IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

    От първия ден ми направи впечатление как огромната мощна пропагандна машина превключи
    Не ти ли хрумвало че приключи защото ковид свърши? И защото война в Европа е изключително и епохално събитие, особено когато едната страна има ядрено оръжие.
    Last edited by RUBLA; 19.03.2022, 11:51. Причина: Спазвайте добрия тон!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение


      ТОВА ЗА МЕН Е ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ.
      От едната страна увололнили две сестри, а от другата на 20 им отсекли главите. Разлика не виждате

      Коментар


      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


        Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.
        Ти не виждаш ли, че проваксърската пропаганда и антипутинската са едно и също нещо. Наричам ги така не защото съм антиваксър или пропутинец, а защото така е обявена самата пропаганда. Така предпоставят картината да изглежда черно-бяла, за да може да бъде манипулирана по-лесно. За една черно-бяла картина ползваш светлосенки и никакви бои. Тук малко светлина, там малко мрак и правиш игри на сенките - едни несъществуващи в действителността образи. Виждал ли си домашни котки как гонят образите от светлосенките? Такива образи владеят умовете на хората. За мен е странно как хора, които в тази тема заемаха ясни антипропагандни позиции, се оказаха в плен на същата тази пропаганда в темата за войната с Украйна. Вероятно нещо се е прекършило в тях. Помня пропагандата от съветски времена, когато бяхме от другата страна. И оставам втрещен, че и отсам тя има същото уродливо лице, че и повече, като се има предвид още по-мощната инструментална съоръженост. Имаме късмета, че можем да направим сравнение. За западния човек това е невъзможно, ние сме тези, които могат да бъдат свободни.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


          Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.
          От първия ден ми направи впечатление как огромната мощна пропагандна машина превключи от непрекъснато, ежедневно и ежечасно пропагандиране на КОВИД псевдоваксините към абсолютно идентично по интензитет и дизайн пропагандиране на ПУТИН ЛОШ. От непрестанни пространни анализи на върховните качества на инжекциите, сълзливи съчинени истории на лоши антиваксъри, които със сетни сили посягат с трепереща ръка към инжекцията на файцър, сега са непрестанни анализи на ситуацията, написани в същия манипулативно-убеждаващ стил, и сълзливи истории на жертви от войната, които вече няколко пъти се доказаха като съчинения с платени актьори. Междувременно, както беше абсолютно, напълно недопустимо да се коментира и показва КАКВОТО И ДА Е, ако противоречи на платената манипулативна пропагандна нишка за псевдоваксините - никога не се показаха сълзливите разкази на убитите и осакатените от експерименталните препарати, никога не се показа гледна точка на лекари и учени, които се съмняват в качествата им! - сега пък е напълно недопустимо да се покажат сълзливите разкази на доброволци, едва оцелели в месомелачката и криещи се от украинските си побратими, за да успеят да се измъкнат от капана. Или жертвите от Донбас, които може да са невинни граждани, убити от бомба, но не са от ПРАВИЛНИТЕ убити, които единствено могат да бъдат показвани и ожалвани в медиите. За мен е безкрайно показателно как работи медийната пропаганда, и също е много интересно как превключи 100% от едната тема към другата, и също ми е напълно ясно че тези, които две години нагло и безсрамно ме лъжат за всичко свързано с КОВИД истерията, и особено нагло, безсръмно, безсъвестно и безпощадно ме лъгаха за вредните, безполезни, убийствени псевдоваксини, сега със сигурност нито ми мислят доброто с новата пропаганда и манипулация, нито са от страна, която е "добра" или "правилна". Та връзка си има, много дебела и здрава, ако отказвате да я видите и да я обмислите, това е друг въпрос.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


            Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.
            западната помийна пропаганда е МНОГО ХУБАВА. От нея станахме 6 млн при 2млн пенсионери 1млн търтеи и 1млн други етноси.
            западната помийна пропаганда УБИ 6 МЛН с изкуствено създадения КОВИД. Уби СВОБОДАТА - "западните ценности"
            Построи концентрационни лагери - по големи от нациските в цял свят. Започна и СВОБОДНИ хора да вкарва там.
            Във ВМА освободиха всички сестри и доктори които отказаха да се факсинират. В моето отделение (че съм там по 3-4 пъти годишно, общо 18 пъти) липсват 2 сестри и 1 лекар).
            ТОВА ЗА МЕН Е ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ.
            Last edited by RUBLA; 19.03.2022, 11:57. Причина: Спазвайте добрия тон!
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              непрекъснати лъжи и пропаганда около конфликта Русия-Украйна

              Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.

              Коментар


              • Докато вие бяхте разсеяни с Русия и Украйна, австралийското правителство публикува данни, потвърждаващи, че напълно ваксинираните сега представляват 9 на всеки 10 смъртни случая от Covid-19; някои са "четворно" ваксинирани
                Основният медиен разказ в Австралия премина от непрекъснати лъжи и пропаганда около Covid-19 към непрекъснати лъжи и пропаганда около конфликта Русия-Украйна, точно както се случи в Обединеното кралство. Доказвайки, че правителствата и техните пропагандни машини в „Западния свят“ работят в синхрон, за да кажат на обществото какво да мисли и кога да го мисли.
                Но може да има и друга причина, поради която медиите в Австралия са избрали да прикрият финансовия крах и кризата с разходите за живот с лъжи, че виновен е единствено Владимир Путин, вместо безмилостно да налагат експериментална генна терапия, която не предотвратява инфекция или предаване на вируса Covid-19.
                И тази причина може да има нещо общо с последните официални данни за смъртните случаи от Covid-19 според статуса на ваксинация. Защото тези цифри показват, че напълно ваксинираното население в Австралия сега представлява 9 на всеки 10 смъртни случая от Covid-19, а някои от тези, които за съжаление са загубили живота си, са получили четири дози ваксина срещу Covid-19.

                Става за УБИЙСТВО - 9/10 са овапцаните смъртници
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Ами ше четеш, я!

                  Ама иначе цитирахте мангъра като библията, че ковида свършвал с о-макароня!

                  https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...emiiata.512424
                  Въпросът е че с ваксина не свършва както е редно ако тази течност беше ваксина :-) , а тя дори и за лекарство не става... Виж за отрова е дискусионно :-).
                  Това за фанфарите по телевизора как течността била спасението.... Ами не е....
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.03.2022, 13:48.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

                    Това и мен доста ме притеснява. Понеже не знаят какво да правят ще направят каквото знаят и ще бухнат по още един бустер на населението.
                    Еми, има една приказка внимавай какво искаш, че да не земе да стане....
                    https://dnes.dir.bg/svyat/moderna-po...hki-palnoletni
                    Явно ваксиналният терор няма да намалее, а по документите долу имаме и първият кандидат за световен император.... не е Путин....:–)
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.03.2022, 13:44.

                    Коментар


                    • Не пипай тази книга!

                      https://drive.google.com/drive/mobil...ng​​​​

                      Коментар


                      • С 3 бустера

                        https://www.facebook.com/10001780864...88417556101326
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          Не!

                          А че не трябва да се бърза с надуването на фанфарите.

                          Особено като се развяваш по телевизиите и плямпаш, защото после сериозно олекваш.

                          Ама мангъра си има своите фенове, а на тях не им пречат излагациите му.......

                          Не им създават никакъв дискомфорт.
                          Така написано е друго, иначе звучеше злорадо. Доц. Мангъров може би е имал предвид край на тежката фаза. Все пак настоящият вариант има много по - лека симптоматика, което значително облекчава натиска върху здравната ни система, а и маалко ако се намали психонатиска по медиите нещата ще се успокоят. Просто мнение, изградено на база опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                            Това как да го разбираме? Като твоя лична, малка победа над тези, които не искаме да се ваксинираме или имаш предвид нещо друго?
                            Не!

                            А че не трябва да се бърза с надуването на фанфарите.

                            Особено като се развяваш по телевизиите и плямпаш, защото после сериозно олекваш.

                            Ама мангъра си има своите фенове, а на тях не им пречат излагациите му.......

                            Не им създават никакъв дискомфорт.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Ами ше четеш, я!

                              Ама иначе цитирахте мангъра като библията, че ковида свършвал с о-макароня!

                              https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...emiiata.512424
                              Това как да го разбираме? Като твоя лична, малка победа над тези, които не искаме да се ваксинираме или имаш предвид нещо друго?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                                Чух преди дни за нов щам - делтакрон (боза, получена в резултат от смесване на делта + о-микрон). Тамън уж се поуспокоиха нещата с тъпия ковид и пак ни спретнаха изненада.
                                Ами ше четеш, я!

                                Ама иначе цитирахте мангъра като библията, че ковида свършвал с о-макароня!

                                https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...emiiata.512424

                                Коментар

                                Working...
                                X