеждащия лекар на ковид отделението да го посетя. Както каза докторът, всичките 12 души в отделението са били пътници с Ковид или без, с няколко месеца до няколко години останал живот, всичките бяха хронично болни. Въпреки това, 95% от тези хронично болни хора, биват излекувани от ковида и ги изписват.
                Така че, драги ми сектанти - ковидианци от последния ден, бил съм в Ковид отделение и въпреки това, мнението ми за тази криза, е че тя изобщо няма медицинско основание.

                Реалните жертви от ковида са 1/3 от тези 18 хиляди в БГ, което е два пъти по-малко от починалите от свинския грип през 2009. Да не говорим, че тогава нямаше грам медийна истерия, принудително ваксиниране, локдауни и ограничения. Да не говорим, че при свинския грип 10% от починалите са хора до 45г, при които ковида е безобиден.
                Повече не смятам да се занимавам с този вирус, който го изкарах далеч по леко от грип и имам имунитет, по-силен от ваксиналния, макар че фашагите от СЗО пренаписаха учебниците по имунология, за да отрекат имунитета от преболедуване.
                ​​​

                Това което се случва е един пълзящ глобален фашистки преврат, който ще бъде официализиран с въвеждането на цифровите валути на централните банки през 2023. Освен, че с тях банките ще имат тотален контрол над вашето поведение, какво, кога как и за какво харчите пари, с цифровите валути ще могат да се програмират отрицателни лихви от минус 5% примерно, което си е данък върху парите ви, могат да сложат срок на ползване, след който тези пари се инвалидират, могат да накажат всеки непослушен отказал 666-та бустерна доза, като нулират сметката му и го изхвърлят извън матрицата. Тов. Сталин благородно би завидял на тези лостове на абсолютна власт.

                Като споменах матрицата, тази есен след 15г. пауза излиза четвърти епизод на филма Матрицата. Не би могло да е в по-подходящо време. Целокупното население на света ще участва във филма във формат на глобално реалити шоу.

                В Матрицата сюжетната линия е борбата срещу една трансхуманистична антиутопия. Трансхуманизмът е най-опасният вектор на пълзящия глобалистки преврат. Проектът Neuralink на Мъск, проектите за смарт градове, където всеки милиметър ще бъде наблюдаван от камери с изкуствен интелект и никой няма да има грам лично пространство, всичко това води до извода, че се готви дехуманизация на човечеството до скотско съществуване, в което изкуствения интелект ще е пастир на овчечеството(дехуманизираното човечество).


                Няма никаква конспирация, открито в очите на човечеството се казва какво следва да се случи покрай тази криза!

                Жак Атали от Римския клуб, бивш шеф на ЕБВР и личен съветник на френски президенти от Митеран до Макрон си каза в пряк текст, че ще се променя генетичния код на човека.

                https://nobulart.com/jacques-attali-changing-the-code/

                Има франкофон във форума, нека да преведе интервюто на тези, които не разбират и не се доверяват на англоезичния сайт.

                Проф. Иво Христов има приличен анализ на думите на говорителя на глобалистите ето тук

                https://youtu.be/Yr0o9aAvncA

                Още един интересен поглед върху изявленията на Атали и на другия рупор на глобалистите Шваб:
                https://pogled.info/svetoven/otkrove...iHnpqsvko5spvE

                Идва време разделно, в човечеството е прокарана червената линия на свободните хора people и на sheeple - обезправен дехуманизиран добитък.

                Клаус Шваб директно в очите ви го казва, няма нищо конспиративно:
                In 2030, you will own nothing and be happy!
                Ето кой е другия говорител на глобалистите, отявлен нацист и евгеник.

                ​​​​​https://pogled.info/svetoven/koi-ste...r-shvab.133393


                Всеки сам избира чия страна да заеме, people или sheeple.

                Аз се надявам един ден, когато децата ми ме попитат, „Тате, ти какво направи, за да спреш този фашизъм?” да имам смелостта да ги погледна в очите и да отговоря „Направих каквото беше по силите ми”.
                Май-май започват много хора да навързват нещата. Много силно и аргументирано мнение, браво, колега!

                И на мен "Ти какво направи, за да ги спреш" ми е забито като идея какво ще отговоря, но честно казано, аз съм един обикновен човек и нямам ресурсите за особено противопоставяне. Една цифрово-дигитална диктатура със спирания на препитанието не ми беше топ идеята за прекарване на живота, ама какво да направя?

                Само Австралийския римейк на Лудия Макс, който правят в момента там ми е непонятен, но и той си има обяснение.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                  "Умнико", а как ще ни обясниш двата пика на тази картинка
                  и предстоящият нов пик през септември - октомври 2021 ?
                  Сигурно е от градушката
                  Барби, знаеш, уважавам мнението ти, ма ако няма пик през септември-октомври, съизмерим с тези на БХ, ще се извиниш ли? Просто питам? А двата пика са с едно обяснение = БХ и неговата хунта, които избиха сума ти народ от всякакви заболявания, за да си оправдаят кинтите за короната. Няма Бх, няма пикове, както вече казах - слочаенос?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ивермектина станал голям хит в САЩ. Гледам в много форуми го приветстват силно, като вършещ работата на Дарвин в отсяването на хората. Помагал и срещу глисти - май - не ми стана съвсем ясно дали избива глисти или разрушава червата.


                    Не е само в САЩ .
                    Head of Tokyo Medical Association says “now is the time” for all covid patients to get ivermectin, not vaccines

                    https://www.naturalnews.com/2021-08-...vermectin.html

                    https://translate.google.com/transla...YT8T50030/amp/
                    Last edited by neon7; 31.08.2021, 19:57.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Ивермектина станал голям хит в САЩ. Гледам в много форуми го приветстват силно, като вършещ работата на Дарвин в отсяването на хората. Помагал и срещу глисти - май - не ми стана съвсем ясно дали избива глисти или разрушава червата.
                      Ти явно се платен трол!
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

                      Коментар


                      • Ивермектина станал голям хит в САЩ. Гледам в много форуми го приветстват силно, като вършещ работата на Дарвин в отсяването на хората. Помагал и срещу глисти - май - не ми стана съвсем ясно дали избива глисти или разрушава червата.

                        Коментар


                        • След година докато оправяш старите си дрехи, случайно ще откриеш маска сред тях и ще се усмихнеш носталгично оправяйки си скафандъра.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                            "Умнико", а как ще ни обясниш двата пика на тази картинка
                            и предстоящият нов пик през септември - октомври 2021 ?
                            Сигурно е от градушката
                            Тези хора са просто безнадеждно глупави и няма как дефицита на интелект да бъде компенсиран. Ако не се лъжа, през 2018г. или 2019г. беше приета Национална програма за ваксинопрофилактика при респираторни заболявания, която освен набелязаните за изпълнение задачи включваше и 10-годишна статистика на база данни от НСИ и НЗОК относно смъртността от подобни заболявания - общо взето, между 1400 и 1600 души средногодишно в периода 2007 - 2018. Въпреки тези безспорни данни у нас е много популярна тезата, че през зимата на 2009/2010 година е имало апокалипсис от свински грип.

                            Тази тема е идентична с подобни за биткойн, въвеждане на еврото, отношенията ни с Русия и др. подобни. Мнозинството са откровени малоумници, нищо не разбират по конкретния въпрос, но с охота дават линкове към блиц, ПИК, поглед и др. подобни "източници" на информация.

                            Тези хора са бедни и глупави, респективно това им състояние ще остане перманентно.

                            Коментар



                            • Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              Първото нещо което трябва да видим и да сравним е структурата на населението. В България преобладава застаряващо население! Затова и много преди "пандемията" България вече си беше на едно от първите места по отрицателен прираст задминавайки дори държави в които се водят дългогодишни войни. Ето линк където може да разгледате как изглежда населението на България спрямо другите държави и спрямо средното за света https://www.populationpyramid.net/bulgaria/2019/

                              България беше на едно от първите места по смъртност много преди пандемията!
                              През 2011г. България беше на 10-то място в Света по смъртност.
                              А през 2017 вече беше на 3-то място!
                              https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...mortality_rate

                              Всичко това е просто следствие от структурата на населението. Много стари, малко млади. Обърната пирамида. Нормално е в един момент да има голям процент смъртност.
                              "Умнико", а как ще ни обясниш двата пика на тази картинка
                              и предстоящият нов пик през септември - октомври 2021 ?
                              Сигурно е от градушката

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

                                ...............
                                Както каза докторът, всичките 12 души в отделението са били пътници с Ковид или без, с няколко месеца до няколко години останал живот, всичките бяха хронично болни. Въпреки това, 95% от тези хронично болни хора, биват излекувани от ковида и ги изписват.
                                Така че, драги ми сектанти - ковидианци от последния ден, бил съм в Ковид отделение и въпреки това, мнението ми за тази криза, е че тя изобщо няма медицинско основание.

                                Реалните жертви от ковида са 1/3 от тези 18 хиляди в БГ, което е два пъти по-малко от починалите от свинския грип през 2009. Да не говорим, че тогава нямаше грам медийна истерия, принудително ваксиниране, локдауни и ограничения. Да не говорим, че при свинския грип 10% от починалите са хора до 45г, при които ковида е безобиден.
                                Повече не смятам да се занимавам с този вирус, който го изкарах далеч по леко от грип и имам имунитет, по-силен от ваксиналния, макар че фашагите от СЗО пренаписаха учебниците по имунология, за да отрекат имунитета от преболедуване.
                                ​​​

                                .
                                Това са фашизоидни мисли. Умират си хората като кучета и на 40 и на 50 и на 60 г. Ако не се спре "грипчето", ще обикаля и ще жъне. Като трупяса някой от най-близките ви роднини пак си припомнете какво сте писали.
                                Не е препоръка

                                Коментар

                                Working...
                                X