IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Благодаря! За трансовете имаш ли статистика? Просто да е по-пълна картината.
    Нямам трансове в обкръжението. Ти ако имаш - премери им ги.

Коментар

• Кемитреилс всъщност не са някакви прости химии дето пръскат самолетите, ми са ваксини против Ковид.

https://eugyppius.substack.com/p/the...f-the-variants

Това се казва теория на конспирацията не като вашата. Така, че набодени или не - отгоре ви пръскат със самолетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
        Засега в заведения, по-късно и за магазини подхвърляха, но още не били разговаряли с техни представители.
        Ще ми се да чуя какво ще му кажат представителите на големите вериги магазини за хранителни стоки, като главния държавен здравен (колко още прилагателни иска) инспектор им каже, че ще ги лиши от 80% от клиентите им .

Коментар

С тази мярка тоя мушмул ще връща нормалният живот на 20 % от населението и ще възстановява икономиката пак само с тези 20%. Е няма да стане, заведенията ще ревнат, че няма клиенти, защото сигурно половината от тези 20% са на възраст над 60години, а те и без това не ходят по заведения всеки ден.
          Мярката е безумна ама щото тКа правели по Европа, че и ние да сме така.
          Резултат няма да има.
          Всичките тези льохмани обясняват, че в Бг има голям % скрити преболедували, за чии трябва да се принуждават хора с естествен (много по-силен) имунитет от придобити да се ваксинират с нещо, което няма доказана ефективност след, като не пази от заразяване и пренасяне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не съм си правил нито PCR нито антигенен тест. .
            Значи не си бил карантиниран и не сте(в такъв случай предполагам и близките ти) в официалната статистика?

Коментар

Не е баш така. Аз се изследвах от любопитство, за да видя при мен дали твърденията, че след година антителата изчезват са верни. Но имам приятели, което си сложиха 3-та игла, точно щото антителата им 6 месеца след втората доза бяха почти никакви и се паникьосаха. Между другото - ти прави ли си PCR за да знаеш, че е било Ковид?
              Не съм си правил нито PCR нито антигенен тест. Аз нямам страх и вярвам на ваксините, които ми върнаха нормалния начин на живот. Не се пазя от никого, не спазвам никакви дистанции, и слагам маска при влизане в магазин само за да не дразня другите хора, а не да се пазя. Всъщност често си забравям маската и в 50% от случаите влизам в магазин без маска.

Срещам се с много хора (нали съм шеф) и не изисквам от тях да носят маска. Всъщност може да се каже, че вече съм забравил, че навън уж върлува някакъв си вирус.

У дома обаче е друго - пазя не мене си, а жената, която е имунокомпрометирана и лекарите и забраняват да се ваксинира.
              Last edited by Mateev; 10.10.2021, 16:04.

Коментар

Антителата си изследва този, който се е насрал от страх вируса да не го гепи отново. С ваксинираните го няма този проблем ...
                Не е баш така. Аз се изследвах от любопитство, за да видя при мен дали твърденията, че след година антителата изчезват са верни. Но имам приятели, което си сложиха 3-та игла, точно щото антителата им 6 месеца след втората доза бяха почти никакви и се паникьосаха. Между другото - ти прави ли си PCR за да знаеш, че е било Ковид?

Коментар

Пълни глупости- защо някой не попита министъра колко човека влизат в ресторант и колко влизат в била, да не се окаже че трябва да затвори била и да отвори ресторантите. Но вместо журналисти имаме мисирки , така че такива статии и политики са нормални

Коментар

• https://dnes.dir.bg/obshtestvo/dots-...denie-s-qr-kod
                    Лека-полека

Коментар

Нещо повече - аз доброволно се опитах да се заразя, но дръжки - 38 градуса температура за половин час и това е всичко. Просто си допих питието, изядох си мезето, и с това "боледуването" ми приключи.
                      Това е защото си изключително човешко същество. Само в Марвел комиксите съм срещал описани подобни герои.

Коментар

Антителата си изследва този, който се е насрал от страх вируса да не го гепи отново. С ваксинираните го няма този проблем ...
                        .
                        хахахаха, погледнах си гащите, ами няма нищо. Определено не ме беше страх, направих го заради меркелката, но и тя се оказа циганка -лъжкиня

Ах да понеже синковеца се записа тук да учи и казали че ако няма ваксина няма да го пуснат на занятия, той отиде и си направи. Показал документа че е прекарал короната, поставили му ваксина и му казали да отиде след 6 месеца пак да му сложат. Не знам колко плаща държавата, но явно вече става дума за далавера- само като информация - някакъв българин спечелил дело за някаква ваксинация, отделно че върховния съд на бавария определил миналогодишните затваряния като незаконни, и на базата на това инфо германците се гласят от пролетта да свалят всички ограничения
                        Last edited by v_tin; 10.10.2021, 15:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Aми аз съм прекарал вируса и си изследвах антителата на шестия месец понеже меркелката каза по телевизията - прекдарваш вируса на 6 месец си изследваш телата и ако са в нормата- моите бяха около 6-7 пъти над нормата получаваш сертификат за нови 6 месеца. Ами оказа се че е излъгала и за това нещо- както за много други неща де.

А антителата се изследват за да видиш на какво деридже си в момента, защото няма вечна ваксина . Вчера пуснах инфо че има 39 подвида на делта варианта. Ти сигурен ли си че няма да те гепне този за който нямаш ваксина

Нещо повече - аз доброволно се опитах да се заразя, но дръжки - 38 градуса температура за половин час и това е всичко. Просто си допих питието, изядох си мезето, и с това "боледуването" ми приключи.

Жена ми, която не е ваксинирана, си остана незаразена, така че толкова по отношение на опорката, че ваксинираните били заразявали други хора. Просто глупости на търкалета както и всичко останало, което смъртожадните публикуват в този форум.
                          Last edited by Mateev; 10.10.2021, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Просто не четеш... статистиката при мен е >2000 за жените и около 900 за мъжете
                            Благодаря! За трансовете имаш ли статистика? Просто да е по-пълна картината.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

И защо ваксиниран да си изследва антителата? Вие сте които се оглеждате като гърмяни зайци дали няма да ви застигне, ние сме ок.
                              А вие защо се изследвате всъщност? Нали нямате доверие на медицината и науката, ще ви излъжат.
                              Aми аз съм прекарал вируса и си изследвах антителата на шестия месец понеже меркелката каза по телевизията - прекдарваш вируса на 6 месец си изследваш телата и ако са в нормата- моите бяха около 6-7 пъти над нормата получаваш сертификат за нови 6 месеца. Ами оказа се че е излъгала и за това нещо- както за много други неща де.

А антителата се изследват за да видиш на какво деридже си в момента, защото няма вечна ваксина . Вчера пуснах инфо че има 39 подвида на делта варианта. Ти сигурен ли си че няма да те гепне този за който нямаш ваксина

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                                ......
                                Въгсинираните са 250 пъти по-заразни от неваксинираните......
                                Глупости на търкалета. Не ви ли писна на вас смъртожадните да сеете пропаганда, от която умират живи хора, при това много.

Не съм против всички антиваксъри, защото познавам много такива и съм в прекрасни взаимоотношения с тях. Аз съм против няколкото смъртожадни антиваксъри в този форум, които се насраха да водят пропаганда, водеща до отнемане на човешки животи.

Имайте милост и спрете да плещите простотии, лъжи и измами.

Коментар

Working...
                                X