Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
То това с духането, хубаво. Проблемът е, като те изнудват и не можеш да си свършиш никаква работа...
Като искате да сте "свободни" и не ви харесват правилата, гората е ваша. Там никой няма да ви иска сертификати, шофьорски книжки, такси, данъци и прочие заробващи неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не можеш да влезеш в никакъв магазин, говореше се че от март започват да искат 2Г и в хранителните и така шеш- не щеш се бодеш. Сега като вляза в магазин и питам вие ли сте полицаят на тази която ми сканира документа- не и става приятно, но казват каква до правя, правителството иска това от нас
Това в България ли е? Германия?
Разбрах от предния коментар. Германия значи
Коментар
-
Не са само магазините, започнаха да си говорят с мен началниците от работата защо не съм ваксиниран и колко е тежко всеки ден да правя тестове. Не можеш да влезеш в магазините освен в хранителните, например дъщеря ми няма "ваксина" а в събота е на рожден ден и трябва да си прави тест- изискване на приятелката и. В ресторант също не можеш да влезеш- ако погледнеш колко хора има в алди и колко в един ресторант и ще се ужасиш от малоумието на тази разпоредба. Отидох при един да си купя нещо за компа- кабел, той с 2 маски и ме кара да си сложа и аз. Личния ми лекар ходи с 2 маски защото го е страх, каза че имал 4 дози, модерните часовници на колеги звънят да им напомнят за бустер за февруари
Иииии няма да се бода до март, защото съм прекарал короната и имам сертификат вече
Иначе ако ще плебса да си развива конспирациите по форуми от сутрин до вечер, на кой му пука.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Да можеш да си купиш храна въпрос на избор ли е? Да работя въпрос на избор ли е или е необходимост?
Или ти самият си на фотосинтеза?
Или ще кажеш, че имам избор да ода да си сея пшеница или да ям боровинки в гората, дорде мечките още спят?
Като няма избор, няма свобода, като няма свобода, има принуда.
Съгласен съм с гореизложеното
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеИ днес си отидоха 152 мангъропитека. С това станаха 29,688
https://coronavirus.bg/arcgis/apps/o...6f7948f586af93
До края на седмицата може би ще стигнат 30,000 и то без да се отчита скритата смъртност (умрелите от ковид, които не са засечени, че са имали ковид). Един град като Враца и то въпреки "успешните" мерки на любимия ни Казаров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И от мен да го духат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Има свобода. В България всеки може да е мангъропитек, колкото си иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеЛично аз си ходя, където си поискам, без да е необходимо да показвам каквото и да било. Ако нещо се опънат новите и се опитат да се натягат на гейропата, мога да им кажа да го поддухват.
- 1 like
Коментар
-
Не са само магазините, започнаха да си говорят с мен началниците от работата защо не съм ваксиниран и колко е тежко всеки ден да правя тестове. Не можеш да влезеш в магазините освен в хранителните, например дъщеря ми няма "ваксина" а в събота е на рожден ден и трябва да си прави тест- изискване на приятелката и. В ресторант също не можеш да влезеш- ако погледнеш колко хора има в алди и колко в един ресторант и ще се ужасиш от малоумието на тази разпоредба. Отидох при един да си купя нещо за компа- кабел, той с 2 маски и ме кара да си сложа и аз. Личния ми лекар ходи с 2 маски защото го е страх, каза че имал 4 дози, модерните часовници на колеги звънят да им напомнят за бустер за февруари
Иииии няма да се бода до март, защото съм прекарал короната и имам сертификат вече
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Тоест набол си се щото се е говорело? Това е принудата? Че до март ще трябва поне още веднъж да се бодеш тогава.
Коментар
-
говореше се че от март започват да искат 2Г и в хранителните и така шеш- не щеш се бодеш.
Коментар
Коментар