IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Абе, антиваксъри, защо продължавате да ритате спукана топка?
    Вече и децата разбраха, че от КОВИД мрат
    • 95% антиваксъри и
    • 5% тежко болни възрастни ваксъри
    Така че чакайте спокойно на опашката

''5% тежко болни възрастни ваксъри'' и "95% антиваксъри"???

8 НОЕМВРИ 2021 Г.
    Починали са:
    жена на 72 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 62 г. с диабет;

мъж на 73 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 66 г. с диабет и сърдечно заболяване;

жена на 81 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 66 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

жена на 68 г. със сърдечно заболяване;

жена на 71 г. със сърдечно заболяване;

жена на 79 г. с диабет;

мъж на 75 г. със сърдечно заболяване и диабет;

https://coronavirus.bg/bg/news/2832

7 НОЕМВРИ 2021 Г
    Починали са:

жена на 74 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 62 г. със сърдечно заболяване и диабет;

мъж на 66 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 63 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

жена на 77 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване;

мъж на 59 г. със сърдечно заболяване;

жена на 78 г. със сърдечно заболяване;

https://coronavirus.bg/bg/news/2827

6 НОЕМВРИ 2021 Г.
    https://coronavirus.bg/bg/news/2821
    5 НОЕМВРИ 2021 Г.
    https://coronavirus.bg/bg/news/2815

М да, явно ваксините действат на барбароните!
    Last edited by neon7; 08.11.2021, 19:54.

Коментар

• NHS chief Amanda Pritchard claimed that 14 times as many Covid-19 patients are in Britain’s hospitals as this time last year. However, even the NHS itself has admitted that Pritchard’s claim uses misleading figures.

Опааа, кво стана. Ганьо тъпанът що не вярвал. Ми защото ЛЪЖАТ. Лъжат като Бонка във форум, като дърт Бертрам лъжат, като комсомолец Матеев. А помните ли активираните , които обясняваха за дечицата в "интензивното"

Коментар

• Едно писмо от Ревматолог в Германия!

Зравейте родолюбци,
        Имам полезна информация за вас. Аз съм Петър Михайлов , работя като интернист и ревматолог в Германия с прекъсвания от 2007 г. Последните две години живея сред престъпници и озверели ненормалници и преживявам ужасите на ваксинационния ад. Последствията за хората са кошмарни.
        Мероприятието по изтреблението започна с прицелна група- старческите домове. В течение на няколко месеца „напълно ваксинираните“ измряха 80-90%. Появиха се няколко мижави сводки в лекарските издания, с „половин уста“ и статистически хитро скопосани „относно смъртността, в сравнение с други години“, от което нищо не стана ясно, освен че „е необходима трета доза“.
        Личните лекари печелят по 400 Евро за поставена „ваксина“. Това се изчислява така: един вакс-ден се зплаща 1200 евро, и се счита за изпълнен ако има ПОНЕ ТРИМА убодени. Естествено, ако са повече лекарите губят приходи, затова записват за следващите дни.
        Гнусна, отвратителна работа! Когато личните лекари НАКРАЯ РАЗБРАХА, че избиват и разболяват пациентите си, които напълно им се доверяват- се отказаха един по един от престъплението, с „чисти ръце“ и кървавите пари в джоба. Нещата поеха професионално изпечени мошеници, вакс-координатори, които назначиха СТАЖАНТИ по мобилни пунктове. Те буквално удрят инжекцията и бягат с надника. Страшно е!
        Когато докладвам за тежките случаи след ваксина (винаги писмено!), никой не реагира. Тези, които са прибрали значителни суми са напълно безотговорни. Никой не се обади да попита „ей, човече-ама верно ли“? Знаят мръсниците! Но продължават да убиват! Получавам преки заплахи да ми бъде отнета правоспособността!
        На ден минават през кабинета ми 20-25 човека. ВСЕКИ ТРЕТИ нов пациент е с увреда след „ваксина“- това са пристъпи на основното заболяване, които не се повлияват почти от нищо, новонастъпили автоимунни нарушения, мозъчни кръвоизливи, слепота, тежки алергии, тромбози, пристъпни синроми (Щил), дебют на мултиплена склероза и колагенози и какво ли още не! На семица научавам, поне от двама-трима пациенти че техен близък е починал след „ваксина“.
        Зловещо мракобесие! Излючително показателен за „целите на западната демокрация“ експеримент. Фашистки геноцид! Ступор и ужас сред населението- пир за кукловодите!
        Моля Ви, борете се и заради мен, както аз се боря и заради Вас. Поне българите да бъдат пощадени, за немците няма надежда- тук принципните професионалсти сме единици, нашият глас е в пустиня- пропагандата напълно го заглушава с тъпани, народът се е примирил с участта си.
        Борете се!

Можете да публикувате писмото по Ваша преценка.

Д-р Петър Михайлов,
        (Dr. Peter Michaylov)
        SOGZ München

Коментар

• На този концерт явно всички бяха набодени с по няколко пфайзерски дози. Въпросът е дали публиката изтрещя заради комбинацията от силна музика и експерименталки в кръвта или тези които се сдобиха с инфаркт по време на изпълнението са от онези пренебрежимо "малко" случаи на усложнения от напълно "безопасният" разбира се генен пфайзерски експеримент:

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Не съм съгласен с тебе. Регистриран съм тук десет години преди теб, а имам два пъти по-малко коментари и тридесет пъти по-малко от Барби.
            Всъщност аз почнах да пиша тук 2006/2007, дали и какво се е объркало с данните за регистрация - нямам идея!? И коментарите ми бяха повече, но имаше затрити имотни теми, както и да е.

Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
            Бас държа, че тука в тая статия нито един антифаксър не е споменал, че го е страх от чипиране или че вярва на такова, но повторено стотици пъти от факсинаторите, сега трябва да отричаме и това.
            Абе тука един нали пишеше, че като му били ваксината и монетите почнали да се лепят по рамото му!
            Та има всякакви, тъй че не ги надценявай чак толкова......

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ето този твой постинг е доказателство, че си ляв и левичар дори и с дясната си ръка и с онова там между двете ти уши.
              научи се да осмисляш това, което си прочел и тогава пробвай да правиш изводи. В това дето го беше постнал си е написано черно на бело "левичаря иска права, иска власт, десния си се затваря и не парадира". Ако ти съберем всичките постове тук ще се види че ти липсва само мустачето и австрийското гражданство/може и грузинско - както ти харесва/ и всички антиваксъри нямаше да ги бодат ами щяха да ги пратят на екскурзия в ДАХАУ/това разбрах аз левичарите от статийката/. Само не разбирам що за ЛИЦЕМЕР трябва да си навсякъде да тръбиш за ДЕМОКРАЦИЯ, а да ползваш номера от след 09.09.1944 г. в стил "който не слушка не папка". ДЕМОКРАЦИЯТА Санчо не е салам, нея или я има или я няма. Не като здравния министър да пуска малоумни заповеди, които и сам не изпълнява/значи той може да играе Ганкиното пред цяла България без сертификат, а за обикновения човек видите ли три пръстна комбинация/, колко от журналистите на този "концерт" бяха със сертификат, колко от тях бяха проверени дали го има? Та ако не си го разбрал левичарите са такива като тебе, за които навремето имаше един виц, че българите сме изнесли за Япония компютри, надявам се края сам го знаеш, ако ли не то от 10.11.1989 г. досега все е края и все още не му се види.. края.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

70% навсякъде? И в Габон? И в Мали? После да не стане 70% от всички бозайници, че нали котки и кучета също го ловяли? Кефиш, честно.

Не само котките и кучетата, но и лъвове, тигри и магарета по зоопарковете....
                Сяя, предлагам да задължат всички собственици на домашни животни да ги ваксинират задължително...Животинките не боледуват( или го карат много леко ), но са преносители....
                Въксърите ще ги помолим учтиво, да ваксинират лъвовете и тигрите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Хаха, ама ти не разбираш ли, че се бориш с вятърни мелници.
                  Една немалка част от хората тук са безделници и лаладжии - по цял ден кесят у форума.
                  Четат всякакви съмнителни блогове като последния линк - списвани от някакви анонимни руски блогърки.
                  Другия пък дума не даваше да се обели с/у някаква измишльотина - "Народна воля", сайтчето което изловиха, че пуска фалшиви интервюта със снимки на реални медиц. лица - хора, които никога не са правили подобни изказвания, ама иначе манипулацйиката няма как да мине. Изсветлиха и антиваксъри, които иначе са си били по 1-2 игли, ама получават пари да говорят срещу ваксините, абе с една дума - СМЯХ!

В смисъл - от една страна подлагат всичко официално на съмнение (ОК, това го разбирам, аз също не приемам всичко за чиста монета), ама пък кълват като шарани на гола кука всичко пускано в тия съмнителни сайтчета. Е тоя наивитет вече е труден за смилане, ама тъй ша е явно.......
                  Интересни обекти за наблюдение от психиатрична гледна точка
                  А ти изследвал ли си корелациите антиваксъри, русофили, ксенофоби, кирофоби, патридиоти, "православни", "независими", "десни", "леви", червени, сини и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Бобка, при 100% факснати (от пеленачета до възрастни) ще е необходимо ли бустерче и ще паднат ли всички мерки?
                    Ще отменят даже миенето на ръцете и къпането.

Все едно да питаш ако всички в колата са си сложили колана, дали е разрешено да караш пиян и то с 200. За да има ефект при лечение или профилактика, трябва мерките да се прилагат кумулативно, а не алтернативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Една немалка част от хората тук са безделници и лаладжии - по цял ден кесят у форума.
                      Не съм съгласен с тебе. Регистриран съм тук десет години преди теб, а имам два пъти по-малко коментари и тридесет пъти по-малко от Барби. Мисля, че след като Барби си ръси таблиците(не му казвай, че всеки ден поства едно и също, предполагам, че всички са му свикнали и дори не си правят труда да ги гледат) тука и всички сме длъжни да ги гледаме, редно е и той да ни отговаря (не е задължително, разбира се).

ПП Това по подобие с чипирането на факсинираните. Бас държа, че тука в тая статия нито един антифаксър не е споменал, че го е страх от чипиране или че вярва на такова, но повторено стотици пъти от факсинаторите, сега трябва да отричаме и това.

Коментар

Стига бе, не смогвам да отговарям на толкова глупости
                        Хаха, ама ти не разбираш ли, че се бориш с вятърни мелници.
                        Четат всякакви съмнителни блогове като последния линк - списвани от някакви анонимни руски блогърки.
                        Другия пък дума не даваше да се обели с/у някаква измишльотина - "Народна воля", сайтчето което изловиха, че пуска фалшиви интервюта със снимки на реални медиц. лица - хора, които никога не са правили подобни изказвания, ама иначе манипулацйиката няма как да мине. Изсветлиха и антиваксъри, които иначе са си били по 1-2 игли, ама получават пари да говорят срещу ваксините, абе с една дума - СМЯХ!

В смисъл - от една страна подлагат всичко официално на съмнение (ОК, това го разбирам, аз също не приемам всичко за чиста монета), ама пък кълват като шарани на гола кука всичко пускано в тия съмнителни сайтчета. Е тоя наивитет вече е труден за смилане, ама тъй ша е явно.......

Коментар

• Много антиваксъри в тея болници:

https://twitter.com/Kukicat7/status/...213815811?s=20

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

70% при оригиналния щам. При делта с нейното число на репликация от сорта на 5-7 при липса на мерки, ваксинацията трябва да е около 80-85% за да затихне предаването.
                            Бобка, при 100% факснати (от пеленачета до възрастни) ще е необходимо ли бустерче и ще паднат ли всички мерки?

Коментар

Две години не можахте да разберете, че ваксинация
                              70% е ефикасна за затихване на пандемията, но е нужно време
                              И навсякъде да са ваксинирани на 70%,
                              ако продължава движението на индивиди по света
                              70% навсякъде? И в Габон? И в Мали? После да не стане 70% от всички бозайници, че нали котки и кучета също го ловяли? Кефиш, честно.

Коментар

• Още добри новини за експеримента:

https://twitter.com/FatEmperor/statu...912758786?s=20

Коментар

Working...
                                X