IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дадоха по телевизията някакви селяни от село Бъзън. Като им приказваха за ваксини все едно ще ги колят, в очите им ужас, а телата им се разтреперваха. На кметицата двете дъщери напуснали работа за да не се ваксинират. Хората викат "Страх ни е да се ваксинираме". Все едно сме в 15-ти век.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

За 5 милиарда и 2 години можеше да построим 100 НОВИ болници за КОВИД и да наемем 10 000 специалиста.
      Българските КРАДЦИ наричани галено политиквеници ГИ ОТКРАДНАХА и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И НИЩО ДА НЕ ПРАВЯТ ЗА ХОРАТА.
      ПОМАГАТ ИМ ПРОДАЖНИ ДОКТОРИ УБИЙЦИ. УБИЙЦИ. ТЕ СА ВИНОВНИ за 4 ПЪТИ ПО ВИСОКА СМЪРТНОСТ спрямо Сърбия, същия ген като нас - бомбардирана, унищожена от войни страна и пак са 4 ПЪТИ по добре в здравеопазването
      ако, ако, ако

остави политиката или ако не - записвай се в партия. от форума нищо няма да промениш

гледай с настящите ресурси и си дай сметка, че закъсаш ли го - болници на практика в момента няма. Всичко е претоварено по ковид линията. Пък после викай против всички мерки. Ти си в порядък по-заинтересован от мен да няма излишно бреме върху болниците, че да може да се занимават с всякакви здравословни проблеми. Линейките да не са кът и още повече да се бавят, че ги дезинфектират или се правят след возене на оказали се заразени пациенти. и тн и тн...

гледай реалността, защото утре ако те натисне нещо това какво сме можели да направим с крадените милиарди от ДС ще ти е последна грижа.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пери се ти, но утре като го закъсаш не от ковид а от друго и ти кажат сори ама болницата със специалисти е ковид зона тоз го карайте някъде другаде дето хал хабер си нямат от заболяването ти

... тогава ще дойдеш на моята, че безконтролна пандемия води до много косвени жертви
        За 5 милиарда и 2 години можеше да построим 100 НОВИ болници за КОВИД и да наемем 10 000 специалиста.
        Българските КРАДЦИ наричани галено политиквеници ГИ ОТКРАДНАХА и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И НИЩО ДА НЕ ПРАВЯТ ЗА ХОРАТА.
        ПОМАГАТ ИМ ПРОДАЖНИ ДОКТОРИ УБИЙЦИ. УБИЙЦИ. ТЕ СА ВИНОВНИ за 4 ПЪТИ ПО ВИСОКА СМЪРТНОСТ спрямо Сърбия, същия ген като нас - бомбардирана, унищожена от войни страна и пак са 4 ПЪТИ по добре в здравеопазването
        Last edited by bota156; 25.10.2021, 21:51.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

От това АЗ страдам ве цървул. Почнал тука хипотетично да ми говори ако се бил разболял от нещо си.
          Аз съм болен от 1 нещо дето ми разваля 10 неща и трябва да ги следя ВСЕКИ МЕСЕЦ. И НЕ МОГА ЩОТ има дълги опашки от здрави овце да им бъркат в носа. Да им разпечатат хартийка и какви ли не още глупости вместо да правят належащи ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ДОКАЗАНО БОЛНИ
          пери се ти, но утре като го закъсаш не от ковид а от друго и ти кажат сори ама болницата със специалисти е ковид зона тоз го карайте някъде другаде дето хал хабер си нямат от заболяването ти

... тогава ще дойдеш на моята, че безконтролна пандемия води до много косвени жертви

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
            Както обещах пускам за трети път интервюто с д-р Емануил Найденов - не за друго, а защото водещите на БТВ бяха определено неподготвени за отговорите му и мигаха на парцали: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...-se-spira.html
            Няма смисъл пич. Няма как да убедиш хора, които имат някакъв интерес да вярват противното.

Коментар

не става така
              натисне ли ги ковида...всичко не спешно се отлага за неопределен период. графиците се изместват и от недогледани малки проблеми стават големи
              но ако ги слушаш разни смелчаци дето го минали като грипче... давай болниците да ги запалим и сума народ да няма достъп до лечение на други болежки... и без това сме от болнавите на ЕС, че не си обръщаме внимание.
              От това АЗ страдам ве цървул. Почнал тука хипотетично да ми говори ако се бил разболял от нещо си.
              Аз съм болен от 1 нещо дето ми разваля 10 неща и трябва да ги следя ВСЕКИ МЕСЕЦ. И НЕ МОГА ЩОТ има дълги опашки от здрави овце да им бъркат в носа. Да им разпечатат хартийка и какви ли не още глупости вместо да правят належащи ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ДОКАЗАНО БОЛНИ
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Друже, кислород има колкото щеш. Бота е ходил да дишне от наргилето. За херния и язва се ползва предимство, защото там ген. Мутафчийски е чорбаджията.
                не става така
                натисне ли ги ковида...всичко не спешно се отлага за неопределен период. графиците се изместват и от недогледани малки проблеми стават големи
                но ако ги слушаш разни смелчаци дето го минали като грипче... давай болниците да ги запалим и сума народ да няма достъп до лечение на други болежки... и без това сме от болнавите на ЕС, че не си обръщаме внимание.

Коментар

като ти заидват разни смелчаци като бота, който лежа не знам колко дни на кислород и едвам го спасиха... да ги оставят на улицата ли, че ние с теб отиваме да си прегледаме херния или язва.

карат им ги и да се оправят и в боницата става лудница.. това вдига и смъртността от други недогледани проблеми.
                  Друже, кислород има колкото щеш. Бота е ходил да дишне от наргилето. За херния и язва се ползва предимство, защото там ген. Мутафчийски е чорбаджията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Точно щото коментираме вируса, заради 8% от общата смъртност се пренебрегват 90% други неща. Нямало легла в болниците...
                    Превръщат отделения за незнам-си-кво в ковид-отделения. Е, а другите да мрат ли?
                    Виж пак процентите и без общи приказки, моля.
                    Има една приказка: заради дървото не виждаш гората.
                    като ти заидват разни смелчаци като бота, който лежа не знам колко дни на кислород и едвам го спасиха... да ги оставят на улицата ли, че ние с теб отиваме да си прегледаме херния или язва.

карат им ги и да се оправят и в боницата става лудница.. това вдига и смъртността от други недогледани проблеми.

Коментар

• https://btvnovinite.bg/predavania/ta...-se-spira.html

8:20 минута

2,5 е увеличението на смъртността в момента
                      ЗАРАДИ НЕ ЛЕКУВАНЕ И НЕ ОБРЪЩАНЕ НА ВНИМАНИЕ
                      през изминалите почти 2 години
                      на болни с ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

заради Ковид психозата
                      за която допринасят и работят
                      всички тукашни ''ваксари '' начело
                      с любимото ми бони дженд.
                      Last edited by Yandox; 25.10.2021, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Предполагам той има предвид Дания и Норвегия.
                        Да, вероятно. В Норвегия има двама човека и те са на нефтена платформа, далеч в морето.

Коментар

сметни колко са умрели от бубонната чума и съвсем ще спиш спокойно
                          коментираме вируса
                          за него поне има тестове да се хване и теста по-скоро може да пропусне някой отколкото да изкара някой болен без да е.
                          Точно щото коментираме вируса, заради 8% от общата смъртност се пренебрегват 90% други неща. Нямало легла в болниците...
                          Превръщат отделения за незнам-си-кво в ковид-отделения. Е, а другите да мрат ли?
                          Виж пак процентите и без общи приказки, моля.
                          Има една приказка: заради дървото не виждаш гората.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Шведите нямат нищо общо със съседите. Съседите не са шведи, а наши хора. Затова там дереджето е такова.
                            Предполагам той има предвид Дания и Норвегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Сравни шведите със съседите и да кажеш как е там положението.
                              Шведите нямат нищо общо със съседите. Съседите не са шведи, а наши хора. Затова там дереджето е такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ама разбира се че Швеция са слушали мъдростите на Мангъра и са си записвали, затова вече са над 66% напълно ваксинирани.
                                Мъдростите на са на Мангъров, а на учебниците по медицина. Ваксинирано е уязвимото население и тези, които желаят - точно, както говори Мангъров. Виж какво нещо е интерпретацията, но нямаш акъл за това.

Коментар

Working...
                                X