IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Според нашата конституция гражданите на държавата не могат да бъдат третирани различно на основата на здравно състояние.

Предполагам, че е така и в много други държави.

Но сега Конституцията е суспендирана (прекъсната временно) чрез въвеждане на извънредно положение заради "пандемията", въвеждано в сила на актовете на изпълнителната власт – и от Народното събрание, подписващо удължаването.

Две години, обаче... Колко още?!

Къде е Конституционният ни съд?
    Къде са т.н. правозащитници? (знам къде – лапат пари от батковците и го лапат на батковците).

Призовавам партия "Възраждане" да се заеме с въпроса.
    Каква конституция търсиш? To няма държава (държави). Има световно правителство. (Не е ли очевидно още?) Държавата я рушиха 20 години и я закриха окончателно с въвеждането на извънредното положение което вече изглежда че ще си остане за постоянно. Очаквам също до 1-2 години да измислят някаква друга глупост за мачкане на населението. Не вирус а нещо ново. Технологично може би. Не знам. Много са изобретателни слугите на Дявола и всичко може да се очаква от тях. Но накрая ще ядат дървото както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

И от кога "ваксиниран" е здравно състояние?
      Откакто ви лъжат, шюмпанзенца батюви, че невгъзиниран е опасно болен за вас.

ПП. Ти вгъзиниран ли си?
      Аз не съм.
      Last edited by chan_tura_naga; 16.12.2021, 15:11.

Коментар

Според нашата конституция гражданите на държавата не могат да бъдат третирани различно на основата на здравно състояние.
        И от кога "ваксиниран" е здравно състояние?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          https://www.facebook.com/CYBERARMY33...38906817248511
          ANONYMOUS

1 дни ·
          Франция, департамент Савоа: собственик на ресторант и неговите клиенти не позволяват на полицията да извърши проверка за зелени сертификати и ги изпращат по живо по здраво.
          Публикуваме това видео с призив към собствениците на заведения и ресторанти в България, да се осъзнаят. Да не тормозят работниците си на база медицински статус и да разберат, че зелените сертификати са точно това, което ще ги превърне от бизнесмени в безработни.

Предполагам, че е така и в много други държави.

Но сега Конституцията е суспендирана (прекъсната временно) чрез въвеждане на извънредно положение заради "пандемията", въвеждано в сила на актовете на изпълнителната власт – и от Народното събрание, подписващо удължаването.

Две години, обаче... Колко още?!

Къде е Конституционният ни съд?
          Къде са т.н. правозащитници? (знам къде – лапат пари от батковците и го лапат на батковците).

Призовавам партия "Възраждане" да се заеме с въпроса.

Коментар

• https://www.facebook.com/CYBERARMY33...38906817248511
            ANONYMOUS

1 дни ·
            Франция, департамент Савоа: собственик на ресторант и неговите клиенти не позволяват на полицията да извърши проверка за зелени сертификати и ги изпращат по живо по здраво.
            Публикуваме това видео с призив към собствениците на заведения и ресторанти в България, да се осъзнаят. Да не тормозят работниците си на база медицински статус и да разберат, че зелените сертификати са точно това, което ще ги превърне от бизнесмени в безработни.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

А ето какво било, що си се озлобил толкоз. Изхвърлили са те и сега тука сипеш огън и жупел срещу ваксините.
              По-добре да беше ми казал къде си купувате маски за различни случаи: тържествени, официални, за погребения, за интимни срещи, за интервю, и т.п.

ПП. "и т.п." значи "и тому подобно".

Коментар

Ваксърите,

посъветвайте ме, моля, откъде да взема маски за подарък на бившето ми гадже: идеята ми е една със свинска зурла на нея и една много луксозна, да си я носи на Коледа и в новогодишната вечер.
                Ще ѝ ги пратя по куриер.

Изоставих я преди година защото е ковидидиотка.
                А ето какво било, що си се озлобил толкоз. Изхвърлили са те и сега тука сипеш огън и жупел срещу ваксините.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                  Владее най-малко четири езика, ерудиран, с богата обща култура, вегетарианец, антиваксър. Все още не е огласил мотивите си за зверството.

https://blitz.bg/prestplenie/zl-demo...ews857735.html
                  Набляга се че е антиваксър

Коментар

• Ваксърите,

посъветвайте ме, моля, откъде да взема маски за подарък на бившето ми гадже: идеята ми е една със свинска зурла на нея и една много луксозна, да си я носи на Коледа и в новогодишната вечер.
                    Ще ѝ ги пратя по куриер.

Изоставих я преди година защото е ковидидиотка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Нищо не прави, по-добре.....
                      Чайче с мед, парацетамол, 1/2 аспирин и малко любов ....( последното е доста трудно за изпълнение от злобни тролове....)
                      Точно така, чайчета и "малко любов" трябва да го излекуват от пневмония, или каквото там е пратил Бог. Мерси, докторе.

Коментар

Да разбира се, следващия път като се разболее някое от децата първо при тебе ще дойда.
                        Ти пък, ще си водиш детето на санитар в Пирогов

Коментар

Да разбира се, следващия път като се разболее някое от децата първо при тебе ще дойда.
                          Нищо не прави, по-добре.....
                          Чайче с мед, парацетамол, 1/2 аспирин и малко любов ....( последното е доста трудно за изпълнение от злобни тролове....)

Коментар

• Владее най-малко четири езика, ерудиран, с богата обща култура, вегетарианец, антиваксър. Все още не е огласил мотивите си за зверството.

https://blitz.bg/prestplenie/zl-demo...ews857735.html

Коментар

• Всички чуждестранни граждани, които пребивават временно на територията на Канада и които са влезли в страната неваксинирани или частично ваксинирани, могат да напуснат Канада без да са напълно ваксинирани най-късно до 28 февруари 2022 г. По информация на посолството ни в Отава при заминаване те трябва да представят отрицателен тест за COVID-19, съобщиха от МВнР.

Източник: https://segabg.com/hot/sled-28-fevru...apusnat-kanada

Коментар

• Чудя ви се на акъла - колко време можете да водите този безсмислен спор за нещо очевидно -
                                ваксините намаляват смъртността от КОВИД и претоварването на здравната система.
                                Това е, друго няма

Ваксинирани:

Неваксинирани:

Коментар

Working...
                                X