IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "80% of serious COVID cases are fully vaccinated' says Ichilov hospital director. Vaccine has "no significance regarding severe illness," says Prof. Yaakov Jerris.

    Israel National News INN 03.02.2022

    Коментар


    • Пандемия на напълно ваксинираните в Австралия | 4 от всеки 5 смъртни случая от Covid-19 са сред напълно ваксинирани според официалните правителствени данни

      Австралия е в разгара на „Пандемия на напълно ваксинираните, с 9 на всеки 10 случая на Covid-19 и хоспитализации и 8 на всеки 10 смъртни случая между 26 ноември 21 и 15 януари 22 януари, регистрирани като сред тройните/ двойно ваксинирано население.

      Според официални данни, в Нов Южен Уелс (NSW), Австралия, потвърдените случаи на Covid-19 са се увеличили десетократно от средата на декември 2021 г., счупвайки рекордите за броя на потвърдените случаи в региона от първия удар на Covid-19 през март 2020 г. . На 14 декември, 21 декември, NSW регистрира 1347 случая за един ден. Но бързо напред един месец и можем да видим, че държавата регистрира 48 133 случая за един ден на 14-ти 22 януари.

      Същото може да се каже и по отношение на смъртните случаи от Covid-19. От новата година смъртните случаи скочиха до най-високите нива, наблюдавани през цялата пандемия.

      На 29 декември, 21 декември, NSW регистрира само един смъртен случай от Covid-19, но бързо напред към 17-ти 22 януари и откриваме, че щата NSW регистрира 36 смъртни случая от Covid-19 за един ден, най-високият брой регистриран до момента.

      Но не неваксинираното население е това, което отчита рекордния брой случаи на Covid-19 и смъртни случаи, а напълно ваксинираните.


      Правителството на NSW публикува седмичен седмичен доклад за наблюдение на Covid-19, последният от който беше публикуван на 4 февруари 22 , съдържащ данни за случаите на Covid-19, хоспитализации и смъртни случаи според статуса на ваксинация до 15 януари 2022 г.

      Страница 9 от доклада ( намерена тук ) ни показва броя на случаите на Covid-19 според статуса на ваксинация и разкрива, че откакто се твърди, че Omicron е открит, има общо 450 603 потвърдени случая сред всички, отговарящи на условията за ваксинация (възраст 12+) в NSW, Австралия.

      И шокиращите 372 912 от тези случаи са регистрирани като сред двойно ваксинирано население,
      Други 4458 случая са потвърдени сред частично ваксинираните, а 55 697 случая са потвърдени сред неваксинираните. Но с потвърдените 17 350 случая сред тройно ваксинираните, това доказва, че няма значение колко удари ще получите, те просто няма да направят нищо, за да предотвратят инфекция или предаване на Covid-19.

      Това означава, че между 26 ноември 21 и 8 януари 22 януари ваксинираното население представлява 88% от случаите на Covid-19 в NSW, Австралия.

      Страница 9 от доклада ( намерена тук ) също ни показва броя на хоспитализациите Covid-19 по статус на ваксинация и отново откриваме, че огромното мнозинство са били сред ваксинираното население.

      Според доклада между 26 ноември и 21 ноември и 15 януари, 22 януари е имало 4 941 хоспитализации Covid-19 в NSW, Австралия.

      От тях двойно ваксинираните представляват плашещите 3912, частично ваксинираните са 118, а неваксинираното население е само 679. Тройно ваксинираното население също представлява 238 хоспитализации, което доказва, че няма значение колко дози сте получили, ваксината за Covid-19 просто няма да ви предпази от хоспитализация.

      Това означава, че ваксинираното население представлява 87% от хоспитализациите с Covid-19

      За разлика от Обединеното кралство, където известни личности и политици са успели да направят неверни твърдения относно ваксинационния статус на по-голямата част от пациентите с Covid-19 в интензивното отделение поради липсата на данни, правителството на NSW любезно информира обществеността за броя на Covid-19. 19 пациенти в интензивно отделение и техният ваксинационен статус.

      Страница 9 от доклада ( намерена тук ) ни показва, че между 26 ноември и 21 ноември и 15 януари, 22 януари е имало 429 пациенти, отговарящи на условията за ваксинация, които са били в интензивно лечение с Covid-19, и отново огромното мнозинство са били ваксинирани.
      Напълно ваксинираните са 314 от тези пациенти в интензивно отделение, докато частично ваксинираните са 17, тройно ваксинираните са 20, а неваксинираните са само 55.

      Това означава, че между 26 ноември 21 и 15 януари 22 януари ваксинираната популация съставлява 82% от всички пациенти с Covid-19 в интензивното отделение.

      Най-накрая стигаме до смъртните случаи от Covid-19. Страница 9 от доклада ( намерена тук ) разкрива броя на смъртните случаи от Covid-19 между 26 ноември и 21 ноември и 15 януари, 22 януари по статус на ваксинация, като общо има общо 222 смъртни случая.
      И отново, според доклада на правителството на NSW, напълно ваксинираните представляват по-голямата част от смъртните случаи, регистриращи общо 149, като още 9 смъртни случая са регистрирани сред частично ваксинираното население, 11 смъртни случая сред тройно ваксинираните и само 21 смъртни случая са регистрирани сред неваксинираното население.

      Това означава, че между 26 ноември 21 и 15 януари 22 януари ваксинираното население представлява 76% от всички смъртни случаи от Covid-19 и също така доказва, че няма значение колко дози ще получите, инжекцията за Covid-19 просто не ви предпазва от смърт, всъщност изглежда, че това може да влоши шансовете ви още повече.

      В Австралия ваксинацията беше обявена като решение на „пандемия, която никога не е била“. Сега изглежда, че тази пандемия тепърва започва и в голяма степен е пандемия на напълно ваксинираните.
      https://dailyexpose.uk/2022/02/08/au...-vaccinated-2/
      Last edited by neon7; 08.02.2022, 19:05.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

        Кажи след колко месеца ще се гътна от тея болести дето си ги изброил?
        Стискам ти палци да се не гътваш - аз да не съм барбито, че да злобея над човешкото нещастие ...https://twitter.com/hashtag/VaccineS...=hashtag_click... ясно е, че не вярваш в новата ПФАЙЗЕРСКА "НАУКА" и залагаш на добрият стар природен имунитет ... уууу антиваксър такъв

        А сега по темата за конвоя на свободата в Отава:
        1. След като Трюдо разпореди на бензиностанциите да не зареждат 50,000 камиона по пътя им към Отава.
        2. След като полицията масово започна да арестува хората които по пътя на шофьорите ги снабдяваха с гориво и храна.
        3. След като правителството разпореди, а GoFundMe ОТКРАДНА 9 милиона долара дарени за подкрепа на протеста от редовите канадци: https://www.zerohedge.com/political/...essure-trudeau
        4.След като впрегнаха цялата продажна медийна машина за да опорочи протеста на шофьорите: https://jimbovard.com/blog/2022/02/0...my-number-one/
        5. След като страхливият Трюдо изигра поредна сценка че уж е болен от ковид: https://twitter.com/Daganerabus03/st...441858/photo/1
        6. След като кмета на Отава въведе извънредно положение и полицейски час в града: https://news.yahoo.com/ottawa-declar...131129488.html

        Крайният ефект е, че протеста на канадските шофьори вече става общо планетен https://truth11.com/2022/01/29/truck...und-the-world/
        Last edited by vgc; 08.02.2022, 18:58.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

          "Ако не е ваксиниран, не може да стои до мен. Не мога да допусна да ме зарази."
          Нали е ваксиниран, защо е този страх

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
            Не бе, и той гъзодавче се оказва. За пари.
            Това означава дърта педерастска курва. Лиже миризливия кур всекиму за пари.
            Друго вече не му е останало да прави и вече не е мъж, скапанякът.
            Tоя пьк идиот от коя дупка изпьлзя !?! Модератори, SOS !

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

              Ристьо още не е разбрал, че туй са генни терапии. Проз, проз колкото си иска.
              Не бе, и той гъзодавче се оказва. За пари.
              Това означава дърта педерастска курва. Лиже миризливия кур всекиму за пари.
              Друго вече не му е останало да прави и вече не е мъж, скапанякът.
              Last edited by Хараламп; 08.02.2022, 16:02.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

                "Вече съм си поставил три дози, взимам и други медикаменти. "
                "Ако не е ваксиниран, не може да стои до мен. Не мога да допусна да ме зарази."
                "Преди 10-12 години ходих много по Африка и съм си бил ваксини. Нещо да ми има? Искам да пътувам, да знам, че когато седна някъде, няма как да заразя друг. "




                Ама, каква е тая дезинформация - нямало как да зарази друг, а всичкото наука казва обратното..
                Поне можем да предположим какво щеше да направи Бай Ганьо, ако живееше днес - щеше да е с максималния брой бустери и маски, нямаше да излиза от тях и нямаше да допуска неваксинирани до себе си.
                Ристьо още не е разбрал, че туй са генни терапии. Проз, проз колкото си иска.

                Коментар



                • "Вече съм си поставил три дози, взимам и други медикаменти. "
                  "Ако не е ваксиниран, не може да стои до мен. Не мога да допусна да ме зарази."
                  "Преди 10-12 години ходих много по Африка и съм си бил ваксини. Нещо да ми има? Искам да пътувам, да знам, че когато седна някъде, няма как да заразя друг. "





                  Ама, каква е тая дезинформация - нямало как да зарази друг, а всичкото наука казва обратното..
                  Поне можем да предположим какво щеше да направи Бай Ганьо, ако живееше днес - щеше да е с максималния брой бустери и маски, нямаше да излиза от тях и нямаше да допуска неваксинирани до себе си.

                  ПП. Върнах се, само за да добавя, че също така най-вероятно щеше да виси и да поства по цял ден по форумите срещу простите антиваксъри.
                  Чувствам се като миналата година - щастлив, радостен и здрав
                  Last edited by perin; 08.02.2022, 15:37.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                    Кажи след колко месеца ще се гътна от тея болести дето си ги изброил?
                    По-скоро отколкото от настинка....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

                      Ако все още ти харесва адреналина от садистичната пфайзерска рулетка, то точно сега е момента да си боднеш едно бустерче. После по ред на номерата да преброиш статистически с какво си се сдобил: инфарктче, инсултче, белодробна емболия, ампутация на крайник или далеч по-лекият за преглъщане генетично посаден пфайзерски Хив ...

                      Ако ли пък шест месеца по-късно мозъкът ти започва да се отърсва от пфайзерският буламач, то ето едно четиво за пробуждане на свободна мисловна дейност: https://www.theepochtimes.com/how-an...a_4213518.html

                      В превод на български: https://www-theepochtimes-com.transl..._x_tr_pto=wapp



                      Подробности в публикацията или си намерете сами информацията през www.DuckDuckGo.com
                      Кажи след колко месеца ще се гътна от тея болести дето си ги изброил?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                        За протокола имам 2 дози Файзер слагани преди малко повече от 6 месеца.
                        Ако все още ти харесва адреналина от садистичната пфайзерска рулетка, то точно сега е момента да си боднеш едно бустерче. После по ред на номерата да преброиш статистически с какво си се сдобил: инфарктче, инсултче, белодробна емболия, ампутация на крайник или далеч по-лекият за преглъщане генетично посаден пфайзерски Хив ...

                        Ако ли пък шест месеца по-късно мозъкът ти започва да се отърсва от пфайзерският буламач, то ето едно четиво за пробуждане на свободна мисловна дейност: https://www.theepochtimes.com/how-an...a_4213518.html

                        В превод на български: https://www-theepochtimes-com.transl..._x_tr_pto=wapp

                        Как адвокат и оцеляла от Холокоста спряха паспортите за ваксина в Ориндж Каунти, Калифорния

                        Калифорния и Ню Йорк бяха първите области в страната, които предприеха стъпки към паспорти за ваксини миналата година. Ню Йорк го приложи , но Ориндж Каунти не го направи, благодарение на усилията на адвоката по правата на човека Лий Дъндас и оцелялата от Холокоста Вера Шарав.

                        Дъндас ръководи някои от най- забележителните усилия на нацията за противодействие на мандатите за ваксини , които мнозина смятат за противоконституционни и посегателстващи над гражданските свободи. Тя изигра ключова роля в предотвратяването на това, което тя смята за рамка от нацистки тип „покажи документите си“.
                        ...

                        Противниците на Дъндас се присмиваха на сравнението на паспорта на ваксината с Варшавското гето и в този момент, когато бордът продължи да я игнорира, тя осъзна, че тя не е най-добрият оратор за този аргумент. След това тя се свърза с оцелялата от холокоста Вера Шарав.

                        Когато Шарав беше информирана за дневния ред на паспортите на ваксините, тя каза на Dundas: Уау, това е нацистки план.Точно по този начин Хитлер започна да ловува моите хора."
                        ...
                        Подробности в публикацията или си намерете сами информацията през www.DuckDuckGo.com
                        Last edited by vgc; 08.02.2022, 14:42.

                        Коментар


                        • Май се ваксинирах с омникрона

                          Карам нещо леко - омникрон, настинка, сезонен грип. Най-вероятно първото или второто. Самоизолирах се и те така.

                          Преди пусках едно изследване от УК - 75% от хората не могат да кажат дали е настинка или омникрон. Аз също не мога да кажа - понеже имам леко неразположение, леки болки в мускулите и леки болки в гърлото - нямам температура, нямам сополи, нямам кашлица за сега.


                          За протокола имам 2 дози Файзер слагани преди малко повече от 6 месеца.

                          Коментар


                          • От януари 2020 до днес 8/2/2022
                            .
                            Държава Заболели / 1 М Умрели / 1 М Умрели / Заболели Население
                            1 Bulgaria 146,175 4,945 3,4% 6,864,701
                            22 Russia 88,897 2,301 2,6% 146,034,639
                            23 France 317,601 2,029 0,6% 65,504,727
                            24 Spain 222,203 2,021 0,9% 46,783,769
                            29 Sweden 224,291 1,583 0,7% 10,200,061
                            33 Switzerland 276,758 1,474 0,5% 8,755,923
                            .
                            при фалшиви данни за Русия

                            П.П. За математика не се тревожа, щом е ваксиниран След 3 дни ще е като нов
                            Last edited by barbaron; 08.02.2022, 12:25.

                            Коментар


                            • За съжаление е такава графиката..
                              Last edited by mibova; 08.02.2022, 08:07.

                              Коментар


                              • Чудна работа, защо в България Умрели / Заболели е 10 пъти по-голяма от тази във Франция?
                                Не може да е само от здравната система, преди КОВИД не беше 10 пъти !?!
                                Дали не е благодарение на антиваксърите?

                                .
                                Дата Заболели (ср.7 д) / 1 М Умрели (ср.7д) / 1 М Умрели / Заболели Умрели / 1 М В критично състояние/ 1М
                                България 30/11/2021 2 273 119 4 120 105
                                10/12/2021 1 773 106 4,7% 4 275 94
                                ваксинирани 20/12/2021 1 471 78 4,4% 4 401 74
                                29,20% 30/12/2021 1 534 65 4,4% 4 486 67
                                10/01/2022 4 495 70 4,6% 4 594 71
                                20/01/2022 7 572 86 1,9% 4 722 79
                                30/01/2022 8 970 72 1,0% 4 830 74
                                07/02/2022 7 500 91 1,0% 4 945 91
                                69 825
                                Франция 30/11/2021 3178 7 1 818 24
                                10/12/2021 5074 13 0,4% 1 835 38
                                ваксинирани 20/12/2021 5653 16 0,3% 1 859 46
                                79,30% 30/12/2021 11244 19 0,3% 1 884 51
                                10/01/2022 19821 23 0,2% 1 915 51
                                20/01/2022 34207 24 0,1% 1 952 59
                                30/01/2022 36116 30 0,1% 1 994 57
                                07/02/2022 25397 30 0,1% 2 029 56
                                69 211
                                Last edited by barbaron; 08.02.2022, 08:04.

                                Коментар

                                Working...
                                X