IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

    Даже през комунизма не е имало чак такива долни прийоми, с които да се принуждават цели държави да направят нещо - в случая, хората принудително да се набоцкат с някаква течност, за която засега е доказано, че не върши нищо полезно, но не е гарантирано, че няма да причини незнайно какви поразии в човешкият организъм.
    Сталин и Хитлер цъкат с език и аплодират бурно от гробовете си днешните "демократи".
    Ба не е имало.Нали по нареждане на друга държава взеха земята на дедите ни и ги набутаха в текезето....Много от дядовците ни измряха от мъка други бяха избити по концлагерите...Да не говорим за фабрики жилища изселваха хората....капути е имало през всичките времена..

    Коментар


    • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

      Не знам защо много нашенци разбират родолюбието в това да се правят на простаци или да обуят едни потури, да бият по някой тъпан и да надуват гайди. Като си родолюебец, бий си една ваксина и не показвай, че държавата ни е най-проста в ЕС.
      Даже през комунизма не е имало чак такива долни прийоми, с които да се принуждават цели държави да направят нещо - в случая, хората принудително да се набоцкат с някаква течност, за която засега е доказано, че не върши нищо полезно, но не е гарантирано, че няма да причини незнайно какви поразии в човешкият организъм.
      Сталин и Хитлер цъкат с език и аплодират бурно от гробовете си днешните "демократи".
      Last edited by Kildirim_Bei; 15.12.2021, 08:14.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

      Коментар


      • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        Патолозите проф.Арне Буркхардт и проф. Валтер Янг : "Амокът на лимфоцитите" след инжекциите срещу ковид е много тревожен
        Аз ги познавам тези лично. Казаха, че те търсят. Бил си избягъл отнякъде.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

          Ти мое да умреш от глад ама аз не.Щото не разчитам на центове като тебе за да дрищиш тука помии срещу Родината а храната си я произвеждам.
          Не знам защо много нашенци разбират родолюбието в това да се правят на простаци или да обуят едни потури, да бият по някой тъпан и да надуват гайди. Като си родолюбец, бий си една ваксина и не показвай, че държавата ни е най-простата в ЕС.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

            Харесват ми твоите илюзии. Всъщност поне половината идиоти се смятат за велики шофери и смятат че могат да карат и на шише ракия и книжка не им требе.
            Повечето плебс са именно това - идиоти. Без бой и насилствено налагане на правила не става. Никоя държава не разчита на "съвестта" на населението си, това е невъзможно. Дори и такива научавани с десетилетия да спазват правила като германци, като дойдат в България или някоя още по разпасана държава, за нула време му отпускат и те края.
            Те може да смятат много неща, ама не е имало протести и съпротива, когато са въвеждали тези закони, не се ли питаш защо?

            Коментар


            • Патолозите проф.Арне Буркхардт и проф. Валтер Янг : "Амокът на лимфоцитите" след инжекциите срещу ковид е много тревожен

              Миналия петък "Лекари за Ковид етика" ("D4CE") проведе втория си симпозиум, озаглавен "Да чуем призива". Симпозиумът включваше 15 експерти в областта на науката, медицината, финансите, медиите и правото, които говориха както трябва - свободно и честно.

              През септември двама патолози, професор Арне Буркхардт и професор Валтер Ян, публикуваха резултатите от разследването на десет смъртни случая, свързани с инжекциите на Covid. "Лимфоцитите се развихрят във всички органи", казва професор Янг. По време на Симпозиум II на D4CE професор Буркхардт разкрива резултатите за 20 смъртни случая след инжектиране, които потвърждават предишните им заключения. "Този "лимфоцитен амок" е много тревожна констатация", каза професор Буркхардт.

              Професор Арне Буркхардт е германски патолог и изследовател. Той оглавява Института по патология в Ройтлинген в продължение на 18 години, след което работи като практикуващ патолог. Професор Буркхардт е публикувал повече от 150 статии в списания и има принос към наръчници.

              Той е извършил аутопсии на 20 пациенти на възраст от 28 до 95 години, 7 мъже и 8 жени, чиято смърт е настъпила между седем дни и шест месеца след инжекциите за Ковида. Смъртта на 9 пациенти е настъпила извън болницата, например у дома или на работа, един е починал в дом за възрастни хора, 8 са починали в болница, а за двама мястото на смъртта е неизвестно.

              При аутопсиите са установени много характеристики на органите и тъканите, които са свързани с инжекциите с Covid. Най-важните констатации са били в малките и големите кръвоносни съдове.

              Професор Буркхард демонстрира причинените увреждания, като използва изображения от сърдечна, белодробна и мозъчна тъкан. По-малките кръвоносни съдове бяха възпалени, ендотелните клетки бяха десквамирани - бяха се отлепили, обелили или отлепили - и имаше лимфоцитна инфилтрация. В по-големите кръвоносни съдове при аутопсията е открита и некроза - модел на клетъчна смърт, която настъпва в отговор на нараняване.

              Лимфоцитни инфилтрации бяха открити в много органи и части на тялото: сърце, аорта, бели дробове, черен дроб, бъбреци, щитовидна жлеза, матка, бъбречно легенче, кожа и мозъчна обвивка.

              Лимфоцитите, инфилтриращи тъканите, за които говори професор Буркхарт, са Т-лимфоцити, лимфоцити-убийци. Т-лимфоцитите помагат за унищожаването на раковите клетки и контролират имунния отговор на организма към чужди вещества. Те също така отговарят за унищожаването на собствените клетки на организма, които са били превзети от вируси или са станали ракови.

              Демонстрацията на професор Буркхардт е доста техническа и преди да я чуете, ви препоръчваме да изгледате видеото по-долу, за да се запознаете с хистологията на здравия епител и кръвоносните съдове.

              https://www.youtube.com/watch?v=kHBjEQGrSw4&t=2s

              Накратко, що се отнася до уврежданията на кръвоносните съдове, сърцето и белите дробове, от извършените 20 аутопсии разследванията на проф.Буркхарт установиха:

              В 11 случая - ендоваскулит или ендотелит в сърдечния мускул и белия дроб.
              В 10 случая - васкулит и периваскулит.
              В 2 случая - медиална некроза в по-големи съдове.
              Лимфоцитният миокардит, епикардит и перикардит е преобладаващ в 2 случая, изразен в 3 случая и минимален в 9 случая.
              Дифузно алвеоларно увреждане или преобладаващ лимфоцитен алвеолит е установен в 13 случая. Това показва, че пациентите са имали лимфоцитна интерстициална пневмония, която често се свързва с автоимунно заболяване.
              Ендотелинът се произвежда в голямо разнообразие от тъкани, включително ендотелни и съдови гладкомускулни клетки. Той е мощен вазоконстриктор, провъзпалителен и прооксидантен агент. Ендотелитът - имунна реакция в ендотела на кръвоносните съдове, при която те се възпаляват - е патофизиологичен процес, който причинява различни видове дисфункции в крайните органи, включително сърцето, белия дроб, бъбреците и мозъка.

              Васкулитът е възпаление на кръвоносните съдове, когато имунната система атакува здравите кръвоносни съдове, в резултат на което те се подуват и стесняват. Периваскулитът е възпаление на периваскуларната обвивка, тази, която се намира или се появява около кръвоносния съд, като например външния слой съединителна тъкан, който обгражда артерия или вена.

              Медиалната некроза е лезия на аортата, при която средната обвивка на артерията се разрушава.

              Дифузното алвеоларно увреждане ("ДАО") е стереотипна реакция на увреждане в белодробната тъкан, докато алвеолитът е общ медицински термин за случай на остро или хронично възпаление на белия дроб.

              "Куршумите са лимфоцити - Т-лимфоцити, лимфоцити-убийци - които проникват в толкова много органи, че просто трябва да сте ужасени... Тъй като това е типично след ваксинация, то доказва, че ваксинацията е причината", казва проф. Сухарит Бхакди: "Сега знаем, че тези ваксини поставят куршуми, а куршумите са от собствената ни имунна система ... Призовавам всички наши колеги по света, лекарите, да спрат да стрелят с тези пистолети [инжекциите Ковида], особено по нашите деца."

              The Symposium II “Sounding the Call” program details, as well as short biographies of the participants, can be found HERE and you can watch the full 4-hour symposium HERE. Prof. Burkhardt’s presentation begins at 00:22:20.

              Further Resources:https://dailyexpose.uk/2021/12/14/ly...s-pathologist/
              Last edited by neon7; 15.12.2021, 01:27.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                Ха-ха. Какви мечти имал нашия. Нали ако САЩ останат гладни, ти ще умреш от глад мъчително. 1990-та като останахме гладни от много акъл, добре че можехме да идем на запад да работим като каквито и да е, за да не изчезнем съвсем.
                Ти мое да умреш от глад ама аз не.Щото не разчитам на центове като тебе за да дрищиш тука помии срещу Родината а храната си я произвеждам.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Ако в САЩ се обърне каруцата, спасени сме.
                  Ха-ха. Какви мечти имал нашия. Нали ако САЩ останат гладни, ти ще умреш от глад мъчително. 1990-та като останахме гладни от много акъл, добре че можехме да идем на запад да работим като каквито и да е, за да не изчезнем съвсем.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                    За съжаление може. За още по-голямо съжаление у нас големите работодатели са баш немски фирми. За най-голямо съжаление голяма част от малки бизнес, държан от българи, е вече унищожен или напълно зависим от усвояване по разни програми. Оня ден видях да чисти в Лидъл жената, която преди държеше кръчмето на пазара в Слатина.

                    Та надеждата си остава пасивната съпротива. За щастие у нас тя е масова. Поне 1/3 от "ваксинираните" (90% при мед персонала) са такива само на хартия.
                    Доколкото у нас мангъропитеците са 2/3 и ще се окажат рано или късно с "пасивната си съпротива" и просвещение От Иззвора чистачи из немските магазини и фирми, има все пак и едни 33% които биха могли да живеят достойно и разумно.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                      Това е само за самоуспокоение в момента. Виж как е Валентин - хем е наясно в някаква степен с безсмислието на ваксинирането в здравен смисъл и други дребни битовизми го ПРИНУЖДАВАТ и се е набоцкал. След още 2-3 рождени дни ще набоцка и дъщерята.
                      Колко хора могат да си позволят децата им да са на онлайн обучение ? Ама не за 2 месеца а за 11 години ? Някои веднага, други малко по-късно, трети чрез задължителна ваксинация / имаше статия от дира че е обсъждана за Източна Европа като единствен начин да се принудят хората/ .всички ще окапят.
                      И не, не става да си платиш за документ. Не може да си плащаш за документ на всеки 3 месеца до живот. само медицинските работници ще минават метър. Като пример пак четох че Модерна щели да правят завод за ваксини в Австралия който ще заработи през 2024. За кой ще са тези ваксини тогава ? За колко време се изплаща подобна инвестиция от 1.4 млрд ? За мен минимума е че поне десетилетие трябва да работи на пълен капацитет....ГАРАНТИРАН от държавите иначе не биха го строили. Линка с броят поръчани ваксини за Великобритания някой гледал ли е ? Ми те са за 10 ваксинации на всички/.
                      Чини ми се, че с вирус или без поне в близките 10 + години ще има непрекъснато боцкане. Ще видим колко хора ще оцелеят след всичко това .... И дори да стане очевадно измирането на ваксинирани ще се измислят причини и оправдания и ваксинирането няма да спре при никакви обстоятелства.
                      Единствено ще успеем да си спестим първите няколко дози от течността които и без това ще са най-зловредните. Постепенно с времето течността , дозата, действието ще се поизчистят и се надявам да става по-малко вредна....докато дойде нашето време за боцкане без избор.
                      Oчевидно това е идеята. Обаче сериозно надценяваш капацитета на планьорите. Те са едни тъпи същества, до голяма степен случайно докопали се до върха и в последствие повярвали си колко са умни, прозорливи и всемогъщи. Тупането на топката е това, което може да направим. Времето работи за нас, не за тях. Затова и бързат. Ако в САЩ се обърне каруцата, спасени сме.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        :Мили ваксинаторчета,

                        чудотворните *ваксини* се оказаха грандиозен провал. Признайте си го най-накрая.
                        Цяла западна Европа (ваксинирана на 90% поне) гори с поредната вълна от вируса.
                        Докога ще чакаме световните ви научни светила да си оправят грешките?
                        Или избраните симпатяги от фармите, дето ще приберат едни пари, още не са стигнали таргета? С колко нули е той - таргета?
                        Айде със здраве - не на нас тия
                        Даже Борката Джонсън си го призна сал Киро ментърджията още не е разбрал

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                          Факт е, че вярваш в конспирации, ако не влизаш в пълното метро и в препълнените маркети. Ние го правим, повече от две години. В това време, вие, за няколко месеци "изградихте теза", че ще си поставяте експериментално субстанции, които наричате ваксини и за всеки случай няма да си показвате носа навън от убежището (бункер). Дано ви се размине, но не виждам ентусиазъм във вас за четвърта и пета "ваксина"...
                          Какво общо има метрото с конспирациите бе, сладур?
                          По твоята логика, всички живеещи извън Сф са конспиратори?!

                          Какъв умен човек! С какъв размах и лекота разконспирира няколко млн. души!
                          (а у някои села няма и супермаркети, в тая тема се сещам за поне 1 такъв човек)

                          Коментар


                          • https://www.edna.bg/svobodno-vreme/p...mikron-4666484

                            "Той подчерта, че Омикрон е по-заразен, но протича по-леко. Ваксините са малко по-слаби срещу него, а вече преболедувалите COVID-19 могат да се заразят отново."

                            Дори Бай Шиле с налудничавите физиономии признава, че Омикрон си е най-обикновена настинка - много слаба и много заразна.

                            Има сняг по пейките, според вас дали могат да се демонтират в това време?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Не знам защо реши, че съм тръгнал!?

                              p.s.
                              Няма по-пропилян живот от този на живеещия постоянно в страх от конспирации!

                              Факт е, че вярваш в конспирации, ако не влизаш в пълното метро и в препълнените маркети. Ние го правим, повече от две години. В това време, вие, за няколко месеци "изградихте теза", че ще си поставяте експериментално субстанции, които наричате ваксини и за всеки случай няма да си показвате носа навън от убежището (бункер). Дано ви се размине, но не виждам ентусиазъм във вас за четвърта и пета "ваксина"...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                                Ти не бери грижа за нас!
                                Не знам защо реши, че съм тръгнал!?

                                p.s.
                                Няма по-пропилян живот от този на живеещия постоянно в страх от конспирации!

                                Коментар

                                Working...
                                X