IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Тази старана е повече моя отколкото твоя. Антиваксърите като цяло са доста тъпи създания често от ниската прослойка на обществото. Явно и затова в България е такова положението. Искаме всички антиваксъри да им бъде отказано лечение в болница свързано с ковид. Не е редно антиваксъри да пълнят болниците и за нормалните хора да няма места. Оставете антиваксърите и децата им да мрът като кучета!!!!
    Ако няма да ме лекуват защо да плащам здравни??

Един куриоз- вчера си притиснах пръста и отивам в болницата на спешен кабинет. На портала ме спира един и ми вика тест, ваксина или преболедувал. Аз му обяснявам че отивам в спешното, той си знае неговото. Питам го - тук болница ли е където трябва да помагате/лекувате хората или парламент. Той отвръща че е болница, но за да вляза в тази болница трябва да имам нещо от трите гореспоменти. Е аз си бях правил тест и влязох, но явно светът отива само на една болест- коронавирус

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

На оня 27 годишен починал мангъропитек, прякора му бил pesimist4o na kubik.
      Хаха, това признавам е добро този път :-)
      Добре за мен , че не съм стигнал до кубичните уравнения начи и вируса го опатках за седмица с квадратно....без болница.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

Много яко!!!
        ТРОЛОПИТЕК Е ПО-ЯКО !

Коментар

Дай некое цитатче на оная паница от афера дето лиже задника на нинова и старите дс ченгета. Много обичам да и чета писанята на дъртата шаврантия
          Много си я закъсал момче ! На корела ръка трябва да и целувате ! По-успешен разрушител на бсп скоро е нямало !

Резултати за : КОРНЕЛИЯ НИНОВА

https://afera.bg/?s=КОРНЕЛИЯ+НИНОВА

Коментар

мангъропитек. [/B]
            Много яко!!!

Коментар

• https://www.facebook.com/1604798068/...95500277933879

а бе вярно ли е това което говори този човек

Коментар

Тази е дъновистка и лекува всичко с гореща вода и варени картофи, и преписва на ръка Добрата молитва и Псалом 91. А ти правиш ли като нея за да си защитен?
                Аз съм антикоронаваксър и освен гореспоменатото ям шкембе с чесън и имам отрицателни цени на тока

Коментар

Тази старана е повече моя отколкото твоя. Антиваксърите като цяло са доста тъпи създания често от ниската прослойка на обществото. Явно и затова в България е такова положението. Искаме всички антиваксъри да им бъде отказано лечение в болница свързано с ковид. Не е редно антиваксъри да пълнят болниците и за нормалните хора да няма места. Оставете антиваксърите и децата им да мрът като кучета!!!!
                  Кои сте тия които искамЕ ?
                  Явно не пишеш от свое име....Кажи поне къде е офиса, колко плащат ? Дай малко конкретика ...
                  Наистина ли не осъзнаваш, че сте прозрачни ? Нямате 2 изречения написани подред , които да не ВИ издават ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Чаткаш ги нещата генерално , само с тая ваксината и златото що така се подведе не знам :-)
                    На оня 27 годишен починал мангъропитек, прякора му бил pesimist4o na kubik.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Павлина Павлова

20 ч. ·
                      САМО ПИТАМ ЗАЩО ВАКСИНИРАНАТА 80% ЕВРОПА Е В ЛОКДАУН, А ЗАРАЗЕНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТВСЯКОГА?
                      Тази е дъновистка и лекува всичко с гореща вода и варени картофи, и преписва на ръка Добрата молитва и Псалом 91. А ти правиш ли като нея за да си защитен?

Коментар

Е, на нас Българите ни пука за Българомразците.....Не е като да нямаме отношение. А за такива да ни дават наклон затова какво да става в НАШАТА страна почти съм сигурен, че дори има и закони освен отношение....
                        Толкова ли са слабоумни менторите ти, че не са ви обяснили, че не можеш да постигнеш резултат с някой като непрекъснато показваш омраза и злоба.
                        И най-добре сменяй профила - там дио, зеки някой друг трябва да е останал....

Коментар

Чаткаш ги нещата генерално , само с тая ваксината и златото що така се подведе не знам :-)
                          Аа, споко, не ме мисли! Злато не държа.
                          Не помниш ли, че писах като чукне 2К е време за отвързване, а някои тепърва влизаха (в наполеони).
                          За ваксината ми е чак странно що толкова подскачат някои?
                          Всеки сам си преценя и избира за себе си.
                          Искаш - слагаш, не искаш - не слагаш.
                          А тука някой хора сякаш се напъват докторати да пишат!
                          Като че ли нещо зависи от тях или от темата във форума.
                          Затова ми е толков забавно........

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Тепърва ще има много такива статии да оправдават защо има починали ваксинирани .Скалъпено е от всякъде !

" След като състоянието му обаче рязко се влошило, медиците се усъмнили в димите му, а той си признал, че документът е фалшив."
                            То е много трудно да гледаш как 27 годишен предава Богу дух и да се досетиш, че сертификата му е фалшив. Даже като са чули и 2-3 антиваксърски простотии и да не беше си признал, направо щяха да му повярват, че е истински. Сега да изследват няколко капки кръв за антитела и с показанията на лекарите, майстора на фалшивия сертификат да се стяга за затвора - може не само за фалшив документ, а и за непредумишлено убийство да го съдят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              А от трънската луканка /празЪ/ - по-'арно няма!

Коментар

• Павлина Павлова

20 ч. ·
                                САМО ПИТАМ ЗАЩО ВАКСИНИРАНАТА 80% ЕВРОПА Е В ЛОКДАУН, А ЗАРАЗЕНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТВСЯКОГА?

Коментар

Working...
                                X