IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Как какво? Не разбра ли, човекът не е против лекарските грижи за собствения задник. Той е против лекарски грижи за ДРУГИТЕ. Той е безстрашен пред смъртта, на ДРУГИТЕ. Като е за него самия е първо зайче, веднага се почва ВМА, Токуда, връзки, подкупи.

Всички комунета са така - смело хвърлят народа в пропастта, но те самите се изсулват като пръдня из гащи. Нали видя какво направи дори президента-антивирусчик. Не се поддавайте на страха братя, това са измислици за да ни чипират. А той самия тайничко се е ваксинирал. Що не го направи публично, а?
    Бягай да ги говориш тия на комшийката. Може и да ти повярва на измислиците и лъжите. Ти си най голямото комуне във форума . При това платено

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Това твойта майка ли е? Защо не е ваксинирана? Какво сте търсили при лекари, на които не вярвате? И за ковид лекарства още не са измислени в света, ковид директно се бори само с ваксина. Ако ще и лицеви опори да правят пулмолозите на стълбите вместо да се смеят, не могат да направят нищо особено.
      Не твойта майка галфончо ....
      На Системата майката си е@ала.
      Ние имаме СИСТЕМЕН не ковид проблем
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Вируса съществува. Ваксината е неизследвана ДОСТАТЪЧНО субстанция. Лекарското съсловие - по мое мнение НЕ СА измамници и убийци!

Лично и неангажиращо мнение!
        Това мнение е напредък, изцяло го споделям. Ваксината е неизследвана ДОСТАТЪЧНО. Обаче намалява смъртността пет пъти. За разлика от ракията, чесъна, чалгата. Засега само няколко неща са по-ефективни от ваксината:
        - носенето на маски
        - предотвратяване струпването на хора в кръчми/ дискотеки/ концерти/ транспорт/ училища.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Това твойта майка ли е? Защо не е ваксинирана? Какво сте търсили при лекари, на които не вярвате?
          Как какво? Не разбра ли, човекът не е против лекарските грижи за собствения задник. Той е против лекарски грижи за ДРУГИТЕ. Той е безстрашен пред смъртта, на ДРУГИТЕ. Като е за него самия е първо зайче, веднага се почва ВМА, Токуда, връзки, подкупи.

Всички комунета са така - смело хвърлят народа в пропастта, но те самите се изсулват като пръдня из гащи. Нали видя какво направи дори президента-антивирусчик. Не се поддавайте на страха братя, това са измислици за да ни чипират. А той самия тайничко се е ваксинирал. Що не го направи публично, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

имам чуството, че тук сте се събрали някава банда егоисти - щом си го изкарал леко значи всичко е точно и вируса е грипче, ваксината е отрова, а цялото лекарско съсловие са измамници и убийци

Имам чувството, че обобщаваш, без да познаваш нито един случай. Отделно - не коментираш случаите, които цитираш.

Хайде, отново да се върнеш към пълните отделения. За здравеопазване ли ще говорим отново, или за мотивацията на лекарите?

Истината е там, някъде...

За ТВОИТЕ ИЗВОДИ НЕ говорим.

Това са ТВОИ ОПИТИ да манипулираш

[QUOTE]]вируса е грипче, ваксината е отрова, а цялото лекарско съсловие са измамници и убийци[QUOTE]

в ГРЕШНА ПОСОКА мнението на представените тух хора (надявам се)...

Вируса съществува. Ваксината е неизследвана ДОСТАТЪЧНО субстанция. Лекарското съсловие - по мое мнение НЕ СА измамници и убийци!

Лично и неангажиращо мнение!
            Last edited by mikomikov; 01.11.2021, 19:39.

Коментар

• Генералът каза миналата година , че яко ще се мре .... С пулмолози и без пулмолози ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                Ето затова измираме като мухи ....
                2 години след началото на пландемията - пълна разруха въпреки 5 милиарда ОТКРАДНАТИ

Приетите в спешен център с ковид стоят и чакат с часове за консултация с пулмолог – това е гаранция за сигурна смърт, а не за адекватно лекуване.
                Мама я държаха повече от 6 часа докато решат какво ще правят. Поискаха лекарствата и защото е с множество заболявания, брат ми ги занесе, те му казват – не вземете ги след като се настани в отделение ще ги занесете там.
                Аз отивам след 30 минути и две госпожи си говорят и си се смеят-на стъклото пише „не чукай“, стоя и чакам, те само поглеждат към мен след 15 минути благоволи ха да ме попитат „кажи“ и аз попитах какво се случва?
                Отговора е: в нали един дойде преди малко и ни даде лекарствата, сега се правят изследвания, да ама не – лекарствата не са там а са в нас. Там никой не знае за какво е! В 15часа се обаждам за информация казват чакаме пулмолог. А тя е там от 10 сутринта, обадете се след 18 часа да ви кажем къде е.
                Звъня, вече е настанена в ковид отделение в кардиология. Лекарят който ни посрещна там само респект и уважение мога да изкажа за него, обясни ни ситуацията и състоянието – много са се борили и в интензивното на другия ден издъхва.
                И от тук другият кошмар – изгубила се е личната карта някъде, разкарват брат ми из отделенията да я търси накрая го пращат да си я търси по линейките…. Без лична карта няма смъртен акт. Следва есграон, паспорт на служба и т.н
                И не на последно място от РЗИ казаха, че ще я питат нея с кого е била контактна, а тя беше в интензивно тогава как ще говорят с нея.
                Ужасена съм от всичко, в спешното беше пълно с болни, личните лекари не искат да те прегледат без тест – това беше – мама вече я няма, а може би имаше шанс ако имаше адекватна система, няма оправдания за това че няма пулмолог в спешен ковид център
                Това твойта майка ли е? Защо не е ваксинирана? Какво сте търсили при лекари, на които не вярвате? И за ковид лекарства още не са измислени в света, ковид директно се бори само с ваксина. Ако ще и лицеви опори да правят пулмолозите на стълбите вместо да се смеят, не могат да направят нищо особено.
                Last edited by fon; 01.11.2021, 19:35.

Коментар

• Ето затова измираме като мухи ....
                  2 години след началото на пландемията - пълна разруха въпреки 5 милиарда ОТКРАДНАТИ

Приетите в спешен център с ковид стоят и чакат с часове за консултация с пулмолог – това е гаранция за сигурна смърт, а не за адекватно лекуване.
                  Мама я държаха повече от 6 часа докато решат какво ще правят. Поискаха лекарствата и защото е с множество заболявания, брат ми ги занесе, те му казват – не вземете ги след като се настани в отделение ще ги занесете там.
                  Аз отивам след 30 минути и две госпожи си говорят и си се смеят-на стъклото пише „не чукай“, стоя и чакам, те само поглеждат към мен след 15 минути благоволи ха да ме попитат „кажи“ и аз попитах какво се случва?
                  Отговора е: в нали един дойде преди малко и ни даде лекарствата, сега се правят изследвания, да ама не – лекарствата не са там а са в нас. Там никой не знае за какво е! В 15часа се обаждам за информация казват чакаме пулмолог. А тя е там от 10 сутринта, обадете се след 18 часа да ви кажем къде е.
                  Звъня, вече е настанена в ковид отделение в кардиология. Лекарят който ни посрещна там само респект и уважение мога да изкажа за него, обясни ни ситуацията и състоянието – много са се борили и в интензивното на другия ден издъхва.
                  И от тук другият кошмар – изгубила се е личната карта някъде, разкарват брат ми из отделенията да я търси накрая го пращат да си я търси по линейките…. Без лична карта няма смъртен акт. Следва есграон, паспорт на служба и т.н
                  И не на последно място от РЗИ казаха, че ще я питат нея с кого е била контактна, а тя беше в интензивно тогава как ще говорят с нея.
                  Ужасена съм от всичко, в спешното беше пълно с болни, личните лекари не искат да те прегледат без тест – това беше – мама вече я няма, а може би имаше шанс ако имаше адекватна система, няма оправдания за това че няма пулмолог в спешен ковид център

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Всичко е строго индивидуално!

Вземам за пример себе си: изкарах болестта, но странични ефекти - всеки си ги тълкува в зависимост от конкретния МАТЕРИАЛЕН интерес!

Товаря сърцето си както преди и това ми харесва. Сигурно е (т.е. -вярвам), че това помага на имунната ми система. На мен ми са достатъчни няколко подобни жалони, за да дефинирам за себе си, що е то здравословен начин на живот.

Сигурен съм, че ще се противопоставиш на моите изводи, защото не са обобщение на цялостната система на живот и ЩЕ имаш право (вероятно)!

Да де, ама ти защо обобщаваш, че "един кардиолог" можеЛ да ми даде обобщени "съвети", а това - на базата на САМО няколко месеца СВОИ "наблюдения", които със сигурност са парично МОТИВИРАНИ?

Схвана ли моята теза? Тя е същата и като на моята жива майка, която е в сравнително добра кондиция за възрастта си!

И това ще да е частен случай, май... Да де, ама много станаха частните случаи..., с неваксинираните не се намаляват, дори и от затварянето на разни заведения и търговски площи, над 300 кв.м....
                    имам чуството, че тук сте се събрали някава банда егоисти - щом си го изкарал леко значи всичко е точно и вируса е грипче, ваксината е отрова, а цялото лекарско съсловие са измамници и убийци

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• В ковид портала не дават инфо за "полуваксинираните", защо така? Защо ги причисляват към неваксинираните? Не беше ли проблем да ваксинират някой, а той междувременно да е пипнал вируса и да станат зле нещата? Това защо го "преписват" на неваксинираните, а не директно на ваксината (да се прави разлика от ваксинираните)? Все неща, които се премълчават.

Коментар

хвани едни кардиолог от Александровска примерно и го разпитай какви странични наблюдават в сърдечно съдовата система при пациенти изкарали ковид.
                        Всичко е строго индивидуално!

Вземам за пример себе си: изкарах болестта, но странични ефекти - всеки си ги тълкува в зависимост от конкретния МАТЕРИАЛЕН интерес!

Товаря сърцето си както преди и това ми харесва. Сигурно е (т.е. -вярвам), че това помага на имунната ми система. На мен ми са достатъчни няколко подобни жалони, за да дефинирам за себе си, що е то здравословен начин на живот.

Сигурен съм, че ще се противопоставиш на моите изводи, защото не са обобщение на цялостната система на живот и ЩЕ имаш право (вероятно)!

Да де, ама ти защо обобщаваш, че "един кардиолог" можеЛ да ми даде обобщени "съвети", а това - на базата на САМО няколко месеца СВОИ "наблюдения", които със сигурност са парично МОТИВИРАНИ?

Схвана ли моята теза? Тя е същата и като на моята жива майка, която е в сравнително добра кондиция за възрастта си!

И това ще да е частен случай, май... Да де, ама много станаха частните случаи..., с неваксинираните не се намаляват, дори и от затварянето на разни заведения и търговски площи, над 300 кв.м....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Начи казваш се получава комбо ефект :–) Тромби и миокардити първо от ваксината и после като се разболееш ваксиниран и от вируса :-))))
                          Та в този ред на мисли ако ваксините предпазваха от заразяване/разболяване цена нямаше да имат :-)
                          те затова са "безплатни" .
                          Щот НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ХОРАТА не вършат. Виж за маркиране на овцете, ака жълта книжка идеална работа вършат.

Коментар

в порядъци по-малко
                            Ми по процентите , които у нас се дават няма разлика.... Или хайде нека да е 20-30%... макс.
                            Или сега отново да не се окаже, че ваксините предпазват от разболяване ?
                            Нищо не каза за кумулативният ефект ваксина-вирус как се отразява на СС система ?

Коментар

ваксината предлага един вид 'мека среща' с вируса.
                              разбирай го както искаш, но целия вой срещу ваксините ми се струва като воя едно време срещу науката.
                              Меко меко колко да е меко щом всеки ден са над 10% в болница. Освен това една от старите опорки беше, че има странични ефекти от вируса дори при безсимптомните.....:-)
                              Сега ако кажеш, че ваксината лекува и страничните ефекти от постКовид с бустерните дози ще е топ опорка :–)))) за няколко месеца докато се докаже , че не е така :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

При ваксинираните изкарали Ковид няма ли такива проблеми ? :-)
                                в порядъци по-малко
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X