IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
    Това са теории на конспирацията ! Не може някакъв си рак да е следствие от ваксините. Няма преки доказателства - ваксинирал си се преди 6 месеца, а рака чак сега е станал видим . Къде е връзката .... 6-месеца по-късно ?! Най-вероятно този рак се е развил в преболедували вируса , като постковид синдром, но ако сега се ваксинират ще им мине. Аконе могат да опитат нашето ново лекарство за рак с иРНК.....Затворен цикъл от всеки ъгъл капят центове....:-)
    Песимистчо,
    понеже виждам, че си доста про-конспиративно настроен /как спиш - не знам? / и си доста избирателно вярващ - т.е. отричаш едни неща още на ниво заглавие, докато други ги прегръщаш горещо, понеже пасват на теорията ти... тая статия откъде и как си сигурен, че е достоверна? Мм?

Я виж едно елементарно разследване какви неща разкри:
    https://bntnews.bg/news/medicinska-s...73146news.html

Не бързайте да кълвете на всяка статия - без значение дали е про- или анти-
    Че не се знае откъде са дръпнали и турили снимката на медика!

= = =

Консистенцията в спринцовките ми разяде кожата. Кой знае какво инжектират".
    - - -
    Това пише сестра Петкова, пожелала анонимност, до сайта "Народна воля". Според сигнала само няколко капки от препарата на ,"Модерна" и "Пфайзер", предизвикали оток на цялата й ръка, а призивът е статията да се споделя, за да знаят хората. На снимката обаче не е сестра Петкова, а Елисавета Колева, която работи като старша медицинска сестра в хирургията на болницата в Севлиево.

То още само като чуеш името на сайта и ти става ясно колко е надежден...... ама шараните си кълват де!
    Last edited by Julius_BG; 28.10.2021, 21:17.

Коментар

• Малеее, какво стана в Германия, малеее:

"Намираме се в критична пандемична ситуация", каза пред новинарската група "Редакционна мрежа Германия" председателят на асоциацията Гералд Гас. Той отбеляза, че броят на хоспитализираните пациенти с COVID-19 се е повишил значително в рамките на седмица.

В обикновените отделения има близо 40 процента повече пациенти, отколкото преди седмица. В отделенията за интензивно лечение има 15 процента повече.

"Ако ситуацията продължи да се развива по този начин, само след две седмици отново ще имаме 3000 пациенти в интензивни отделения", предупреди Гас.
      https://dnes.dir.bg/svyat/skok-na-ho...ite-otdeleniya

Сигурно пак Ганьовците и агентите на Путин виновни.

Та да питам - зачий са ни "ваксините"?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Дури бъди здрава и ти.Не ми отговори на въпроса внуците ваксинирани ли са
        Отговорих ти, нямам все още внуци за да са ваксинирани

Коментар

Просто не желая да съм опитно зайче на разни алчни хора които дори нямат смелостта да се покажат на светло...
          Ама ти пак си опитно зайче бе, човек.
          Всички сме такива, не го ли разбирате.
          (ако може да се вярва и на конспирациите, че вируса е изкуствен)
          И в двата случая ситуацията е lose-lose.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

За сега всичко е спокойно, а дори и да се наложи бустерна доза не е страшно. Живота се нормализира, бизнесите работят ,децата са на училище и в университетите. Цялото семейство сме ваксинирани ,но внуци все още нямам
            Бъди здрав !
            Дури бъди здрава и ти.Не ми отговори на въпроса внуците ваксинирани ли са

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
              Миналата година си се разхождах свободно без маска сред хората, заразих се изкарах вируса на крак както всеки един грип макар и доста неприятно.
              Ако и докато си бил болен си продължил да си шляпаш без маска сред хората....... ашколсун!

Директно влизаш на челно място в класацията ми за ТОП-*****.

Коментар

Аз пък не разбирам тая сляпа вяра в някаква субстанция която може всичко да е само дето не пази от ковид нито пречи на разпространениео му.От тия вълни дотук се разбра че работа върши само локдауна...Са ще видиш на твоето общество как ще му б однат четвърта и пета игла и ще го затворят.Дали тогава ще продължаваш със сляпата вяра.Да ъе питам внуците валсинира ли
                За сега всичко е спокойно, а дори и да се наложи бустерна доза не е страшно. Живота се нормализира, бизнесите работят ,децата са на училище и в университетите. Цялото семейство сме ваксинирани ,но внуци все още нямам
                Бъди здрав !

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

когато всички се правим на хитри и всеки се оправя сам = слабо общество -> износ на бели роби за запада.
                  това е и смисълът на хибридната война. видя се, че арабите,афганите и тн не са добри работници, а белите от изтока се научихме да искаме. Ковид кризата ще върне източна европа поне 5 години назад...ако не и повече.

Аз не се правя на хитър.Просто не желая да съм опитно зайче на разни алчни хора които дори нямат смелостта да се покажат на светло...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Дури, Кака знаеш че имам гоУемо уважение към теб обаче по темата с ваксините леко си се объркала :-) Предполагам не си имала желание и време да прочетеш повече особено след като си взела решение за ваксиниране . В твоят случай предполагам е правилно от гледна точка на възраст, мобилност, работа.....И аз бих постъпил вероятно така :–)
                    Обаче има хора с различни изходни позиции / различна възраст и преболедували например/ за които ваксинацията не би донесла в здравен аспект никакви ползи, а само рискове / радвам се че ти си добре след ваксината, но познавам хора които не са добре/. На този фон държавите /всички/ по света правят всичко необходимо да принудят да се ваксинират всички хора , които няма нужда да го правят в здравен смисъл. Не само щото съм част от тези групи, но и по принцип мисля, че подобно нещо е нередно или направо ЗЛОвредно и ЗЛОумишлено :-)
                    И последно понеже звучиш много смело след Януарска ваксина ! трябва да ти кажа, че данните по целият свят показват , че ваксините след 6-ият месец никакви ги няма . Не е случайно, че Израел набодоха хората си с 3-та доза спешно. Та ако си в рискова група с някакво заболяване не е лошо да обмислиш бустерна доза или пък при описаната свободия в живота бих се опитал да бъда максимално внимателен.... не разчитай на ваксината да те пази много много :-)
                    Песи, нямам намерение да завършвам днес и медицина или биология, определено смятам ,че хората знаят какво правят. Не обичам да се бъркат в моята работа и аз не смятам да се бъркам в тяхната.
                    Наистина около мен всички вече са ваксинирани , дори и прекаралите вируса ,но и всички както и аз спазваме мерките за безопасност. Миналият месец си мерих антителата и доктора ми каза ,че нямам нужда от бустер за сега, но ако се наложи ще си сложа.
                    Днес, хората вече мислят къде ще карат коледните и новогодишни празници и къде ще ходят да карат ски. Пожелавам ви късмет и здраве на цялото семейство.

Коментар

• Милва Цветкова по 7/8 tv - филмът й е за това което става в Италия, стъпка по стъпка, път по-който ни водят и нас.

https://www.facebook.com/astrofilip/...related_videos

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Е защо пък да ги избиваме? Те сами ще си умрат като им дойде времето. Всеки ще умре. И ти и аз.....

Въпроса е да претеглим приоритетите. Кое е по важно? Децата и тяхното бъдеще и да живеят нормален живот в нормална и свободна държава или "бъдещето" на дъртите и техните страхове?

Ето аз например не съм първа младост но не се страхувам от вируса. Миналата година си се разхождах свободно без маска сред хората, заразих се изкарах вируса на крак както всеки един грип макар и доста неприятно. Ако ми е писано да живея ще живея. Като не заминавам. Просто и ясно. Защо трябва да живеем в страх след като никой не знае кога ще умре? И защо страхът да бъде причина за съсипване на живота на младите?

Вие знаете ли как се отразява всичко това което се случва на децата? Замисляте ли се изобщо? Или на никой не му пука?
                        Кой кога да умре не решаваме ние с теб....Както ти е известно умират и млади а дъртите си живеят....Са смешно е да обикаляме и да разпитваме кой как се чувствал...Както има млади изплашени от вируса така има и дърти които не ги е страх.А да не говорим че днес може да те е страх утре не..Засега като мярка която върши работа се доказаха само локдауните...Затова тръгне ли вълната веднага локдаун а не да чакаме 1000 на 100000.Точно това и паниката която създават гламавите журналисти напълни болниците.Като добавим и далаверите на болниците всичко си идва на място.Природата ни показа ясно пътя...Всеки си сяда на задника и си седи дома никакви купони дискотеки чалготеки и нам кви си теки.Не е нужно държавата да се грижи за нас ние трябва да имаме разум и самодисциплина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Скъпи Бай Пешо, никой не те кара да точиш лиги пред чужденците както се изрази ,но и да вярваш на врачки и баячки не ти отива
                          Сега остава да кажеш на кои врачки и баячки вярвам.Разбира се трябва да ги споменеш поименно.Ако смяташ Учителя Петър Дънов за врачка кажи го

Коментар

Ти какво предлагаш да избием дъртите ли?
                            Е защо пък да ги избиваме? Те сами ще си умрат като им дойде времето. Всеки ще умре. И ти и аз.....

Въпроса е да претеглим приоритетите. Кое е по важно? Децата и тяхното бъдеще и да живеят нормален живот в нормална и свободна държава или "бъдещето" на дъртите и техните страхове?

Ето аз например не съм първа младост но не се страхувам от вируса. Миналата година си се разхождах свободно без маска сред хората, заразих се изкарах вируса на крак както всеки един грип макар и доста неприятно. Ако ми е писано да живея ще живея. Като не заминавам. Просто и ясно. Защо трябва да живеем в страх след като никой не знае кога ще умре? И защо страхът да бъде причина за съсипване на живота на младите?

Вие знаете ли как се отразява всичко това което се случва на децата? Замисляте ли се изобщо? Или на никой не му пука?

Коментар

Ти какво предлагаш да избием дъртите ли?
                              Как да ги избием, когато всеки живее колкото му е отредено. Поне така казваш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Че нашето GP си го пише. Какъв протокол за лечение на ковид, лекарство няма, още ли не сте го разбрали? Тъпчат ви с антибиотици за успокоение. Или с конско лекарство, то все тая.
                                Боби, понеже съм сигурен че знаеш би ли споделил защо за вчерашните 150 починали няма данни колко са ваксинирани ?
                                Или сигурно всички са неваксинирани и заради това без да искат /няма нужда/ са пропуснали да го споменат ))))

Коментар

Working...
                                X