IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Широкият ми кръг е около 100 човека. 20 неваксинирани, умряха от Ковид, а от останалите 80 ваксинирани, нито един.

Отървал си се от всичките си неваксинирани познати, поздравления! Матейко ще се скъса от завист. Боби също. Сега се познаваш само с квалитетни хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Просто фазата с "Ама това ни го казаха по телевизора" сме я минали преди години.

Честно казано, доста е тъжно това ново разделение на обществото. Най-малкото хора с по 10 ваксини и реимунизации да са наричани "антиваксъри" заради съмнение към конкретен тип ваксина ... стегнете се малко. Или отидете да слушате "Нова" за новия щам Мю и да се запасявате с олио и брашно ... вече не знам какво да ви посъветвам.

Абе важното е, че все още ни е разрешено да ходим в парка. Хей живот, здравей, здравей ...
      ​​​​​
      Да, бе. Всички ще се занимаваме в България с конспирации и ще стоим бедни и пропаднали. Хайде не ме слагай и мене в този кюп.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Проблема Матеев е че след последният случай за който писах от познатите ми починалите с ваксината са 5 а починалите с ковид са 6 и ако тази тенденция се запази скоро познатите ми починали с ваксината ще са повече от тези с ковида

За послединте 3 месеца нито един мой познат не е починал с ковид за сметка на това починаха 5 с ваксина

Ти си по математиката и за теб трябва да е очевидно че да познаваш 5 човека починали с ваксина е страшно много при положение че широкият ми кръг на познати е около 1000 човека и не всички са ваксинирани
        При мене пък е обратното. Широкият ми кръг е около 100 човека. 20 неваксинирани, умряха от Ковид, а от останалите 80 ваксинирани, нито един.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Имаш ли разстройство?
          При делтата това е водещ сиптом. Негативен PCR означава, че вируса не е в носоглътката, но това не е гаранция, че го няма в дробовете или на някое друго място. В носоглътката е ако си се заразил посредством вдишване, но ако си се заразил през устата, пипайки например дръжка на врата и след това ядене на някаква храна с ръце, в носоглътката ще попадне със закъснение.
          Нямам разтройство.Но ме боли гърлото,което значи че има нещо и в носоглътката.Мой познат с изкаран корона и ваксинация е на същото дередже.Казва,че му е за втори път това лято.И пак е на антибиотици.Каза,че никога не е боледувал толкова.Предполагам,че ваксината му е срутила по някакъв начин имунитета.Аз не съм Антиваксър.Имам всички ваксини и даже комбинирана за хепатитите, защото много пътувах в Азия.
          ​​​​​​
          Не съм се ваксинирал защото ми забраниха.Но може и да е за добро.Малко майтап:
          Един дядо на опашката за пср гневно нареждаше:
          Ей тука ще падна и ще умра,ама няма да се ваксинирам.
          Last edited by travelboy; 13.09.2021, 19:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
            Не знам защо всичко е насочено към ковид.Аз от 3 дни съм с 38 градуса.Вчера негативен антигенен от аптеката.Днес негативен пср.
            Имаш ли разстройство?
            При делтата това е водещ сиптом. Негативен PCR означава, че вируса не е в носоглътката, но това не е гаранция, че го няма в дробовете или на някое друго място. В носоглътката е ако си се заразил посредством вдишване, но ако си се заразил през устата, пипайки например дръжка на врата и след това ядене на някаква храна с ръце, в носоглътката ще попадне със закъснение.

Коментар

Аааааа да.Каквото и да си говорим накрая става дума за пари.
              Бях го забравил този закон.
              За ЕС досега са ги докарали на €2.018 trillion !

Ето тук има подробности за ПЛАНЪТ по който ще градим светлото бъдеще. Голямо усвояване ще падне.
              https://ec.europa.eu/info/strategy/r...plan-europe_en
              https://op.europa.eu/en/publication-...a1/language-en

България би трябвало да вземе към 25 милиарда Eвро.от тия пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

защото там са големите пари....
                Аааааа да.Каквото и да си говорим накрая става дума за пари.
                Бях го забравил този закон.

Коментар

Не знам защо всичко е насочено към ковид.
                  защото там са големите пари....
                  Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Не е починала от ваксината - починала е от парализа със ваксината. Това е ваша опорка и не е редно сега да се измятате като фурнаджийска лопата.
                    Не знам защо всичко е насочено към ковид.Аз от 3 дни съм с 38 градуса.Вчера негативен антигенен от аптеката.Днес негативен пср.

Коментар

Нали помните вашата си най-важна опорка - никой не е починал от КОВИД - всички са починали със КОВИД. Та и сега - никой не починал от ваксината, всички са починали със ваксината...
                      Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не е починала от ваксината - починала е от парализа със ваксината. Това е ваша опорка и не е редно сега да се измятате като фурнаджийска лопата.
                      МатВеев, две бичмета по реда си нямаш подредени в главата .......
                      ... ама няма да го разбереш т'ва никога .........
                      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Като специалист по статистика моля те кажи статистиката разбира ли от двойни стандарти ?

Коментар

Нали помните вашата си най-важна опорка - никой не е починал от КОВИД - всички са починали със КОВИД. Та и сега - никой не починал от ваксината, всички са починали със ваксината...
                          Проблема Матеев е че след последният случай за който писах от познатите ми починалите с ваксината са 5 а починалите с ковид са 6 и ако тази тенденция се запази скоро познатите ми починали с ваксината ще са повече от тези с ковида

За послединте 3 месеца нито един мой познат не е починал с ковид за сметка на това починаха 5 с ваксина

Ти си по математиката и за теб трябва да е очевидно че да познаваш 5 човека починали с ваксина е страшно много при положение че широкият ми кръг на познати е около 1000 човека и не всички са ваксинирани
                          Last edited by ledosvetlenie; 13.09.2021, 14:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Здрава 35-г. майка на 2 деца се парализира и почина след ваксиниране с AstraZeneca СНИМКИ

Няма край: Здрава 35-г. майка на 2 деца се парализира и почина след ваксиниране с AstraZeneca СНИМКИ (blitz.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Говорим за ВАКСЪР дето почина от инфаркт 1 месец след ваксината

Също както и 33 годишното момче което почина преди около месец след ваксина - Здрав прав с масиран инфаркт

До момента нито един от тези странни случаи не е записан като в следствие на ваксината - Всичките отидоха в графа инфаркт

Коментар

• Здрава 35-г. майка на 2 деца се парализира и почина след ваксиниране с AstraZeneca СНИМКИ

Няма край: Здрава 35-г. майка на 2 деца се парализира и почина след ваксиниране с AstraZeneca СНИМКИ (blitz.bg)

Коментар

Working...
                                X