Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение

1. Това грип, малко по-тежък грип, но грип. И да, от него умират хора, особено хора с компрометирана имунна система. Да, в България ще има екстра смъртност и тази година, просто защото обществото ни е болно, тъй като живее в нездравословна среда и яде лайна (без извинения)
2. Не, от тази истрия нямаше никаква нужда. И не, нямаше нужда от екстра болници, поне у нас - ние сме с едно от най-високите съотношения на болнични легла на 100 000 души в ЕС.
3. Българите не сме зомбирани и безпрекословно изпълняващи заповеди зомбита, като хората на Запад и Изток от нас. Що, как, тъпи ли сме, умни ли сме и т.н. - няма значение, фактите са такива, каквито са. Поради което действията у нас с плашенето и заповедите не минаха, както минаха на Запад и Изток
4. Човек, особено активен такъв, се среща с вируси всеки ден. И то по много - този е поредният. Дори и без да съм вирусолог, съм наясно, че като третираш хлебарките с един препарат, те мутират и вече този препрат не ги мори. С Настоящите експериментални ваксини е същото
5. На хората им писна от лъжи и плашене - нито има трупове на купове по улиците, нито настана апокалипсис за неваксинираните, нито нищо. Е, българите тези неща ги усещаме доста бързо, щото сме свикнали да ни лъжат - на Запад явно са развили овче поведение, а на Изток си е сатрапия на макс
6. И последно - до момента няма нито една истина, която да е казана във връзка с този грип, освен (засега) опорката, че неваксинираните умират в по-голям процент. Всичко друго излезе лъжа и до доста опашата лъжа.
Поздрави на Макароня, заради тоя геронтофил сестра ми надупчи племенницата, щото здравният фашизъм е на висота. Но и това ще мине
Коментар