Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Двамата с жена ми сме ваксинирани с Пфайзер. Втора доза май месец. От вчеря тя е с положителен тест за ковид, температура мускулни болки, дробовете са добре, от днес липса на вкус и обоняние.
Малкото го донесе от градината, но при нея беше първо хрема почти седмица, от днес и двете деца са 38.5. Всички са на авирон рапид и витамини
За сега аз държа фронта.
След ваксината тя нямаше никакви реакции, докато аз след втората бях с температура един ден. Не знам дали има значение, но предполагам да.
Може би аз още имам имунитет, докато при нея е отслабнал, или не е изградила достатъчно.
Факт е, че ако се налагат следващи ваксини, по-добре да е преди есенно-зимния период като при грип.
Пс: в кварталната болница пред ковид кабинета е имало 30 човека. В Токуда също имаше опашка няколко човека и отделението е пълно доколкото разбрах.
Коментар
� -
New concerning results, Israel 2021 (Prof. Retsef Levi) MDA Emergency calls:
25% increase in Cardiac arrests & Heart attacks (16-29).
83.6% increase in Heart attacks (Women 20-29).
According to the study, this increase was correlated with Mass vaccination.
https://drive.google.com/file/d/1QT2...g0gUqI52x/view
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
При положение, че ваксинираните в България масово са здрави млади хора, на които им трябва QR код, за да пътуват и работят, не е особено учудващо, че няма много починали сред тях.
Истинска статистика "Починали боцнати/небоцнати" трябва да се води в държави с голямо покритие сред всички групи или да се прави по групи "Починали боцнати/небоцнати 40 годишни без заболявания", или "Починали боцнати/небоцнати 80 годишни с 8 инфаркта".
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Бруталната полицейска диктатура в Австралия се влошава ежедневно. Опасявам се, че скоро ще дойде и в Европа, и при нас накрая.
Протестите в Мелбърн.
https://www.youtube.com/watch?v=sj6XxNjPUek
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ледосветление очевидно е по-умен от израелската държава. Почти колкото Цар Путин.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За периода от 01.03 до 14.09.2021 г. относителният дял на починалите лица със завършен ваксинационен курс е 0,67%, или 64 души от общо 9 494 починали лица с COVID-19 за съответния период.
Истинска статистика "Починали боцнати/небоцнати" трябва да се води в държави с голямо покритие сред всички групи или да се прави по групи "Починали боцнати/небоцнати 40 годишни без заболявания", или "Починали боцнати/небоцнати 80 годишни с 8 инфаркта".
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Цъ. Обработката е, че трябва да се откажем от добрия живот, от семейство и деца, за да спасим планетата, пчеличките, мушичките, негрите и дебелаците. Това от устата та педали, за да е по-убедително.
Вие тука шикалки играете и нямате представа, ама абсолютно нямате представа, какво се случи с главата на средния англосакс в последните години. Даже преля и към другите еврогейци.
С немците ситуацията е подобна при младото им поколение - шумни дебили с цветни коси, тениски на корейски поп банди и скъпи телефони, които изпадат в паника, ако трябва сами да си прострат прането.
На тоя фон като видиш млад мъж или млада жена от Балканите и всичко е просто тотално различно - едни живи очи и решимост за оцеляване и проспособяване на всяка цена ... и вече минаването на границата с тарикатлъка и схемаджийството е една друга тема ...
- 1 like
Коментар
� -
Пак повтарям, че агентурата се разпознава лесно по следните два критерия:
1. Българомразие (много често се повтаря "Ганьо", "80%")
2. Русофобия
Алеко Константинов - основоположник на българомразието?
Шегуващите се с ботоксирания, гол до кръста конник - русофоби?
Коментар
� -
Вярно е, моя грешка. 120 от 85 хил. е 0,14%
16 на 100 хил. е 0,016%
1. Ковид ИМА
2. Ковид е десетки пъти по-смъртоносен от грипа
3. Ковид се разпространява най-лесно на масови събирания без маска
4. Ваксините намаляват смъртността от ковид 5-10 пъти
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Аз като смятам 120 от 85000 ми излиза 0,14%, 50 ПЪТИ по-смъртоносно от грипа през 2019. Айде бегай обратно в час по аритметика.
16 на 100 хил. е 0,016%
Коментар
� -
Това е обикновена лъжа. Другия път пусни какво казва някой водопроводчик.
===
Ето сега едни факти:
Учители в България: 85 000 (+/- 1000)
Смъртни случаи сред учителите + чистачки и други лелки, приписани на Ковид: ~120
https://segabg.com/hot/category-bulg...i-koronavirusa
% смъртност: 0,0014
Общ % смъртност от грип и свързаните с него усложнения преди 2019 г. : 0,0030%
Егати пандемията, егати чудото.Last edited by Mateev; 18.09.2021, 20:22.
Коментар
� -
Това е обикновена лъжа. Другия път пусни какво казва някой водопроводчик.
===
Ето сега едни факти:
Смъртни случаи сред учителите + чистачки и други лелки, приписани на Ковид: ~120
Егати пандемията, егати чудото.Last edited by BONI; 18.09.2021, 16:07.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ледосветление очевидно е по-умен от израелската държава. Почти колкото Цар Путин.
1. Българомразие (много често се повтаря "Ганьо", "80%")
2. Русофобия
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
В България в болница от КОВИД в момента нямало НИТО ЕДИН ваксиниран.
https://news.bg/health/matematik-v-i...ksinirani.html
Антиваксърите отбелязаха пълен провал за ваксините в България.
===
Ето сега едни факти:
Егати пандемията, егати чудото.
Коментар
�
Коментар