IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ето още един от групата.Правилно си забелязал,но не аз сравнявам Бг със Сингапур, а колега ти съмишленик,онзи с козината хахаха

Преди месец -два имах чувството ,че в тази тема пишат деца.Днес съм почти убеден,че се намирам в зоопарка
    Айде ,да не обиждаме децата и животните,а!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Едно изявление/интервю на австралийският политик и мултимилиардер Clive Palmer. Заслужава си да се гледа цялото, а отговора на въпроса ти е след 10 минута:

https://youtu.be/9DytXN31n7U
      Аз моя отговор го имам...Не ме интересува ,какво плещи нкакъв австралийски политик и милиардер,интересува ме твойто лично мнение - Коя е,или, кои са причините политиците да са толкова настоятелни да се ваксинираме?!

Коментар

Ето още един от групата.Правилно си забелязал,но не аз сравнявам Бг със Сингапур, а колега ти съмишленик,онзи с козината хахаха

Преди месец -два имах чувството ,че в тази тема пишат деца.Днес съм почти убеден,че се намирам в зоопарка

Нещо не ми харесваш. Ти очевидно го направи това сравнение в поста си, доста детинско е сега да го отричаш:

Прекрасен пример е горния маймуняк.3 часа е търсил и накрая дава некъв смешен пример за Сингапур (80% ваксинирани) с 2-3 смъртни случая на ден.Като общо досега те имат 78 смъртни случая откакто съществува Ковид . 78 !!!!!

При 20 000 при нас ,със същото население ! (17% ваксинирани)

Покажи ми сега къде "колегата ми" го е направил:

Разбира се че работи. Я какви чудеса прави например в Сингапур. И ваксинирана маймуна вижда успехите по отношение на нови случаи и смъртност след 77% ваксинация.

2 Photos

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Защо политиците толкова са настоятелни да се ваксинираме?!Какво е твоето мнение?!
          Едно изявление/интервю на австралийският политик и мултимилиардер Clive Palmer. Заслужава си да се гледа цялото, а отговора на въпроса ти е след 10 минута:

https://youtu.be/9DytXN31n7U

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
            Сравнение на Сингапур с България е като да сравняваш пресни круши в хладилник с ферментирали ябълки, оставени на слънце. Такова сравнение дори и едно шимпанзе не би направило, но за теб е лесна работа.

Last edited by petrg5s; 27.09.2021, 22:02.

Коментар

• Д-р Аспарух Илиев от Берн с лоши новини за ефекта на РНК ваксините/ блиц

За ваксините от Берн.
              Last edited by mibova; 28.09.2021, 08:25.

Коментар

3 часа е търсил и накрая дава некъв смешен пример за Сингапур (80% ваксинирани) с 2-3 смъртни случая на ден.Като общо досега те имат 78 смъртни случая откакто съществува Ковид . 78 !!!!!

Ти нормален ли си къв си? Имаш ли поне малко акъл в тоя тиквоч? ахха
                Заслужаваш всичките ти обиди да се върнат към теб.
                Повдигнатият въпрос, за който не ти стига капацитетът да осмислиш, е какво се случва в една и съща държава преди и след ваксинация и графиките за Сингапур очевидно показват нарастване на официалния брой заболели и починали. Сравнение на Сингапур с България е като да сравняваш пресни круши в хладилник с ферментирали ябълки, оставени на слънце. Такова сравнение дори и едно шимпанзе не би направило, но за теб е лесна работа.
                Last edited by mibova; 28.09.2021, 08:24.

Коментар

3 часа е търсил и накрая дава некъв смешен пример за Сингапур (80% ваксинирани) с 2-3 смъртни случая на ден.Като общо досега те имат 78 смъртни случая откакто съществува Ковид . 78 !!!!!

Ти да не би да си Матеев? Защото той редовно става смешен като се изживява като най-умен.
                  Last edited by mibova; 28.09.2021, 08:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Разбира се че работи. Я какви чудеса прави например в Сингапур. И ваксинирана маймуна вижда успехите по отношение на нови случаи и смъртност след 77% ваксинация.

Last edited by mibova; 28.09.2021, 08:25.

Коментар

Антиваксъри ,хванати в първия момент когато разбират,че ваксината всъщност е единственото което работи

Коментар

• Мдам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Не разбрах - може ли да поясниш - вие феновете на Пфайзер и сие се радвате на човешкото нещастие ли? Чак толкоз ли сте пропаднали в морално отношение или просто сте си озлобени от живота който водите?

Всъщност едва ли някой го интересува отговора на горния въпрос. Мен ме интересува по следващата картинка да ми сметнете колко е ефективността на експерименталките или направо да изберете верният отговор измежду следните три:
                          А - Ефективността им е между 0 и 10 процента
                          Б - Ефективността е между 10 и 20 процента
                          В - При правилно подбрани амбулаторни данни криво-ляво може и да докрета до 50% ама за повече съвсем лесно ще ни изпортят дори и спонсорираните от нас журналисти. Добре е, че за сега поне те си траят за реалният процент "ваксинационни" усложнения.

п.п. Моето лично мнение е, че експерименталките не са медицински продукт и съответно не желая да ставам по собствена воля морско свинче. Който иска да го боцкат, ами да го боцкат както и където иска. Ако обаче приближи с игла и течност с неустановен състав към мен, на една ръка разстояние и то без да е поканен, ами ... мисля че ще отнесе един шамар зад врата по съкратената процедура - т.е. без обяснения.
                          Защо политиците толкова са настоятелни да се ваксинираме?!Какво е твоето мнение?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Chemtrails - ръсят простотия отгоре със самолетите и тя се прихваща ако имаш поне 3G телефон в тебе.

Затова ползвайте само телефони с шайби и на жица.
                            Ти по-добре пусни кратката анимация с кихащия нинджа. Ще бъдеш много по експресивен.
                            Вищ колегата ти как се труди.
                            Last edited by vikhunter; 27.09.2021, 20:36.

Коментар

• Антиваксъри ,хванати в първия момент когато разбират,че ваксината всъщност е единственото което работи

https://www.youtube.com/watch?v=spMkaJp975s

Коментар

• Президентът на САЩ с трета игла
                                https://www.actualno.com/…/bajdyn-si-sloji-treta-doza…

actualno.com
                                Байдън си сложи трета доза ваксина
                                Президентът на САЩ с трета игла

Коментар

Working...
                                X