IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    А кое е вечно, ако изключим мантрата за вечния живот на ваксинираните?
    Подвеждаш се по единичен случай да правиш статистически заключения за глобалната ситуация. Това обаче е груба грешна, плод на математическо невежество.

Мантрата "баш на мене ли ще се случи" е загробила много нещастници, разсъждаващи като тебе. Не говоря само за коронавируса, а и за всички други нещастни случаи с какво ли не, всичките от които са плод на мантрата "баш на мене няма да се случи". Да, ама се случва, и колкото повече практикуваш дадения риск, толкова повече нараства вероятността да се случи и с тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ок, съгласен съм. Но след среща с вируса, вече имаме и клетъчен имунитет. И нивото на антителата няма вече чак такова значение..За чий ни е бустер тогава?
      Ти имаш ли си на идея какво е това КЛЕТЪЧЕН ИМУНИТЕТ?

Използваш сложни думички, без да имаш никаква представа що е това и има ли то почва у нас ...

Прочети постинга ми за механизма на заразяване, който го пуснах преди няколко часа. Няма никакъв клетъчен имунитет, защото нито една ваксина или болест не може да промени вътрешното ти ДНК на клетките. Има само разни стандартни защити вътре в клетката, които си ги има по презумпция и които важат за всички видове вируси, успели да влязат в клетката. Тези защити обаче могат да бъдат преодолени от една малка част от вирусите.

Важното е да осъзнаеш, че ваксините или преболедуването нищо не променят вътре в клетките, и по този начин не се създава никакъв допълнителен вътрешно-клетъчен имунитет. Какъвто си го е имало при раждането ти, такъв и ще си остане чак до смъртта ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ти недей да лежиш на тази кълка. Просто до момента си имал късмет, но той няма да е вечен.
        А кое е вечно, ако изключим мантрата за вечния живот на ваксинираните?

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
          Надявам се да ме вземат.

Прочети страницата от вчера вечерта, че се цаня доброволец в ковид-отделение за доказателствен експеримент колко залухави сте.

Ганьо, не спазвам никакви мерки, маска слагам в изключителни случаи, и нищо ми няма вече две години "пандемия". И всички около мен са така.
          Ти недей да лежиш на тази кълка. Просто до момента си имал късмет, но той няма да е вечен.

Коментар

При всеки човек е различно, защото и имунните системи са различни. Телата трябва да са хиляди, за да може да разчиташ да ядеш супа от вируси, без да се заразиш. Това 150 не е никаква норма, Това 150 е абсолютният минимум, при който все още можеш да се наричаш имунизиран, но при среща с вируса задължително ще се разболееш.
            Ок, съгласен съм. Но след среща с вируса, вече имаме и клетъчен имунитет. И нивото на антителата няма вече чак такова значение..За чий ни е бустер тогава?

Коментар

При всеки човек е различно, защото и имунните системи са различни. Телата трябва да са хиляди, за да може да разчиташ да ядеш супа от вируси, без да се заразиш. Това 150 не е никаква норма, Това 150 е абсолютният минимум, при който все още можеш да се наричаш имунизиран, но при среща с вируса задължително ще се разболееш.
              "Задължително"? Това, в магическото кълбо ли го "видя"?

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Като те приемат в ковид отделение си представям как всичката ти смелост ще се изпари и колко жалък ще изглеждаш.
                Надявам се да ме вземат.

Прочети страницата от вчера вечерта, че се цаня доброволец в ковид-отделение за доказателствен експеримент колко залухави сте.

Ганьо, не спазвам никакви мерки, маска слагам в изключителни случаи, и нищо ми няма вече две години "пандемия". И всички около мен са така.

Коментар

Така е с всички антиваксъри - главата им увира чак когато влязат в Ковид отделението и започнат да леят сълзи и сополи, гледайки как на ден ги боцкат с по 5-10 инжекции с неизвестни субстанции.

Смелостта им се изпарява и повече от месец дълбоко съжаляват ...

А някои дори гушват букета, като в последните си часове обвиняват всички други около тях, но не и собствената си простотия ...

Не мисли, че си абониран за вечен живот!

Да не ревнеш утре отново, когато те приемат в отделението с неизвестни субстанции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
                    Ами зависи Матеев. Спаднали.. при норма 130-150? Питам, не се заяждам.
                    Май месец - Пфайзер.
                    Средата на Септември - Коронанясване
                    Сега - антитела 2000

Имам роднини ваксинирани август- сега антителата са им 300
                    Други след ваксинация и преболедуване 700.

Коментар

Като те приемат в ковид отделение си представям как всичката ти смелост ще се изпари и колко жалък ще изглеждаш.
                      не стига , че газ пикаете
                      ами и кълнете като мазни ромейки

Коментар

Така е с всички антиваксъри - главата им увира чак когато влязат в Ковид отделението и започнат да леят сълзи и сополи, гледайки как на ден ги боцкат с по 5-10 инжекции с неизвестни субстанции.

Смелостта им се изпарява и повече от месец дълбоко съжаляват ...

А някои дори гушват букета, като в последните си часове обвиняват всички други около тях, но не и собствената си простотия ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Георги Маринов е молекулярен и еволюционен биолог от Департамента по генетика в Университета в Станфорд. Пред Zdrave.net той обясни какво представлява новият южноафрикански вариант, доколко опасен е той и какъв според него е начинът да унищожим коронавируса завинаги.
                          https://www.zdrave.net/%D0%9D%D0%BE%...D%D0%B8/n20168

Коментар:

Cro 01.12.2021 00:00:16

"Като чете нормален човек коментарите по-долу, се убеждава в две неща: 1. На територията наистина живеят много прости хора, подобни на Тиквата и Копейкин от Възраждане! 2. Очевидно по- интелигентните българи емигрираха и дори да изчезне тази държава май ще е по-добре! Като гледаме статистиката, не тоя или оня от световния конспиративен ред убиват толкова много българи, а простотията! Крайно време е да проумеете, че семашковци като Мангъров ще ви уморят по-бързо от компютърни спецове като Гейтс! Напук на пропагандата на рашките, които също се топят кат пролетен сняг!"

Уважаеми модератори,

ПОЗВОЛЕНО ЛИ Е, ОМРАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО ЦИТАТ ОТ "МНЕНИЕТО" НА СЛУЧАЕН ЧОВЕК ОТ НЕТА?

АКО ТОВА Е ДОПУСТИМО ВЪВ ФОРУМА, ЗАПОЧВАМ ДА ОТГОВАРЯМ С ЦИТАТИ, ОГРАДЕНИ С КАВИЧКИ. НЕ БИ трябвало да бъда предупреждаван, ако това е допустимо, нали?

ВИЗИРАМ ПОСТА НА БАРБАРОН, КОГОТО СЪМ ЦИТИРАЛ.

Коментар

На току що преболедувал и на току що ваксиниран са 5000+ ...

За колко месеца са спаднали на 2000, че ми е интересно?

Иначе в организма ти има антитела за поне 1000 други вируси или бактерии, които ежедневно ги смъркаш, и за които антителата също са 5000+
                            ти нали го изкара? има ли някакви усложнения? Твоите ли са 5000?
                            Last edited by Zalmoxis; 02.12.2021, 15:19.

Коментар

На току що преболедувал и на току що ваксиниран са 5000+ ...

За колко месеца са спаднали на 2000, че ми е интересно?

Иначе в организма ти има антитела за поне 1000 други вируси или бактерии, които ежедневно ги смъркаш, и за които антителата също са 5000+
                              Ами зависи Матеев. Спаднали.. при норма 130-150? Питам, не се заяждам.
                              Май месец - Пфайзер.
                              Средата на Септември - Коронанясване
                              Сега - антитела 2000

Имам роднини ваксинирани август- сега антителата са им 300
                              Други след ваксинация и преболедуване 700.

Тук не отчитаме клетъчния имунитет, нали..

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Гас пикаете! :P

Надявам се да ви покажат от трибуната на паламента, къде зимуват раците!

Коментар

Working...
                                X