Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
китай имат 2+ МИЛИАРДА поставени дози ваксина
схемата им е железна - як локдаун, а като мине вълната яко боцкане
после яка работа и да се наваксва
Коментар
-
https://frognews.bg/novini/natsizam-...a-vaksina.html
Или как беше там, че историята се римува.
Въпрос на време,
да се появи лидер- популист и яхне вълната на негативизма, любителите на конспиративнитв теории както и антиваксерството.Last edited by Майстора233; 27.10.2021, 14:05.
Коментар
-
пак може да си приносител, а даже и по-самоуверен, че си ваксиниран.
възрастните трябваше да бъдат ваксинирани първо. то се и получи за тези, които слушаха..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Отговорът е прост. Ако бяхте ваксинирани, ти и жена ти най-вероятно нямаше да се заразите или да изкарате леко, а майка ти щеше да е жива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Винаги съм бил ЗА Китайските мерки приложени у нас. И съм го писал тук в началото. Не знам защо за втори път пишеш, че не съм бил за мерки. Знаех какво става в Китай от първо лице,още преди тук някой да беше чул за вируса.... как няма да съм за....
А сега ваксинираха вече голяма част от населението си с изпитани ваксини от старият вид. Ваксинираха ги когато НЯМА болни наоколо, както е в учебниците....
Не съм проверявал напоследък, но съм почти сигурен че 2-седмичната карантина на всички пристигащи от чужбина е все още в сила.
Не е толкова трудно да се защити населението стига да има желание и това да е целта. У нас целта е да се ваксинират хората, което няма връзка със защитата на хората.
схемата им е железна - як локдаун, а като мине вълната яко боцкане
после яка работа и да се наваксва
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Техните успехи за справяне с Ковид са ми известни, но това нас малко ни "грее" в момента, а точно тук ги даваха като антипример, какви античовеци били и тн, да затварят така "жестоко" населението и тн, точно когато аз ги давах за пример, та не "обръщай палачинката" сега. Ясно е, че в България не можем да въведем толкова строги мерки (а и не е необходимо). Единственото, което е необходимо мерките, трябва да се въвеждат по-рано, а да не чакаме да се "обърне колата". Ние нямаме гъстотата на населението в Китай, а и за разлика от 2020-а пролетта, сега имаме по добър поглед върху пандемията, знаем кои мерки действат и кога трябва да се въвеждат (в момента закъсняваме много с мерките, миналогодишните мерки (есенните такива) на Бойко бяха доста по-навреме, макар и също закъснели.
А сега ваксинираха вече голяма част от населението си с изпитани ваксини от старият вид. Ваксинираха ги когато НЯМА болни наоколо, както е в учебниците....
Не съм проверявал напоследък, но съм почти сигурен че 2-седмичната карантина на всички пристигащи от чужбина е все още в сила.
Не е толкова трудно да се защити населението стига да има желание и това да е целта. У нас целта е да се ваксинират хората, което няма връзка със защитата на хората.
- 1 like
Коментар
-
И новото 20 - след като миналата зима нямаше грип (изчезна чудодейно - идея си нямам как), то тази година ЕС очаквали много тежък грипен сезон - а сега де? те затова и никой нормален не вярва на правителствата и ваксините:
- вирее на топло, не вирее на топло,
- локдауни, няма локдауни,
- убива грипа, не го убива,
- слагайте ваксини да не се заразите, ама може и да се заразите
- няколко седмици и ще мине, ми ще живеете с него години и т.н.
А самият факт, че на декларацията за ваксинация пише, че сам си носиш последиците и производителят не е виновен за нищо, е предостатъчен за това колко са тествани изобщо!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Отговорът е прост. Ако бяхте ваксинирани, ти и жена ти най-вероятно нямаше да се заразите или да изкарате леко, а майка ти щеше да е жива.
възрастните трябваше да бъдат ваксинирани първо. то се и получи за тези, които слушаха..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Отговорът е прост. Ако бяхте ваксинирани, ти и жена ти най-вероятно нямаше да се заразите или да изкарате леко, а майка ти щеше да е жива.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Никой не отрича вируса бе човек.Никой не казва че няма проблем...Гледал съм собствената си и на жена ми снимки.Аз се разминах само с антибиотици витамини аспирин и забравих го вече още едно лекарство жена ми пи и кортикостероиди забравих точно лекарството.Казваше че се чувства парцал..Въпроса е помагат ли ваксините и безопастни ли са?Моята отшумяваща двустранна бронхопневмония се състоеше от храчки ,три дена температура 37,2 която с прахче се сваляше..Никаква хрема никаква кашлица никакви болки в мускулите загуба на обоняние...Ако жена ми не беше ме насвила да си премеря температурата нямаше да знам че имам...Единственото което чувствах беше леко парене в клепачите и един следобяд бях като след нощните смени...Вярно е че не бях на себе си заради жена ми и майка ми но бил съм болен от обикновен грип.Ми то температура сополи носа ти червен боли вода излиза от носа кашлица като си поемеш въздух да се изкашляш все едно с нож те режат...Братовчедката ми е в Ковид отделение в Александровска та знам много добре за какво става дума
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Браво и на руските антиваксъри и на псевдоваксината "спутник v"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Дъри, извинявай, но наистина за такава връзка, между имунизации и референдуми - не беше ми идвало на ум.
Доколкото разбирам твоята теза, ако бяхме по-безкритични (разбирай - послушни, ако и да не сме съгласни, че избраните от нас - са точно за това избрани - за да могат да налагат диктатура, щом това е свързано с техния материален интерес!), това би ни помогнало да "си позволяваме" да имаме референдуми, ли?
И какво по-точно бихме решавали с подобни референдуми? Вероятно, отново на дневен ред ще бъде референдум за необходимостта от ваксини - анблок, приложени към цялото "общество"?
И ваксинираните, както и неваксинираните - СА вирусоносители, но да не се отчита предварително индивидуалното състояние на всеки ("ваксинация" с експериментална субстанция - ан блок)..., да не се проследява състоянието му, след "ваксинацията"..., да се зачеркват с лека ръка всички изследвания в областта на вирусологията през последните десетилетия и да се пренаписват удобни студии за усвояването на парични потоци..., да се снема отговорността от производителя на "ваксината", чрез предварително "съгласие" - това са началните форми на особен вид геноцид.
Все пак - не видях връзката с Референдумите в Швейцария - понякога, провеждани по съвсем отвлечени въпроси, а друг път - несъстояли се при сериозни проблеми за обществото.
Коментар
-
брат,
излез 'на светло' - отиди в Пирогов, ВМА, Правителствена, Токуда на една снимка на бели дробове или да те прегледат с оплаквания за пневмония и ще разбереш, че форума и революцията на анти-ваксърите са нещо съвсем различно от реалната обстановка по БГ болничните заведения - при това елитните.
Коментар
Коментар