Първоначално изпратено от 4i4o mitko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И после от повече от три месеца напълно и абсолютно престана да е заразен в държавата с 1.3 милиарда население, откъдето "произлезе"?
https://www.seatrade-maritime.com/po...covid-lockdown
https://www.reuters.com/world/china/...cy-2021-08-17/
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Вируси е имало, има и винаги ще има... нямало е, обаче, такива като тебе, които след две дози експериментална субстанция да си вярват толкова свирепо, че са се отървали от нещо, което от милиарди години съжителства с всякакви биологични видове... и то само за някакви си 6 месеца.
пп Нека се боцкат през 6 месеца, не ми пречат......Last edited by RUBLA; 06.10.2021, 10:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Вируси е имало, има и винаги ще има... нямало е, обаче, такива като тебе, които след две дози експериментална субстанция да си вярват толкова свирепо, че са се отървали от нещо, което от милиарди години съжителства с всякакви биологични видове... и то само за някакви си 6 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Грипни вируси също няма. Няма ДНК, РНК и никой никога не е секвенирал вируси. Всичко е измама. Има само един Биг Фарм и отдолу е плоскодънната земя. Аз пък съм платен трол от Биг Фарм. Ако всичко ти изглежда така, спри да шмъркаш лепило, защото мозъка ти ще се увреди тотално.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Как да няма вирус, в последните 20 месеца има вече даже няколко различни грипни вируса, всичките преименувани и диагностицирани като смъртоужасен ковигрип ТМ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИ как доказа че няма вируз? Абе да те питам, майка и баща живи имаш ли, мислиш ли ги изобщо как са що са? Грижи имаш ли към тях или нямате нищо общо?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Точно обратното се вижда на графиката Active Cases
На пика през септември.2020 в миналата вълна са имали активни 1 млн. А в сега в пика от месец май.2021 са имали 3,75 млн.
т.е. делта е бил 3,75 пъти по-заразен. Къде е измамата, че делтата е по-заразен?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronОстави ги тия ваксинираните 25% Лекари
Неваксинираните 75% са уникални - лекари, но преди всичко българи
Затова сигурно българската здравна система е за пример и подражание за Европа
Чудя се защо все сте недоволни и от тази система
Пак се нахалоса в незнайни дълбочини.
П.П. За съжаление позваш, неправилните опорки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Често зад силните думи се крие слабоумие
хихихихи
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Не ти вярвам, за останалите не знам. Не си го писал а си го взел наготово или не ме интересува от къде е дошло.
Де та фащам ли? Щеше да напишеш : снахата се разболя ,че трябвало да гледаш внучето.
Пусни пак нещо подобно пак ща фаним.
Ау, колко долен лъжец е тоя!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Жената на сина ми се разболя. Стандартните сиптоми - загуба на вкус, обоняние, разстройство и кашлица. Понеже сина ми беше в командировка, тя отиде при техните родители, за да гледат заедно 9-месечното бебе. Да, ама и те се разболяха всичките - майка, баща, брат, сестра и баба. Без бабата всичките бяха ваксинирани, но се разболяха. Мина им обаче само за 2-3 дена.
Докато се случваше това, някой трябваше да гледа бебето за 2-3 часа, за да може майка му да отиде на лекар. И аз бях единственият човек, който можеше да го направи това. Бебето също беше болно, но аз вероятно се заразих не от него, а от майка му, докато ми даваше инструкции и кашляше от време на време.
Както и да е - историята приключи, всички ваксинирани оздравяха, в това число и аз, като по всичко изглежда, че при мене мина най-леко и най-бързо. Учудващото е, че и при бебето премина много бързо. Бабата също оздравя, без да се налага да ходи до болница. Последна оздравя жената на сина ми, която също го прекара без да ходи в болница.
Моята жена въобще не се зарази, защото се пазеше много и не се е приближавала до никого на по-малко от 5 метра. Историята приключи щастливо, но можеше и да не е така. При тази история 6 ваксинирани човека доброволно се подложиха на заразяване, само и само майката и бебето да се чувстват комфортно по време на боледуването си.
Де та фащам ли? Щеше да напишеш : снахата се разболя ,че трябвало да гледаш внучето.
Пусни пак нещо подобно пак ща фаним.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Точно обратното се вижда на графиката Active Cases
На пика през септември.2020 в миналата вълна са имали активни 1 млн. А в сега в пика от месец май.2021 са имали 3,75 млн.
т.е. делта е бил 3,75 пъти по-заразен. Къде е измамата, че делтата е по-заразен?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Категорично, неоспоримо доказателство че "по-заразният делта вариант" е ОГРОМНА ИЗМАМА.
https://www.worldometers.info/corona...country/india/
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар