IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Ти си уж умен човек а се правиш на малоумник и не те разбирам защо и от какъв зор
    Виж си първото изречеение в съчиението от цитата
    "Книги писани от евреи били изгаряни "...
    Сега да заменим с антиваксъри и става -
    "Книги писани от антиваксъри били изгаряни...."
    Кой са тея книги, на клада ли как ги горят ваксърите...
    После спрях да чета глупости
    Абе вие що не минете една профилактика през псигото. Ей така за ваше успокоение
    Я вземи да напишеш нещо у фацето и банан, триене ...
    няколко пъти съм го ЯЛ - 1 път за 1 месец, за по седмица 3 или 4 пъти и за по 1-3 дена към 10-на пъти. Това САМО откак има пландемия.
    ПРЕДИ ТОВА НИКОГА НЕ СА МЕ ОГРАНИЧАВАЛИ. ЩО ли?
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Мерките са, че са накарали ваксинираните на носят маски. Иначе продължават да натискат за техния зелен сертификат:
      https://www.startribune.com/dutch-go...ain/600112323/
      Интересно ще е да се види развитието защото там са ваксинирани на 80% което е повече от много споменавания Израел. Според мен нова ще
      е истиския тест.
      Тази информация е изключително притеснителна. Не става въпрос дали е в подкрепа на привърженици или противници на ваксините. Важното е, че проблемът си остава. Изводът е, че проблемът , изглежда, е отложен във времето, вместо да бъде решен. И жертвите - преболедували, умрели, пострадали, едва ли някой би могъл да пресметне в цялата тази бъркотия и да отсее ползата или вредата от ваксините. Старите учебници пак ще излязат прави в един от основните постулати - че в условия на епидемия или пандемия никога не се ваксинира. Може би можеше да се приложи към определен таргет, каквито са възрастните, но не и към всички и то по такъв брутален, фашизоиден начин. Отначало концепцията бе такава - помня Макрон, когато го говореше това в началото. После всичко се обърка - кризата от здравна се преформатира в политическа, финансова и всякаква друга и сега пак ще я борим като бедуини с чаршафи и маски на главите. Да ни дадат и по една камила да яхнем, та математиците да могат да си правят по-лесно графиките на принципа - я камилата, я камиларят.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Хахахохахахохох

БЕЗСРАМНИЦА!
        27 ЮЛИ!!!

"Опровержението" от БЛС от СЪЩИЯ 27 ЮЛИ:

Или според теб БЛС умишлено ЗАНИЖАВА % ваксинирани??? А безсрамнице?
        Аз ти давам линк към официалните данни ма, ти си чети "Шок". Към 29 Юли, 21 хиляди от всичките 29 хиляди български лекари са били ваксинирани. Над 70%. ФАКТ!

https://coronavirus.bg/bg/news/2179

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Не бягай по тъча, човек. Знам, че са те учили на елементарни тролски техники, но тук не вървят.
          Логиката ми е желязна. Повтарям, желязна.
          Дай нещо конкретно, с общи приказки доникъде няма да стигнеш с мен.
          Но не знам дали си заслужаваш времето ми.
          Никой не ме учил на тролски техники,
          Констатирам какви малоумщини си въртите тука като психопати, че и си вярвате а ми е чудно защо
          Но не мисли за мен с твоята камбанария - ако ти си служиш с тролски техники не ми ги приписвай !
          Цялата ти писаница с фашизма си я завираш някъде и започваш с нова тролска техника - за да хване декиш.
          Текущата с фашизма и с желязната ти логика - не фаща. По принцип това е характерно за психарите - само те са прави и никой друг. Желязна логика братче. От чугунените

Коментар

• Чемпиони сме, чемпиони!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Що ли си правят ТЕСТОВЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО В ПИРОГОВ.
              По спомен само 4 лекари и 3 сестри имат жълти книжки и повече от 30 души от смяната НЯМАТ.
              Тез ненормални по скоро САМОУБИЙЦИ ли са да влизат при ковид БЕЗ ВАКСИНА дето да ги "пази"
              Въпросната смяна от 30 човека е от 5 дежурни лекаря, останалото са сестри, санитари и друг медицински персонал. Видно е, че 80% от лекарите са със сертификат, 100% от санитарите-бразилци са без. Същата група най-много реве колко са им длъжни лекарите, даже на бой налита. Само Москов имаше топки да се изправи срещу тази прослойка. Не се ваксинират, не ходят на училище, не плащат данъци, обаче някой е длъжен да им осигури пари, лечение.
              Last edited by BONI; 03.11.2021, 11:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Нагъл измамник си, като всички антиваксъри. Чети и плачи: 20516 лекари със завършен имунизационен цикъл цикъл

29 ЮЛИ 2021 Г.

Общият брой на лекарите според НСИ е 29 хиляди.
                Хахахохахахохох

БЕЗСРАМНИЦА!

27 ЮЛИ!!!

Делът на ваксинираните
                срещу COVID-19 медици в България е неудобно нисък за оповестяване - малко над 20 на сто, делът на ваксинираните учители също е нисък и са единици училищата и детските градини с близо 100% обхванат персонал. Това съобщи пред Би Ти Ви съветникът на здравния министър доц. Мира Кожухарова.
                "Опровержението" от БЛС от СЪЩИЯ 27 ЮЛИ:

Лекарският съюз опроверга съветника на здравния министър: 53% от медиците са ваксинирани

Или според теб БЛС умишлено ЗАНИЖАВА % ваксинирани??? А безсрамнице?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ти ЛЪЖЕШ. Юли бяха 20%.

Защо лъжеш за толкова елементарно проверими факти се пита в задачата.

Не лъжеш единствено, че вече почти всички от тях имат сертификати. Те и бая народ в Гърция имат подобни сертификати.
                  Нагъл измамник си, като всички антиваксъри. Чети и плачи: 20516 лекари със завършен имунизационен цикъл цикъл

29 ЮЛИ 2021 Г.

Общият брой на лекарите според НСИ е 29 хиляди.

Коментар

Ти си уж умен човек а се правиш на малоумник и не те разбирам защо и от какъв зор
                    Не бягай по тъча, човек. Знам, че са те учили на елементарни тролски техники, но тук не вървят.
                    Логиката ми е желязна. Повтарям, желязна.
                    Дай нещо конкретно, с общи приказки до никъде няма да стигнеш с мен.
                    Но не знам дали си заслужаваш времето ми.
                    Last edited by Kildirim_Bei; 03.11.2021, 11:46.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

На вниманието на ваксинаторите

Уважаеми колеги,
                      в 6:10 ч. чух по новините в мейнстрийм медия, че в Нидерландия ОТНОВО въвеждат мерките, въпреки огромният процент ваксинирани. Имаше и кратко видео с изказване на некъв важен човек там, май минпредседателят беше, не съм сигурен.
                      Пуснах и графика, която е един от първите резултати в Google по отношение на ситуацията там.
                      Вече минаха 3 часа, държите се като тролове, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Никой дума не обелва за Нидерлания, защото се сриват всичките ви доводи, които се скъсахте да публикувате. От три часа не се пише нищо конкретно, само заяждания, колкото да се затрупа в плявата логичният въпрос, който зададох. Не че съм прекалено умен, но всеки човек с повече от 5 мозъчни клетки, би си го задал.
                      Няма ли вече спуснати опорки, които да публикувате в отговор на новина от сутринта?
                      Мерките са, че са накарали ваксинираните на носят маски. Иначе продължават да натискат за техния зелен сертификат:
                      https://www.startribune.com/dutch-go...ain/600112323/
                      Интересно ще е да се види развитието защото там са ваксинирани на 80% което е повече от много споменавания Израел. Според мен нова ще
                      е истиския тест.

Коментар

Да спреш книгите от продажба във всички книжарници, да не ги допускаш в обществените библиотеки е абсолютно същото.

Коментар

Да, верно става сериозно положението за противниците на ваксините.
                          Между другото, нищо ново не се случва под слънцето. Тоя филм вече сме го гледали.
                          Сетих се за Нюрнбергските закони в Германия, действали от 1936 до краха на Третия райх. Ето малко инфо за тях:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...BE%D0%BD%D0%B8

Един кратък цитат от линка:

"...Книги, писани от евреи, били изгаряни, имало е системен тормоз, насилствени атаки и били активно потиснати. Евреите били лишени от техните граждански и човешки права и скоро след това напълно премахнати от Немското общество. Нюрнбергските закони имат съсипващо икономично и социално въздействие към еврейската общност. Хора са осъдени за нарушаване на законите за бракосъчетание, те били вкарвани в затвора и след, като излежавали присъдите си били арестувани отново и пратени в концлагерите. Всички, които не били евреи спрели всякакъв контакт с тях, дори не влизали в техните магазини, които били затворени, поради липса на клиенти. Евреите дори нямали право да работят в публична длъжност като медицина или образователна дейност. Емиграцията също била проблем за тях, защото те били длъжни да оставят 90% от тяхното богатство под форма на такса при напускане на държавата. От 1938 година било почти невъзможно за някои евреи за емигрират, защото никоя друга държава не би ги приела."

Замени думата "евреи" с "противници на ваксините", и ще видиш горе-долу същото, което става в момента, или ще става в съвсем близко бъдеще.
                          Остава да забранят и секса и бракосъчетанията между ваксинирани и неваксинирани, и картинката става 1:1.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Eй, лудоста няма граници, чета и си търкам очите:
                            Ще има "строги ограничения за тези, които не са ваксинирани“, е заявила германският канцлер Ангела Меркел пред изпълнителния борд на своята партия CDU

И това, за да се защити здравето им, не какво да е ?!?!? Ей, то бива загриженост...... майка им сигурно не се е грижила така за тях....

Коментар

Aз имам, ама само на хартия, все пак колеги са всички по болниците и се познават, дребни услуги, става и със бутилка уиски.

Eй, лудоста няма граници, чета и си търкам очите:
                              Ще има "строги ограничения за тези, които не са ваксинирани“, е заявила германският канцлер Ангела Меркел пред изпълнителния борд на своята партия CDU

Учениците в БГ, които не се тестват, остават на онлайн обучение

По-конкретно всички неваксинирани в частния и в публичния сектор на Гърция ще бъдат задължени да си правят по два PCR или бързи теста седмично.Освен това достъпът на неваксинирани лица в банки, обществени институции, търговията на дребно, смесени пространства на заведения и фризьорски салони ще става единствено след представяне на отрицателен PCR или бърз тест. Няма да има такива ограничения в хранителните магазини, аптеките и храмовете.
                              Увеличават се на 5 хиляди евро глобите за собствениците на заведения, които допускат неваксинирани в закритите помещения. Наказанието за нарушенията на разпоредбите включва и затваряне на заведението за 10 дни.
                              Да, верно става сериозно положението за противниците на ваксините.
                              Между другото, нищо ново не се случва под слънцето. Тоя филм вече сме го гледали.
                              Сетих се за Нюрнбергските закони в Германия, действали от 1936 до краха на Третият райх. Ето малко инфо за тях:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...BE%D0%BD%D0%B8

Един кратък цитат от линка:

"...Книги, писани от евреи, били изгаряни, имало е системен тормоз, насилствени атаки и били активно потиснати. Евреите били лишени от техните граждански и човешки права и скоро след това напълно премахнати от Немското общество. Нюрнбергските закони имат съсипващо икономическо и социално въздействие към еврейската общност. Хора са осъдени за нарушаване на законите за бракосъчетание, те били вкарвани в затвора и след, като излежавали присъдите си били арестувани отново и пратени в концлагерите. Всички, които не били евреи спрели всякакъв контакт с тях, дори не влизали в техните магазини, които били затворени, поради липса на клиенти. Евреите дори нямали право да работят в публична длъжност като медицина или образователна дейност. Емиграцията също била проблем за тях, защото те били длъжни да оставят 90% от тяхното богатство под форма на такса при напускане на държавата. От 1938 година било почти невъзможно за някои евреи за емигрират, защото никоя друга държава не би ги приела."

Замени думата "евреи" с "противници на ваксините", и ще видиш горе-долу същото, което става в момента, или ще става в съвсем близко бъдеще.
                              Остава да забранят секса и бракосъчетанията между ваксинирани и неваксинирани, и картинката става 1:1.
                              Last edited by Kildirim_Bei; 03.11.2021, 11:43.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Aз имам, ама само на хартия, все пак колеги са всички по болниците и се познават, дребни услуги, става и със бутилка уиски.
                                Хартията - зависи от случая. Дори и само на хартия да са се, то това налива вода в мелницата на ... За момента основното, което казват е, че са преболедували и не виждат смисъл да се слага от течността. Починалите хора са с много тежки хронични заболявания и сринат имунитет. За жалост сме си болен народ.

Коментар

Working...
                                X