If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Началникът на COVID реанимацията в УМБАЛ "Медика-Русе" д-р Милен Шопов показа в ефира на „Здравей, България” каква е ситуацията в отделението му. Той сподели, че свободно е само едно реанимационно легло, 46 са заетите. От тях нито един не е ваксиниран. Медикът разкри и стряскаща статистика – от всеки 10 души в реанимация само 1 пациент бива изписан здрав.
За това говоря. Нали беше инженер, бе Матеев. 90% смъртност ли го докара вече.
100%
платените се познават по начина на подаване на материалите.
За мен ти си 100% платен трол. Не само в тази тема, но тук е много ачик, защото твърде често зацикляш. Затова и преди да ми изчезне игнор листата те бях блокирал. Едва ли с директни пари на ръка. По-скоро от типа на Росимир Матеев - политико-грантови-бизнес мотиви. Едва ли имаш чувство за срам, но поне помисли за неща като възмездие или карми марми, ако си по-прогресивен. Да не се преродиш в хлебарка.
Началникът на COVID реанимацията в УМБАЛ "Медика-Русе" д-р Милен Шопов показа в ефира на „Здравей, България” каква е ситуацията в отделението му. Той сподели, че свободно е само едно реанимационно легло, 46 са заетите. От тях нито един не е ваксиниран. Медикът разкри и стряскаща статистика – от всеки 10 души в реанимация само 1 пациент бива изписан здрав.
Някой от ваксинаторите има ли директна връзка с кораба-майка?
Какво казва Върховният съвет на Властелините на ваксините за положението в Нидерландия? Какви опорки ще спуснат на мейнстрийм медиите, ако не дай си Боже, някой попита в ефир какво става и защо ги ручахме жабетата?
Май дълго ще е заседанието днес и ще се поизпотят властелините, струва ми се....
Никога няма да гласувам за страхливец и фашист.Какво ще вкара половината народ в затвора заради това че сме на улицата ли?И теб това не те притеснява.По скоро Луна или Йоло Денев отколтото тоя изрод.Да тръгнеш срещу народа си това няма как да не свърши зле за тебе
бай Пеше едно време не си ли излизал в ГРИПНА ваканция.
Еми ковид е като грип ака респираторно заболяване - като има вълна излизаме 1 седмица ВСИЧКИ в грипна ваканция (еле пенсионерите че те са застрашени) ПРЕЧУПВАМЕ разпространението и всичко си продължава по старому.
За всеки му дават 1 седмица нужното - военни, куриери им го оставят на вратата, взема си го и НИКАКВО излизане освен ако се е разболял.
Няма магазин, аптека - само до дворчето, терасата.
Всички които могат да работят дистанционно си работят, останалите ако не е важно за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ОТПУСКА - кръчмари, магазини, молове, цехчета
Останалите на ротационен принцип - ще е затворен на работа 1 седмица 1/2 от персонала, другата седмица се сменят и всичко приключва.
Ако хич не е възможно като в АЕЦ да кажем (може и да е) да си карат по същата схема без НИКАКВО събиране за обяди, пуш паузи и т.н.
Най-хубаво е това да се прави на КОНТИНЕНТАЛНО НИВО. ЦЯЛА ЕВРОПА, АЗИЯ и т.н.
Ама ние грам не сме дорасли до ЧОВЕЧЕСТВО.
Кво ма ебе че на комшията му се е запалила къщата, има война или па измират по улиците от глад примерно. ГРАМ. Напротив точно обратното е - ПРЕДИЗВИКВАТ ГИ "големите сили" ака ФАЩ
Ти не разбираш ли, че говориш с човек, който предлага ковида да се лекува в България с гореща вода и варени картофи и да се преписва на ръка Добрата молитва и Псалом 91 ? Същият счита, че ваксините убиват хора, но на учените от Биг Фарма не им пука и ни лъжат за да вземат някой лев. За тия в Китай и Русия не е дал обяснение. Глобалното затопляне било също лъжа. Същият е и типичен заклет русофил. Вярва и в съществуването днес на "евтин ядрен ток".
Но като гледам и ти натам си тръгнал. То от малко се почва. Аз познавам доста заминали натам и нито един не се е върнал.
Фончо,бе мойто момче...Аз нищо не предлагам.Никога не съм имал самочувствие да предлагам лечение.Научи се да четеш текстове и да осмисляш прочетеното..Съвсем оглупя ми се вижда.
Last edited by RUBLA; 03.11.2021, 10:00.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Добро утро, драги ми ваксинатори
Попитайте вашите световни научни светила, защо в Нидерландия, при 90% ваксинирано население, от днес въвеждат отново мерки, все едно ваксинираните са само 10% от населението?
Цитирам worldometer-а за Нидерландия от днес на седмична база:
* 39% повече заразени
* 31% повече смъртни случаи от ковид
Както и да го гледаш, и ваксинацията им е наред, и здравеопазването им е доста по-добро от нашето....
Не я разбирам тая работа, честно....
Ква луна бе ти чул ли си я, колко е изкукала. Говорите си все едно имате задник в главата
Ти не разбираш ли, че говориш с човек, който предлага ковида да се лекува в България с гореща вода и варени картофи и да се преписва на ръка Добрата молитва и Псалом 91 ? Същият счита, че ваксините убиват хора, но на учените от Биг Фарма не им пука и ни лъжат за да вземат някой лев. За тия в Китай и Русия не е дал обяснение. Глобалното затопляне било също лъжа. Същият е и типичен заклет русофил. Вярва и в съществуването днес на "евтин ядрен ток".
Но като гледам и ти натам си тръгнал. То от малко се почва. Аз познавам доста заминали натам и нито един не се е върнал.
Не. Но скоро ще имам на един ваксиниран чеп, може би.
Тия огромни щуротии дето ги публикуваш от Отизвора и тем подобни, наистина ли очакваш някой да ги погледне или ти плащат само да публикуваш линковете към тях? С един сайт като Отизвора може ли да се прехранва човек поне като куче? Да сглобя и аз 7-8 такива, ако може.
Ти наистина ли вярваш ,че публикувам за пари ?! Объркал си се здраво !
"
"Защо са тия сертификати, като Ковид не е вирусно заболяване? Няма смисъл да носите маски и да си правите тестове. Ако се спре пръскането с нано - частици smart dust, Ковид инфекцията ще изчезне, защото това не е инфекция, а нано - токсикоза. Симптомите на нано - токсикозата включват висока температура, двустранна бронхопневмония, загуба на обоняние и вкус, световъртеж и т.н."
.................................................. .................................................. .................................................. ........................................
Хората луднаха заради ковид истерията и търсят всевъзможни обяснения ! Тази версия не се връзва много ,но защо пък да не се разследва (ако има кой) дали не са използвани и тези методи плюс вируса за повече случаи и паника на места .Нямам предвид в България .
Коментар