Първоначално изпратено от neon7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!
Никъде не са спрели пландемията. Дори и най-големия глупак при 1 милиард опита все ще успее няколко пътиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЛъснаха първите две лъжи за тая субстанция а именно че предпазвала от заразяване и от разпространение на вируса.Са ни облъчват с ама ще го карате по леко и няма да умрете.Е са ше лъснат и тези две лъжи....Не разбирам защо е тоя бяс да се ваксинираме...Защо ни лъжат?За пари ли са побеснели?Ми аз не го искам тоя пакт за стабилност щото обръчите ще го откраднат и за нас нищо само ще връщаме парите...Имам чувството че съм в някакъ кошмар и демони управляват света.Изроди и демони...Last edited by Jay Gould; 27.10.2021, 21:59.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Виж сега аз загубих мама при предната вълна.Знам че не си на себе си...Колкото ти е възможно сдържай се..Това че в момента ти е тежко не оправдава поведението ти.Според мен смирението ще даде по добри резултати...Имай само впредвид че това което пожелаваме на другите е по вероятно да се случи на нас..
П.П. Между другото, така поиска и жената на ваксъра Матеев, да умре по-бързо.
П.П.П Странно,е, как изчезна от информацията термина, "безсимптонно прекарали болестта".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение1 + но да минем на темата. Обясняваха, че са спасителите ни. Обаче ако си забелязал от вчера по медии и ТВ започна агресивна кампания, че са безполезни, от същите, които 2 г. ни обясняваха, че са полезни. Защото ако са полезни, ще трябва да дават сертификати, а не да изнудват хората с ''безплатни'' по 25 лв. бройката и без касов бон. Но така сами сложиха край на ваксинационната кампания, защото каква е ползата от ваксина, която ти прави безполезните от 2 дни антитела?
Last edited by power grid; 27.10.2021, 21:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Абе на мене кат по прост ми се струва странно да имаш много антитела щото това според мен означава че организма ти се бори с нещо.По логично е да нямаш антитела и оранизма да не се бори с никой и нищо...ма аз съм лаик
'The research team found that those who didn’t develop antibodies were on average 10 years younger than those who did.'This is further evidence that you should get vaccinated regardless of whether you've had a Covid-19 coronavirus infection previously.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАбе на мене кат по прост ми се струва странно да имаш много антитела щото това според мен означава че организма ти се бори с нещо.По логично е да нямаш антитела и оранизма да не се бори с никой и нищо...ма аз съм лаик
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАбе на мене кат по прост ми се струва странно да имаш много антитела щото това според мен означава че организма ти се бори с нещо.По логично е да нямаш антитела и оранизма да не се бори с никой и нищо...ма аз съм лаик1 + но да минем на темата. Обясняваха, че са спасителите ни. Обаче ако си забелязал от вчера по медии и ТВ започна агресивна кампания, че са безполезни, от същите, които 2 г. ни обясняваха, че са полезни. Защото ако са полезни, ще трябва да дават сертификати, а не да изнудват хората с ''безплатни'' по 25 лв. бройката и без касов бон. Но така сами сложиха край на ваксинационната кампания, защото каква е ползата от ваксина, която ти прави безполезните от 2 дни антитела?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!
Коментар
-
Ако антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Напротив не искаме да ваксинираме никого. Искаме по бързо да измрат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пожелавам го на децата ти и родителите ти. Като си голям тарикат да те видя колко си смел. А дано
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много добро предаване.Чест и почитания за Светла Петрова Андрей Чорбанов и колегата от ТУ София
(9) (!) ТВ1 | Въпросите (tv1.bg)Last edited by power grid; 27.10.2021, 20:07.
- 1 like
Коментар
-
Напротив не искаме да ваксинираме никого. Искаме по бързо да измрат
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Уви масово пропагандаторите / ако не е 1 с различни профили/ са откровени простаци в този форум. Псуват, заплашват.....
При липса на аргументи така смятат да ваксинират хората....
- 1 like
Коментар
Коментар