IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ти ще помниш, но за него не съм сигурен дали ще е още жив
    Казват - КОВИДА хващал многократно неваксинираните
    ако ме хване втори път ще ти кажа, за да се зарадваш.
    но искам ти в замяна да ми кажеш, колко пъти ти набодоха увисналия задник
    препоръка е

Коментар

• Тъй като зелените сертификати се доказаха като много удачни. Те не са зъдължителни , но след въвеждането им има 200 000 доброволни ваксинации. И тъй като са много удачни щи се въвеждат незадължителни еко сертификати, сертификати за ненасилие, сертификати за поносимост, сертификати за любов към улични кучета, сертификат за нелюбовкъм крави и прасета ..... Съвсем скоро всички НПО-та ще бъдат овластени да ограничават живота на хората. Съвсем скоро гейропа ще стане чудесно място за живеене.

Коментар

• .
        Ако се чудите защо в Германия и Белгия броят на заболелите
        напоследък нараства доста по-бързо от тези във Франция
        въпреки еднаквия брой ваксинирани,
        причината се крие в степента на прилагане на допълнителните ограничителни мерки -
        маски (в транспорта, в работата, в магазините, в училищата) и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
          да видим какво, сухите съчки измряха, половината народ във Европа и Запада се ваксинира, много хора го минаха безсимптомно.
          Какво да гледаме ?
          Ама, то бил Делта вариант ли ???
          Ама всяка зима ли занапред ще има психоза ??
          Докато прави такива пикове смъртността ще има психоза. Спре ли - няма да има психоза.

Според мен има още доста сухи съчки.

Случаите намаляват заради това че хората се стреснаха и си наложиха някаква форма на ограничения. В момента на Запад започва поредна вълна. Най-вероятно ще дойде и при нас. Тази да кажем че вече е плато и ще почне да намалява. По 8-ми декември, Коледа, Нова година, ще има ядене, пиене и заразяване. И Януари пак.

Дано да греша да.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Е, то над 80% от америанците над 18г имат първа игла. Значи 0.53 * 0.2 = 10% казали, че са пълни тъпигьоси - черни, латино ... има сигурно и българи, от най-умните
            не те знам кой си зад този прифил, Барбарон или Бонка, нейсе, и двамата сте един дол тъпи дренки, ама дай факти, щото половината от военните и летищните работници там, една трета от полицаите не са ваксинирани.
            ПИК ли ти го каза това 80 % ?
            Това, тия на помощи, безработни, бездомни не ги броя, ама те са поне 1/4 там.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Мангъров:

"Знаете ли, каква е разликата , между хората притежаващи критично мислене и останалите.
              Мангъров ме съмнява да притежава каквото и да е мислене. А след като прочетох и останалия му текст, вече съм сигурен.

Коментар

Повече от половината неваксинирани американци казват, че нищо няма да промени мнението им.
                53 процента няма да бъдат убедени от нищо и никого...
                Е, то над 80% от америанците над 18г имат първа игла. Значи 0.53 * 0.2 = 10% казали, че са пълни тъпигьоси - черни, латино ... има сигурно и българи, от най-умните

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  ГАВРАТА С ХОРАТА ПРЕМИНАВА ГРАНИЦАТА
                  Някакъв си лекар, полагал Хипократова клетва и шеф на "Пирогов", самонадеяно заявява, че 9 от 10 негови пациенти умират от ковид. Бравос, докторе, така се говори! Всеки, който се разболее, трябва да е убеден, че шансът да оцелее, е минимален, особено ако ви попадне в ръцете!
                  Понякога се замислят дали някои хора нямат психически увреждания да се наслаждават от ужаса и отчаянието на хората. Нямам друго обяснение за това постоянно насаждане на страх и ужас по медиите. И то от лекари, които много добре осъзнават как може да се почувстват хората, които ги слушат. Или са заразени или болни и слушат тази прокоба за смърт....
                  За политиците и математиците е ясно - опитват се да захлебят покрай световната истерия. Те не са се клели да не вредят. Всъщност точно от участието им в подобни истерии, те получават блага. Какво е обяснението например за математик, който всеки ден ни се лензи от телевизора и ни обяснява, как яко, ама много яко ще мрем и ей сега трябва всички да ни изпозатворят! По-рано поне психиатрите си вършеха работата, ама откакто взеха да се занимават с политика, и душевното здраве на народа отиде в блатото!
                  Спрете се! Нормалните хора вече осъзнават какво правите и се ядосват. Много се ядосват. И са гневни, че спекулирате и правите пари от нещастието, болестите и смъртта на българите. Вместо нормално отношение и насочване на усилията към здравната система, така, че тя да е пълноценна и да спасява живот, допълнително разболявате хората и ги докарвате до суицидни мисли! Вече сме много, много гневни! А това няма да свърши добре за вас! Защото всеки има правото да се защити срещу терора!
                  Елена Гунчева
                  Статистика бе, като я гледаш в НСИ по-добре ли е? Ама сега щото лекар я съобщава и не било ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Да, и имената на антиваксърите в тази тема ще се появят един ден в друга тема:
                    "Те паднаха в борбата с ваксината"
                    ти си някъкъв дърт грездей, дето се покрил от година и половина във някакво френско село и си мисли, че е безсмъртен, щото не общува със хора и си е сложил ваксина.
                    Ми, то има още хиляди болести по света, дето не са изчезнали, вре, шушляк.
                    А, пък, тъпите антиваксъри от 18 месеца не слагат маски и ваксина, даже и ежедневно общуват със много други хора.
                    Айде, познай, кой има по-големи шансове, по принцип.

Коментар

Ето как геройски завършват антиваксърите
                      https://www.sorryantivaxxer.com/
                      От грипната вълна преди няколко години искаш ли да ти кача снимки на умрели деца. Иначе знам, че ваксърите с такива елементарни хватки се надъхвате.

Коментар

Ето как геройски завършват антиваксърите
                        https://www.sorryantivaxxer.com/

Събирам кандидати за sorryvaxer.com. Пращайте снимки и обещавам да кача най-фотогеничните.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          аз помня помни и ти да видм напролет.
                          Ти ще помниш, но за него не съм сигурен дали ще е още жив
                          Казват - КОВИДА хващал многократно неваксинираните

Коментар

• да видим какво, сухите съчки измряха, половината народ във Европа и Запада се ваксинира, много хора го минаха безсимптомно.
                            Какво да гледаме ?
                            Ама, то бил Делта вариант ли ???
                            Ама всяка зима ли занапред ще има психоза ??

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                              Ами калпави ваксини....
                              ... каза кутрето и се облиза под опашката

Коментар

една зима и две лета минаха = 18 месеца, тоест не е спонтанно решение.
                                аз помня помни и ти да видм напролет.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X