Тук сме се събрали доста задочни доктори, ако някой може да даде идея - да помогнем на шотландците да намерят източника на проблема.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Health experts have been left baffled by a big rise in a common and potentially fatal type of heart attack in the west of Scotland.During the summer there was a 25 per cent rise in the number of people rushed to the Golden Jubilee National Hospital in Clydebank with partially blocked arteries cuttin
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
7 дни на милион
всичко е ясно
Да не си я правил ти тая инфографика?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Аз ти отговарям, но ти не го разбираш. Специализацията е започнала с формирането на социума - така се изразих. И пак повтарям - така се е заформила квантовата мрежа на колективния човешки интелект, чието проявление великият хидромелиоратор и д.ф.н. Доган нарича морфичен резонанс и ни праща да си доядем порциите. Социумът не е започнал да се формира в последните 200 години, само специализацията е станала по-тясна. Самият социум предпоставя един да върши едно, а друг - друго. Още с първата уседналост преди 10 000 години, когато възниква земеделието, имаме социум и разделение на труда. Отпреди това няма писмена история. Мислиш твърде фрагментарно и изпускаш голямата картина. Интересно как определяш абсурдността на текста и псевдонаучността на статия в сайт като https://nauka.offnews.bg/ от амвона на форум на Инвестор, чието ниво определяш като "цигански бой". Вероятно си роден за мисия, която е отлетяла като Карлсон на покрива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Първо: тия данни за ден или за цяла седмица са? Според мен са по-скоро за ден, щото при нас редовно рапортуват по около 100 починали от ковид на ДЕН, което се вързва с числото за България.
Средната смъртност в ЕС е 9 700 човека на милион за година. На седмица това е 187 на милион, а за ден е 27 на милион средно.
За целият ЕС говорим, това са 447 млн. души.
Ти май разбираше от математика. По цитираната от теб инфографика, ковид-смъртността е по-голяма от общата средна смъртност в ЕС. Не става брат, дай да видим източника и как стават тия сметки.
всичко е яснотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
и как става така, че хем сме най-умни и с най-малко % ваксинирани от ЕС ... хем нещо не ни се получава безсмъртието и вместо ваксинираните-роби-овце от западна европа... мрем ние.
а де?
Средната смъртност в ЕС е 9 700 човека на милион за година. На седмица това е 187 на милион, а за ден е 27 на милион средно.
За целият ЕС говорим, това са 447 млн. души.
Ти май разбираше от математика. По цитираната от теб инфографика, ковид-смъртността е по-голяма от общата средна смъртност в ЕС, както и да го смяташ.
Не става брат, дай да видим източника и как стават тия сметки.Last edited by Kildirim_Bei; 25.10.2021, 12:51.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Аз пак да си задам въпросите.
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеНяколко простички въпроси ме мъчат, но така и не мога да си отговоря. Със сигурност проблемът е у мен, понеже не съм прочел последните достижения на науката, но все пак да ги споделя:
1. Защо е тази кампания на управляващите срещу тестовете за антитела и преболедувалите? Последната теза е, че антителата не гарантират защита от заразяване. Ами то и ваксините не гарантират защита от заразяване пък са "голяма работа".
2. Защо преболедувалите имат сертификат за 1 година, а ваксинираните са с безсрочни сертификати? Кой и как доказа, че нещо, което съществува от няколко месеца е с по-дълго действие от естественото създадените антитела?
3. След като вече се говори за бустерна доза (и се прилага), значи явно нещо не е наред с базовата доза? И има ли гаранция, че след бустерната доза няма да има бустер на бустера, бустер на бустера на бустера и т.н.?
4. От статистиките на заболелите и починалите колко човека са били ваксинирани и колко човека са били преболедували?
5. Ваксинираните могат да пренасят вируса. Означава ли това, че един човек, който има сертификат за ваксинация, но в същото време пренася вируса, при посещение на мол/кафене/дискотека/театър и т.н. хипотетично може да зарази неограничен брой други хора?
6. Какви са мерките, които гарантират, че контролът за наличието на зелен сертификат ще е по-добър например от контрола за носене на маски?
7. Хората, които пишат заповедите и вземат решения за противоепидемичните мерки колко часа са прекарали в ковид-отделение и колко болни са излекували?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Бе то и аз го изкарах за 6 дни, ама се изолирах, за да не заразя никого.
Отиде си бая народ, дето нямаше никакви придружаващи.
За тях нещо да кажете - или само удобно ги прескачате в статистиките?
Хората не се притесняват да подарят гърди на дъщеря си, но се притесняват от една ваксинаСтрахът на хората от ваксините зависи от тяхното IQ.
Представете си само в какви среди се движи човекът. Истина е, че лекарите масово подаряват нови цици на щерката за абитуриентския бал. Не знам с какво IQ трябва да си, за да кажеш че това поведение е нормално за нашето общество.
- 3 Харесвания
Коментар
-
и как става така, че хем сме най-умни и с най-малко % ваксинирани от ЕС ... хем нещо не ни се получава безсмъртието и вместо ваксинираните-роби-овце от западна европа... мрем ние.
а де?
Знаеш много добре отговора на въпроса който си поставил.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Буквално единици са хората под 50 години и без ДОКУМЕНТИРАНО сериозно заболяване. Разбирай в рамката на няколко %.... Та ако да речем има 25К починали С ковид има нека да са 1000 с НЕИЗВЕСТНА / не че няма/ причина т.е. нека да е с основна причина вируса.... Та не са малко наистина тези хора, но не искам да задълбавам върху разни детайли, като как са лекувани, какво тестово лечение / студента от Търново като пример/ е изпробвано върху тях и т.н. вируса е виновен в крайна сметка защото без него нямаше да са починали.... факт....
- 2 Харесвания
Коментар
-
С някаква тъпа фуражка като президент,същия смешник назначил антиваксър за министър на здравеопазването по време на пандемия !!!!! и матрял гласувал за подобни грешки на природата ,виждаме резултата.
Станахме за смях в целия свят .Африка,хем имат дефицит на ваксини ни задминаха !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеШефа на отделението е Пирогов и той ли е в графа "антиваксърчета"?
Доктор антиваксър НЯМА ! Ако такъв се изказва против ваксините,то тогавва той не никъв лекар !
И ако става въпрос за оня с мечешките вежди,той човека си каза,аз съм го изкарал КОВИД 50 пъти,няма смисъл да се ваксинира .
Това е заради ОСИРАНЕТО на кацаров за зеления сертификат
И пак да потретя и почетвъртя понеже матряла тук е ГОЛА ВОДА.Гледайте какво правят развитите общества,а не някъв световно НЕизвестен шизофреник мангъровLast edited by X_Y; 25.10.2021, 11:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
заболявания които и преди са имали
а сега са се засилили заради вируса .
пак лъжеш и изопачаваш нещата
изкарах го за 6 дена без никакви усложнения
интересно как така ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ти сериозно ли мислиш, че тия 7 000 дето са в болниците не могат да дишат поради някаква друга причина? Интересно каква е.
а сега са се засилили заради вируса .
пак лъжеш и изопачаваш нещата
изкарах го за 6 дена без никакви усложнения
интересно как така ?
Коментар
Коментар