IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    [h=1]
    Д-р Яна Шишкова
    27.10.2021 г.
    https://www.otizvora.com/2021/10/142...vas-i-detsata/
    Д-р Яна Шишкова не е лекар, а учителка по китайски в някаква гимназия и слабоумен антиваксър или може дори и да не знае, че е писала такива работи. Типично за антиваксърски сайтове и антиваксърска информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Ако антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!
      Ама то има МИЛИАРДИ доказателства че факсините са БЕЗПОЛЕЗНИ.
      Никъде не са спрели пландемията. Дори и най-големия глупак при 1 милиард опита все ще успее няколко пъти
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Лъснаха първите две лъжи за тая субстанция а именно че предпазвала от заразяване и от разпространение на вируса.Са ни облъчват с ама ще го карате по леко и няма да умрете.Е са ше лъснат и тези две лъжи....Не разбирам защо е тоя бяс да се ваксинираме...Защо ни лъжат?За пари ли са побеснели?Ми аз не го искам тоя пакт за стабилност щото обръчите ще го откраднат и за нас нищо само ще връщаме парите...Имам чувството че съм в някакъ кошмар и демони управляват света.Изроди и демони...
        Естествено за пари. Като започнем от най-малкото - лекарите вземат по 10 лв. да те боцнат. Днес 50 да ваксинира, ей ти 500 лв чисти. За тестовете се дерат яки пари и от касата и от клиентите. Не зная случай да е издаден касов бон, въпреки че плащаш 20% ДДС уж. И то влиза в джобове на собственици на лаборатории, които пък са на ти с медиите и властта. И като стигнем до тези над 1.5 милиарда лева, изсипани им само миналата година, освен парите обичайно по бюджет и от здравна каса. Това не е само в България. Навсякъде бялата мафия яко е нагазила в лайн@та. В САЩ убиваха първите месеци масово хора в болниците, защото от застраховките се точат по 35 000 ако си интубиран. Ако не си, болницата взема едва 13 000. И ги интубираха и ги убиваха. Едва когато се усетиха, че ще започват срещу тях дела за милиони за всеки убит, най-малко от застрахователите, леко се запряха и спяха масовите интубации. В Европа обаче съдебната система е мижай да те лажа, а в България съвсем. Преди дни хванаха лекар надписавал си ваксини за да взема 10 лв. и то защото се вдигна скандал. Хората отиват да се ваксинират и се оказва, че вече са без да знаят. Да си чул този лекар да е арестуван? Аз не
        Last edited by Jay Gould; 27.10.2021, 21:59.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Виж сега аз загубих мама при предната вълна.Знам че не си на себе си...Колкото ти е възможно сдържай се..Това че в момента ти е тежко не оправдава поведението ти.Според мен смирението ще даде по добри резултати...Имай само впредвид че това което пожелаваме на другите е по вероятно да се случи на нас..
          Към същество, което в прав текст ми пожелава да умра, нямам никакво състрадание. При това с промит мозък, и заблудено от тезата, че ваксинираните не могат да заразяват.
          П.П. Между другото, така поиска и жената на ваксъра Матеев, да умре по-бързо.
          П.П.П Странно,е, как изчезна от информацията термина, "безсимптонно прекарали болестта".

Коментар

1 + но да минем на темата. Обясняваха, че са спасителите ни. Обаче ако си забелязал от вчера по медии и ТВ започна агресивна кампания, че са безполезни, от същите, които 2 г. ни обясняваха, че са полезни. Защото ако са полезни, ще трябва да дават сертификати, а не да изнудват хората с ''безплатни'' по 25 лв. бройката и без касов бон. Но така сами сложиха край на ваксинационната кампания, защото каква е ползата от ваксина, която ти прави безполезните от 2 дни антитела?
            Лъснаха първите две лъжи за тая субстанция а именно че предпазвала от заразяване и от разпространение на вируса.Са ни облъчват с ама ще го карате по леко и няма да умрете.Е са ше лъснат и тези две лъжи....Не разбирам защо е тоя бяс да се ваксинираме...Защо ни лъжат?За пари ли са побеснели?Ми аз не го искам тоя пакт за стабилност щото обръчите ще го откраднат и за нас нищо само ще връщаме парите...Имам чувството че съм в някакъ кошмар и демони управляват света.Изроди и демони...Тези хора са обявили война на Бога
            Last edited by power grid; 27.10.2021, 21:57.

Коментар

Абе на мене кат по прост ми се струва странно да имаш много антитела щото това според мен означава че организма ти се бори с нещо.По логично е да нямаш антитела и оранизма да не се бори с никой и нищо...ма аз съм лаик
              По-силните имунни системи унищожават вируса много бързо почти или изобщо без да образуват антитела - не се налага - и съответно много хора са го прекарали, може би дори няколко пъти, но без да има как да се разбере.

'The research team found that those who didn’t develop antibodies were on average 10 years younger than those who did.'
              This is further evidence that you should get vaccinated regardless of whether you've had a Covid-19 coronavirus infection previously.

Коментар

Абе на мене кат по прост ми се струва странно да имаш много антитела щото това според мен означава че организма ти се бори с нещо.По логично е да нямаш антитела и оранизма да не се бори с никой и нищо...ма аз съм лаик
                Сметката е проста. Имаме около 1.5 млн. ваксинирани с 2 дози, около 550 000 прекарали болестта и регистрирани и не помня вече колко с 1 доза. Но освен тях имаме поне 2 пъти по толкова, които са изкарали без симптоми короната, дори повече, защото знаем, че 80% от хората, дори не я усещат. Това обаче ще значи стотици милиони по-малко от тестове. Защото с един тест за антитела, поне още 1-2 милиона ще си изкарат сертификат. Ще им се провали на доктори и политици бизнеса.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

1 + но да минем на темата. Обясняваха, че са спасителите ни. Обаче ако си забелязал от вчера по медии и ТВ започна агресивна кампания, че са безполезни, от същите, които 2 г. ни обясняваха, че са полезни. Защото ако са полезни, ще трябва да дават сертификати, а не да изнудват хората с ''безплатни'' по 25 лв. бройката и без касов бон. Но така сами сложиха край на ваксинационната кампания, защото каква е ползата от ваксина, която ти прави безполезните от 2 дни антитела?

Коментар

Ако антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!

Коментар

• Ако антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Напротив не искаме да ваксинираме никого. Искаме по бързо да измрат
                        Виж сега аз загубих мама при предната вълна.Знам че не си на себе си...Колкото ти е възможно сдържай се..Това че в момента ти е тежко не оправдава поведението ти.Според мен смирението ще даде по добри резултати...Имай само впредвид че това което пожелаваме на другите е по вероятно да се случи на нас..

Коментар

Пожелавам го на децата ти и родителите ти. Като си голям тарикат да те видя колко си смел. А дано
                          Не става ясно какво пожелаваш, за каквото и да е - благодаря. Все пак съм донякъде спокоен, че твоите желания имат клонящо към нулата влияние върху реалността, но от друга страна имат много сериозно влияние върху душата ти, така че по-добре размишлявай сурово върху възгледите и емоциите си и бъди здрав.

Коментар

• Много добро предаване.Чест и почитания за Светла Петрова Андрей Чорбанов и колегата от ТУ София

(9) (!) ТВ1 | Въпросите (tv1.bg)
                            Last edited by power grid; 27.10.2021, 20:07.

Коментар

Кои сте, вие? Сдружението на погребалните агенции, или .................?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Уви масово пропагандаторите / ако не е 1 с различни профили/ са откровени простаци в този форум. Псуват, заплашват.....
                                При липса на аргументи така смятат да ваксинират хората....

Коментар

Working...
                                X