Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Две години не можахте да разберете, че ваксинация
70% е ефикасна за затихване на пандемията, но е нужно време
И навсякъде да са ваксинирани на 70%,
ако продължава движението на индивиди по света
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Колко е това "нужно време", след като направим 70%?
ПП То и в миналото е имало пандемии и след "нужното време" са утихнали, дори без факси.
Днешната цивилизация дали може да понесе това? Съзнанието на днешния европеец как би преживявало обичайната детска смърност около 50% до 5 годишна възраст?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСтига бе, не смогвам да отговарям на толкова глупости
Ето, гледай картинките и се опитай да мислиш
Стига бе, не смогвам да отговарям на толкова глупости
https://www.worldometers.info/corona...untry/nigeria/
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
ПП То и в миналото е имало пандемии и след "нужното време" са утихнали, дори без факси.Last edited by mitaka7; 08.11.2021, 15:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнениеНищо нормално няма във Франция. Просто вълната още не е стигнала до там.
Третата вълна мина през Франция и си замина, а
вие там още дълго ще се борите с вълната
.Франция: Ваксинирани 70%
.България - ваксинирани 20%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Не е самонадеяност, още повече арогантна. На 39г хубаво ми беше показано, че съм за кратко на тая земя, та ме отрезви и изби подобни мидли от главата ми. Цел на ваксинирано нека са рисковите групи, доказани такива. Ако се беше почнало в този ред може би до сега щяхме да сме на съвсем друго ниво
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеБарби, става въпрос за друго, ама простено ти е. Та сега ми кажи, колко % трябва да са факсинирани, за да паднат абсолютно всички мерки?
ако продължава движението на индивиди по светаLast edited by X_Y; 08.11.2021, 15:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнениеMateev
"Значи антиваксърите са леви. При това не са само леви, а и са леваци в живота, леваци в бизнеса, и въобще леваци при всяко едно вземане на решение, защото не са в състояние да направят сравнителен анализ и да изберат по-добрата за тях алтернатива. Винаги избират грешната алтернатива, и после се чудят защо цял живот живеят на дъното в калта."
5160
Аз никъде не съм чел антиваксър да иска нещо да се затвори/забрани/ такива КАТО ТЕБЕ ДЕТО АКЪЛА ИМ Е колкото аспиринчето БЕЗ ЧЕРТИЧКАТА искат всички да боцнат, ето това е ЛЯВ екстремизъм отдавна хората те разбраха, що за стока си разбрахме, че те е страх да си го признаеш щото лявото се идентифицира и с нещо друго, ама ти си знаеш. Надявам се с дружките ти "отляво" здраво да се боцкате, пардон ваксинирате по 3,4 може и по 5 пъти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Абе много ми е интересно здравия безсмъртен ли е?Откъде тая арогантна самоувереност че след като човек е здрав не може да умре...Ба си народа изперка яко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеhttps://www.worldometers.info/corona...untry/germany/
Бюргерите овапцаха работата.№ Държава Умряли / 7 дни / 1 Милион жители Население Ваксинирани 2 Bulgaria 156 6,877,916 22% 38 USA 20 333,617,183 57% 60 Germany 9 84,144,898 67 74 Peru 6 33,589,968 47% № Държава Умряли / 1М Население Ваксинирани 1 Peru 5,966 33,589,968 47% 2 Bulgaria 3,636 6,877,916 22% 16 USA 2,323 333,617,183 57% 70 Germany 1,153 84,144,898 66%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение
Аз никъде не съм чел антиваксър да иска нещо да се затвори/забрани/ такива КАТО ТЕБЕ ДЕТО АКЪЛА ИМ Е колкото аспиринчето БЕЗ ЧЕРТИЧКАТА искат всички да боцнат, ето това е ЛЯВ екстремизъм отдавна хората те разбраха, що за стока си разбрахме, че те е страх да си го признаеш щото лявото се идентифицира и с нещо друго, ама ти си знаеш. Надявам се с дружките ти "отляво" здраво да се боцкате, пардон ваксинирате по 3,4 може и по 5 пъти.
Коментар
Коментар