Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТоку що оп БТВ - САМО 12 ПОЧИНАЛИ под 50 години за 3 МЕСЕЦА. На седмица по 1 - голяма пандемия голямо чудо, голяма загуба.
Въпреки огромните усилия на смотаната ни здравна система успя да умори само 12 здрави прави в силите си ....
САМО В СОФИЯ ОТ КАТАСТРОФИ СА ПОЧИНАЛИ ПОВЕЧЕ, ОТ (само)УБИЙСТВА СЪЩО
Останалите са им намалили МЪКИТЕ от болестите и ДО 2-3 години по рано са починали.
Всички ПОД 50г НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.
Сигурен съм че от факсини са починали ПОВЕЧЕ, МНОГО ПОВЕЧЕ въпреки 20% факсинация
евала за мислите и избора
нито ваксината нито Маската могат да те спасят от ЗАРАЗЯВАНЕ .
ни - що
просто се заразяваш и го караш
кой умре - умре
се ла ви
другите продължаваме да живеем нормално
а не с парцали на устата и по 6 ваксини на Година
които не са нищо друго освен начин и форма за ПРИУЧВАНЕ КЪМ ПОДЧИНЕНИЕ
подчинение което ще е НЕОБХОДИМО за близкото бъдеще , когато на дневен ред
ще бъде извадено нещо , пред което сегашното положение е детска игра
- как има ваксина за вирус който още не е изолиран и познат на 100%
- ваксините нали са за спиране на заразата от Ковид - да , но вече 100% е доказано
че ваксинираните се заразяват а и предават Ковид на околните
- ваксините спасявали живот и не се умирало - ГЛУПОСТИ !!! Освен че е доказано и има хиляди случай на обратното - преживях го и на лично - на жена ми колега , след поставяне на ваксина половин час по късно - лошо , лошо , лошо , не може да диша - карат го с линейка , кислород , ала-бала - за 3 часа човека си отиде . Причина - никой не казва .
всеки който е застанал зад просветовния план на ''300 те семейства'' за ваксинация , плюе народа си като тъп (виждаш ли другите как се ваксинираха безропотно) е мръсен нихилист , предател , платена нпо мижитурка и заслужава само едно !!!
което рано или късно ще го застигне
скърбя за починалите и близките им
отидоха са 3ма приятели и една любовница
но това не може да ме направи ОВЦА от стадото или
отявлен предател за останалите живи
това е война и тя ще се води като война
никога маска / никога ваксинаLast edited by Yandox; 25.10.2021, 20:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеНе очаквайте скоро спад в броя на регистрираните заразени. Дори може да се увеличи значително. И не защото хората се разболяват повече. Днес си дадох сметка за това след разговор с мой познат, който в момента е болен. Каза, че го кара леко и иначе не би се тествал, но сега ще го направи, за да може после да си вземе сертификата. Предполагам, че и други ще разсъждават така и това би довело до изсветляване на доста от каращите го леко вкъщи.
Моят случай е подобен. Три дни (петък до неделя, преди месец) бях без обоняние (преди 6 години бях в подобно състояние - с главоболие и болки в ставите, но антибиотик НЕ вземам) В понеделник (на четвъртия ден) обонянието ми си беше ОК и нещата се възстановиха напълно в следващите дни. С маска си ходя: уверен съм, че вирусът е по-особен, различен, но се подчинява на ония изследвания и изводи през годините, които са описани от вирусолозите с дългогодишна практика, като доцент МАНГЪРОВ!
Строго индивидуално е. Очевидно, много фактори се наслагват, вкл. общо състояние на имунната система: храна-плодове и зеленчуци (и добра мръвка, разбира се!), движения, въздух, максимален досег, когато е възможно със слънцето през лятото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеОт дългото ми наблюдение върху ситуацията, която следя с доста солидно внимание, виждам как Швеция приложи 1:1 страшните приказки на Мангъров и сега е на място, което е коренно различно от това, в което се намират страни като Великобритания и Израел, които бяха водещи в съвсем противоположната посока. Дори числата показват умопомрачителни резултати в полза именно на Швеция. Шведите са уникален народ, те са на светлинни години от прословутата немска дисциплина и от прословутата френска организираност. Съчетават и двете по уникален начин. И в този смисъл са успели да приложат буквалните предписания, залегнали в дебелите медицински учебници, за които говори и Мангъров, защото той е именно медик, а не математик или автотенекеджия. Останалите медици трябва да отговарят за своята некомпетентност към развитието на пандемията, но повлияли на управлението на кризата, което няма да стане, разбира се. Защото може да си ювелирен кардиолог, коремен хирург, ортопед, но да не си допринесъл и с една буква към написаното в учебниците относно подобни здравни кризи. Тогава на какво основание те имат нахалната претенция да говорят единствено от свое име, пренебрегвайки вековен емпиричен опит, и да налагат политики, сравними като генезис с действията на лекарите в концлагерите?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТоку що оп БТВ - САМО 12 ПОЧИНАЛИ под 50 години за 3 МЕСЕЦА. На седмица по 1 - голяма пандемия голямо чудо, голяма загуба.
Въпреки огромните усилия на смотаната ни здравна система успя да умори само 12 здрави прави в силите си ....
Останалите са им намалили МЪКИТЕ от болестите и ДО 2-3 години по рано са починали.
Сигурен съм че от факсини са починали ПОВЕЧЕ, МНОГО ПОВЕЧЕ въпреки 20% факсинация
факт, че възрастните са с предимство, но когато няма възможност да се ваксинират всички. сега обаче ваксини има и се гони мек 'допир' с вируса при максимално много хора, че да не се стига до корав локдаун.
но май пак ще се стигне вероятно най-късно след изборите...ако болниците и персоналът им устискат до тогава.
Last edited by bertram; 25.10.2021, 19:27.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Току що оп БТВ - САМО 12 ПОЧИНАЛИ под 50 години за 3 МЕСЕЦА. На седмица по 1 - голяма пандемия голямо чудо, голяма загуба.
Сигурен съм че от факсини са починали ПОВЕЧЕ, МНОГО ПОВЕЧЕ въпреки 20% факсинацияLast edited by bota156; 25.10.2021, 19:17.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3819426[/ATTACH]
Второ място в СВЕТА по смъртност. Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Причините ? Ами разликите с другите държави са само с % ваксинирани.От това по-голямо доказателство дали ваксините работят или не, едва ли може да се намери.
Где нет вопросов - всегда есть ответ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
От дългото ми наблюдение върху ситуацията, която следя с доста солидно внимание, виждам как Швеция приложи 1:1 страшните приказки на Мангъров и сега е на място, което е коренно различно от това, в което се намират страни като Великобритания и Израел, които бяха водещи в съвсем противоположната посока. Дори числата показват умопомрачителни резултати в полза именно на Швеция. Шведите са уникален народ, те са на светлинни години от прословутата немска дисциплина и от прословутата френска организираност. Съчетават и двете по уникален начин. И в този смисъл са успели да приложат буквалните предписания, залегнали в дебелите медицински учебници, за които говори и Мангъров, защото той е именно медик, а не математик или автотенекеджия. Останалите медици трябва да отговарят за своята некомпетентност към развитието на пандемията, но повлияли на управлението на кризата, което няма да стане, разбира се. Защото може да си ювелирен кардиолог, коремен хирург, ортопед, но да не си допринесъл и с една буква към написаното в учебниците относно подобни здравни кризи. Тогава на какво основание те имат нахалната претенция да говорят единствено от свое име, пренебрегвайки вековен емпиричен опит, и да налагат политики, сравними като генезис с действията на лекарите в концлагерите?Last edited by pinoccio; 25.10.2021, 19:08.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пак казвам - излагаш се. Има няма коронавирус в София от години линейка не идва. Първото нещо, което те питат по телефона е "за дете ли става въпрос".Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пак казвам - излагаш се. Има няма коронавирус в София от години линейка не идва. Първото нещо, което те питат по телефона е "за дете ли става въпрос".
в София съм роден и живея. знам какво беше в болниците преди ковида и какво е сега. да не дава господ да го закъса човек в момента.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не очаквайте скоро спад в броя на регистрираните заразени. Дори може да се увеличи значително. И не защото хората се разболяват повече. Днес си дадох сметка за това след разговор с мой познат, който в момента е болен. Каза, че го кара леко и иначе не би се тествал, но сега ще го направи, за да може после да си вземе сертификата. Предполагам, че и други ще разсъждават така и това би довело до изсветляване на доста от каращите го леко вкъщи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
просто имам познати от въпросните преобразуващи се отделения и ти казвам положението не е розово, но вие си мислете, че всичко е фалш.
пак казвам - отбора на небрежните намалява с броя на погребенията... за съжаление не се учим от чуджите грешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
просто имам познати от въпросните преобразуващи се отделения и ти казвам положението не е розово, но вие си мислете, че всичко е фалш.
пак казвам - отбора на небрежните намалява с броя на погребенията... за съжаление не се учим от чуджите грешки.
Да не работиш професионална оплаквачка?
Ходи в северна корея, гледам си се натренирал за кончината на вожда имНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНа мен ми е чудно защо спряха да лансират палячото мангъров? Какво стана ? Всяка телевизия го канеше по 50 пъти ,даже и за депутат го издигнаха, пък сега изчезна яко димГовори истината ,затова не го канят навсякъде !
Гост в предаването "Делници" беше доц. Атанас Мангъров, който даде рецепта за справяне с коронавируса. Той коментира актуалната тема свързана с противоепидем...
- 1 like
Коментар
Коментар