Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не е ясно и колко са с фалшиви сертификати. Ясна е само бройката на неваксинираните, и някаква част от ваксинираните реално не са.
Или казваш, някой 75-годишен с 10 придружаващи заболявания , който е починал си е направил менте , за да ходи на Сейшелите и да бачка касапин в Германия....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само да добавя
ако,че са с от онези сертификати са ми приятели и уважавам техния избор, а те моят. прави ми впечатление, че те са много по-различни от форумните антиваксъри и го няма този драматизъм и кръстене в копейкин и сие идиоти. хората си казват чисто прагматично ' притеснявам се да се ваксинирам, но трябва да пътувам и работя и затова съм се ваксинирал така'. нито им се бъркам нито им се смея, а им стискам палци да нямат ядове. факт е, че са млади и здрави хора и при тях наистина шанса да минат ковида леко е 99%+ -та няма драма.
драмата я правят хора на 50+, които цял ден четат хибридки и се надъхват, а като го закъсат стигат до болницата късно...след като поне седмица са се борли с 'грипчето' с парацетамол и чай.М.... . ш..... ..й.о!
- 6 Харесвания
Коментар
-
само да добавя
ако,че са с от онези сертификати са ми приятели и уважавам техния избор, а те моят. прави ми впечатление, че те са много по-различни от форумните антиваксъри и го няма този драматизъм и кръстене в копейкин и сие идиоти. хората си казват чисто прагматично ' притеснявам се да се ваксинирам, но трябва да пътувам и работя и затова съм се ваксинирал така'. нито им се бъркам нито им се смея, а им стискам палци да нямат ядове. факт е, че са млади и здрави хора и при тях наистина шанса да минат ковида леко е 99%+ -та няма драма.
драмата я правят хора на 50+, които цял ден четат хибридки и се надъхват, а като го закъсат стигат до болницата късно...след като поне седмица са се борли с 'грипчето' с парацетамол и чай.
Отделно голяма част от боцнатите са "Трябваше ми сертификат, за да работя, тренирам и пътувам, иначе не бих".
Просто медиите и лудите поклонници на Новата Наука винаги успяват да намерят постове, видеоклипове и коментари на другите 10%, дето ги чипират, пръскат с кемтрейлс и рептилите им говорят нощем как Бил Гейтс ги е насъскал.
На всяка една луда с каска от Копейкин протест се падат 10 нормални хора, които искат да бъдат оставени намира да живеят. Те обаче не са интересни за мемета и репортажи.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
А ясна ли е бройката на тези, които са с 2 дози, но ги водят неваксинирани, защото не са си сложили бустер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
А ясна ли е бройката на тези, които са с 2 дози, но ги водят неваксинирани, защото не са си сложили бустер?
Предполагам че бустерните са истински, едва ли някой си е купил сертификат за бустер, поне досега.
Коментар
-
имам познати семейства всички са с от онези сертификати.
предполагам едно 3-5% от ваксинираните са ваксинирани по бързата процедура... дано да се бъркам.
драмата я правят хора на 50+, които цял ден четат хибридки и се надъхват, а като го закъсат стигат до болницата късно...след като поне седмица са се борли с 'грипчето' с парацетамол и чай.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да прав си с изключение на точка 4.Забравил си да добавиш че ваксинираните се заразяват и разнасят ковида.Ваксинираните също се разболяват тежко отиват в болница и умират...Ваксините са една измама и корупция на много много едро.Бонке ти колко дози си сложи????Децата си ваксинира ли?
Коментар
-
Не е ясно и колко са с фалшиви сертификати. Ясна е само бройката на неваксинираните, и някаква част от ваксинираните реално не са.Last edited by xa3apm; 26.01.2022, 11:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да прав си с изключение на точка 4.Забравил си да добавиш че ваксинираните се заразяват и разнасят ковида.Ваксинираните също се разболяват тежко отиват в болница и умират...Ваксините са една измама и корупция на много много едро.Бонке ти колко дози си сложи????Децата си ваксинира ли?
Да, ваксинирани се разболяват и умират, но ПЕТ ПЪТИ по-рядко. От май насам КОВИД уби 15 хиляди българи, 14 хиляди от тях неваксинирани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е ясно и колко са с фалшиви сертификати. Ясна е само бройката на неваксинираните, и някаква част от ваксинираните реално не са.
предполагам едно 3-5% от ваксинираните са ваксинирани по бързата процедура... дано да се бъркам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеKогато ограниченията, заплахите и глобите не работят идва ред на показните екзекуции.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-60132765
""The organs are scarce, we are not going to distribute them to someone who has a poor chance of living when others who are vaccinated have a better chance post-surgery of surviving," said Dr Caplan."
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеBONI ти каза своята истина
"Всеки има своя истина - Това е чудесна епитафия за антиваксър."
А ти знаеш ли какво е "епитафия" ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗабравил си да добавиш че ваксинираните се заразяват и разнасят ковида.Ваксинираните също се разболяват тежко отиват в болница и умират...https://coronavirus.bg/bg/България: 21/1/2022: 94.19% от починалите 86 за деня не са ваксинирани 22/1/2022: 81.25% от починалите 32 за деня не са ваксинирани 23/1/2022: 76.78% от починалите 28 за деня не са ваксинирани 24/1/2022: 90.91% от починалите 132 за деня не са ваксинирани 25/1/2022: 83,56% от починалите 73 за деня не са ваксинирани
Коментар
-
Kогато ограниченията, заплахите и глобите не работят идва ред на показните екзекуции.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-60132765
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар