Пинокио, нормално е техниката да провокира отчуждение сред болшинството хора, които не я разбират, но са пряко зависими от нея и в един момент от нейни господари започват да се чувстват като роби на техническата въртележка. За да избягат от усещането за робство някои залитат по крайности - вегетарианство, суровоядство, сънгейзинг и много други. Спирам до тук, макар че мога да изброявам до безкрайност - спомена храненето и затова се ограничавам само с част от отклоненията в тази насока. Имаше една книжка, която по доста интересен начин обясняваше и дори намираше брод, който да преодолее разлома между класическия и романтичния разум, но не бих си позволил да ти препоръчам четиво или пък да ти поставям задачки за домашно. 
Нептун, добро мнение, повдигаш интересни въпроси, но ще стане доста дълго, а не ми се занимава. По- полезно за мен е да ви чета, отколкото да “дам своя принос”. И все пак явно отношението към техниката има пряка връзка с темата и дава някои насоки за размисъл.

Нептун, добро мнение, повдигаш интересни въпроси, но ще стане доста дълго, а не ми се занимава. По- полезно за мен е да ви чета, отколкото да “дам своя принос”. И все пак явно отношението към техниката има пряка връзка с темата и дава някои насоки за размисъл.
Коментар