В продължение на предишното ми мнение. Гледах един "дебат" между г-н Мангъров и г-н Симидчиев (с цялото ми уважение и към двамата). Пак като страничен наблюдател - какво ми направи впечатление. Г-н Симидчиев не спря да се подсмихва - такова пренебрежение от човек към друг от същата гилдия не бях виждал. Ако трябва да ги поставим на един кантар, единия и другия. Единия е инфекционист, с над 40 години практика и постижения точно в областта за която дава мнение. При другият областта е друга, но забележете - наблегна на това, че от както е започнал ковид проблема, чете много. Ама наистина чете много. Но се питам - по какво г-н Симидчиев се различава от един журналист, който също чете много, ама наистина много? Какъв е независимият атестат, дали това което е прочел, го е прочел, а и после го е разбрал? Точно така - изпити по съответната специалност и последваща практика. Не е ли казусът подобен за лекар, който лекува(или дава мнение по въпрос, който в крайна сметка оказва влияние върху решенията ни за нашето здраве) в специалност, за която не е положил изпит?
Ако правите дебат - моля правете го със специалисти в областта за която е насочен дебата.
И ако може без картинки.
Ако правите дебат - моля правете го със специалисти в областта за която е насочен дебата.
И ако може без картинки.
Коментар