IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

    Внимателно и с притеснение гледам аз какво става. Ако наистина нещо стане с Дойче, значи дигиталното евро е във фурната. А оттам вече центрофугата на събитията ще се завърти с 200.
    То и сега е дигитално, парите са дигитализирани още с пластмасовите карти и не е лошо чак толкова, просто техника, технологии.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Мария Шукшина: Ваксинираните срещу COVID-19 се използват за прицелване на ракетите HIMARS
      Това само за ваксинирани със Спутник. Мурзилажа да му мисли

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
        Тъжна и жалка история беше тоя Ковид първите две години.
        Но, се оказа подготовка само.
        След края на тази година, ще очакваме медицинско, финансово, икономическо и социално робство за жалост.
        Внимателно и с притеснение гледам аз какво става. Ако наистина нещо стане с Дойче, значи дигиталното евро е във фурната. А оттам вече центрофугата на събитията ще се завърти с 200.

        Коментар


        • Тъжна и жалка история беше тоя Ковид първите две години.
          Но, се оказа подготовка само.
          След края на тази година, ще очакваме медицинско, финансово, икономическо и социално робство за жалост.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
            Не моем да се сдържим ! Наглостта продължава. ..
            Ех дребни жендъри сър....
            Мария Шукшина: Ваксинираните срещу COVID-19 се използват за прицелване на ракетите HIMARS

            Коментар


            • Документи доказват, че те са ви накарали да останете вкъщи и са отказали да ви лекуват чрез NHS-UK, за да могат да убиват възрастни хора в домове за грижи и да се преструват, че са починали от COVID


              Докато вие си стояхте вкъщи и вярвахте, че защитавате NHS, вашето правителство умишлено вземаше решения, които ще гарантират, че хиляди възрастни и уязвими ще претърпят преждевременна смърт в домовете за грижи.

              Без тези смъртни случаи щяхте да поставите под въпрос логиката да останете вкъщи, за да унищожите икономиката и да унищожите животи. Това, което направи вашето правителство, се равнява на убийство. Но го прикриха с лъжи, че всички са умрели от Covid-19.

              Сега официални документи, които трябваше да се пазят в тайна, бяха публикувани съгласно Закона за свобода на информацията и те разкриват, че принудителната евтаназия на възрастни и уязвими хора в отговор на пандемия е била планирана години.

              Веднага след като блокирането беше обявено в Обединеното кралство на 23 март 2020 г., смъртните случаи, настъпили в домовете за възрастни през следващите седмици, скочиха рязко в сравнение с това, което се случи през предходните пет години. Накараха ви да вярвате, че това е заради Covid-19, но доказателствата показват друго.

              Официалните данни, предоставени от Службата за национална статистика (ONS), показват, че домовете за възрастни са регистрирали 21% увеличение на смъртните случаи от всякакви причини през 2020 г., с близо 25 000 повече смъртни случая от очакваното.

              Близо 19 000 от тези смъртни случаи са обозначени като причинени от Covid-19. Но като се изключи предполагаемият коронавирус, другите смъртни случаи в домовете за грижи са се увеличили с 5% средно за пет години.

              Данните на ONS по-долу показват, че през седмицата, приключваща на 17 април 2020 г., са регистрирани 7028 смъртни случая в домове за възрастни, от които 2438 се дължат на Covid-19.

              Когато премахнем предполагаемите смъртни случаи от Covid-19 от цифрите за седмицата, приключваща на 17 април 2020 г., можем да видим, че 4590 смъртни случая поради всички други причини са настъпили в домове за възрастни.

              Това е увеличение с 3 001 смъртни случая спрямо броя, регистриран в домове за грижи поради всякакви причини през същата седмица на следващата година (седмица, завършваща на 16 април 2021 г.). Този модел е последователен през следващите 3 месеца на 2020 г. в сравнение със същата времева рамка през 2021 г.

              Но защо имаше толкова много смъртни случаи в домовете за грижи поради други причини в разгара на предполагаемата първа вълна?

              Отговорът е прост, правителството и неговите медицински и научни съветници и ръководителите на NHS имаха план и този план беше да оттеглят грижите, да откажат лечение и да поставят възрастните и уязвимите хора на пътя към края на живота.

              Път, включващ отнемане на всички лекарства, храна и вода и прилагане на коктейл от мидазолам и морфин. Път, който ги кара да умират поради свръхдоза лекарства, заедно с глад и дехидратация.

              Няколко неща се случиха в началото на предполагаемата пандемия и всички бяха планирани години предварително.Докато всичко това се случваше, Мат Ханкок (министърът на здравеопазването по това време) и Крис Уити (главен медицински директор) инструктираха болниците да изписват възможно най-много пациенти в домове за възрастни , точното място, където близките на пациентите сега бяха забранени да посещават, самото място, което лекарят не е длъжен да посещава, за да удостовери смърт, самото място, където болногледачите не могат да бъдат държани отговорни за смърт, стига само да се подозира, че е Covid-19.

              Те също закупиха двугодишна доставка на лекарство, наречено мидазолам. Доставка, която беше изчерпана до октомври 2020 г.

              Мидазолам е лекарство, което е съмнително използвано в грижите в края на живота и също така е използвано в грижите в края на живота за Covid-19 , въпреки факта, че причинява респираторна депресия и спиране на дишането .
              Графиката по-горе показва общия брой извънболнични предписания за мидазолам и също така показва прекомерната смъртност по всякаква причина в Обединеното кралство от януари 2020 г. до март 2021 г.

              Казахме ви, че докато сте си стояли вкъщи, за да защитите NHS, те са давали мидазолам на възрастни и уязвими хора и са ви казвали, че са смъртни случаи от Covid-19, горната графика със сигурност показва силна корелация, но сега чувствителни, поверителни документи, които NHS не искаше никой да види доказването на причинно-следствената връзка.

              През 2016 г. NHS изготви планове за прекратяване на болничните грижи за обитателите на старчески домове в случай на пандемия.

              Документите показват, че в случай на пандемия грижите ще бъдат приоритизирани според броя на загубените години живот. Това означаваше, че на тийнейджър, който страда от апендицит, ще бъде предложено легло в болницата и ще бъде лекуван според изискванията. В документите обаче ясно се посочва, че на възрастните хора ще бъде отказано лечение и ще бъдат поставени на път към края на живота.
              ...................
              https://expose-news.com/2023/03/25/c...ocide-elderly/


              ФАКТ: Мидазолам Мат Ханкок превърна домовете за грижи в концентрационни лагери, където на възрастните и уязвимите хора бяха дадени смъртоносни инжекции, за да се създаде илюзията за пандемия от COVID

              https://expose-news.com/2023/03/22/m...tration-camps/
              Last edited by neon7; 25.03.2023, 16:08.

              Коментар


              • Не моем да се сдържим ! Наглостта продължава. Чудя се дали не са дали инструкции на нашите гламаци пак да бодат насилствено ората., та да оправдаят парите за отровата като се разбра че ще си ги плащаме... и за утилизация на отрова ще плащаме....

                На заглавната страница

                2/3 от новите заразени с Covid не са ваксинирани

                Общество 07:32 | 23.03.23 10

                Като се отвори вече е

                Почти 2/3 от новите заразени с Covid не са ваксинирани


                В статията

                Броят на регистрираните нови случаи на Covid-19 за последното денонощие е 150, като 57,33% от тях са сред неваксинирани, показват данните, публикувани в Единния информационен портал.


                Т.е разболяват се основно ВАКСИНИРАНИ / защото процента на ваксинация у нас е под 43%/ , но се внушава, че се разболяват неваксинираните...Доказателство, че ваксината ПРИЧИНЯВА разболяване е всъщност тази статистика.... то след нея имунната система е леко кап§т та нормално де....
                Ех дребни жендъри сър....
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.03.2023, 17:57.

                Коментар


                • Александра Анрион-Код: Предупредиха ни, че всеки учен, усъмнил се в официалния разказ за Ковид, ще бъде “решително осъден”

                  Автор: Андре Беркоф, радио “Сюд”. Следвайте "Гласове" в Телеграм.

                  "Като изследовател, винаги изпитвам любопитство, винаги сме като големи деца. Дават ни куп кутии с разбъркани пъзели и вместо да си кажем “о, никога няма да се справим”, сядаме много превъзбудени да търсим, да изследваме! Чухме неща, които не се връзваха с това, което знаем. Първият изненадващ елемент беше, че SARS-Cov2 е различен от всички коронавируси, които сме виждали преди това. Когато го анализирате, се питате какво е различното. Различното е това, че той има ключ за влизане в човешките клетки. Вижда се, че той чудесно се е вмъкнал на точното място между два елемента протеин. Забелязвате логика на човешки строеж и наистина ви е трудно да приемете разказа, който ви налагат. За това бяхме научно предупредени през март 2020 г., че всеки учен, който се противопостави или изрази съмнения относно разказа, че този вирус произхожда от панголин или прилеп, ще бъде обвинен в теория на конспирацията и “решително осъден” - използвам техните думи - “strongly condemn”, през март 2020-а в “Лансет”, последван от “Сайънс”. Александра Анрион-Код, автор на книгата "Les apprentis sorciers tout ce que l’on vous cache sur l’ARN messager” (Чираци магьосници, всичко, което крият от вас за РНК пратеника), беше гост в предаването на Андре Беркоф “Лице в лице” по радио “Сюд” на 9 март 2023 г.

                  - Предаването “Лице в лице” в четвъртък, 9 март, с Александра Анрион-Код, генетик и автор на книгата "Les apprentis sorciers tout ce que l’on vous cache sur l’ARN messager”, издателство “Албен Мишел”. Добър ден, Александра Анрион-Код!

                  https://glasove.com/na-fokus/aleksan...hitelno-osaden

                  Коментар


                  • Andrew Bridgen on Serious harm effects of MRNA Vaccines, speaking at an empty chamber.

                    https://rumble.com/v2dkxea-british-m...acy-of-th.html

                    Коментар


                    • Сащ имаха перфектната възможност да направят в Украйна нещо хубаво стига да искаха, най малкия проблем на Украйна са загубените две области и още по малък Крим, те имат Одеса и излаз на Черно море..Ако искаха да инвестират, имаха парите за това, имаше чудесна възможност да го направят. Вече са я загубили, просто трябва да го възприемат като реално случило се. От разширеното НАТО сами ще се откажат и ще има затваряне на бази, защото са пари на вятъра които американците плащат.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                        Среща Си - Путин - яко маски навсякъде месеци след като отпаднаха навсякъде по света.

                        Да не се окаже накрая, че тоя световен ред е бил по-хубав от тоя, дето бленувате.
                        Кой ред е бил по хубав, винаги са били с маски всички, няма нов ред, само сега вече ги легализираха.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Среща Си - Путин - яко маски навсякъде месеци след като отпаднаха навсякъде по света.

                          Да не се окаже накрая, че тоя световен ред е бил по-хубав от тоя, дето бленувате.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron
                            Българските антиваксъри спечелиха световния шампионат по ... [
                            ДА ПРИПОМНИМ НА ДЕМЕНТНИТЕ.С ФАЛШИВИТЕ ТАБЛИЧКИ !

                            БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД!
                            КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ И (САЙТА coronavirus.bg )С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА


                            Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.

                            Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?

                            Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?

                            Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.

                            При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).

                            От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.

                            За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.

                            Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!

                            Димитър Байрактаров
                            [ATTACH=CONFIG]n3869422[/ATTACH]

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение


                              Еххх бедни ми брокере,
                              драснете колко средно дълго е живял човек в Голямата Депресия
                              до него ще сложим числото в днешни дни,
                              па дали ще умуваме туй де сте копирали дали е вярно?

                              Баси, три елементарни факта кога ще доживеем да сложите в логическа верига без да си противоречат с твърденията ви.

                              Да ви подскажа - конспирацията е - Чрез зобене на лекарства, изкуствено ги държим живи,че да могат да работят, пък те се радват че живеели дълго следователно сме обградени от зомбита, щото все трябва отдавна да са умрели!!!

                              СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ХОРАТА СА ЖИВЕЛИ МАКС ДО 33 !!! сега с лекарства ни зомбират гадовете жидомасонски!!!!
                              В архивите на Полски Тръмбеш пише ли кога е възникнало човечеството?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение


                                Еххх бедни ми брокере,
                                драснете колко средно дълго е живял човек в Голямата Депресия
                                до него ще сложим числото в днешни дни,
                                па дали ще умуваме туй де сте копирали дали е вярно?

                                Баси, три елементарни факта кога ще доживеем да сложите в логическа верига без да си противоречат с твърденията ви.

                                Да ви подскажа - конспирацията е - Чрез зобене на лекарства, изкуствено ги държим живи,че да могат да работят, пък те се радват че живеели дълго следователно сме обградени от зомбита, щото все трябва отдавна да са умрели!!!

                                СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ХОРАТА СА ЖИВЕЛИ МАКС ДО 33 !!! сега с лекарства ни зомбират гадовете жидомасонски!!!!
                                хомо еректус са живяли по 45 години ве. Като са отседнали хората е спаднала възрастта на 35.
                                И винаги е ИМАЛО 100 летници. И сега има в забутани села дето НИКОГА не са виждали съвременна медицина
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X