IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Attorney Reiner Fuellmich's Opening Statements @ Grand Jury, Court Of Public Opinion

    Коментар


    • Д-р Робърт Малоун отвърна на Daily Mail Online след неотдавнашна статия, написана на 2 февруари от „старши онлайн репортер“, „ Истината за противоречивите гости на Джо Роган ……“ Малоун поиска статията да бъде публично оттеглено с извинение. - 2

      11) „„Не е само ивермектин, а и хидроксихлорохин“, каза Малоун на Роган. „И само за да отбележа това, има добри моделиращи проучвания, че вероятно половин милион свръх смъртни случаи са се случили в Съединените щати чрез умишлено блокиране на ранното лечение от правителството на САЩ“.

      Освен това, що се отнася до ефикасността на хидроксихлорохин и ивермектин и излишните загубени животи, следващото резюме на централните факти и твърдения от текущо съдебно дело предоставя добър преглед на излишните смъртни случаи:
      • Към средата на юли 2021 г. COVID-19 причини над 5,6 милиона хоспитализации и около 600 000 смъртни случая в Съединените щати.
      • Според огромни данни от десетки проучвания и реална употреба, засвидетелствани от водещи световни учени и лекари, носители на Нобелова награда, широкото разпространение на две евтини и изключително безопасни лекарства, хидроксихлорохин и ивермектин, в комбинация с други лесно- достъпни лекарства, биха намалили хоспитализациите на COVID в САЩ с 87,6% ( https://www.ijirms.in/index.php/ijir...icle/view/1100 ) смъртността със 74,9% (същата справка).
      • Сред тези водещи световни учени са д-р. Питър Маккалоу, Пиер Кори, Робърт Малоун и Харви Риш, всички от които са широко публикувани, широко уважавани, висококвалифицирани експерти в своите области и всички са се съгласили да служат като експерти в този съдебен спор. Ние също така задържахме д-р Джоел Хей, експерт по икономика на здравеопазването, специализиран във фармацевтичната индустрия, за да изчисли щетите, понесени от щата Флорида и други щати в резултат на непредписването на тези лекарства.
      • Всеки един от тези научни експерти ще свидетелства и потвърди, че милиони хоспитализации и приблизително 75% или 450 000 от оценените 600 000 смъртни случая от COVID, биха били предотвратени, ако хидроксихлорохин и ивермектин бяха широко използвани за борба с пандемията.
      • Внедряването на тези безопасни и ефективни лекарства обаче би попречило на пускането на ваксини срещу COVID. Като въпрос на изрично законово законодателство съгласно 21 USC § 360bbb-3(c)(3), ваксините срещу COVID не биха могли да получат разрешения за спешна употреба, които са им били необходими, за да бъдат администрирани на обществеността, ако е съществувало някакво „адекватно, одобрена и налична алтернатива“ за „предотвратяване или лечение“ на COVID.
      • В резултат на това партии със собствени интереси във ваксините, които вече са събрали милиарди долари федерално финансиране и генерират десетки милиарди долари лично богатство за инвеститорите във ваксини, проведоха систематична, измамна, но много ефективна кампания за дискредитация хидроксихлорохин и ивермектин като лечение на COVID и за предотвратяване на широкото им използване за борба с пандемията.
      • Тази измамна кампания включваше:
      • а. съзнателното публикуване на неверни данни (по-късно оттеглени) в престижни медицински списания;
      • б. измамната конструкция на проектирани за неуспех проучвания, за които се твърди, че тези лекарства са опасни или неефективни при лечението и предотвратяването на COVID;
      • ° С. измамното, умишлено цензуриране на истинска информация относно тези лекарства от компании в социалните медии, чиито изпълнителни директори имат огромни финансови интереси в разработването на ваксини; и
      • д. издаването на неоснователни, фалшиви или подвеждащи директиви от федерални агенции, някои от които – като NIH, който е съсобственик на ваксината Moderna въпреки централната й роля в процеса на одобрение на ваксината – също имаха пряк паричен интерес в ваксини.
      • Всяко едно от изброените по-горе деяния е публично достояние, не подлежи на сериозни спорове.
      • Измамната кампания за осуетяване на употребата на хидроксихлорохин и ивермектин включва множество актове на телени измами, които заедно ясно установяват модел на рекетна дейност съгласно устава на RICO, който предизвиква трикратни щети съгласно 18 USC § 1964(c).
      • Сред частните лица, съучастници в тази измамна кампания, бяха производителите на разрешените от САЩ ваксини срещу COVID-Moderna, Pfizer и Johnson & Johnson, както и Merck, Bill Gates, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Glaxo Smith Kline, Wellcome Доверие и големи социални медийни платформи, на видно място сред които Facebook (чийто главен изпълнителен директор Марк Зукърбърг има огромни финансови интереси в компании за ваксини с печалба), всички от които потенциално ще бъдат посочени като обвиняеми. Други съучастници включват множество правителствени служители, включително медицински съветник на Белия дом и директор на NIAID Антъни Фаучи, изпълняващ длъжността директор на FDA Джанет Уудкок, бивш директор на операцията Warp Speed ​​Монсеф Слауи и Рик Брайт, бивш директор на Органа за напреднали биомедицински изследвания и развитие (BARDA) ,
      • Подобно на измамната кампания за прикриване на пристрастяващите и канцерогенни ефекти на никотина, измамната кампания за потискане на хидроксихлорохин и ивермектин като лечение на COVID не само доведе до отвратителен брой ненужни хоспитализации и смъртни случаи, но и незаконно накара щатите да поемат милиарди долара разходи за здравеопазване чрез Medicaid и Medicare.
      • Например, според предварителния анализ на нашия експерт-икономист, в резултат на измамното потискане на хидроксихлорохин и ивермектин, щатът Флорида вече е претърпял около 5,6 милиарда долара щети за разходи за здравеопазване, направени при лечение на болни или умиращи, Medicare и покрити с CHIP лица. Присъждане на щети в три пъти по RICO би увеличило тази цифра до 16,8 милиарда долара и това пропуска последващите щети като пропуснати данъчни приходи.
      • Историята ще запише неизползването на хидроксихлорохин и ивермектин срещу пандемията като една от най-големите трагедии и престъпления на нашата ера. Този съдебен процес ще бъде първа стъпка към държането на отговорност на отговорните и принуждаването им да платят за малка част от хаоса, който причиниха.
      Разочароващо е, че Daily Mail замества дезинформацията и слуховете за действителни медицински данни и установени факти в тази публикация. Разпространението на медицинска дезинформация застрашава живота на пациентите. В бъдеще Daily Mail ще бъде по-добре обслужван чрез наемане на опитни медицински писатели, когато преглежда информацията, предоставена от висококвалифицирани медицински и научни експерти.

      д-р Робърт У. Малоун
      Last edited by neon7; 07.02.2022, 02:02.

      Коментар


      • Д-р Робърт Малоун отвърна на Daily Mail Online след неотдавнашна статия, написана на 2 февруари от „старши онлайн репортер“, „ Истината за противоречивите гости на Джо Роган ……“ Малоун поиска статията да бъде публично оттеглено с извинение.

        Той обвинява DM в „разпространение на медицинска дезинформация“, което „застрашава живота на пациентите“, и добави, че в бъдеще Daily Mail ще бъде по-добре обслужван от „наемането на опитни медицински писатели“ и разбира се, вероятно всички ще се съгласим с него .

        Разочароващо е, че Daily Mail замества дезинформацията и слуховете за действителни медицински данни и установен факт в тази публикация, когато преглежда информацията, предоставена от висококвалифицирани медицински и научни експерти

        Д-р Малоун е лекар и учен, а също и създател на иРНК ваксината наред с други признания, въпреки това, журналист за Daily Mail, казва, че прави „фалшиви твърдения“

        Малоун казва, че авторът изглежда няма „официална медицинска или научна подготовка, или какъвто и да е предишен опит за докладване по научни или медицински въпроси“, чувствал се е квалифициран да се опита да опозори тези, които го правят.

        На 2 февруари 2022 г. The Daily Mail публикува статия, автор на Хариет Александър, В заглавието на статията г-жа Александър твърди, че тя и Daily Mail представляват „Истината за противоречивите гости на Джо Роган“
        „Текстът на статията включва множество лъжи и дезинформация“, казва Малоун и е писал до редакторите на Daily Mail, за да им каже това, а също така е поискал статията да бъде оттеглена публично с извинение за стартиране.

        Daily Mail изигра огромна роля в разпространението на дезинформация относно COVID-пландемията, поради което те са съучастници в насърчаването на страха, който от своя страна е отговорен за: разделението в страната, безсмислените и вредни ограничения и правила и в крайна сметка за настояват за смъртоносен удар, всичко това чрез тяхната позорна пропаганда.

        Техните лъжи и пропаганда трябва да бъдат разобличени и поставени под въпрос, а публичните извинения вече трябва да са нещо обичайно за повечето от МСМ.

        Да, изобщо не е вероятно да видим това, но можем да направим всичко възможно да споделим противоположната, експертна страна на монетата и в този случай всички можем да споделим писмото от д-р Робърт Малоун с вероятността, че Дейли Мейл не го правят.

        Писмо по-долу от Substack на Робърт Малоун Уважаеми редактори, Daily Mail

        Пиша, за да поискам публично оттегляне с извинение за многобройните фалшиви изявления, направени от Хариет Александър и The Daily Mail. Тези неверни твърдения включват следното:

        1) „На 10 януари повече от 250 лекари подписаха отворено писмо до Spotify, озаглавено: „Призив от световната научна и медицинска общност за прилагане на политика за дезинформация.“ Малцинство от тези подписали се бяха лекари, а мнозинството бяха включени в тях. медицински сестри, стажанти и подкастъри. За разлика от това, Международният алианс на лекарите и медицинските учени (за който служим като президент) има над 17 000 валидирани подписали декларацията на лекаря и всички са лекари и медицински учени

        „Той е роден в Калифорния лекар, който е пионер в тРНК ваксините. Той описва себе си като дърводелец и земеделски работник от Калифорния, който започва да изучава наука и става пионер в технологията за иРНК ваксини.” Това е умишлено грубо погрешно представяне на моите квалификации, които са лесно достъпни (включително издадените патенти за иРНК и ДНК ваксини) на

        Google Scholar https://www.rwmalonemd.com/general-4 ,

        Оригинални данни, бележки, патенти, ранни документи, лабораторни бележки, бележки от срещи, разкрития на патенти и още лабораторни книги, разкрития тук .

        и приложени документи: RW Malone, MD Bio sketch , and RW Malone MD, CV

        3) Този цитат е неточен; „Аз бях човекът, който за първи път придоби (хидроксихлорохин), защото имах китайски връзки“, каза Малоун на Роган. Това, което казах, беше, че бях първият, който получи протокола за лечение от Китай. Във връзка с това, видео документация за усилията на директора на BARDA д-р Рик Брайт и изпълняващия длъжността директор на FDA д-р Джанет Уудкок за потискане на амбулаторния достъп до хидроксихлорохин .

        4) По отношение на активността както на ивермектин, така и на хидроксихлорохин, препращам г-жа Александър към отличното резюме, разработено от главния прокурор на щата Небраска по тази тема . Тази скорошна статия за употребата на ивермектин също е полезна.

        5) Резюме на проучванията, показващи, че естественият имунитет е по-добър от имунитета, предизвикан от ваксина

        6) „Има изолирани съобщения за първоначално неправилно класифицирани смъртни случаи, но няма доказателства за широко разпространена фалшификация на данни, както твърди Малоун.“ Това е невярно твърдение и представлява слух, който не е подкрепен с доказателства от г-жа Александър. За разлика от тях, CDC и д-р Дебора Биркс признаха тази погрешна класификация, която представлява широко разпространена фалшификация на смъртни случаи поради COVID-19 . Доказателство за фалшифициране на данни от Министерството на отбраната относно тези данни ( https://rumble.com/vtiqyu-leaked-database-shows-us-military-disease-skyrocketing-after-covid-19-ino.html ) предстои и ще бъде пуснато скоро.

        7) По отношение на честотата на хоспитализиран миокардит при юноши, най-изчерпателното проучване е озаглавено „Епидемиология на острия миокардит/перикардит при юноши в Хонг Конг след ваксинация в Комирнати“ и действително демонстрира честота от приблизително 1 на 2700 момчета. Това проучване може да бъде намерено тук Но ако някой желае да преследва НЯКОИ от другите нежелани реакции на тези ваксини, ето още много рецензирани от партньорите препратки .

        8) „Докато има законова сива зона за задължителни ваксини, разрешени за употреба при спешни случаи, фирмите, работодателите и държавните правителства обикновено имат правомощията да изискват ваксинация, казват експертите.“ Това твърдение лесно се доказва, че е невярно и представлява неприписани слухове. Множество дела на федералния и Върховния съд отхвърлиха незаконните мандати на Байдън, а множество допълнителни дела остават висящи.

        9) „Експертите по психология казват, че няма подкрепа за теорията за „психозата“, описана от Малоун.“ Отново слухове и очевидно фалшиви. Един такъв „експерт“, цитиран от AP , участва активно в „подтикване“ на британското население и в момента се провеждат изслушвания във Великобритания относно това. Въпросното академично изследване вече е публикувано от професор д-р Матиас Десмет в неговата книга „ Психологията на тоталитаризма “ (De Psychologie van Totalitarisme, на холандски, в процес на превод на английски). Тази научна работа е изградена върху над 200 години академична работа. Моля, прочетете и тази подгрупа за масовото формиране, която има много препратки, вградени в текста .

        10) „Няма данни, които да подкрепят твърдението му, че ваксината убива повече възрастни, отколкото спасява.“ Недокументирани слухове. Има множество проучвания, не последното от които включват нарастващия брой актюерски доказателства и последните данни на DoD от базата данни DMED, предоставени от служители на DoD, които подават сигнали за сигнали. Важно е да запомните, че трябва да използвате таблици за стратификация по възраст, когато разглеждате тези данни. Колко млади, здрави, нормални живота са били загубени в сравнение с колко възрастни и затлъстели живота са спасени?......................
        https://rwmalonemd.substack.com/p/th...y-mail-article

        Last edited by neon7; 07.02.2022, 02:09.

        Коментар


        • Междувременно в Канада:





          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

            Кое в "Омикрон" не разбра? Гледам тридневната усредена статистика на починалите за вчера: 79 - България, 70 - Израел.
            Това при тяхното здравеопазване, техния начин на живот, тяхната демографска структура и при едва 30% по-голямо население.
            На всичкото отгоре Омикрон им е най-тежката вълна, като още миналата седмица взе първенството по смъртност.
            Като му подаваш реплики, само го улесняваш да си изпълни норматива. За да лапне, някой и друг цент.
            За.би го да се мъчи. Сам да си измисля каква глупост и лъжа, да изтърси.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

              Е, каква е ползата, да доживея до 100 за да получа тогава възмездие ли? Слаба ракия е твоят човек с мълниите.
              Ще го получиш точно когато най малко го очакваш

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение


                явно не осъзнаваш, че в българия всеки ден е Чернобил

                Как да осъзнавам като просто не е така? По света е пълно с места с по-лоша храна и по-мръсен въздух и въпреки това по-малко рак.

                А по времето на Чернобил и особено през десетилието преди това въздухът, поне в София беше абсолютно отвратителен.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                  Не бързай има време.
                  Е, каква е ползата, да доживея до 100 за да получа тогава възмездие ли? Слаба ракия е твоят човек с мълниите.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                    Ако от алчност се хващаше рак, досега десет пъти да ме е хванал. Да не споменавам за ниския морал

                    Уви, поколенията които помнят Чернобил са прокълнати и докато не изчезнат по исторически причини ще си бъдем първенци в рака.
                    са, самоиронията е хубаво нещо - получаваш "+"

                    иначе - пълни глупости
                    явно не осъзнаваш, че в българия всеки ден е Чернобил (независимо кой го помни или е чувал/гледал нещо)

                    всеки божи ден ние ЯДЕМ, ПИЕМ И ДИШАМЕ КАНЦЕРОГЕННИ ЛАЙНА в огромни количества (са, ти сигур' акаш теменужки и т'ва не важи за теб, ама имам лоши новини за теб...) .... и това поради ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ И ЛИПСА НА МОРАЛ....
                    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                      Ако от алчност се хващаше рак, досега десет пъти да ме е хванал. Да не споменавам за ниския морал

                      Уви, поколенията които помнят Чернобил са прокълнати и докато не изчезнат по исторически причини ще си бъдем първенци в рака.
                      Не бързай има време.Ако наистина си алчен няма да ти се размине..Ще се убедиш че Природата не греши

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

                          АЛЧНОСТ И НИСЪК МОРАЛ, затва живеем зле и МРЕМ, КАТО МУХИ (не само от КОВИД)

                          за миналата година - +30 000 новодиагностицирани с рак....

                          Ако от алчност се хващаше рак, досега десет пъти да ме е хванал. Да не споменавам за ниския морал

                          Уви, поколенията които помнят Чернобил са прокълнати и докато не изчезнат по исторически причини ще си бъдем първенци в рака.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Ето ти фактите, но това за теб пак ще бъде сложно
                            .
                            Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели
                            Bulgaria 28,0% 144 684 4 913 3,4%
                            Израел 67,0% 336 995 980 0,3%
                            Кое в "Омикрон" не разбра? Гледам тридневната усредена статистика на починалите за вчера: 79 - България, 70 - Израел.
                            Това при тяхното здравеопазване, техния начин на живот, тяхната демографска структура и при едва 30% по-голямо население.
                            На всичкото отгоре Омикрон им е най-тежката вълна, като още миналата седмица взе първенството по смъртност.
                            Last edited by Tepxi; 06.02.2022, 19:07.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                              Дайте да видим какво стана с Израел, те защо карат Омикрон толкова тежко, това тяхното Омикрон ли е въобще и защо при толкова бустерирани имат такива резултати?
                              Ето ти фактите, но това за теб пак ще бъде сложно
                              .
                              Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели
                              Bulgaria 28,0% 144 684 4 913 3,4%
                              Израел 67,0% 336 995 980 0,3%

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

                                АЛЧНОСТ И НИСЪК МОРАЛ, затва живеем зле и МРЕМ, КАТО МУХИ (не само от КОВИД)

                                за миналата година - +30 000 новодиагностицирани с рак....
                                Да де, ама после идва барбарона с данните за починали от Ковид отделения с кофа за пикаене на средата на коридора и регистратури, където искат ЛК на умираща жена и казва "Мрете, щото не сте ваксинирани". Пък защо другите неваксинирани не мрат така - тишина и мълчене.

                                Само в България интубация = смърт.
                                Само в България имаше такъв умопомрачителен процент починали в болниците още преди въобще да има ваксини.
                                Само в България дори жалките позитиви на ваксините бяха пропиляни, като се ваксинираха младите, купонясващите, пътуващи и спортуващите, а старите и рисковите си седят небоцнати и до ден-днешен.

                                Значението на ваксинацията е пренебрежително малко и дори нашите целувачи на дупета го признаха. Но, като наляхме толкова милиони за физиологичен разтвор с шумна реклама, поне да го бяхме боднали където трябва. Сега ресторанти, барове и дискотеки се пръскат от ваксинирани, които биха изкарали Омикрон като хрема, а зеления сертификат не важи за хранителни магазини и градски транспорт - единствените места, които пенсионерите посещават.

                                Както и да е, дъвчем една и съща тема. Дайте да видим какво стана с Израел, те защо карат Омикрон толкова тежко, това тяхното Омикрон ли е въобще и защо при толкова бустерирани имат такива резултати?

                                Коментар

                                Working...
                                X