IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Чудна работа Трета доза и още съм жив
    Естествено че ще си жив. Досега почти никой не е умрял от този вирус. Единици са. За ваксината още е рано да кажем.

От тия 26 000 дето уж са умрели от ковид в България мога да се обзаложа че 99% са били поне едно средно отклонение над средната възраст и повечето са били тежко болни от други неща. Щяха да си умрат и без вирус. А има дори куриозни случаи на загинали в катастрофи или убити които някак "случайно" са попаднали в ковид статистиката и това е не само в България.

В същото време няма почти никакви умрели млади под 30г. Децата под 15г. не боледуват и не умират което е чудесно. Тук идва и въпросът защо искат да ваксинират децата след като фактите сочат че 1. Те не беледуват и 2. Ваксината не спира разпространението! Можеш ли да дадеш логичен отговор на този въпрос?

Коментар

Въпросът е докога? Отговорът хич не е обнадеждаващ.

Коментар

Минали са 6 месеца от втората доза Pfizer,
        току що ми поставиха третата доза.
        Толкова тънки игли ползват, че нищо не усетих
        Сега, антиваксъри, казвайте кога ще умирам
        Категорично има връзка между дозите и изпростяван ето ти...Вече тотално сдаде багажа.До шест месеца ще разберш че ваксините са безсилни...
        Last edited by RUBLA; 14.11.2021, 14:36. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Че аз съм си платил сам бре Боби. Платих си за рентгенова снимка, ПКК, пулмолог на частно, няколко антибиотици и 5-6 други лекарства/витамини, тестове... Всички близки си платиха по същият начин. Никой не се е възползвал и за стотинка от ЗК....
          Плашите гаргите с подобни изказвания
          Редно е обаче всички ваксинирани да си плащат и за ваксината и за лечението си не само от Ковид , а и от всичко което се разболеят до 10 години след ваксината защото то е предизвикано с доза вероятност от нея.... Дори за счупен крак трябва да си плащате сами защото е същото като починал с ковид при катастрофа. Счупил си крака с ваксина....Ясно че ваксината е причината за счупването....
          Вие информирано сте се съгласили на всичко това. Защо ЗК ще ви поема каквото и да било лечение след ваксината след като вие доброволно сте се отказали от него ?
          Това че си си плащал тук и там не прави система на здравеопазване. Освен това има много хора които не могат да си плащат.
          А защо да не поема лечение на ваксинирани? Кой се е отказвал доброволно? Спазвали са предписанието за ваксина, спазват и евентуални предписания за лечение, какъв е проблема?
          По твоята логика ако някой се лекува от пневмнония и му се предпише по каса някакво генерично лекарство, което помага в 90% от случаите и той го откаже, здравната каса е длъжна да му плати някое много по-скъпо защото е пожелал това?
          И прочее, ако не проработи, и лекарите предпишат по-скъпото, вече няма право на лечение, така ли да разбираме? Трябва да си плаща ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
            Барбаронски ти имаш много голям проблем. Явно си решил, че някой се интересува от твоето мнение. Кютай си там където си. Ти доказа вече, че не си българин и нямаш нищо общо с България.
            А защо си мислиш че някой се интересува от мнението на един русороб?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Чудно ми е как спиш, самият ти!

Имаш ли починали край теб? НЕ, нали? "Ваксинирани" сте!

И аз нямам починали край мен! Всички са НЕваксинирани!

МОЛЯ ДА НЕ ИЗЗЕМВЕШ ПРАВОТО НА МНЕНИЕ НА ХОРАТА ПО ВЪПРОСИ, КОИТО НЕ ТЕ КАСАЯТ!
              Да, прав си. Всеки има право да си троши главата както намери за добре. Постовете на Барбарон не са предназначени за тебе, ти си отдавна изтърван, а за колебаещи се в научните доказателства (как звучи само...).
              Last edited by RUBLA; 14.11.2021, 14:35. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Чудно ми е как спят антиваксърите, които осъзнават,
                че с лъжите си са измамили 80% българи да не се ваксинират
                и с това са убили 26,125 души досега с оръжието КОВИД.

Чудя се и как спят модераторите, които допускат антиваксърите
                да разпространяват лъжите си по форуми и facebook.

Чудно ми е как спиш, самият ти!

Имаш ли починали край теб? НЕ, нали? "Ваксинирани" сте!

И аз нямам починали край мен! Всички са НЕваксинирани!

МОЛЯ ДА НЕ ИЗЗЕМВЕШ ПРАВОТО НА МНЕНИЕ НА ХОРАТА ПО ВЪПРОСИ, КОИТО НЕ ТЕ КАСАЯТ!

Коментар

Защо не коментираш причините за "ваксинирането" ти?

Как няма да се ваксинираш, като във Фраанция за теб скоро третата игла става ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Жена ти с кого ще излиза - във Франция-Лясковец, ако не си ваксиниран, а? На всичко отгоре си и ревнивец! Малко ли е, да ти бие шута! И страхливец!

))

Тоолкова много ваксинирани, а 7 000 000 (седем милиона!) заразени И ПОВЕЧЕ! От какво "пази" експерименталната субстанция, която наричат ваксина?

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Не очаквах от теб да пуснеш такива небивалици, този анекдот изпод шипковия храст подхожда на боби турбото и ко.

И аз съм изненадан, но поне пък е смешно. Както и повечето расистки вицове

Коментар

Като говорим за циганите, не случайно те бягат от игла като дявол от тамян, те имат супер обострен инстинкт за самосъхранение в резултат на вековете гонения и репресии на които са били подложени. Дори във витрината на либералната демокрация Швеция, до средата на 1960-те се е провеждала правителствена програма за стерилизация на циганките чрез ВАКСИНАЦИЯ.
                      Бягането от иглата води до катастрофални последствия както и бягането от училище и бягането от работа.

Коментар

......Що не пробваш да си биеш 10 ваксини Тамифлу една след друга тази зима. .....
                        Tamiflu не е ваксина .....

Tamiflu са капсули, и наистина се пият по 10 бройки - по една всяка сутрин и всяка вечер.

Коментар

Минали са 6 месеца от втората доза Pfizer,
                          току що ми поставиха третата доза.
                          Толкова тънки игли ползват, че нищо не усетих
                          Сега, антиваксъри, казвайте кога ще умирам
                          Пешо, питай го твоя човек в облаците кога да отивам при него

Коментар

• Само да ви кажа че не следя отдавна темата. Одобрен е препарат - моноклонално антитяло и се внася в Бг. За лечение на Ковид. Поставяш инжекцията и забравяш. Терапевтичен ефект веднага. Но си има показания кога се прилага. Директна имунотерапия.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Ха, ха

Бизнеса достига нови върхове. Роми предлагат да се боцнат вместо вас срещу определена сума.

Слуховете твърдят, че на един са му хакнали вече 60 дози

Да бе, не 60, ами 600 си е бил. Що не пробваш да си биеш 10 ваксини Инфлувак една след друга тази зима. Силно се съмнявам, че ще си жив до 10-тата. Освен ако не твърдиш че във флакона има само физиологичен разтвор, тогава става.

Схемата с изливането на флакона в мивката е единствената работеща, никой с две гънки мозък, нито лекар, нито пациент няма да се остави да зависи от бай Мангау който по всяко време може да го изнудва за още кинти, за да не пропее.

Като говорим за циганите, не случайно те бягат от игла като дявол от тамян, те имат супер обострен инстинкт за самосъхранение в резултат на вековете гонения и репресии на които са били подложени. Дори във витрината на либералната демокрация Швеция, до средата на 1960-те се е провеждала правителствена програма за стерилизация на циганките чрез ВАКСИНАЦИЯ.

Не очаквах от теб да пуснеш такива небивалици, този анекдот изпод шипковия храст подхожда на боби турбото и ко.

Явно са ти вдигнали мизата след като към вашата ваксинаторска шайка потекоха милиардите от Плана за възстановяване и УСТОЙЧИВОСТ(=геноцид).
                              Last edited by drainlan21; 14.11.2021, 10:34.

Коментар

• Ха, ха

Бизнеса достига нови върхове. Роми предлагат да се боцнат вместо вас срещу определена сума.

Слуховете твърдят, че на един са му хакнали вече 60 дози

Па антиваксърите тука се стряскате от 2 дози

Коментар

Working...
                                X