Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
от друг щам преди 5 години.Имах близки които се сетиха че са го изкарали и тях не ги хвана въобще.Беше много тежък грип но мен ме хвана, 40 градуса температура, една седмица. Коментирахме че те като са карали онзи преди 5 години , мислех си като мен тежко..обаче те помнеха и казваха че е бил много лек грип. После познати също им беше направило впечатление и като нас са си спомнили кой е карал онзи грип преди 5 години. Наистина абсолютно точно, който го е изкарал не се разболяваше от този тежкия. Някой нещо в областта на вирусологията тогава в България може би е открил и използваха че могат да правят точна статистика. Да не казвам голяма дума, но ако има кой да го направи за ковид има шанс да открият вируса който да прави стабилен и имунитет срещу него и може да е нещо което се прекарва много леко. Интересното в това което казвам е че става въпрос за грип, а както знаем имунитета от съвременните грипни ваксини е вятър и мъгла, но те и антибиотиците са вятър и мъгла. Медицината обаче има възможности много по големи от на тези ваксини, едната от които май я прави фирма за шампоани и сапуни.
Коментар