IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

70% при оригиналния щам. При делта с нейното число на репликация от сорта на 5-7 при липса на мерки, ваксинацията трябва да е около 80-85% за да затихне предаването.
    Бобка, при 100% факснати (от пеленачета до възрастни) ще е необходимо ли бустерче и ще паднат ли всички мерки?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Две години не можахте да разберете, че ваксинация
      70% е ефикасна за затихване на пандемията, но е нужно време
      И навсякъде да са ваксинирани на 70%,
      ако продължава движението на индивиди по света
      70% навсякъде? И в Габон? И в Мали? После да не стане 70% от всички бозайници, че нали котки и кучета също го ловяли? Кефиш, честно.

Коментар

• Още добри новини за експеримента:

https://twitter.com/FatEmperor/statu...912758786?s=20

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Колко е това "нужно време", след като направим 70%?

ПП То и в миналото е имало пандемии и след "нужното време" са утихнали, дори без факси.
          Е да, имало и пандемии, които са отнасяли 30-50% от населението на Европа, когато е минало "нужното време" както се изразяваш.
          Днешната цивилизация дали може да понесе това? Съзнанието на днешния европеец как би преживявало обичайната детска смърност около 50% до 5 годишна възраст?

Коментар

Стига бе, не смогвам да отговарям на толкова глупости
            Ето, гледай картинките и се опитай да мислиш
            Ми то и 200 милиона нигерийци се чудят какъв е този мор у Франсе.
            https://www.worldometers.info/corona...untry/nigeria/

Коментар

70% при оригиналния щам. При делта с нейното число на репликация от сорта на 5-7 при липса на мерки, ваксинацията трябва да е около 80-85% за да затихне предаването.

Коментар

Колко е това "нужно време", след като направим 70%?

ПП То и в миналото е имало пандемии и след "нужното време" са утихнали, дори без факси.
                Last edited by mitaka7; 08.11.2021, 15:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
                  Нищо нормално няма във Франция. Просто вълната още не е стигнала до там.
                  Третата вълна мина през Франция и си замина, а
                  вие там още дълго ще се борите с вълната
                  .
                  Франция: Ваксинирани 70%

.
                  България - ваксинирани 20%

Коментар

• http://lakaruppropet.se/pressmeddelanden/

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Не е самонадеяност, още повече арогантна. На 39г хубаво ми беше показано, че съм за кратко на тая земя, та ме отрезви и изби подобни мидли от главата ми. Цел на ваксинирано нека са рисковите групи, доказани такива. Ако се беше почнало в този ред може би до сега щяхме да сме на съвсем друго ниво
                      Защо ние се учим само когато се сблъскаме очи в очи с Учителя?Аз не се наемам да определя кой е рискова група.Преди години баща ми получи инсулт...Тогава разбрах че може стъпало един сантиметър да е непреодолимо препятствие...преди това се подигравах на едни доктори с едни чукчета дето ме караха със затворени очи да си пипам носа...Та Учителя ме респектира много яко...Преди тоя инсулт пушех цигари след него бях респектиран отказах ги от раз...вече 23г не пуша...Та в оня момент реших че баща ми я изкара месеца я не и някак си в душата започнах да се сбогувам с него.Той обаче се закрепи някак си и живя още седем години....С едно събитие бях респектиран трети път след като осъзнах че с инсулт може да си живеш и 20г а през това време измряха сума ти млади здрави и прави хора....Та не съм убеден че имам знанията за да определя кой е в рисковата група

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                        Барби, става въпрос за друго, ама простено ти е. Та сега ми кажи, колко % трябва да са факсинирани, за да паднат абсолютно всички мерки?
                        Last edited by X_Y; 08.11.2021, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение
                          Mateev
                          "Значи антиваксърите са леви. При това не са само леви, а и са леваци в живота, леваци в бизнеса, и въобще леваци при всяко едно вземане на решение, защото не са в състояние да направят сравнителен анализ и да изберат по-добрата за тях алтернатива. Винаги избират грешната алтернатива, и после се чудят защо цял живот живеят на дъното в калта."

5160
                          Аз никъде не съм чел антиваксър да иска нещо да се затвори/забрани/ такива КАТО ТЕБЕ ДЕТО АКЪЛА ИМ Е колкото аспиринчето БЕЗ ЧЕРТИЧКАТА искат всички да боцнат, ето това е ЛЯВ екстремизъм отдавна хората те разбраха, що за стока си разбрахме, че те е страх да си го признаеш щото лявото се идентифицира и с нещо друго, ама ти си знаеш. Надявам се с дружките ти "отляво" здраво да се боцкате, пардон ваксинирате по 3,4 може и по 5 пъти.
                          Ето този твой постинг е доказателство, че си ляв и левичар дори и с дясната си ръка и с онова там между двете ти уши.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Абе много ми е интересно здравия безсмъртен ли е?Откъде тая арогантна самоувереност че след като човек е здрав не може да умре...Ба си народа изперка яко
                            Не е самонадеяност, още повече арогантна. На 39г хубаво ми беше показано, че съм за кратко на тая земя, та ме отрезви и изби подобни мидли от главата ми. Цел на ваксинирано нека са рисковите групи, доказани такива. Ако се беше почнало в този ред може би до сега щяхме да сме на съвсем друго ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                              https://www.worldometers.info/corona...untry/germany/
                              Бюргерите овапцаха работата
                              Няма да могат да ви настигнат, "най-умни" сте в света
                              Държава Умряли / 7 дни / 1 Милион жители Население Ваксинирани
                              2 Bulgaria 156 6,877,916 22%
                              38 USA 20 333,617,183 57%
                              60 Germany 9 84,144,898 67
                              74 Peru 6 33,589,968 47%
                              .
                              Държава Умряли / 1М Население Ваксинирани
                              1 Peru 5,966 33,589,968 47%
                              2 Bulgaria 3,636 6,877,916 22%
                              16 USA 2,323 333,617,183 57%
                              70 Germany 1,153 84,144,898 66%

Коментар

• Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение

Аз никъде не съм чел антиваксър да иска нещо да се затвори/забрани/ такива КАТО ТЕБЕ ДЕТО АКЪЛА ИМ Е колкото аспиринчето БЕЗ ЧЕРТИЧКАТА искат всички да боцнат, ето това е ЛЯВ екстремизъм отдавна хората те разбраха, що за стока си разбрахме, че те е страх да си го признаеш щото лявото се идентифицира и с нещо друго, ама ти си знаеш. Надявам се с дружките ти "отляво" здраво да се боцкате, пардон ваксинирате по 3,4 може и по 5 пъти.
                                Пич ма ти нещо много сериозно се обърка.Защо това го пишеш на мен

Коментар

Working...
                                X