Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
1,6 милиона теста изхабиха за 2 седмици и откриха 10 заразени деца. Иска още толкова да изхаби за да открие още 10-на !?!?!?
По 5 кинта - УНИКАЛНО РАЗХИЩЕНИЕ. Ей така изгориха 15млн за НИЩО.
Освен ако не е вярна конспирацията че събират генетичен материал
първата седмица гръмнаха гротестно с пет “пизитивни” от 37000 ; и от там тишина
следваща седмица - колко тествани, колко позитивни,,,. мне , няма ; тоя докторант висш учен бил зема да се плюнчи , сам се изчерви вика: ми ПЕТ - ШЕСТ на седмица .., Яко,
де ги тия смъртожадни първолаци?
и няма ли кой да ги пита що не влизат ученическите тестове в официалната статистика?
Last edited by barovec; 26.11.2021, 00:22.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениефак, опитах се да чуя и разбера какво говори Денков: на седмица “хващали” по 5 тире 6 позитивни теста!!! пет от колко .., 50к , 100к ?
незнам, нали има математици тука 5 от 50к или 5 от 100к верно че винаги е НУЛА , ама човека вика : трябват ни поне още 1,3м теста на седмица да тръгнат сички ученици…
нещо пропускам от математиката и статистиката ли, или съм толко прос ?
моля, сектата на витанов и сие да ми е обясни тая матемематика…
По 5 кинта - УНИКАЛНО РАЗХИЩЕНИЕ. Ей така изгориха 15млн за НИЩО.
Освен ако не е вярна конспирацията че събират генетичен материалНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 8 Харесвания
Коментар
-
фак, опитах се да чуя и разбера какво говори Денков: на седмица “хващали” по 5 тире 6 позитивни теста!!! пет от колко .., 50к , 100к ?
незнам, нали има математици тука 5 от 50к или 5 от 100к верно че винаги е НУЛА , ама човека вика : трябват ни поне още 1,3м теста на седмица да тръгнат сички ученици…
нещо пропускам от математиката и статистиката ли, или съм толко прос ?
моля, сектата на витанов и сие да ми е обясни тая матемематика…
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Катастрофирал ли е преди това ?
Иначе си е безсмъртен и зареден с "естествен имунитет".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Катастрофирал ли е преди това ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение“При нас почина пациент във възрастовата група 20-29 години с ФАЛШИВ сертификат, БЕЗ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Така, че е недопустимо да се допуска фалшифицирането на сертификатите – това е гавра“ - Д-р Людмил Шопов, лекар на първа линия в ИСУЛ.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение“При нас почина пациент във възрастовата група 20-29 години с ФАЛШИВ сертификат, БЕЗ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Така, че е недопустимо да се допуска фалшифицирането на сертификатите – това е гавра“ - Д-р Людмил Шопов, лекар на първа линия в ИСУЛ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Да, интересно. Доколкото разбирам механизмът по който едни вируси изместват други е съвсем неясен и на този етап единствено статистически потвърден.
https://nypost.com/2021/11/22/domina...cientists-say/
И другото интересно е, че грипа (респираторните вируси) с маски и мерки не се спирал. Аз па все си мисля, че грипа с малко маски и малко мерки се спира, ама може и да съм грешал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение[url]https://www.otizvora.com/...........
А ако искате мога да ви запозная и с Наско?
(д-р Атанас Гълъбов)
да ви доразвие конспиративните си теории
че се знаем от над 15 год.
Коментар
-
https://www.euronews.com/2021/11/25/...mains-stagnant
Brussels has said that everyone should receive a booster shot six months after being fully vaccinated.
Meanwhile, its digital COVID certificate -- used for cross-border travel -- will expire nine months after the last vaccine dose.
"Положението е ситуация", както казва един мой приятел.
А то бяха "Ваксинирай се, прегърни вашите!", "Само една ваксина, какво толкова" и "Бъди отговорен към обществото!".
Досега 11/11 конспирации се оказаха верни ..
... 12-тата гласеше "Зануляване на кредитите".
Да се прехвърля в темата за имотите май ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Корелация между процента ваксинирани и повишената смъртност - като цяло, а не само от корона.
Анализ по поръчка на правителството на Тюрингия.
И какво правим сега? Май опорката, че смъртността от корона при ваксинираните е по-малка олеква
когато се разгледа общата смъртност, а не само като следствие от вируса.
https://www.zentrum-der-gesundheit.d...hohe-impfquote
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
При Матеев нещата наред ли са?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Забавна? Без Матеев сте нули. Ну-ли. Скучно, постно.
- 1 like
Коментар
Коментар