IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лоша била ракията, таман утре да видя в колко часа съм почнал
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      Голяма бъркотия в доклада за смъртните случаи. Според Италианския национален здравен институт повечето от смъртните случаи не са причинени от КОВИД

Италианският Висш институт по здравеопазване коригира надолу оценката си за броя на хората, починали от Ковида, в сравнение с тези, починали с Ковида, от над 130 000 на по-малко от 4 000. Да, прочетохте правилно. Оказва се, че 97,1 % от смъртните случаи, приписвани досега на Ковид, не са се дължали пряко на Ковид.

Според последния си доклад за смъртността от Covid Институтът твърди, че COVID-19 е убил по-малко хора от средния пристъп на сезонен грип. Според статистическата извадка от медицински документи, събрана от Института, само 2,9% от смъртните случаи, регистрирани от края на февруари 2020 г., се дължат на COVID-19. Така от 130 468 смъртни случая, регистрирани от официалната статистика от началото на пандемията, само 3783 се дължат само на вируса. Всички останали италианци, които са загубили живота си, са имали между едно и пет предшестващи заболявания. От починалите на възраст над 67 години 7% са имали повече от три съпътстващи заболявания, а 18% - поне две. По данни на Института 65,8% от италианците, починали след заразяване с Covid, са боледували от артериална хипертония (високо кръвно налягане), 23,5% са имали деменция, 29,3% - диабет, а 24,8% - предсърдно мъждене. Към това се прибавят и 17,4 % с белодробни проблеми, 16,3 % са имали рак през последните пет години и 15,7 % са страдали от предишни сърдечни недостатъци.

https://www.iltempo.it/attualita/202...chis-29134543/

пп. Тази измама се прилага и до днес в България !
      Стига си ги стригал,че всичко в четина стана. Утре само им навивай ушите, пак ще квичат.

Коментар

• РЕКЛАМА:
        Ремонт на метли, обслужване и след гаранционна програма. Не палят, не тръгват, не набират - сервиз 24/7
        Дури, Бони и Дъм-Дъмци, за форумци с 8% отстъпка.

Коментар

• Голяма бъркотия в доклада за смъртните случаи. Според Италианския национален здравен институт повечето от смъртните случаи не са причинени от КОВИД

Италианският Висш институт по здравеопазване коригира надолу оценката си за броя на хората, починали от Ковида, в сравнение с тези, починали с Ковида, от над 130 000 на по-малко от 4 000. Да, прочетохте правилно. Оказва се, че 97,1 % от смъртните случаи, приписвани досега на Ковид, не са се дължали пряко на Ковид.

Според последния си доклад за смъртността от Covid Институтът твърди, че COVID-19 е убил по-малко хора от средния пристъп на сезонен грип. Според статистическата извадка от медицински документи, събрана от Института, само 2,9% от смъртните случаи, регистрирани от края на февруари 2020 г., се дължат на COVID-19. Така от 130 468 смъртни случая, регистрирани от официалната статистика от началото на пандемията, само 3783 се дължат само на вируса. Всички останали италианци, които са загубили живота си, са имали между едно и пет предшестващи заболявания. От починалите на възраст над 67 години 7% са имали повече от три съпътстващи заболявания, а 18% - поне две. По данни на Института 65,8% от италианците, починали след заразяване с Covid, са боледували от артериална хипертония (високо кръвно налягане), 23,5% са имали деменция, 29,3% - диабет, а 24,8% - предсърдно мъждене. Към това се прибавят и 17,4 % с белодробни проблеми, 16,3 % са имали рак през последните пет години и 15,7 % са страдали от предишни сърдечни недостатъци.

https://www.iltempo.it/attualita/202...chis-29134543/

пп. Тази измама се прилага и до днес в България !

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Тази опорка приключи :

https://liberta.bg/%D0%B8%D0%BC%D1%8...ww4uaeICcUkgcA

Ваксинирайте се, спасете животи !!!

"Аз, когато съм ваксиниран, не кихам, не кашлям - няма как да пренасям заразата“, обясни той.

А пср положителните, които не кихат и не кашлят как я пренасят, докторе? Те може и да не кихат и не кашлят, но седят 14 дни в карантина - да вземем сега да ви наложим една 14 или направо 28 дни /за всеки случай/ задължителна карантина на вас и всички ваксинирани, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Те ще ги овладеят, било с бустерна доза, било с леки мерки. Ами ние какво ще правим кажи? Щото случаите ще растат докато не мине през всички.

Малките проценти на седмична база говорят за зона на плато в графиката, ама повишаващи се проценти с 40, 50, 100 и нагоре са си повод за притеснение.
              Виж в западните страни с кви проценти растат случаите. Айде да не смятам с тия проценти кво ще стане за 4-5 седмици при население 50 милиона примерно. Ще изпищят кански.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                Ако западняците, които са прилежно ваксинирани, не овладеят нарастването на новите случаи, идващи незнайно откъде при наличие на 70-80-90% ваксинирани, то по Коледа ще гледаме заключени къщи и самотно светещи коледни лампички и гирлянди по улиците. И сертификатите няма да помогнат, щото отсега ги призовават да си седят по къщите и да работят дистанционно.

Те ще ги овладеят, било с бустерна доза, било с леки мерки. Ами ние какво ще правим кажи? Щото случаите ще растат докато не мине през всички.

Коментар

• Във вечерните новини по мейнстрийма споменаха за притеснения от ковида не само в Нидерландия, за която говорим от сутринта, а на практика в цяла западна Европа.... щом и германците изпищяха, че леглата тук-там били доста заети, не знам какво да кажа...
                  Мдааам, до днес ни даваха примери със западната Европа като лидери във ваксинирането.
                  В тази връзка погледнах току-що worldometer-а и.... ти да видиш кво станало...
                  Сортировката е по процентното нарастване на нови ковид-случаи в сравнение с предходните 7 дни. Вижте и съответната колонка с процентното нарастване на смъртността от ковид на седмична база.
                  Click image for larger version

Name:	Covid-0311-1.jpg
Views:	1
Size:	37.6 КБ
ID:	3823504

Name:	Covid-0311-2.jpg
Size:	40.6 КБ
ID:	3823505

Name:	Covid-0311-3.jpg
Size:	40.7 КБ
ID:	3823506

Name:	Covid-0311-4.jpg
Size:	39.7 КБ
ID:	3823507

България е на 30-то място в класацията.
                  Пак ще призова тези, които са позабравили гимназиалната математика (за статистика и висша такава въобще не говорим), да си отворят букварите от 8-ми клас и да попрочетат за процентите и геометричните прогресии.
                  Ако западняците, които са прилежно ваксинирани, не овладеят нарастването на новите случаи, идващи незнайно откъде при наличие на 70-80-90% ваксинирани, то по Коледа ще гледаме заключени къщи и самотно светещи коледни лампички и гирлянди по улиците. И сертификатите няма да помогнат, щото отсега ги призовават да си седят по къщите и да работят дистанционно.

Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ами това той си го говори, цифрите говорят друго. 22% от българите са ваксинирани, 15% от положителните случай са ваксинирани, 10% от хоспитализираните са ваксинирани и само 6% от починалите са ваксинирани. Очевидно ваксината намалява малко шанса да се разболееш, доста шанса да влезеш в болница и ПЕТ ПЪТИ шанса ковид да те убие.
                    Ммда, лошото е, че е засега и процентите лека по-лека се покачват и при ваксинираните. Като си включиш и какъв е риска от самите ваксини и как той се покачва след всяка една следваща доза - няма да ти излезе толкова лека аритметиката. Стягаш ли дупето за бустерче...

Но, чакай бе... забравих, че при ваксинираните всичко е супер. Дори виждате тревата по-зелена и небето по-синьо, но това е, понеже главите са ви в задниците, насрахте се и вирус със смешна подшейсетгодишна смъртност ви направи зловещи подобия на хора, които са "много загрижени" за неваксинираните малоумници.

Ти осъзнаваш ли на какво унижение си подложен(а) с този зелен сертификат, който гордо размахваш пред тотално побърканото общество...? Ежедневно... Утре ще те убедят да правиш и свирки, примерно за бял сертификат и квито сте обезличени и наивни ще сте горди да развявате и него и да крещите с пълни усти против тия, които не са готови да го лапат на каквато и да е цена!

Носете си лайняните сертификати и бустерните дози гордо и на всяка цена. Те ви дават правото на най-святото в жалкия ви живот - да ходите на МОЛ, на ресторанти, да "пътувате спокойно", ама с маски, да се гаврите с децата си и да се чувствате сигурни, че ужасния вирус ще ви подмине!

Но не, реално точно вие сте тези, които сте неговата жертва...
                    Last edited by lefti; 03.11.2021, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Добро е, крадците могат да го заемат - "Не аз откраднах парите, потребността ми от пари го направи".

...при това се доказа вече, и то многократно, и допълнително е видно от графиките със заразяването в най- "ваксинираните" държави - "Ваксинираните" са абсолютно точно толкова рискови да се заразят, и точно толкова - до последния вирус - заразни, колкото и ненабодените. Но явно са пропуснали да ти го кажат от телевизора.
                      Точно в най-ваксинираните държави се вижда ползата от ваксините. Хората, спазват противоепидемичните мерки, ваксинирали са се и вече започват да живеят нормално. Навсякъде има хора, които или се страхуват или са повярвали в някакви небивалици и затова са необходими и мерките, но стават все по-малко и по-малко.
                      Опитвам се да разбера на какво се дължи този хаос в главите на толкова много българи и не мога да си го обясня по никакъв начин без обиди.

Коментар

Учудена съм ,че не разбираш толкова елементарно нещо при това се доказва вече
                        Добро е, крадците могат да го заемат - "Не аз откраднах парите, потребността ми от пари го направи".

...при това се доказа вече, и то многократно, и допълнително е видно от графиките със заразяването в най- "ваксинираните" държави - "Ваксинираните" са абсолютно точно толкова рискови да се заразят, и точно толкова - до последния вирус - заразни, колкото и ненабодените. Но явно са пропуснали да ти го кажат от телевизора.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Хора, искренно и добронамерено ви казвам - погледнато отстрани, не изглеждате нормални. Жертви на някакво психично заболяване, психоза...

..." ваксинираните не пренасят заразата. Пробивите във ваксината я пренасят" - това... на първокласник ще ми е неудобно да го кажа... Понеже ще видя презрението в погледа му, докато се чуди за колко глупав го мисля.
                          Учудена съм ,че не разбираш толкова елементарно нещо при това се доказва вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

До идването на Ковид, съм си мислел, че по-голямата част от хората в България, са "нормални хора", с "нормална логика" и "нормално образование".... но явно съм грешал. Няма как да се постигне каквото и да било положително нещо с хора които отричат очевидни факти и си измислят фалшиви на тяхно място. Това ще ни отведе до още по-голямо потъване със или без Ковид.

Абе като цяло не е чак толкова трагично положението. Но вярват на слухове прекалено много. А комунягите, кръгове около ДС, финансирани от Русия (предполагам), полезни идиоти и др. подобни пуснаха машината за слухове. Като цяло тези могат да виреят само в хаос.

Като те заливат ежечасово с информация от всички страни и ти почваш да вярваш. Щото оня казал, тоя видял, на оня сестра му била мед. сестра и разправяла че всички болни в тяхната болница били ваксинирани и защо да ме лъже, нали го познавам.

Подобна пропаганда чрез слухове имаше 90-те години насочена тогава към СДС. Затова и се мотахме в "преход" до 97 година. После като че ли поотслабна или поне не съм забелязал да има. Сега обаче с тоя Ковид се активизира с много пълна сила.

Сега методите са различни, а предполагам се прави и с цел печалба поне от полезните идиоти. Тъпи сайтчета с гръмки заглавия, които постват във Фейсбук и други социалки с цел юзерите да кликнат, да дойдат на сайта им да цъкнат на някоя реклама и да изкарат някой лесен леф.

п.п. забравих да допълня, че политическите партии изключая ГЕРБ също заеха странни позиции.

Слави и ко. си бяха чисто против, а ДБ си бяха в традиционната роля на полезни идиоти и щом е против ГЕРБ значи сме ОК.

Реално хората бяха оставени сами да се оправят в морето от информация, която на 90% е менте.

Last edited by mathematician; 03.11.2021, 20:44.

Коментар

Тази опорка приключи :

ха ха. Курвите не правят любов, само клиентите им ....
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Тази опорка приключи :

Хора, искренно и добронамерено ви казвам - погледнато отстрани, не изглеждате нормални. Жертви на някакво психично заболяване, психоза...

..." ваксинираните не пренасят заразата. Пробивите във ваксината я пренасят" - това... на първокласник ще ми е неудобно да го кажа... Понеже ще видя презрението в погледа му, докато се чуди за колко глупав го мисля.

Коментар

Working...
                                X