IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

    Е това е карта на средна интелигентност на народите.

    С някаква тъпа фуражка като президент,същия смешник назначил антиваксър за министър на здравеопазването по време на пандемия !!!!! и матрял гласувал за подобни грешки на природата ,виждаме резултата.

    Станахме за смях в целия свят .Африка,хем имат дефицит на ваксини ни задминаха !

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

      Бе то и аз го изкарах за 6 дни, ама се изолирах, за да не заразя никого.
      Отиде си бая народ, дето нямаше никакви придружаващи.
      За тях нещо да кажете - или само удобно ги прескачате в статистиките?
      Преди да се появи т.н. придружаващо заболяване има поне 10 години, в които симптоми няма, съответно и заболяване "няма" . Повечето, да не кажа 100% от съвременните хронични, придружаващи заболявания са резултат от развит метаболитен синдром. Масата от хора, които тежко преживяват или не срещата с вируса са точно с метаболитен синдром.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Шефа на отделението е Пирогов и той ли е в графа "антиваксърчета"?
        За кой става въпрос не мога да разбера?Като пишете нещо обяснявайте и давайте линкове кое и как.
        Доктор антиваксър НЯМА ! Ако такъв се изказва против ваксините,то тогавва той не никъв лекар !
        И ако става въпрос за оня с мечешките вежди,той човека си каза,аз съм го изкарал КОВИД 50 пъти,няма смисъл да се ваксинира .
        Това е заради ОСИРАНЕТО на кацаров за зеления сертификат

        И пак да потретя и почетвъртя понеже матряла тук е ГОЛА ВОДА.Гледайте какво правят развитите общества,а не някъв световно НЕизвестен шизофреник мангъров
        Last edited by X_Y; 25.10.2021, 12:07.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

          заболявания които и преди са имали
          а сега са се засилили заради вируса .
          пак лъжеш и изопачаваш нещата

          изкарах го за 6 дена без никакви усложнения
          интересно как така ?
          Бе то и аз го изкарах за 6 дни, ама се изолирах, за да не заразя никого.
          Отиде си бая народ, дето нямаше никакви придружаващи.
          За тях нещо да кажете - или само удобно ги прескачате в статистиките?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

            Ти сериозно ли мислиш, че тия 7 000 дето са в болниците не могат да дишат поради някаква друга причина? Интересно каква е.
            заболявания които и преди са имали
            а сега са се засилили заради вируса .
            пак лъжеш и изопачаваш нещата

            изкарах го за 6 дена без никакви усложнения
            интересно как така ?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

              Не могат да дишат поради това че организма им е увреден от другите болести в такава степен, че да не могат да се справят с този вирус.
              Хората, които нямат увреден организъм от други проблеми се справят с вируса и без болница.
              Тези хора са в такова здравословно състояние, че почти всичко може да ги събори и сега се е случило да е този вирус в по-голяма степен, но това не променя статута им извинявам се за думите предварително ''на сухи съчки''....
              Организма им не е увреден от Ковид, а е бил вече увреден и този вирус помага в някаква степен за по-бърз край, но причината е от по-рано
              Между 2000 и 2018 г. продължителността на живота у нас е нараснала с 3,1 години (най-малко в ЕС), а водеща в това отношение е Естония (нарастване с 8,4 години). За сравнение през 1980 г. средната продължителност на живота на българите е била 71,1 години (68,4 при мъжете и 73,9 при жените).
              Винаги когато съм смятал възрастта на починалите от ковид е била над 70г - обикновено 71-72. Така че 2-3 години МАКС по рано умират.
              Берти нашата здравна система е на ниво 1960г + някои високо платени пътеки - операции.
              За инфекциозни болести сме на ниво 19 век макс.
              Е как да не мрем.
              Виж Сърбия примерно - 50-60 починали при 7500 - и МИНАЛАТА ГОДИНА БЕЗ ВАКСИНИ и тази със 60% ваксинирани. Ние 5000 и 200 починали и преди и сега също като Сърбия ама 4 пъти повече починали и преди и сега и с факсини и без. Причината може да е една единствена - ЛИПСА на здравеопазване. И въпреки налетите милиарди в системата ефекта е НУЛА, сипваме вода в каца без дъно
              Last edited by bota156; 25.10.2021, 11:39.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                Отдавна минахме нивото, при което имаше някакво съмнение в манипулация на данните, то само до гробищата да се "отбиеш" и никаква статистика не ти трябва.. а това, че вие докато се правите на коне с капаци... гробарите станаха "милионери".... , питай ги, ако познаваш някой. И преди Ковид имаше много смъртни случаи в България но в момента ситуацията е невъобразима. Може и някой каменоделец да питаш, тия дето правят паметниците... . Но според мен твоята "игра" е някаква друга, ти много добре знаеш какво се случва, но манипулираш нещата защото вероятно имаш полза от това.

                Радев и Кацаров нали някога и те бяха на тезата, че вирус няма... какво им се случи, защо си "промениха мнението" ?! Кацаров освен антимаскър е и антиваксър. Виж му стари негови мнения... то е достатъчно да му видиш физиономията на Кацаров, как се смени последните няколко месеца и разбираш какво се случва, нито ти трябва статистика нито нищо. Да не мислиш че с "кеф" ги взема трудните решения. Но те още лятото, като оставиха нещата беше ясно до къде ще стигнем и по-лошо ще стане без допълнителни мерки, тия "мерки" в момента са недостатъчни.
                Единственият начин да решиш проблема с гробищата, е да махнеш спирките пред тях. Да сложиш камери и всеки един, запътил се за онзи свят, да бъде проверяван за зелен сертификат - всеки, който има, да бъде връщан.

                Коментар




                • и как става така, че хем сме най-умни и с най-малко % ваксинирани от ЕС ... хем нещо не ни се получава безсмъртието и вместо ваксинираните-роби-овце от западна европа... мрем ние.

                  а де?
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                  Коментар


                  • Тук в тази тема пфайзерофилчетата много са се активизирали тези дни. Явно примират от щастие, че могат да се хвалят на всяка затворена врата с техният REISEPASS, а до неземно щастие ги докарва нивото на заболяемост в България ... С две думи те са долна измет.

                    За всички останали днес три пъти ще пусна линк към интервюто (защото пфайзерските тролове целенасочено флуудват и отклоняват вниманието в тази тема) с д-р Емануил Найденов, който е наш водещ неврохирург:
                    https://btvnovinite.bg/predavania/ta...-se-spira.html

                    И понеже БТВ са транскрибирали от интервюто само това което им изнася, то ще си позволя да цитирам лекаря, за хората които не могат да чуват звука от клипа:

                    Моята препоръка е тук в студиото да бъдат канени специалисти епидемолози и то клинични лекари, а не лабораторни лекари. За тази година и половина ние преоткрихме топлата вода - оказа се от епидемологична гледна точка, че това заболява следва съответните общо известни криви, оказа се, че и имаме съответните рискови контингенти.
                    ...
                    Аз лично не смятам че вашата баба и дядо си гледат всеки ден смарт часовника и си казват, че имат нужда от нов такъв. Аз не смятам че те ходят на заведения, не смятам че ходят на дискотеки. В момента тази мека принуда не е насочена към тях.
                    ...
                    Посланието което беше отправено към обществото, че пациенти трябва да си плащат лечението от Ковид е недопустимо. Ние имаме солидарен метод на здравеопазване, който гарантира еднакви права и ползване на тази система от всички осигурени. Дори това да са затворници излежаващи доживотна присъда те имат право на това здравно обслужване. Това, че председателя на здравната каса дава подобно предложение означава че той не познава базиса на здравната ни система и на закона по който действа тя.
                    ...
                    При сравнение на периода септември-ноември 2020 спрямо същият период на предходната година смъртността у нас беше близо 7000 души повече от обичайното от които само 2000 души се дължаха на корона вирусната инфекция. Разликата от 2.5 пъти в повече други лица е в следствие на пациенти които не получават медицинско обслужване за други заболявания.
                    ...
                    Хората бяха изплашени от появяващите се по телевизията. Болниците стояха празни, болниците стояха празни и това е обективната истина. Извън тези новооткрити инфекциозни звена, останалите отделения стояха празни. И от там дойде тази по-висока смъртност. 2.5 пъти повече хора загинаха в тази пандемия в следствие нелечение на други заболявания. Това е статистиката, който иска може да ги провери тези цифри.
                    ...
                    До момента ние не наблюдаваме, поне по отношение патологията на неврологичните заболявания които ние лекуваме, на някаква зависимост в развитието им спрямо Ковид инфекциите.
                    ...
                    п.п. Туй дето съм го удебелил е специално за Бертрам и някои други фенове на локдауните дето не знам защо са убедени че като наплашат хората и нашляпат локдауни, то ще ги лекуват успешно. Ами няма да се получи, в човешката психика е в този момент да неглижира всичко друго и за съжаление много често това решение е фатално и то е в следствие на изродите дето грачат от екрана само за смърт.
                    Last edited by vgc; 25.10.2021, 11:29.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                      Ти сериозно ли мислиш, че тия 7 000 дето са в болниците не могат да дишат поради някаква друга причина? Интересно каква е.
                      Не могат да дишат поради това че организма им е увреден от другите болести в такава степен, че да не могат да се справят с този вирус.
                      Хората, които нямат увреден организъм от други проблеми се справят с вируса и без болница.
                      Тези хора са в такова здравословно състояние, че почти всичко може да ги събори и сега се е случило да е този вирус в по-голяма степен, но това не променя статута им извинявам се за думите предварително ''на сухи съчки''....
                      Организма им не е увреден от Ковид, а е бил вече увреден и този вирус помага в някаква степен за по-бърз край, но причината е от по-рано

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                        Само на антиваксърите не им е ясно. Хората умирали с КОВИД, не от КОВИД. Влизали в болниците от стрес, не от КОВИД. Не могат да дишат от уплах, не от КОВИД. Пак заради стрес отиват на респиратор, не заради КОВИД.
                        Бони понеже разбираш от статистика, можеш ли да ни кажеш средната възраст на починалите С ковид, съпоставено на средната продължителност на живота, броя придружаващи заболявания, смъртността от тях, преживяемостта с подобни диагнози и т.н. ?
                        Наистина не разбирам защо сте се заинатили и не приемате реалността, че у нас умират много хора защото нацията ни е болна и застаряла, здравеопазването е зле и че смъртността С ковид с или без ваксини все ще е огромна ? От десетилетия сме в световното чело по смъртност. Дори Африка ни бие....Когато се почви утежняващо обстоятелство като вируса тази позиция се затвърждава с лекота....
                        И ся за да не кажеш , че отричам вируса. Не Няма такова нещо и той е помогнал на тези хора да починат съкращавайки живота им с по няколко месеца или дори 1-2 години в някои случаи... Всеки друг вирус би причинил подобно нещо на тези хора в състоянието им което са преди вируса.
                        Last edited by X_Y; 25.10.2021, 11:23.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                          Ами не е ОТ, а С....
                          На такива дребни опити за манипулация/ЛЪЖИ сме изложени във всички посоки свързани с вируса и ваксините..
                          И да не кажеш, че си измислям дори и пропагандните платени медии не смеят да ползват ОТ, а ползват С....
                          https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochi...a-23-000-dushi
                          Ти сериозно ли мислиш, че тия 7 000 дето са в болниците не могат да дишат поради някаква друга причина? Интересно каква е.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                            Да бе, много е трудно да разбереш какво значи СТО УМРЕЛИ ОТ КОВИД ВСЕКИ ДЕН. Като прочетеш хиляда поста във фейсбук, 3 антиваксърски книги, 5 теории на конспирацията какво става? През това време са станали ХИЛЯДА УМРЕЛИ ОТ КОВИД ВСЯКА СЕДМИЦА.
                            Ами не е ОТ, а С....
                            На такива дребни опити за манипулация/ЛЪЖИ сме изложени във всички посоки свързани с вируса и ваксините..
                            И да не кажеш, че си измислям дори и пропагандните платени медии не смеят да ползват ОТ, а ползват С....
                            https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochi...a-23-000-dushi

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                              Можеш ли да дадеш някакъв пример за невярна или подвеждаща информация, пусната скоро в темата? Това че не ти харесва не се брои.
                              Дойче Веле от вчера лъжат за всички неща дето ги пишем и тук от месеци :-)))

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                                Само на антиваксърите не им е ясно. Хората умирали с КОВИД, не от КОВИД. Влизали в болниците от стрес, не от КОВИД. Не могат да дишат от уплах, не от КОВИД. Пак заради стрес отиват на респиратор, не заради КОВИД.
                                Бягай да ги говориш тия на комшийката. Може и да ти повярва на измислиците и лъжите.
                                Last edited by X_Y; 25.10.2021, 11:18.

                                Коментар

                                Working...
                                X