IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • neon7, възможно е голям процент от лекарствата да са такива - без ефект или незначителен, а може и да имат странични ефекти по големи от желаните. Не виждам какво може да се направи. Може да има човек здравословен проблем, който някой да може да излекува но докато попадне на този някой да е направил разходи да кажем 10 хиляди и попада на лекар който може да му помогне и да го излекува с лекарство което струва 36 ст. преди години, действителен случай, ако искате вярвайте..не бяха 10 хиляди, но хиляди през социализма.
    Та така , платиха 70 милиарда за ваксини, но ако погледнем колко лекарства на година се продават тези пари са като една капка. Постоянно вземам едно, чийто оборот за фирмата производител е 15-20 милиарда бях чел за година и не лекува, но потиска вируса. На всичко отгоре никой не знае как действа, пък как са го открили - случайно след експерименти с различни препарати.
    Иначе на всички е ясно колко са ваксини, тези ваксини. Но още когато обявяваха че са ги направили, ако ви направи впечатление буквално за 1 ден всички фирми кандидатки да продават, обявиха в рамките на часове че са готови. Първо една от фирмите, ве помня коя беше каза че е готова и пуска ваксината, после същия ден по медиите съобщиха че втора фирма е готова и може би на другия ден трета..нещо такава беше. Естественно за да не изпуснат момента да продадат ваксини и разбира се да продадат колкото може повече.

    Коментар


    • А, Барби... и още нещо да те попитам...
      Гледам една графика и нещо ме гложди.
      Click image for larger version

Name:	MR-BG-F-2022-todate.jpg
Views:	1
Size:	45.5 КБ
ID:	3988686

      Това е сравнение между България и Франция от началото на годината, където синята линия показва колко пъти на милион е отношението между заразените във Франция и у нас, а червената - колко пъти на милион е отношението между починалите.
      Дебелата черна линия покрива период от 211 дни (67% от изтеклата година до днес), откогато изравнихме смъртностите в двете държави (линията съответства на единицата от дясната ордината).
      За тия 211 дни, починалите с ковид у френско са 13 557 (207/М), а починалите у нас са 1184 (173/М), иначе казано - смъртността за периода във Франция е с 19.5% по-висока от нашата.

      Що така се получава? Дали защото много заразени има във Франция?
      И защо са се заразили толкова, когато са 80% ваксинирани?

      В такъв случай етично ли е да се лепи етикет "ваксина" на някаква комерсиална течност, насила наложена за употреба на уплашеното стадо, и която, видно от графиката, е донеса полза само на джобовете на производителите й, плюс платените клакьори?

      P.S. Тъй като днес става точно година, откакто си водя статистиката за Европа, само ще отбележа, че починалите у нас за седмица в началото на ноември м.г. са колкото общият брой починали за 211-те дни от графиката, а смъртността на милион във Франция днес е 75% по-висока от преди година (7/М срещу 4/М).
      Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 12:25.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        си работи екстра, но човек трябва да може да мисли
        Барби,
        какво виждат очите ми днес на covidvax.live?

        Click image for larger version

Name:	covidvax.jpg
Views:	1
Size:	24.1 КБ
ID:	3988678

        Явно данните за ваксините вече не си заслужават дори парите за домейн и хостинг...

        Сега ще трябва да се ровя във файла от Our world in data да проверявам дали още някой процент от населението се е излъгал да се набоде с експерименталките....
        Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 06:02.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

        Коментар


        • Д-р Лектър:
          Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1667911956951.jpg
Views:	1
Size:	30.9 КБ
ID:	3987051
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

          Коментар


          • „Ние, австралийският народ, бяхме измамени. Излъгани сме. Трябва да се изправим пред реалността. Базираните на Covid генни ваксини несъмнено не оправдаха очакванията. Тези така наречени ваксини не предотвратяват инфекцията, не предотвратяват предаването на инфекция и не държат хората извън болницата. Тези така наречени ваксини не са безопасни. Те са причинили повече смъртни случаи и сериозни неблагоприятни ефекти от всяко лекарство в историята на медицината. – Филип М. Алтман, консултант по клинични изпитвания и регулаторни въпроси на лекарствата

            Д-р Алтман направи горното изявление в началото на речта си на „ Reclaiming Medicine Conference 2022 “ на Австралийското дружество на медицинските специалисти („AMPS“), проведена в Мелбърн на 10 септември 2022 г. Можете да видите състава на лекторите и гледайте цялата конференция ТУК , речта на д-р Алтман започва около клеймото за време 1 час и 34 минути.

            Д-р Филип Алтман има бакалавърска степен по фармация (Hons), бакалавърска и магистърска степен по наука и доктор по философия. Той работи като консултант по клинични изпитвания и регулаторни въпроси във фармацевтичната индустрия с повече от 40 години опит в проектирането, управлението и докладването на клинични изпитвания. През цялата си кариера д-р Алтман се занимава широко с Австралийската администрация за терапевтични стоки („TGA“).


            Твърде много животи бяха загубени и е дошло времето да се каже истината, каза той на присъстващите на конференцията AMPS:
            Безброй хиляди здравни специалисти и учени по света, включително и аз, сме напълно убедени, че тези ваксини причиняват повече вреда, отколкото полза.

            Бяхме подвеждани и многократно лъгани от нашите знаменити здравни бюрократи относно необходимостта от блокиране, ефективността на хартиените и платнените маски и напълно безмозъчните мандати за ваксини, които нямат научно основание.

            [Така наречените експерти] ни дадоха дълъг списък от дезинформация и дезинформация от самото начало, който продължава и до днес, което води до сериозни здравни и социални последици.

            Оркестрираната цензура в масмедиите позволява на дезинформацията да остане неоспорима. Медиите са съучастници, това е срамно, достойно за съжаление и позор.

            Некомпетентните здравни съвети накараха Мелбърн да стане известен като световната столица на блокирането. Тези безсмислени блокировки унищожиха животи.

            Кампанията за страх беше целенасочено предизвикана от неподходящото използване на PCR теста, за който знаем, че не е диагностичен за заболяване и никога не е бил предназначен за тази цел. Страхът накара доверчивата общественост да приеме нови така наречени „ваксини“, базирани на гени, защото нашите главни здравни бюрократи и експерти по ваксини казаха, че те са „безопасни и ефективни“.

            Направих две подробни заявления до Националната работна група за клинични доказателства на Covid, където предоставих подробности за успешни национални кампании за ранно лечение на Covid-19 с ивермектин за стотици милиони хора в Индия, Перу, Мексико и други страни. Тези така наречени експерти дори не си направиха труда да отговорят. Арогантността спира дъха.

            обществеността беше подведена да повярва, че тези генно базирани ваксини са „одобрени“. Не са одобрени. Те са „временно одобрени“ от TGA и има огромна разлика.

            Разликата е, че не е доказано, че са безопасни и ефикасни, както се твърди. На производителите са дадени до шест години, за да предоставят изключителните данни за безопасност и ефикасност.

            И сега, след 18 месеца употреба в световен мащаб, виждаме най-високите нива на смъртност и сериозни неблагоприятни събития, свързвани някога с което и да е лекарство, пуснато в историята… Несвързани с Covid излишни смъртни случаи, включително рак, инфаркт, инсулт, диабет и всички неврологични заболявания по света са нараснали значително. Този увеличен брой смъртни случаи съвпада с пускането на ваксина срещу Covid.

            На нищо неподозиращата и доверчива общественост беше казано от нашите най-високопоставени служители в общественото здравеопазване, че тези така наречени ваксини са безопасни и ефективни без никаква квалификация. Това беше не само дезинформация, но и безразсъдство. Незаконно е да се правят неверни и подвеждащи терапевтични твърдения.

            Въпреки това, което сега знаем, хората все още са принуждавани да си поставят ваксина срещу Covid-19, което носи риск от сериозни наранявания и смърт... в противен случай те губят работата си.

            Тези, които са отговорни за това петно ​​върху човечеството, не могат да измият ръцете си от тази несправедливост и твърдят, че не са знаели по-добре. Те трябва да бъдат подведени под отговорност.

            Ранното лечение с ивермектин и хидроксихлорохин беше забранено в Австралия не защото тези утвърдени лекарства не действаха... [а] защото използването на тези важни евтини и широко използвани лекарства може да намали приема на ваксинации. Нашата TGA призна това, особено по отношение на ивермектин. И отказа да разкрие имената на отговорните лица в искане за свобода на информацията. Срамно, това е истината.

            Обединеното кралство, Швеция и Дания решиха да оттеглят препоръките си за ваксини поради опасения за безопасността – но не и Австралия. Защото бяхме избрани като тестов случай от чуждестранни силни брокери.

            Поради натиска на здравните регулатори да се придържат към „безопасната“ ваксина само срещу Covid, лекарите често не са склонни да признаят възможността ваксините срещу Covid да причиняват сериозни наранявания и смърт. В резултат на това съобщенията за сериозни наранявания и смърт се свеждат до минимум или се отхвърлят незабавно зад затворени врати от безлични хора, чиято работа и кариера са пряко свързани с индустрията на ваксините. Нашата защитна мрежа се провали – не сме в безопасност.
            По-горе са няколко откъса от речта на д-р Алтман. Настоятелно призоваваме всички наши читатели, особено тези, които живеят в Австралия, да чуят пълната реч на д-р Алтман по-долу.

            Кликнете върху изображението по-долу, за да гледате видеоклипа на Rumble . За тези, които нямат достъп до Rumble , можете да гледате видеото на Bitchute ТУК .

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Неприлично предложение: Да „амнестираме“ Кунчевци и Ушевци!

              Нищо не е забравено, нито ще им бъде простено преди ТЯХНАТА ИЗПОВЕД и МОЛБА ЗА ПРОШКА

              Онзи ден The Atlantic публикува статия на някоя си Емили Остър. Предложението е още в заглавието: „Нека обявим пандемична амнистия“. Подзаглавието добре обобщава и пълното съдържание: „Трябва да си простим взаимно за причинените и казаните неща, когато бяхме на тъмно за ковид.“

              Щом пиша за тази статия, вероятно се досещате, че не ме е оставила равнодушен. Нейният призив се завъртя из англоезичната блогосфера и свободните телеграм канали. Радвам се, че офертата масово се отхвърля и се посреща с най-жлъчния сарказъм, на който съм попадал (дори по моите стандарти – вижте например тук). По въпроса с „тъмното“

              Моето стоене „на тъмно за ковид“ продължи 3 дни, докато си изясня за какво иде реч. Документирано в архива. Проучих въпроса до най-дребни подробности в рамките на 3 седмици след онзи петък 13 на 2020 година, доказуемо отново по статиите ми от този период.

              Направих всичко по силите си да отварям очи и да водя познати и непознати към светлото. В същото време тия, на които им беше добре да си седят на тъмно, искаха да ми запушат устата, да ме лишат от платформа и никой друг да не види светлите истини. Мнозина от тях го правят и досега, затова сме в бойни действия.

              И няма да има мир, докато ненормалници чувстват информационното пространство и света като своя бащиния. По въпроса с „амнистията“

              Да амнистираш някого, означава да го помилваш. С други думи, да го върнеш обратно в обществото, въпреки че е доказан престъпник. Предсрочното му освобождение се дължи на това, да речем, че той е дал основания да се мисли, че се е „поправил“.

              Сега… Отказвам да бъда „амнистиран“, защото по начало не съм престъпник. Нито съм излъгал за нещо през тия години, включително и по тая тема. Не съм лъгал за ефективност и безопасност на разни инжекции. Не съм лишавал хора от правата им на свободно придвижване, нормално образование, достъп до работа и т.н, и т.н. Но има и друго...

              Отказвам да амнистирам когото и да било, ако не е показал, че вече е излязъл от „тъмното“ и че вече не е мракобесник. От какъв зор трябва да амнистирам главния санитар Кунчев, на чиято сметка са погубените животи на много българи, някои от които и мои роднини? Или онова олигофренясало и осморнобустеризирано кречетало Ушев, превърнато в тотем на сатанински медии като „Дневник“?

              Единственото, което мога да направя за тях, е да благословя поредната им доза. С пожелание тя да им помогне по-скоро да се отърват от ужасния български народ, тъй ненавиждан от тях. В патологичния случай на Ушев, не само по линия на ковид, затова Ушевци са ми по-противни и от Кунчевци.

              Ако са живи, им пожелавам Нюрнберг 2.0. Ако пукнат, пожелавам им да вървят по дяволите, с които определено са избрали да играят в един отбор. Ако изобщо между демоните и тях има някаква съществена разлика.


              Заедно с подобията им по света и у нас: Урсула, Фаучи, Ботокса, Фатмака, Янев „Зеления сертификат“, Кацаров, всяка друга мижитурка на Радев , самия Радев, Радан и всеки друг посран. До ушите посран и по-гнусен от прокажен!

              И трябва да ли да си припомняме, че не става дума само за „индивиди“, ами още за търговски вериги, фирми и корпорации?

              Християнската ми душа дава амнистия само на искрено покаяли се. Не на думи, а трябва да личи по плодовете на делата. И най-напред трябва да намерят сили да се извинят и изрично да поискат тази прошка.

              Горко на тоя, който дава непоискана прошка, както горко ще се кае всеки, който помага, без да му е търсена помощ.

              https://www.otizvora.com/2022/11/150...si-i-ushevtsi/

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                Чест и почитания на Барбарон!

                Имам някои въпроси към: математик, к.м.н, ст.н.с. и т.н...

                1. Във Франция ли е придобил своите научни степени? В кои университеТИ е специализирал?

                2. От коя година е Доктор на математическите науки/ или НЕ е такъв?

                3. Във връзка с горния отговор, какви са областите на научните интереси на героя? (първите 5-6, които са с най-голяма тежест според него).

                4. В кои университети на Франция (или в други страни) е канен като гост-преподавател?

                5. Член на редколегиите на кои научи списания е Барбарон?

                6. Е ли Барбарон член, например на Американското математическо общество?

                7. Е ли същият член на Френското общество на приложните математици?

                8. Има ли Барбарон участия в научно-приложни конференции и в кои страни са те, ако има такива?

                9. С кои международни "светила" в областта на математиката поддържа връзки Барбарон и кои от тях се отзовават - да посетят ВУЗа, в който се реализира той (титлите, без научна дейност и научно-приложни конференции - увисват във въздуха)....

                Чест и почитания за (някои) степени, но за първи път научен работник - анонимен при това - ни уведомява почти всеки месец, че бил "к.м.н., ст.н.с. и т.н....".... Деменция?

                Барбата си глътна титлите !

                Коментар


                • Чест и почитания на Барбарон!

                  Имам някои въпроси към: математик, к.м.н, ст.н.с. и т.н...

                  1. Във Франция ли е придобил своите научни степени? В кои университеТИ е специализирал?

                  2. От коя година е Доктор на математическите науки/ или НЕ е такъв?

                  3. Във връзка с горния отговор, какви са областите на научните интереси на героя? (първите 5-6, които са с най-голяма тежест според него).

                  4. В кои университети на Франция (или в други страни) е канен като гост-преподавател?

                  5. Член на редколегиите на кои научи списания е Барбарон?

                  6. Е ли Барбарон член, например на Американското математическо общество?

                  7. Е ли същият член на Френското общество на приложните математици?

                  8. Има ли Барбарон участия в научно-приложни конференции и в кои страни са те, ако има такива?

                  9. С кои международни "светила" в областта на математиката поддържа връзки Барбарон и кои от тях се отзовават - да посетят ВУЗа, в който се реализира той (титлите, без научна дейност и научно-приложни конференции - увисват във въздуха)....

                  Чест и почитания за (някои) степени, но за първи път научен работник - анонимен при това - ни уведомява почти всеки месец, че бил "к.м.н., ст.н.с. и т.н....".... Деменция?


                  Коментар


                  • satz, той барби кълве на сайтчета за биткойн лихва и пуска линкчета за доведи приятел и печелиш още по голяма лихва, а като му кажеш да не се връзва се сърди.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Обаче случката показа,
                      че барби не кълве на заглавия, а копва малко по нататък
                      И новата случка с гл"умниците" показва същото
                      Не случайно Барбарон отдавна е инженер, математик, к.м.н., ст.н.с. и т.н.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Сетила се Мара, или за тъпотата на учените.
                        Най-после едни италианци се сетили да направят серологично изследване върху кръвни проби събирани в щастливите доковидни дни на 2019-та. И се оказало че малко повече от 10% съдържат антитела срещу болестта на века. Не че това променя нещо в крупен план, освен приказката за прилепите в Ухан, но показва ясно че "учените" изследват само това което им кажат. И че нямат мозък за 2 стинки. Да видим сега в други страни има ли консервирани кръвни проби или са унищожени заедно с норките.
                        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8529295/
                        Смешни са ми гл"умниците", "мъдруващи" за "тъпотата на учените"

                        А учените си гледат работата, без да се интересуват от гл"умниците":
                        "
                        • За пръв път ХИВ е регистриран в САЩ през 1981 г., а произходът му е установен в Киншаса през 1908 г.
                        • За пръв път HCoV-HKU1 е идентифициран в специалния административен район Хонконг, Китай, през 2004 г. и е проследен до Бразилия през 1995 г.
                        • За пръв път SFTSV е открит в провинция Henan, Китай, през 2009 г. и е проследен до провинция Jiangsu, Китай, през 1996 г.
                        • MERS-CoV е регистриран за пръв път в Саудитска Арабия през 2012 г. и е проследен до Сомалия през 1983 г.
                        • Сега нараства броят на уликите, докладите и проучванията, които сочат, че преди 2020 г. са възникнали огнища на COVID-19 на множество места по света.
                        Ние трябва да се вдъхновим от проучванията за произхода на предишни вируси и да осъществим глобално сътрудничество за изследване на повече проби от пациенти, които са имали симптоми на COVID-19, повече проби от околната среда и повече проби от възприемчиви животни при по-големи отрязъци от време и пространство."

                        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9547735/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                          Баси сайта!
                          На началната страница да му излиза с ей толчави букви Error 500 и нищо друго, и да почнеш да ровиш в подменютата, та да видиш, че работи
                          Барби, ти като напишеш investor.bg примерно, това ли виждаш?
                          Обаче случката показа,
                          че барби не кълве на заглавия, а копва малко по нататък

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                            Понякога стават и грешки и се пропуска да се унищожи нещо, което не трябва да се вижда.

                            В Италия просто се обърна палачинката. Мигранти се лутат из морето без изгледи да ги огрее италиянски бряг, горките преследвани джендъри изобщо не ги забелязват, зелената енергия линее. Съвсем нормално е и някой университетски работник най-после да си свърши работата.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Сетила се Мара, или за тъпотата на учените.

                              Най-после едни италианци се сетили да направят серологично изследване върху кръвни проби събирани в щастливите доковидни дни на 2019-та. И се оказало че малко повече от 10% съдържат антитела срещу болестта на века. Не че това променя нещо в крупен план, освен приказката за прилепите в Ухан, но показва ясно че "учените" изследват само това което им кажат. И че нямат мозък за 2 стинки. Да видим сега в други страни има ли консервирани кръвни проби или са унищожени заедно с норките.

                              https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8529295/
                              Понякога стават и грешки и се пропуска да се унищожи нещо, което не трябва да се вижда. Иначе , ако се заиграем с думите ще има експектед трудова борса за направилите и публикували това изследване...конспиратори такива :-) може и затвор да не знаят много много....
                              Преди няколко дни се чухме с най-добрият ми приятел от детството.... твърд проваксър / жена му е свързана с една ваксърска фондация у нас от години/. Изключително умен човек, но толкова облъчен, че няма накъде. Отрича всички буквално всички аргументи за лъжи и манипулации като дори негов близък човек на финалната права от живота си става позитивен за вируса и го зачитат за починал от него и той твърди същото щял иначе да живее 1 седмица повече може би.......Въобще някакво безумие е всичко това. Липса на всякакво критиюно мислене и подлагане на съмнение на неща от телевизора в иначе много разумни хора.
                              Как беше - една лъжа като се повтори 100 пъти по медиите става истина и хората я приемат за такава. Направо се чудя в какъв свят ще живеят децата и внуците ни....
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.11.2022, 13:08.

                              Коментар


                              • Сетила се Мара, или за тъпотата на учените.

                                Най-после едни италианци се сетили да направят серологично изследване върху кръвни проби събирани в щастливите доковидни дни на 2019-та. И се оказало че малко повече от 10% съдържат антитела срещу болестта на века. Не че това променя нещо в крупен план, освен приказката за прилепите в Ухан, но показва ясно че "учените" изследват само това което им кажат. И че нямат мозък за 2 стинки. Да видим сега в други страни има ли консервирани кръвни проби или са унищожени заедно с норките.

                                https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8529295/

                                Коментар

                                Working...
                                X